Kocam çok kilo aldı

Simdi sirf zayiflamiyor diye bosanilmaz ama esas bunalmaniz aile olamamaniz.hep bi arada oturmak heleki bu zamanda cok zor ve sacma.
Dua et ve bian evvel ayri eve cikin.boyle olmaz ki..nasil bir gelecek bekliyorsun birlik oturarak.esin ne dusunuyor bu konuda
Ayrilmiyor geçinemeyiz diyo

Bıraktiramiyorumki bide bebeğede hergün çikolata kek yediriyo kayinpederim obez şeker hastası falan yapicak yavrumu diyorum verme dinlemiyo sakli sakli veriyo kiziyom surat yapiyo kendi şeker hadtası canı tatlı istiyo diye herkez tatlı istiyo saniyo en sonunda biraktim karişmayi dedim ona iyilik yaptiğını zannediyosun ama kötülük yapıyosun dedim yazık günah bebeğime ya daha 11 aylik ama meyveli yoğur kek çikolata veriyolar hazir meyve suyu vericeklerdi karşi çıktım hayret onu vermediler ama dün ben yatak odasina kadar gittim bebeğime kola veriyodu duydum yani neymiş herşeyin tadına baksınmış yaa hadi meyve suyunu geçtim kola nedir yaaa ne halleri varsa görsünler diyorum bazen birakayim ama yavruma aciyorum

Yavrum bütün dede diye ağlıyo dede deyip duruyo daha bir kere bile anne demedi zaten bide onu bunu boşver kayinpederime verme kek falan diyorum eşim ordan kiziyo bagriyo bana ben nerden bilcekmisim o iki tane çocuk büyütmüş
Ay esin ve ailesi komple cehaletten ölecekler
Ben diyecem ki cocuga kek cikolata vermeyin esim de kizacak oyle mi? O cocugu bir daha goremezler,siz de kesin tavrinizi koymazsaniz cocuk da babasi gibi olur tabii

Söylüyor kixiyorum baba esim bagriyo hepsi surat yapiyo hepsinle tekbasima uğraşiyorum biktim artik bana cahil muamelesi yapiyolar ama kendileri kac yasina gelmisler ama kafalari geride kalmiş yani günaha sokuyolar insanı

Hiç yanlız kalamıyoruz biliyomusun bi babanne bi anane kaynım geliyo arada amcamın kizi cok nadir geliyo bide ayriyetten babannemin kolu kirildi o geliyo arada kocacim hep istiyo benden ama haftada bir anca
valla kusura bakma evlılık degıl evlcılık. üstelık kalabalık evde cinselık hic ne düşünebılırım nede yapabılırım. hıcmı gıkınız cıkmıyor insan duyarlar dıye rahatsız olur. banyoya girsem herkez anlıcak kabus

Bıraktiramiyorumki bide bebeğede hergün çikolata kek yediriyo kayinpederim obez şeker hastası falan yapicak yavrumu diyorum verme dinlemiyo sakli sakli veriyo kiziyom surat yapiyo kendi şeker hadtası canı tatlı istiyo diye herkez tatlı istiyo saniyo en sonunda biraktim karişmayi dedim ona iyilik yaptiğını zannediyosun ama kötülük yapıyosun dedim yazık günah bebeğime ya daha 11 aylik ama meyveli yoğur kek çikolata veriyolar hazir meyve suyu vericeklerdi karşi çıktım hayret onu vermediler ama dün ben yarak odasina kadar gittim bebeğime kola veriyodu duydum yani neymiş herşeyin tadına baksınmış yaa hadi meyve suyunu geçtim kola nedir yaaa ne halleri varsa görsünler diyorum bazen birakayim ama yavruma aciyorum
ay allahım birde evını ayrımadan bebekmı yaptın üstüne

valla kusura bakma evlılık degıl evlcılık. üstelık kalabalık evde cinselık hic ne düşünebılırım nede yapabılırım. hıcmı gıkınız cıkmıyor insan duyarlar dıye rahatsız olur. banyoya girsem herkez anlıcak kabus
Duyarlar diye tabikide tedirgin oluyorum zaten banyo yapmak bi mesele kaynanamlarin kapisiyla bizim kapinin yaninda banyo bide direk karşi yani onlara görüyolar ayrica kapilarini asla kapatmazlar o yuzden herzaman birlikte olamiyoruz eşim yazık garibim hep idtiyo ama yok ya ben istemiyorum böyle olcaksa öyle şeyler zaten yatakta gıcırdıyo afedersin hepten işimiz zor yani ayriıca banyonun kapisi o kadar cok ses cikariyoki gece heryer sezsiz olunca bütün evi ayağa kaldiriyo her banyoya gittigimizde uyaniyolar yani ama kalkip bakamazlik bide utanmazsalar onuda yapsinlar yuh yani insanda azcik anlayış olur enazimdan kapini kapatta bu gençlerde utancindan yerin dibine girmesinler:rolleyes:

Duyarlar diye tabikide tedirgin oluyorum zaten banyo yapmak bi mesele kaynanamlarin kapisiyla bizim kapinin yaninda banyo bide direk karşi yani onlara görüyolar ayrica kapilarini asla kapatmazlar o yuzden herzaman birlikte olamiyoruz eşim yazık garibim hep idtiyo ama yok ya ben istemiyorum böyle olcaksa öyle şeyler zaten yatakta gıcırdıyo afedersin hepten işimiz zor yani
:rolleyes:
böyle evlilikmi olur. hayatta yapmazdim özel hayat yok. biye garipmis esin evini ayrisin saba yazik degilmi. kayinpeder orda yatacak bende banyo yapacam oldu....

