- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Lebenweise
-
Gece 11'de cocuk parka mi cikarilirmis hem de vasita gerektirecek uzakliktaki bir yere. Pes. Benim burnuma pek iyi kokular gelmedi.
Ben de sorgulardim ne bileyim huylanirdim.
Siz böyle deyince kendimi haksız görüyorum söyledikleriniz normal hayatta olağan şeyler evet ama yalan söylediği için de sinirleniyorum. Kıskançlık değil diyorum ama farkında olmadan kıskandım galibasizin is yerinizin yolunda gaz alacak bir yer yoksa belki oyuzden gaz cok yok suan yolumu degisemem demistir sonucta yolda kalma ihtimaliniz olabilirdi boyle bir durum olabilir mi?
gecenin yarisina gerek yok esim hergün bir univeriste arkadasinin hanimini da yoldan alip gecerken is yerine birakiyor mesela rica etmislerdi
4 senedir bayan gidip geliyor eşimle kocasini bir kac kez gordum kendisinide tanimiyorum bayanin.
bu 4 sene icerisinde bizim arabamizda da gaz olmadigi zamanlar oldu gazi gectim yorgunum diyip beni bir yerlere goturmek istemedigi zamanlarda oldu hic o bayana baglayip telefonunu falan kirmadim esimin.
ben o telefonuda kirmazdim kadini alamazsinda demezdim bana gaz yok diyorsunda elin kadinini nasil goturuyorsun hic demezdim.
ben yokken arabamda başka kadının ne işi var
samimi arkadassa rica edilmesinde ne gibi bir sikinti var ki.
aslinda siz yalan soylemek zorunda birakmissiniz sanki biraz.Siz böyle deyince kendimi haksız görüyorum söyledikleriniz normal hayatta olağan şeyler evet ama yalan söylediği için de sinirleniyorum. Kıskançlık değil diyorum ama farkında olmadan kıskandım galiba
Yani sanki daha önceden bi kızgınlığınız varmışta bu olayda patlak vermiş gibi. Yoksa bi mantıklı düşünün bi adam eşini çocuğunu gece yarısı eşinize emanet ediyor. Bilmiyorum bende bu konularda pek oolgun davranmayan biriyim ama bu anlattığınız bana çok insani geldi çok normal bi durumMerhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?
Al işte herkes vicdanCok zor bir durum. Kadin cocuklu diye senin kocandan uzak duracak diye birsey yok. Bazi kadinlar kocalarinin önünde bile baska erkeklere bakisiyorlar. Kadini iyi tanisaydin en azindan icin rahat olurdu. Kocan hak verdimi peki simdi sana?
Al işte herkes vicdan diyor ama ben kaybetme korkusu da yaşıyorum sürekli . Neler duyuyoruz bazı olaylara da fırsat yaratmaya gerek yok yapan elbette yapar fakat bilmiyorum kafamın içine başka şeyler giriyor sankisevgili konu sahibi evet telefon kırmak vs abartı olabilir ama kadında saçma saatlerde parka gitmeseymiş artı bu bana geçmişte yaşadığım ve anlatmak istemediğim bir olayı hatırlattı.inanın içim sızladı. bu eve bırakmaların altı çok doluda olabilir. (ben yaşamıştım)
hanımlar beni mutlaka afaroz edecekler ama yaşadığım olayın sonunda bana kadın'' yemeyenin malını yerler uyanık olsaydın avanak'' dedi. bunu da bilin.
