- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Su ifadeyi okuayana kadar üyenin tavri abarti gelmişti ama (gece 11- çocuk- park- araba ) son soylenenler suyu bulandirmis.Ben inanmadım bu kısma
Hangi anne çocuğunu vasıtayla gidilecek parka götürür? Gecenin o saatine kadar kalır?
Bak ben bu detayi atlamisim. Kadin denildigi gibi sokak ortasinda kalmamis oyleyse. Kiskanc yapiniz varsa her sekikde sizin icin sorun ama ben esimi kullanmalarina kizardim en cok.
Sokakta mi kalmışArabaya baska kadin binince ne oluyor?
Arabayi mi yiyor bu kadinlar yoksa adamlarin ustune atlayip adamlari mi yiyor?
Azicik vicdan , kalbinize merhamet versin Allah
Gece cocuklariyla sokakta kalmis bir kadin icin arkadasi rica etmis ve esiniz insanlik yapmis , aferin kocacim diyeceginize yaptiklariniza bakin
Gecenin bir vakti ben yokken kadinin arabaya binmesini istemedim düşüncesi kıskançlık değil mi?Canım ben ehliyetimi henüz almadım. Mesele kıskançlık değil. Ben ihtiyaç duyduğumda yapmadığını başkasına keyfi durumda yapması. Kadın gezmeden geliyor çocukları gece yarısı parka götürmüş bize ne bundan dönüş saatini ayarlasin
Iyide tatlim kocan seni sallamiyor ki. KOCAN SENI TAKMIYOR. Neyi nasil bitiricenAynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Serbest bırakmayacaksın nedir yahu? Başında gardiyan kesilmek zorunda hissettiğiniz insanla neden evlisiniz ki? Hakkında böyle düşündüğünüz bir adama saygı duyabiliyor musunuz bari? Ayrıca siz dünyanın en mükemmel gardiyanı da olsanız, niyeti bozmuş insan bir yolunu bulur sapıtır. O yüzden ahlakına güvenmediğiniz insanla evli kalmanın mantığı yok.Aynen öyle böyle yaparak sindirmeye çalışıyorlar bizi. Meselem kıskançlık değil ben o arabayı millete taksilik yapsın diye almadım beni ezip geçemez . Erkek milleti serbest birakmayacaksin . İyi yapmışsın ben de çok ciddi tavrımi koycam gerekirse o kişilerle bile arkadaşlıgimiz bitecek
Konuda yazmiyor parka gittigi ? Sokakta kalmisi mecazen yazdim , yani sokakta ve eve gitmesi gereken kadin ve cocuklari , ne olursa olsun benim bir arkadaşım arayip da esimi ve cocuklarimi alir misin ben yetişemiyorum dese gece vakti bende gider alirim , ister gezmede olsun ister parktaSokakta mi kalmışkadın parka gezmeye gitmiş.
Sokakta mi kalmışkadın parka gezmeye gitmiş.
arkadaşının eşine yürüyeceğine ihtimal verdiğiniz bir adamla evlilik sürdürmek zor değil mi?
canınıza yazık. boşanın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?