- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecekSimdi sen cok alingansin haksiznn diyenler gelir. Ama bende senin yerinde olsam aynisini yapardim. Alistirinca devami geliyor. Ayni sey bir hafta once basima geldi ben evde hasta yatiyoken adam arkaasiyla beraber esini isyerinden almaya gitmis. Benim calisarak para verdigim ortak oldugum arabama. Ben buna tepki gostermeseydim gevsek arkadasida devam edecekti rahati seven karisida. Ben bir hafta oldu yuzune bakmiuorm. Erkeklerin aliskanlik huylari diye bir seyi var bunu unutma.
Bu kullanmak değil ki adam taksiye guvenmemistir. Yada eşinin uzerinde taksiye yetecek kadar nakit vs yoktur.arkadasindan rica etmiştir.haberlere baktığınızda ara sokağa soktu diye taksi şoföründen dayak yiyen turist kadın vardı.daha neleri var neyseTelefon kirmak abarti olmus. Esinin yalan soylemesi sacma olmus. Karisini aradiginda zaten arkadasina alirim demistir. Esine durust davranmayip sanki izin istiyor gibi aramis. Halbuki durumu anlatsa bilgilendirse olay bu kadar buyumezdi. En azindan bir dahaki sefere adam karisinin gece gece baska bir kadini almasina kizacagini bilip arkadasini uygun bir dille reddederdi.
Bu arada taksi diyebir sry var ya. Ben de insanlari kullanan tipleri anlamiyorum.
Ben ihtiyaç duyduğumda beni arabayla bırakmayan ama başkalarına koşan adama aciyorsaniz bir kez daha düşününBazi adamlara da acimiyor degilim..
Aynen ya bende aynısını söyledim . Erkek milleti insana kendinden şüphe ettirtiyor mantığım mi gitti diye şüphe ettim.
Ama ben yeni taşındım ve taşınma yoğunluğu içinde işe gidip geliyorum . O kadar yoruldum ki bir gün işe sen bıraksan dedim bin türlü bahane söyledi. İnsani vazife önce eşler üzerinde olmalı bence .Haksizsiniz
Gece yarisi bir kadini ve cocuklarini eve birakmak bence insani bir vazifedir.Üstelik esiniz cok nazik bir sekilde sizden izin bile istemis.
Zaten kisa ve zor olan hayati böyle kaprislerle hem kendinize hemde esinize zehir edip,bundan sonra bu gibi seyleri size söylemeden yapmasina zemin hazirlamayin.
Canım ben ehliyetimi henüz almadım. Mesele kıskançlık değil. Ben ihtiyaç duyduğumda yapmadığını başkasına keyfi durumda yapması. Kadın gezmeden geliyor çocukları gece yarısı parka götürmüş bize ne bundan dönüş saatini ayarlasinOlayları birbirine karıştırmasaniz mi?.
Eşinizle bir kadın yanında çocukları varken üstelik arabaya binse ne olur? Eşini ve çocuklarını eve bırakmasını isteyecek yakınlıkta bir arkadaşı var karşıda demek ki. Geç bir vakit insanlara yardımcı olmuş.
Konu bu değil ama bu arabalar neden hep eşlerde oluyor, beni bırak diyen kadınlar oluyor, çok yorgunsaniz, arabayı siz alıp kullanın o günlerde.
Yanlis bir dusunce. Sizin verdiginiz ornek nadir olan durumlardan biri. Her sektorde meslegini suistimal eden var. Hastasini taciz eden doktor haberini okuduk diye doktora mi gitmeyecegiz? Durumu bilemeyiz elbette. Insanlari kullanan cok kisi gordugum icin benzer bir konu gibi geldi. Herkesin olaya bakis acisi farkli tabi. Acikcasi konu sahibinin yerinde olsam bana ters gelen bir sey yok. Muhtemelen esim eve geldikten sonra ogrenir, hayatin olagan akisindaki bir durum olarak karsilardim. Sadece arkadasinin esimi sofor olarak kullandigini dusunseydim esime degil ama arkadasina soylenirdim.Bu kullanmak değil ki adam taksiye guvenmemistir. Yada eşinin uzerinde taksiye yetecek kadar nakit vs yoktur.arkadasindan rica etmiştir.haberlere baktığınızda ara sokağa soktu diye taksi şoföründen dayak yiyen turist kadın vardı.daha neleri var neyse
Evet o gün gaz yok dedi ama akşam arkadaşı için gitti birkaç gün buna benzer şeyler oldu. Kadın gezmeye çıkmış parka. Mesele kıskançlık değilSeni bırakmamak için hep bahane mi sunuyor, bir kere mi bırakmadı yoksa hep senle ilgili konularda bahane üretir mi o önemli. Çünkü benzin bu hani dur eşimi işe bırakana kadar bitme diyemezsin.
Ben olsam izin verirdim sonuçta evli çocuklu bir kadın kıskanacak bir durum da yok, o saatte tekin olmayabilir dışarısı.
yalnız cidden bunlar nasıl evlilik
arkadaşın eşini bir yerden alıp bırakabilir miyim karıcığım diye arayan bir adam, ben yokken başka kadın zinhar arabaya binemez diyen bir kadın
Bak ben bu detayi atlamisim. Kadin denildigi gibi sokak ortasinda kalmamis oyleyse. Kiskanc yapiniz varsa her sekikde sizin icin sorun ama ben esimi kullanmalarina kizardim en cok.Canım ben ehliyetimi henüz almadım. Mesele kıskançlık değil. Ben ihtiyaç duyduğumda yapmadığını başkasına keyfi durumda yapması. Kadın gezmeden geliyor çocukları gece yarısı parka götürmüş bize ne bundan dönüş saatini ayarlasin
Ben inanmadım bu kısmaGece 11'de cocuk parka mi cikarilirmis hem de vasita gerektirecek uzakliktaki bir yere. Pes. Benim burnuma pek iyi kokular gelmedi.
Evet o gün gaz yok dedi ama akşam arkadaşı için gitti birkaç gün buna benzer şeyler oldu. Kadın gezmeye çıkmış parka. Mesele kıskançlık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?