Cogu kadın burda arabada gaz yok diye bırakmamasını ama o kadını almasinda problem olduğunu düşünmüş arkadaşlar bu problem değil ama alınılacak bir konu . adam burda art niyetli tembel sorumsuz yaftası neden aliyor anlamadım ha belki öyledir ama bu konudan bu çıkmaz, ben esime hep derim bana yapmadığın biseyi başkasına yaparsan bu çocuğumuz dahi olsa benim zoruma gider ama gece yarısı sokakta kalmış kadın ile işe giden ben arasında tonla fark var. Bir ornek vereyim çoğumuz çalışan kadınlarız hatta ev hanımı olanlarımız bile yeri geliyor çok yoruluyoruz adam sabah ise giderken yarın akşama sorma dolma yada ne bilim zor bi yemek söyledi ama sizinde hiç içinizden gelmiyor yapmak yapmadığımız zamanlar olmuştur hepimizin adam geldi aaa ne görsün makarnaya talim ne hikmetse bir zaman sonra bi yakınınıza soz vermişsiniz yemeğe gelecekler ama siz yine yorgunsunuz , bu sefer naparız mecburiyetten de olsa o sarmalar dolmalar yapılır yetmez tatlısı çorbası salatası mezesi bi güzel hazır olur misafiri uğurladık. Anaaaam adam delirdi sen bana değer vermiyorsun millete güzel yemek yapıyorsun ben iki gün önce sarma istedim yorgunum dedin deyip trip atıp ben bu şekilde evlilik yürütemem ilgisizsin deyip boşanmak istiyorum dedi adama burda ilk yapacağımız yorum kesin başka biri var bahane arıyor. Hepimizi üç aşağı beş yukarı adamda sorun var deriz neden normal bir davranış sergilemiyor çünkü ama iş kadınlara gelince neden anormal davranışları bu bizim doğamız deyip erkeğe yüklüyoruz nasıl ki ev işleri salt bizim işimiz değilse adamlarda kompleks çekmek zorunda değil erkekler düzdür iyi yada kötü bütün meseleleri bu davranışlarını sorgularken kendi davranışlarımızı da sorgulamalıyız ilişkide adil olalım
Cogu kadın burda arabada gaz yok diye bırakmamasını ama o kadını almasinda problem olduğunu düşünmüş arkadaşlar bu problem değil ama alınılacak bir konu . adam burda art niyetli tembel sorumsuz yaftası neden aliyor anlamadım ha belki öyledir ama bu konudan bu çıkmaz, ben esime hep derim bana yapmadığın biseyi başkasına yaparsan bu çocuğumuz dahi olsa benim zoruma gider ama gece yarısı sokakta kalmış kadın ile işe giden ben arasında tonla fark var. Bir ornek vereyim çoğumuz çalışan kadınlarız hatta ev hanımı olanlarımız bile yeri geliyor çok yoruluyoruz adam sabah ise giderken yarın akşama sorma dolma yada ne bilim zor bi yemek söyledi ama sizinde hiç içinizden gelmiyor yapmak yapmadığımız zamanlar olmuştur hepimizin adam geldi aaa ne görsün makarnaya talim ne hikmetse bir zaman sonra bi yakınınıza soz vermişsiniz yemeğe gelecekler ama siz yine yorgunsunuz , bu sefer naparız mecburiyetten de olsa o sarmalar dolmalar yapılır yetmez tatlısı çorbası salatası mezesi bi güzel hazır olur misafiri uğurladık. Anaaaam adam delirdi sen bana değer vermiyorsun millete güzel yemek yapıyorsun ben iki gün önce sarma istedim yorgunum dedin deyip trip atıp ben bu şekilde evlilik yürütemem ilgisizsin deyip boşanmak istiyorum dedi adama burda ilk yapacağımız yorum kesin başka biri var bahane arıyor. Hepimizi üç aşağı beş yukarı adamda sorun var deriz neden normal bir davranış sergilemiyor çünkü ama iş kadınlara gelince neden anormal davranışları bu bizim doğamız deyip erkeğe yüklüyoruz nasıl ki ev işleri salt bizim işimiz değilse adamlarda kompleks çekmek zorunda değil erkekler düzdür iyi yada kötü bütün meseleleri bu davranışlarını sorgularken kendi davranışlarımızı da sorgulamalıyız ilişkide adil olalım
cnm dikkatli olun lütfen tecrübe konuşuyor ben hep herkese koştum bak ne oldu evlenmek üzere olduğum hayatıma giren ilk ve son erkeği elimden aldı ona göre......Al işte herkes vicdan
Al işte herkes vicdan diyor ama ben kaybetme korkusu da yaşıyorum sürekli . Neler duyuyoruz bazı olaylara da fırsat yaratmaya gerek yok yapan elbette yapar fakat bilmiyorum kafamın içine başka şeyler giriyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?