Duyarlar diye tabikide tedirgin oluyorum zaten banyo yapmak bi mesele kaynanamlarin kapisiyla bizim kapinin yaninda banyo bide direk karşi yani onlara görüyolar ayrica kapilarini asla kapatmazlar o yuzden herzaman birlikte olamiyoruz eşim yazık garibim hep idtiyo ama yok ya ben istemiyorum böyle olcaksa öyle şeyler zaten yatakta gıcırdıyo afedersin hepten işimiz zor yani
:rolleyes:
birde garibim diyorsun ya sana ne demeli ey gidi ;) insan evde gelin varken nasil kapisini kapatmaz. sen kvdene biz arada sey yapiyoruz kapini kapat bir zahmet fe en iyisi igrenc ya

Duyarlar diye tabikide tedirgin oluyorum zaten banyo yapmak bi mesele kaynanamlarin kapisiyla bizim kapinin yaninda banyo bide direk karşi yani onlara görüyolar ayrica kapilarini asla kapatmazlar o yuzden herzaman birlikte olamiyoruz eşim yazık garibim hep idtiyo ama yok ya ben istemiyorum böyle olcaksa öyle şeyler zaten yatakta gıcırdıyo afedersin hepten işimiz zor yani ayriıca banyonun kapisi o kadar cok ses cikariyoki gece heryer sezsiz olunca bütün evi ayağa kaldiriyo her banyoya gittigimizde uyaniyolar yani ama kalkip bakamazlik bide utanmazsalar onuda yapsinlar yuh yani insanda azcik anlayış olur enazimdan kapini kapatta bu gençlerde utancindan yerin dibine girmesinler:rolleyes:
yanlis anlama ama cok cahilsin

böyle evlilikmi olur. hayatta yapmazdim özel hayat yok. biye garipmis esin evini ayrisin saba yazik degilmi. kayinpeder orda yatacak bende banyo yapacam oldu....
Ayrilmiyo burdan çok yalvardim kaynatamda istemiyo gitmrmizi tehtid ediyo ben spora giderken biyere giderken bebeği onlara birakmaycakmişım bide beni köyüme götürmezmiş bitek cenaze olursa götürürmüş bize madfi yardim etmezmiş falan filan eşimde babası öyle deyince güvenemedi kendine hem mobilyalari ödeyip hem kira ödeyiz geçinemeyiz dedi mecbur kaliyoruz ben olsam benim babam öyle dese alırim karimi çocuğumu giderim bifaha onun suratina bakma ama esim öyle yapmiyo kocamı bırakıp gitcek halim yokya

yanlis anlama ama cok cahilsin
Ne yapayim peki sen söyle kapiyi kapat bizim işimizmi var diyim yoksa eşimi bbirakip gideyimmi sen olsan ne yapardin mecburum anlasana kendi ailem bana sahip çikmiyo annem yok zaten eşim zorla kaçirdi beni bende kiyamadim şikayet etmedim hapse gircekti yoksa ne gelirki elimden

birde garibim diyorsun ya sana ne demeli ey gidi :KK66: insan evde gelin varken nasil kapisini kapatmaz. sen kvdene biz arada sey yapiyoruz kapini kapat bir zahmet fe en iyisi igrenc ya
Napayım ondan başka kimsem yok oda ailesine karşı çikmiyo hiç benden yana olmuyo beni savunmuyo ama yine birakmam onu mecburum çünkü

Ne yapayim peki sen söyle kapiyi kapat bizim işimizmi var diyim yoksa eşimi bbirakip gideyimmi sen olsan ne yapardin mecburum anlasana kendi ailem bana sahip çikmiyo annem yok zaten eşim zorla kaçirdi beni bende kiyamadim şikayet etmedim hapse gircekti yoksa ne gelirki elimden
18 yasinda kücük insani kacirani sikayet etsen hapise girer.... zorla kacirmis razisin herseye. daha evini kuramiyan adama birde evlat veriyorsun. esin nasil rahatsiz olmuyor !? birde yok canimi cok seviyorum diyorsun birsz tuhaf zorla kacirilmis bir kiz icin;)

Sen esine cok seviyorum seni her halinle seviyorum demeye devam edersen o da yedikce yer....acik acik soyle bu sekilde seni begenemiyorum de.. bak nasil yemeyi kesecek

18 yasinda kücük insani kacirani sikayet etsen hapise girer.... zorla kacirmis razisin herseye. daha evini kuramiyan adama birde evlat veriyorsun. esin nasil rahatsiz olmuyor !? birde yok canimi cok seviyorum diyorsun birsz tuhaf zorla kacirilmis bir kiz icin:KK66:
Bebeğim istemeyerek oldu planli değildi bende çok pişmanim ama yalan yok ne yaparsa yapsin kabullendim artik bide senin bilmediğin bazi meseleler var büyü gibi o yüzden böyle yapiyo yani istemsiz

Back
X