- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Ben olsam ok sen evde otur kizla ilgilen ben calisayim derim. Noldu bu zamane erkeklerine bilmiyorum ki kadin hem calissin hem ev isi cocuk baksin istiyolar iyice kole yaptilar kadinlariArkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Böyle yaptıkça eşimden soğuyorum..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
sen biraz iyi niyetlisin bence.. Aslinda ne dedigini adamin yazmissin ama yinede gecindiremeyecek diye korkuyor sanirim diyosun.. Oyle olsa evde elimi biseye surmem demezdi bence nispet yapar gibiarkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum.Çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikrinizi yazdığınız için.
Biz aynı şirkette çalışıyoruz.Mola saatinde buluşup konuştuk.
kafasında resmen bir tablo yaratmış.Ben çalışmayıp,kendimi herşeyden sıyırıp,bir yerlerimi ona dayayıp hiç çalışmak istemiyormuşum bundan sonra..Bütün yükü bana yıkacaksın diye korkuyorum diyo ki ben ona borçlar varken çıkmam dedim daha önce de.Çalışırken ev işlerinde yardımcı oluyor saolsun ama evde olursan hiç bir şeye dokunmam demeyi de ihmal etmiyor.
Durumum çok çok iyi olsa nasıl istersen öyle yaşa diyor..
Yani açıkçası evi geçindiremeyecek diye korkuyor sanırım
İşten çıkıp kızımla ilgilenmeyi deli gibi istiyorum ama bu durumda nasıl çıkıcam onu da bilmiyorum..
Arada sıkıştım kaldım gibi hissediyorum kızlar
Arsa iki araba alacam diye kocan bi isten cikip bi ise gidiyo mal mulk icin yasadiginiz hayata bak hayat mi yani oBende calisiyorum ve ektende 3 isimiz var ev arsa aldık 2 araba coluk cocuk derken anca yetiyor
eşinizin seçtiği cümleler çok çirkin bence yanlış anlatmış size.çoğu anne bebeği büyüne kadar yanında olmak ister buna bu kadar tepki vermesi bana saçma geldi.Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
hic keyfim yoktu bu yorumunuz guldurdu beni :) cok sekersiniz. ondan olur mu acaba benmde oglum olcak dikkat etsemmi :)evet bende ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum artık.
Zamanında kayınvalidem çok ev oturmasına götürmüş eşimi o zamanlardan kalan birşey mi bilmiyorum ama bu durumdan gerçekten çok sıkıldım
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Valls biz 30 yasindayiz arsamizda var evinizde 2 arabanizda altinimizda ve bitti daha hic birsey apmak zorubda degiliz cocuklarimizin gelecgi icon elbet caliscaksin havvadan inmiyor valla 6 hafta tatilimizide yspiyoruz her dene otelde miss gibi biz yurt disindayiz ztn calidmak derken esim ztn saat 4 isten cikiyor☺☺ en azindan bu yasimizda herseye ulastik cocuklafimizin gelecegi her anlamda tamamdir... evde oturup popo buyutmekle kazanilmiyor malesef bizim hayatimiz iyi hic kafanizi yormayin .her yil 3 kez tatile cikiyiruz geziyoruz.Arsa iki araba alacam diye kocan bi isten cikip bi ise gidiyo mal mulk icin yasadiginiz hayata bak hayat mi yani o
Arsa iki araba alacam diye kocan bi isten cikip bi ise gidiyo mal mulk icin yasadiginiz hayata bak hayat mi yani o[/QUOTE
Ben dogum yaptim ve calismiyorum ztn 1 yildir gerek yok her istedigimize ulastik konu bu degil ztn. Konu sahibinin kocasi konunbenim maddi durumum degil esim hic bir zaman bana calis para getir demedi. Bir erkege hic yakisan tavir degil yok sen evde oturjyorsunda 5 cay iciyorsun sacma seyler bunlar yenek canasir ütüsü cocuk egtim vs bunlari düsümen yok
Bizim ek islerimiz evden bilgusayar jasinda 30 dak bile sürmuyor☺☺☺☺ ve iyi kazanc getiriyor benim calista sende al cicim kiskanclik yapacagina.... benim.kocam adam gibi adam bir kez olsun gite calis demedi bana ben size bakmak zorundayim der herzanan benim görevim der... bir erkek bunun bilincinde olmadi. Calisirim calismam o benim kararim. Arabada alirim arsada evde 30umda herseye ulastim cocuklarm var sonucta. Burda yok kv ev almiyor yok para yok diyecegime calisirim kazanirim kimseyede muhtac olmam. Evde kisir yemekle kimse kismeye para vermiyor. Benim kocam adam gibi adam zordur bu zamanda böylesi. Bizimlede 4 4 lük ilgilenir. Kim esini 6 hafta her sene hotele getiriyor??? 3 kez tatile cikiyoruz sende cocuklarina düskün ... ben haytimdan memnunum.siz kendinize bakin bana sacma sapan yorum yazmabiza gerek yok. Hayatimizi bilmiyorsun sonucta ... iyi geceler herkeseArsa iki araba alacam diye kocan bi isten cikip bi ise gidiyo mal mulk icin yasadiginiz hayata bak hayat mi yani o
Bizim babalarimiz boşuna yasamis o zaman simfi ki erkekler bi tuhafArkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Her konuda seviyeniz ayni yok cocuk yapmayi bilmisiniz yazmisiniz bir bayana insanlari seviyesiz elestirceginize dönände kendinize bakin herkes rahatsiz oluyor sizden . Haddini bilmiyorsunArsa iki araba alacam diye kocan bi isten cikip bi ise gidiyo mal mulk icin yasadiginiz hayata bak hayat mi yani o
Seviyesiz de sensin hadsiz de rabia 811Her konuda seviyeniz ayni yok cocuk yapmayi bilmisiniz yazmisiniz bir bayana insanlari seviyesiz elestirceginize dönände kendinize bakin herkes rahatsiz oluyor sizden . Haddini bilmiyorsun
Görüyor ve de arttırıyorum.Benim kocam sizin kocanızın yaptıklarına ek olarak bir de ayaklarımı yıkar ama şikayetçiyim kendisinden ayacıklarımı kurutmadan bırakırBizim ek islerimiz evden bilgusayar jasinda 30 dak bile sürmuyor☺☺☺☺ ve iyi kazanc getiriyor benim calista sende al cicim kiskanclik yapacagina.... benim.kocam adam gibi adam bir kez olsun gite calis demedi bana ben size bakmak zorundayim der herzanan benim görevim der... bir erkek bunun bilincinde olmadi. Calisirim calismam o benim kararim. Arabada alirim arsada evde 30umda herseye ulastim cocuklarm var sonucta. Burda yok kv ev almiyor yok para yok diyecegime calisirim kazanirim kimseyede muhtac olmam. Evde kisir yemekle kimse kismeye para vermiyor. Benim kocam adam gibi adam zordur bu zamanda böylesi. Bizimlede 4 4 lük ilgilenir. Kim esini 6 hafta her sene hotele getiriyor??? 3 kez tatile cikiyoruz sende cocuklarina düskün ... ben haytimdan memnunum.siz kendinize bakin bana sacma sapan yorum yazmabiza gerek yok. Hayatimizi bilmiyorsun sonucta ... iyi geceler herkese
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?