Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Nasıl kafalar var ya, çocuklarıyla alacağını iletmiş ki çocuk olmasaydı da almasında sakınca yok gecenin kör vakti, benim eşim bunun için beni arasa kızarım sorulacak soru mu tabi ki de yardımcı olacaksın diye. Sırf bu nedenden dolayı telefon kırmak da nedir. Acıyorum bu tarz eşleri olan kişilere. Parası yoktur bu nedenle sizi almamıştır ne var yani.

Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek

Bu kullanmak değil ki adam taksiye guvenmemistir. Yada eşinin uzerinde taksiye yetecek kadar nakit vs yoktur.arkadasindan rica etmiştir.haberlere baktığınızda ara sokağa soktu diye taksi şoföründen dayak yiyen turist kadın vardı.daha neleri var neyse

Aynen ya bende aynısını söyledim . Erkek milleti insana kendinden şüphe ettirtiyor mantığım mi gitti diye şüphe ettim.

Gecenin 11inde taksiye binsin demek bunun size çok mantıklı gelmesi, gündüz vakti bindiğim taksinin plakasını eşime gönderirim ben aynı coğrafyada mı yaşıyoruz acaba merak ettim.

Ama ben yeni taşındım ve taşınma yoğunluğu içinde işe gidip geliyorum . O kadar yoruldum ki bir gün işe sen bıraksan dedim bin türlü bahane söyledi. İnsani vazife önce eşler üzerinde olmalı bence .

Olayları birbirine karıştırmasaniz mi?.

Eşinizle bir kadın yanında çocukları varken üstelik arabaya binse ne olur? Eşini ve çocuklarını eve bırakmasını isteyecek yakınlıkta bir arkadaşı var karşıda demek ki. Geç bir vakit insanlara yardımcı olmuş.

Konu bu değil ama bu arabalar neden hep eşlerde oluyor, beni bırak diyen kadınlar oluyor, istediğiniz zaman alın kullanın arabayı olmuyor mu?

Canım ben ehliyetimi henüz almadım. Mesele kıskançlık değil. Ben ihtiyaç duyduğumda yapmadığını başkasına keyfi durumda yapması. Kadın gezmeden geliyor çocukları gece yarısı parka götürmüş bize ne bundan dönüş saatini ayarlasin

Yanlis bir dusunce. Sizin verdiginiz ornek nadir olan durumlardan biri. Her sektorde meslegini suistimal eden var. Hastasini taciz eden doktor haberini okuduk diye doktora mi gitmeyecegiz? Durumu bilemeyiz elbette. Insanlari kullanan cok kisi gordugum icin benzer bir konu gibi geldi. Herkesin olaya bakis acisi farkli tabi. Acikcasi konu sahibinin yerinde olsam bana ters gelen bir sey yok. Muhtemelen esim eve geldikten sonra ogrenir, hayatin olagan akisindaki bir durum olarak karsilardim. Sadece arkadasinin esimi sofor olarak kullandigini dusunseydim esime degil ama arkadasina soylenirdim.

Evet o gün gaz yok dedi ama akşam arkadaşı için gitti birkaç gün buna benzer şeyler oldu. Kadın gezmeye çıkmış parka. Mesele kıskançlık değil

Bak ben bu detayi atlamisim. Kadin denildigi gibi sokak ortasinda kalmamis oyleyse. Kiskanc yapiniz varsa her sekikde sizin icin sorun ama ben esimi kullanmalarina kizardim en cok.

Size yaptığı çirkin orda haklısınız da..
Gece yarısı arkadaşı bir iyilik istemiş eşiniz de vicdanlı davranmış.
Neden hayır diyerek adama rahatsız hissettiriyorsunuz? Yaptığı kötü bir şey değil neticede.
Bilmiyorum hiç bu kafada bir kadın olmadigim için anlayamam sizi. Arabada ben yokken başka kadın olmasın kafası yani..

Tuhaf..

Gece 11'de cocuk parka mi cikarilirmis hem de vasita gerektirecek uzakliktaki bir yere. Pes. Benim burnuma pek iyi kokular gelmedi.
Ben inanmadım bu kısma
Hangi anne çocuğunu vasıtayla gidilecek parka götürür? Gecenin o saatine kadar kalır?

Eşiniz yapması gerekeni yapmış, sizin tepkiniz gerçekten tuhaf ve anormal.

Gaz yok diye bırakmama sebepleri olabilir. Ben de aktif sürücüyüm ve benzinim gerçekten azaldıysa ve kendisini bırakmamı rica eden kişinin gideceği taraflarda benzinci yoksa reddedebilirim. Benzinim yok ve o taraflarda da bildiğim benzinci yok derim yani.

İki farklı konuyu çok saçma bir şekilde bir araya getirip büyütmüşsünüz.

Evet o gün gaz yok dedi ama akşam arkadaşı için gitti birkaç gün buna benzer şeyler oldu. Kadın gezmeye çıkmış parka. Mesele kıskançlık değil

mesela kıskançlık değil diyorsunuz ama konuda benim olmadığım arabada o kadının ne işi var diye eşime söyledim yazmışsınız

bence mesele kadını bırakması

sonrasın da da bana gaz yok diyor da elin kadınını bırakıyor diye içerlemişsiniz o ayrı

ben yine soruyorum

eşiniz neden sizi aradı

yetişkin bir adam, arkadaşı eşimi alır mısın diye arayınca ona evet ya da hayır deyip bunu yapmak yerine sizi neden aradı

aradığı halde neden sizin dediğinizin tersini yaptı

bence irdelenmesi gereken burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…