Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Arabaya baska kadin binince ne oluyor?
Arabayi mi yiyor bu kadinlar yoksa adamlarin ustune atlayip adamlari mi yiyor?

Azicik vicdan , kalbinize merhamet versin Allah
Gece cocuklariyla sokakta kalmis bir kadin icin arkadasi rica etmis ve esiniz insanlik yapmis , aferin kocacim diyeceginize yaptiklariniza bakin

Bak ben bu detayi atlamisim. Kadin denildigi gibi sokak ortasinda kalmamis oyleyse. Kiskanc yapiniz varsa her sekikde sizin icin sorun ama ben esimi kullanmalarina kizardim en cok.

konuda yoktu ki

sonrasında eklendi

yani siz detayı atlamadınız

tepkiler üzerine kadının dışarıda oluşu keyfi dendi

İyilikten maraz doğar. Daha dün Nur Viralde eşim beni komşu karısıyla aldatıyor konusu vardı. Artık ortam öyle bir ortam değil. Kadın sokakta kalmayacak taksiyle gidecekti gerekirse yok valla isterse idam etsinler istemem ne gündüz ne gece kocam arabasına başka bir kadın alsın. Yok arkadaş kimseye güvenilmiyor bu dönemde. Adam da nasıl karımı alır mısın demiş onu da anlamadım. Ya insanlar çok saf iyi niyetli ya ben artık çok kötü niyetliyim.

Kadını bırakmamasını istemekte haksız, sizi bırakmamasına kırılmakta haklısınız.
Bence adil olmak istiyorsanız şunu düşünmelisiniz: sizi gaz yok deyip bırakmamazlık etmeseydi, tabi bırakırım deyip ilgili şekilde bıraksaydı da kadını bırakma konusunda zorluk çıkarır mıydınız? Yoksa sizi bırakmamasına gıcık olup ondan mı öyle davrandınız? Bunun cevabını siz bilebilirsiniz

Sokakta mi kalmış kadın parka gezmeye gitmiş.

Gecenin bir vakti ben yokken kadinin arabaya binmesini istemedim düşüncesi kıskançlık değil mi?

Sizi gaz yok diye işe bırakmaması can sıkıcı evet ama ben sizi işe bırakmış olsa bile yine arkadaşının eşini eve bırakmasını istemeyeceğinizi düşündüm açıkçası. Üstte yazdığım şekilde baktığınız için konuya.

Iyide tatlim kocan seni sallamiyor ki. KOCAN SENI TAKMIYOR. Neyi nasil bitiricen adam en fazla hee tamam gorusmuyorum der arkandan görüşür sende ertesi gun baskasindan öğrenirsin.

Serbest bırakmayacaksın nedir yahu? Başında gardiyan kesilmek zorunda hissettiğiniz insanla neden evlisiniz ki? Hakkında böyle düşündüğünüz bir adama saygı duyabiliyor musunuz bari? Ayrıca siz dünyanın en mükemmel gardiyanı da olsanız, niyeti bozmuş insan bir yolunu bulur sapıtır. O yüzden ahlakına güvenmediğiniz insanla evli kalmanın mantığı yok.

Asıl konuya gelirsek; eşinize sizi işe bırakmama konusunda kızmakta haklısınız. Kendisi arabayla işe gidip gelme konforunu yaşıyor ama kırk yılda bir siz isteyince gaz yok demesi sinir bozucu. O zaman git al yani, arabayla gezip tozan insanın gaz alacak üç kuruşu da vardır herhalde.

Ama gecenin bir yarısı çocuklu bir kadını yolda bırak diyebilmeniz bundan apayrı bir durum. Eşim böyle bir şey için fikrimi sorsa, hem onun vicdan ayarlarını hem de beni nasıl bir insan olarak gördüğünü oturur bir düşünürdüm.

Ya kadın parka gitmiş gece 10 gibi kocası dönüşte alacakmış işi çıkınca benim eşimden rica etmiş . Eşim herşeyi paylaşır benle ondan arayıp bana söyledi biraz geçilebilirim böyle bir durum var diye ben de bana yapmıyorsun elaleme gelince yapıyorsun diye parladim kavga çıkmasın diye tamam diyerek yalan söyledi. Valla herşey o kadar iğrenç hal aldı ki kötü şeyler duya duya şüphe ediyorum herşeyden herkesten.

Konuda yazmiyor parka gittigi ? Sokakta kalmisi mecazen yazdim , yani sokakta ve eve gitmesi gereken kadin ve cocuklari , ne olursa olsun benim bir arkadaşım arayip da esimi ve cocuklarimi alir misin ben yetişemiyorum dese gece vakti bende gider alirim , ister gezmede olsun ister parkta

konunuz "Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım" şeklinde

kadın parka gezmeye gitmiş bölümünü buraya da yazardınız

yine eşinize "gezmeye giderken sana mı sormuş, alemin enayisi sen misin, alma" derdiniz "ben yokken başka kadının arabamda işi ne" demezdiniz

Konuyu okuyunca şok oldum yeni üye mi diye bile baktım.

Yahu öglen 12 olunca noluyor, gece 12 olunca noluyor. Gecenin körü olunca herkes tuttugunu mu...????? Nedir yani gece gece.

Zirt pirt eşinizden beni şurdan al, buraya birak istekleri yoksa (olsa eminim yazardiniz) ayda yilda bir işi düşmüşse birakin da yapsin. Yaninda cocuklarla kalmiş kadin gece vakti, sizin kocanizi yemek için beklemiyordur oralarda. İlgincsiniz.

Sizi birakmamasi ayri koni, bu konu ayri bir konu bence. Bir de yalan soyleyecekse niye arayip soruyor eşiniz o da sacma sapan bir hareket.

Pes yani. Kendinizi nasıl haklı görebiliyorsunuz? Başka bir kadın yanında çocuğu varken üstelik eşinizin arkadaşının eşi sizin arabanıza binse ne oluyor sizin nikahınız mı düşüyor? Herkese potansiyel kocamı elimden alabilir gözüyle bakmak yorucu değil mi? Ben eşinizin yerinde olsam daha da geri plana atar sizi komple hayatımdan çıkartırım, böyle bir karakterle bir ömrün rahat geçirileceğine inanmıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…