Kocam çok kilo aldı

Ne yapicamki katlanmaktan başka hakkimi savununca eşimde dhil hepsi bana düşman oluyo üçüylede hatta kaynımda var dördüylede tek başıma savaşiyorum
28 yasinda bir adam daha evini dahi kuraniyorsa annesin bbasin agzina bakiyorsa ondan bir cacik olmaz . ne simdi nede illerde.

sen böyle dusundukce daha cok cekersin. mecbur degilsin hicbirsey
Ben doğumdan önce evin heryerini temizleyip gitmiştik ben orda canımla uğraşirken toplayip arkadaşlarini eve içki sigara icmişler evi pisletmişler heryeri leş gibiydi havasız pis eve 1-2günlük bebegi getirdik bide ben eve daha gelmeden eşim geldi eve kardesini öyle görünce kizmış onlara ve o yüzden bana geçmiş olsun demedi bebeğimin yüzüne bakmadi aylarca konuşmadi bizi istemediğini arada açik söylüyodu 7 -8 ay hep icerde sarma sigara icildi hemde üç kişi birden bebegim hep hastaydi kapiyi kapitiyodum ateşi çikiyodu en sonunda canima tak dedi tartıştik kaynimla bende kaynima söylendim bağardim diye kaynanam kizdi bana kaynatama şikayet etti duydum kendi kulaklarimla o günden beri kaynimla asla konuşmam bebegimide kucağina asla alamaz ama eşim konuşuyo ve asla bişey demiyo kardeşine o bize neler söyledi bide dahasida var ben kaynim bize kötü davraniyo diye stresten saçkıran oldum hergece rüyama giriyodu o mendabur hep saçlarim döküldü ilaç kullandim antideprasan manyaği oldum kendimi bilmiyodum artik

28 yasinda bir adam daha evini dahi kuraniyorsa annesin bbasin agzina bakiyorsa ondan bir cacik olmaz . ne simdi nede illerde.
Öylemi diyosunya ne yapmam gerekir sence şuanda ileriye dönük bi umudum kalmadi lutfen bana yardimci olun kendime acındırmak istemiyorum ama kimsem yok tekbir arkadaşim yok

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum gerçekten ama eşim Son zamanlarda çok fazla kilo aldı ben 60 kiloyum eşim 130 kilo haliyle aramızda baya bi fark oluyor bazen kötü hislere kapılıyorum onu çok seviyorum böyle şeyler de düşünmek istemiyorum napmalıyım sizce ?
Benmkide iyice zayifladi 3bcuk yıllık evliyiz bende zayfladm onla.beraber evlenmdn önceki kilomdan daha azim bide doğum yaptm :)eşiniz çk fazla ama benm babamda ole annemle hep itisirlerdi annem az ye dedikçe o çok yerdi:)) üstünede gtmeyin inadına yer diyetisyene falan gitseniz?

Ben doğumdan önce evin heryerini temizleyip gitmiştik ben orda canımla uğraşirken toplayip arkadaşlarini eve içki sigara icmişler evi pisletmişler heryeri leş gibiydi havasız pis eve 1-2günlük bebegi getirdik bide ben eve daha gelmeden eşim geldi eve kardesini öyle görünce kizmış onlara ve o yüzden bana geçmiş olsun demedi bebeğimin yüzüne bakmadi aylarca konuşmadi bizi istemediğini arada açik söylüyodu 7 -8 ay hep icerde sarma sigara icildi hemde üç kişi birden bebegim hep hastaydi kapiyi kapitiyodum ateşi çikiyodu en sonunda canima tak dedi tartıştik kaynimla bende kaynima söylendim bağardim diye kaynanam kizdi bana kaynatama şikayet etti duydum kendi kulaklarimla o günden beri kaynimla asla konuşmam bebegimide kucağina asla alamaz ama eşim konuşuyo ve asla bişey demiyo kardeşine o bize neler söyledi bide dahasida var ben kaynim bize kötü davraniyo diye stresten saçkıran oldum hergece rüyama giriyodu o mendabur hep saçlarim döküldü ilaç kullandim antideprasan manyaği oldum kendimi bilmiyodum artik
valla babasin evi icer icmez karismazsin . orda fazlalik olan sensin evlendik kacirdi bebek kaza eeee ne denilirki sana. kocaya kosacsgina ve herseye bir bahane aramayadevam ettigin sürece birsey degismez. bosancan baska caren yok.

