Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibesi hhayalperestt'tir, onun yazdıklarına yorum yaparsanız daha iyi olur.
Eşinden, eşinin ailesinden yana dertli olan diğer kardeşlerimiz kendilerine ayrı konu açsınlar, hem konular birbirine karıştı, hemde konu sahibesine ayıp oluyor.
Aynı durumdaymışsın sende eşimin ailesinde şeker var kalp var ne ararsan var korkuyorum bu yaşta daha hasta olcak diye damarlari tikanir bigün bi bakmışsin gitmiş Allah korusun düşünmek bile istemiyorum rabbim onlari başımızdan eksik etmesin
Bugün kahvaltıda az ekmek verdim diye kızdı konuşmadı benimle ona kalsa bir bütün ekmeğin hepsini yiyecek onun iyiliğini düşüyorum aslında ben ama anlamıyo işte üzülüyorum
Bugün kahvaltıda az ekmek verdim diye kızdı konuşmadı benimle ona kalsa bir bütün ekmeğin hepsini yiyecek onun iyiliğini düşüyorum aslında ben ama anlamıyo işte üzülüyorum