Kocam çok ağır konuştu ?

Dikkat edin, bu pintiler evdekinin lokmasını sayar, biriktirir biriktirir, sonra bi ahu gözlü fettana kaptırır. Madem sizin içinmiş, sizin üstünüze yapsın arabayı.

+++
Adam parayi daha bulmadan poposu kalkmış konu sahibesini arabadan atmaya kalkışmış. Bu adam parayı bulsa dimdirekt konu sahibesini evden atar yazıyorum buraya terbiyezi ve rezil çünkü.

Dikkat edin, bu pintiler evdekinin lokmasını sayar, biriktirir biriktirir, sonra bi ahu gözlü fettana kaptırır. Madem sizin içinmiş, sizin üstünüze yapsın arabayı.
Eşinden gizli mal varlığı da vardır bu adamın.
Ne kadar aç gözlü ve iğrenç bir adam .

Altınlar, takılar yetmiyor annenizden neden borç aliyorsunuz araba icin ?
O arabaları süremiyorsunuz bile üstelik.
Yeni nesil erkekler araba almak icin evleniyor resmen. Kadınlar da ellerindeki verip duruyor sürekli. Ortak kullanılsa gam yemeyeceğim.
Eşinizden bir halt olmaz. Aile olunmaz kendisiyle. Annenizin parasına da çöker.

Annenizden borcu da TL almış uyanık,kuşa dönünce ödeyecek.
Aldığı tarih kuru ile dövize çevirin ve geri isteyin annenizin parasını. Bu adam iyilikten anlayacak biri değil. Soğudum diyorsunuz ama evi terk etmediniz,hala o evde berabersiniz ve kendisini de evden atmadınız. Demek ki yeterince ağır konuşmamış eşiniz size göre. Neden çekiyorsunuz ki?

Ne mükemmel iş ya. Evlenip kocanızın altına araba çekmişsiniz ailecek. :deli: Boşa harcayacak paranız mı vardı nedir?
Ailenizin eşe dosta takıp da geri gelen altınlar da ailenizin parası biliyorsunuz değil mi? Bir de üstüne annenizin parasını yedirmişsiniz. Sahi siz niye ailenizin parasını kocanıza saçıyorsunuz? :olamaz:
Boşanmaya kalksanız adam arabayı satar, parayı da ortadan kaybeder zırnık alamazsınız. Geçmiş olsun, bir bardak su için üstüne.

Yeni nesil erkekler araba almak icin evleniyor resmen.
O kadar katılıyorum ki, bekarken köşeye para atamayan erkekler evlendigi gibi altlarına araba çekiyor..ne hikmetse altın parasını veren kadıların neredeyse hicbirri direksiyon koltuğuna oturmuyor bile.
Benle evlendin hediyesi gibi erkeklere😂

Yeni nesil erkekler araba almak icin evleniyor resmen. Kadınlar da ellerindeki verip duruyor sürekli. Ortak kullanılsa gam yemeyeceğim.

şaştım kaldım yahu, bu yeni nesil erkekler bir acaip oldu diğer konuya aç yazdım aynen öyle. Bunlar hayatlarında hiç mi para görmemiş, hiç mi araba görmemiş , düğünde bile araba planı yapıyorlar..korkunç . Bunlara para veren kadınlar da ayrıca akılsız, bir kere süremeyecekleri arabaya ellerinde ne var ne yoksa veriyorlaR:KK51:

İndirmek derken öyle değil avmye gezmeye indirmeye çalıştı
Ne iğrenç bir adam yahu , her şeyi geçtim hamile bir insan nasıl arabadan indirilir, hele ki kadın senin eşinse??? Bu adamlar gittikçe ayılaşıyo nedir bu memleketin hali kardeşim, hamile kadına böyle davranılır mı??:sinirli:

Arabayı bende sürüyorum ortak kullaniyoruz şuan son aylarım oldugu için sürmüyorum eşim zaten al sat yapiyodu model yükseltmek için bileziklerimi aldı ve hemen satınca vercem dedi ve iyi niyetimin altında kaldım . Amacı bana da araba almakmış ne varmış bunda
Altınlar, takılar yetmiyor annenizden neden borç aliyorsunuz araba icin ?
O arabaları süremiyorsunuz bile üstelik.
Eşinizden bir halt olmaz. Aile olunmaz kendisiyle. Annenizin parasına da çöker.