Benmkide iyice zayifladi 3bcuk yıllık evliyiz bende zayfladm onla.beraber evlenmdn önceki kilomdan daha azim bide doğum yaptm :)eşiniz çk fazla ama benm babamda ole annemle hep itisirlerdi annem az ye dedikçe o çok yerdi:)) üstünede gtmeyin inadına yer diyetisyene falan gitseniz?
Evet yeme deyince daha çok yiyo

valla babasin evi icer icmez karismazsin . orda fazlalik olan sensin evlendik kacirdi bebek kaza eeee ne denilirki sana. kocaya kosacsgina ve herseye bir bahane aramayadevam ettigin sürece birsey degismez. bosancan baska caren yok.
Kendi ailemin durumu yok bitek babam ve babannem bitek emekli maaşi çocugum olmasaydi belki bakabilirlerdi bana ama zaten sahip çikmiyolar kocan ne derse o diyolar kaynanamin yanindan hiç çikmayim istiyolar bebegime bakacak durumlari yok ve zaten kayinpederim emniyette çalişiyo neyapar yapar alir yavrumu elimden ben ondan ayri kalam ölürüm daha iyi

Eşimle bana büyü yaptı kendi anne tarafim galiba eşimi birakip geri dönmemi istiyolar daha en basinda o birakip eninde sonunda geri gelcek diyomuş ananem yani kendi ailem bana destek çikmadikça biryere kipirdayamam ki benim annem ananem bile kötülüğümü isterken kime güvenebilirimki ya ortada kalirsam birakamam yani

Bune yaa yaşadıklarima bakarmisin neden normal bir hayatim yok asla mutlu huzurlu bi hayatim olamiycak evlenmeden önce dayak yemekten biktim annemden öğretmenlerimden şimdide daha beter öleyimde kurtulsun herkez

Aslinda seni kutluyorum okasdar kilolu kocna bukadar asiksin..ben esim 81 kilo diye sikayet ediyorum mesela
Ondan başka kimsem yok ablacım aşık olmayıpta ne yapayayım şu iki günlük hayatta tek bir insan yanimda olmadi Rabbime sığındım çekildim köşeme ağlasanda üzülsende yok yani ben ne yaptim insanlara bilmiyorum kimsenin kalbini kirmamaya çalişiyorum Allah'ta biliyo içimi

Bune yaa yaşadıklarima bakarmisin neden normal bir hayatim yok asla mutlu huzurlu bi hayatim olamiycak evlenmeden önce dayak yemekten biktim annemden öğretmenlerimden şimdide daha beter öleyimde kurtulsun herkez
Ne bu isyan kocani seviyormussun iste onla mutmu olmaya cls

Bir doktora gitseniz. Bunu kendisi için yapmak zorunda sadece iyi görünmek için değil. Benim eski erkek arkadaşım da 110 civarı XXL giyiniyordu işte. Ben 47 kiloyum. O kadar çok sağlık problemi oluyordu ki. Mutlaka doktora gitmesi lazım gerçekten çok kötü bir durum bu.

Bir doktora gitseniz. Bunu kendisi için yapmak zorunda sadece iyi görünmek için değil. Benim eski erkek arkadaşım da 110 civarı XXL giyiniyordu işte. Ben 47 kiloyum. O kadar çok sağlık problemi oluyordu ki. Mutlaka doktora gitmesi lazım gerçekten çok kötü bir durum bu.
Evet ama nasil ikna edebilirim

Benim esimde 125 kilo
27 yasinda hic sebze yemez
Hep fasfood etli seyler durumler kizartmalar yer ve yer yatar vazgecmiyor bu alışkanlığından
Ayni konu sahibinin esi gibi cok yogun calisiyor 16 saat spora vakti yok diyet yapamiyor
Nolcak bizim halimiz gorunus sıkıntı degilde sagligindan korkuyorum :KK34:

Benim esimde 125 kilo
27 yasinda hic sebze yemez
Hep fasfood etli seyler durumler kizartmalar yer ve yer yatar vazgecmiyor bu alışkanlığından
Ayni konu sahibinin esi gibi cok yogun calisiyor 16 saat spora vakti yok diyet yapamiyor
Nolcak bizim halimiz gorunus sıkıntı degilde sagligindan korkuyorum :KK34:
Aynı durumdaymışsın sende eşimin ailesinde şeker var kalp var ne ararsan var korkuyorum bu yaşta daha hasta olcak diye damarlari tikanir bigün bi bakmışsin gitmiş Allah korusun düşünmek bile istemiyorum rabbim onlari başımızdan eksik etmesin

Back
X