O kadar katılıyorum ki, bekarken köşeye para atamayan erkekler evlendigi gibi altlarına araba çekiyor..ne hikmetse altın parasını veren kadıların neredeyse hicbirri direksiyon koltuğuna oturmuyor bile.
Benle evlendin hediyesi gibi erkeklere😂

şaştım kaldım yahu, bu yeni nesil erkekler bir acaip oldu diğer konuya aç yazdım aynen öyle. Bunlar hayatlarında hiç mi para görmemiş, hiç mi araba görmemiş , düğünde bile araba planı yapıyorlar..korkunç . Bunlara para veren kadınlar da ayrıca akılsız, bir kere süremeyecekleri arabaya ellerinde ne var ne yoksa veriyorlaR:KK51:

Arabayı bende sürüyorum ortak kullaniyoruz şuan son aylarım oldugu için sürmüyorum eşim zaten al sat yapiyodu model yükseltmek için bileziklerimi aldı ve hemen satınca vercem dedi ve iyi niyetimin altında kaldım . Amacı bana da araba almakmış ne varmış bunda
Onu bunu geçin , siz bu kadar lafı duyup ne yaptınız ?

Eşiniz arabayı kendisinin sanıyor ama istediğiniz kadar kullanın. Araba onun sizde onun arabasını kullanıyorsunuz bu mantıkta kendisi. Kendi altınlarını verdiniz ya anneniz? Al sat için annenizden neden para aliyorsunuz? İlk defa bu kadar pervasız konusmamistir, vardır öncesi.

Aşırı yüzsüz haaa.
Bundan ne köy olur ne kasaba. Afedersin parasız kalsa satar seni!
Ben bunun başka türlüsünü boşadım. O tatlı dille isterdi. Hatta kardeşimden 95 gram altın almıştı. Zorla zorla ödettim neyseki. Hiç bana böyle kaba konuşamadı.
Yol çok yakın bundan kurtulmak için. Bebeğine bakarsın buna bakacağına

Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Akşam üzeri dolaşalım avmde dedik yolda giderken bana sen işe girde kredi çekip araba alcam sana sıfır dedi bende atanamazsam asgari ücrete kredi mi çekcem dedim nolcakki araban olmuş olur dedi . Sen niye hazır bilezikle borçsuz araba sahibi oldunda ben kredi ödeyim dedim ordan yine başladık . Bilezikler benim değilmiş onunmuş o kendi parasıyla almış benim hakkım değilmiş . Düğünden onun tarafından hiç altın gelmedi annem bizim taraftan takılanlarıda verdi bunlara da benim diyemezmişim . Sonra bende dedimki zihniyetin bu oldugu sürece ben işe girsem napiyimki seni mi besliycem dedim sinirle . Zaten bana bi para verdiğin flnda yok dedim yok sana para istiyosan git çalış dedi . Bunun üstüne avmye gittik inmedim arabadan cüzdanımdaki paralarını da verdim zorla indirmeye çalıştı inmedim .
Bundan sonra üç kuruşunu istemiyorum dedim benim gibilere allah bilerek mal vermiyomuş o biri bün yapma derdindeymiş ben yeme içme derdindeymişim . Bende ben ne harcıyorum bak üstüme mont bile almadım karnımdan önü kapnamıyo dedim oda sanki önceden çok zengindin 50 liralık elbiseyle geziyomuşsun asgari ücretti aldıgın dedi . Babam gibi evde yatıp benden para mı istiyomuş bana bunları saydı .
Tek lafını yaptıgım anneme olan borcumuz ve düğünde takılan altınlar .
Gerçekten okadar canım yandıki buz gibi sogudum
Off altınlarını niye veriyorsun hadi onu verdin annenden niye para alıyosunuz. Daha yeni evlilikte böyle şeyler konuşuluyorsa yani.. dediklerine bak

Aşırı yüzsüz haaa.
Bundan ne köy olur ne kasaba. Afedersin parasız kalsa satar seni!
Ben bunun başka türlüsünü boşadım. O tatlı dille isterdi. Hatta kardeşimden 95 gram altın almıştı. Zorla zorla ödettim neyseki. Hiç bana böyle kaba konuşamadı.
Yol çok yakın bundan kurtulmak için. Bebeğine bakarsın buna bakacağına
Benm eski sevgilim için kurduğum cümle bu; zorda kalsan beni bile satarsın demiştim 🙄 demek böyle bir erkek türü var cidden, ne üzülmüştüm ayrıldığımızda, Allah kurtarmış

Benm eski sevgilim için kurduğum cümle bu; zorda kalsan beni bile satarsın demiştim 🙄 demek böyle bir erkek türü var cidden, ne üzülmüştüm ayrıldığımızda, Allah kurtarmış
Var var olmaz mı Allah muhafaza neyseki sen baştan fark etmişsin

Eşim ticaretle uğraşiyo benim düğünden sonra bileziklerimi ve takılarımı verip araba aldı ve alım satım işi yapıyo paramız çıkışmadıgı için annemdende 30 bin kadar borç aldık üstünden aylar geçti kendi bileziklerimi istemiyorum ama her fırsatta anneme borcumuz oldugunu en azından yavaş yavaş ödeyelim diyorum her araba alıp sattıgında . Yine bi araba bulmuş ve bizimkini satınca yeni alacagı arabaya anca yetiyo . Sabah tartıştık bu yüksek model hırsını bıraksanda anneme borcumu ödesek fln dedim ordan tartışma alevlendi . Ben şuan hamile oldugum için çalışmıyorum sen işe gir eve bak bende araba alcam dedi. Sinirle söyledi diye üstünü kapattım bişey demedim barıştık .
Akşam üzeri dolaşalım avmde dedik yolda giderken bana sen işe girde kredi çekip araba alcam sana sıfır dedi bende atanamazsam asgari ücrete kredi mi çekcem dedim nolcakki araban olmuş olur dedi . Sen niye hazır bilezikle borçsuz araba sahibi oldunda ben kredi ödeyim dedim ordan yine başladık . Bilezikler benim değilmiş onunmuş o kendi parasıyla almış benim hakkım değilmiş . Düğünden onun tarafından hiç altın gelmedi annem bizim taraftan takılanlarıda verdi bunlara da benim diyemezmişim . Sonra bende dedimki zihniyetin bu oldugu sürece ben işe girsem napiyimki seni mi besliycem dedim sinirle . Zaten bana bi para verdiğin flnda yok dedim yok sana para istiyosan git çalış dedi . Bunun üstüne avmye gittik inmedim arabadan cüzdanımdaki paralarını da verdim zorla indirmeye çalıştı inmedim .
Bundan sonra üç kuruşunu istemiyorum dedim benim gibilere allah bilerek mal vermiyomuş o biri bün yapma derdindeymiş ben yeme içme derdindeymişim . Bende ben ne harcıyorum bak üstüme mont bile almadım karnımdan önü kapnamıyo dedim oda sanki önceden çok zengindin 50 liralık elbiseyle geziyomuşsun asgari ücretti aldıgın dedi . Babam gibi evde yatıp benden para mı istiyomuş bana bunları saydı .
Tek lafını yaptıgım anneme olan borcumuz ve düğünde takılan altınlar .
Gerçekten okadar canım yandıki buz gibi sogudum
Adama vere vere arsız etmişsiniz, daha da iflah olmaz ..

Biraz önce ben onu evden kovdum oda beni aşşağıladı sonradan görme sen bu evi bile hayatında göremezdin o maaşınla dediği bende elimdeki bulaşık süngerini suratına fırlattım oda bana rulo peçetiyi fırlattı suratıma geldi sert bi şekilde şuan kendimi odaya kitledim çıkıp ailemin evime gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Bu adamdan hamile oldugunuza üzüldüm tek. Ve haberi yok belki ama bosanma durumunda altinlar bosuna kadina verilmiyor. Birde 30.000 liralik bir borcu da ödeyemiyorsa aynaya bir baksin adam var mi orda diye. Burdan görünmüyor da. Bir daha ailenizin bir kurusunu vermeyin buna

Adama vere vere arsız etmişsiniz, daha da iflah olmaz ..

Back
X