kocam mı tuhaf ben mi tuhafım :(

Inanin erkek olmak varmis degil sizin kocalarda iş yok ...

Ozaman cocuk istemeseydi senden birdahada cocuk yapma kusura bakma de hem cocuk hem is hersey bir arada olmuyor. Kocanda is yok benimiki ek is yspiyor isten cikip ise gidiyor mesela...

Konu sahibi siz ev almisiniz madem öyle cocugu erteleseydiniz esiniz kendinisine güvenmyorsa.bem cocugumu kv baksin diye dogurmadim ki.... kirada oturum yada ev farz degil yada bu durumda cocuk yapmazdim. Kocaniz sizin maasiniza güvenelerek hateket ediyor ve ev gecindirmekten korkuyor söyleme seklide bayaga itici geldi bana. Kv cocuklarinq baksin diye dogurmayin en guzel zamanlarini kaciriyorsunuz

Bence senin esin tembel ve calismak zoruna gidiyor. Calismasi gerektigi icin calisiyor gibi geldi bana. Sizede ona evde olmanin aslinda cok kolay olmadigini gosterin.izinli hununuzde hastayim her yerinm agriyo grip olmusum diyin mesela.cocuga yaklasamam oda hasta olur diyin. Kendinizi bir odada karentinaya cekin. Hem evi idare etsin hem cocuga baksin yani bi ev kadini ne yapiyorsa o yapsin.bulasik yikamanin yemek yapmanin ev temizlemenin cocuga bakmanin ne demek oldugunu anlasin yardim edip. Cocuk icin gece o uyansin v.b. belki yardimi olur.

Eşinin psikolojik sorunu olmalı kadına ozenmekte neymiş hiç oturup bu konuda konustunuz mu bence bu durumda anormallik var

Canım kısaca işten çıkmanı istemiyor net. Para her zaman tatlıdır.
Not bende evli, çalışan bir anneyim.

Ozaman cocuk istemeseydi senden birdahada cocuk yapma kusura bakma de hem cocuk hem is hersey bir arada olmuyor. Kocanda is yok benimiki ek is yspiyor isten cikip ise gidiyor mesela...

Ya şimdi siz çalışabilecek durumdaysanız adama yazık ya 2 iş ne demek. Ama çalışamayacak durumdaysanız o ayrı tabi.

Eşinizin söyleme şekli çok itici, evli değilim, sizin şu an çocuğunuz olmasaydı neyse ama çocuğunuzla vakit geçirmek en doğal hakkınız. Benim annem çalışıyordu, anneannem büyüttü, ben hala annemin yüzüne vururum onunla geçiremediğim her vakti. Okulda etkinlik olur herkesin annesi yanında benim ki yok, okulun ilk günü herkesin annesi var benim ki yok. Yaşım 30 olacak düşünsenize bunlar içim de kalmış.

Durumunuz müsait değilse tabiki çalışmanız gerek. Bence her kadın sağlık durumu elverdiği müddetçe çalışmalı. Yarının insanlara neler getireceğini kimse bilemez. Yaşım ve işim gereği beş parasız ortada dımdızlak kalan çoookkk kadın tanıdım. Eşinizin lafına gelince bence cidden alınılacak bir laf değil. Kaldıki çoğu zaman bende erkek olmak varmış derim. Ne var ki bunda. Bizde erkeklere özeniriz.
Çocuk olayına gelirsek, çocuğunuzla güzel ve verimli vakit geçirerek de ilgilenebilirsiniz.

Bunun sebebi ; hem dışarda çalışıp hem evde çalışıp hatta çocuk varsa mesaiye kalan kadınlar sebep bu erkeklerin böyle düşünmesine.
Kadınlar çalışıyorsa, bir erkek çalıştığında nasıl davranıyorsa öyle davransaydı kadınlar da, bakalım isteyecekler miydi yine çalışmalarını.

İş paylaşımında bile adaletsizlik oluyor. Çocuk bakımında da . Bunun üstünede birde çalışıyor.
Tabi isterler.
Siz sadece ara vereceksiniz. Çocuğunuz var. Durumunuzda iyiyse bu en doğal hakkınız. Görmemezlikten geleceksiniz.

Aaaaaa hoşgeldin!!!
Ne çok sevindim seni görünce ben!!!

Bence bu konuda rahatsız olduğunu sert bir şekilde belli et bir daha yapmaz o zaman .
Çünkü bir kişi sürekli böyle şeyler deyince işi ile ilgili insanı rahatsız ediyor baya bi .

Valla tatli da konustum sert de ama degisen bisey olmadi.isin garibi kendisi de ogretmen aslinda, ayni bolumden mezunuz ama o ozelde tamamen farkli bir meslegi secti.aslinda ogretmenligin ne kdr özveri isteyen bir meslek oldugunu da iyi bilir.ama gene de is donup dolasip devletin rahatligina geliyor

sende o zaman diyeceksin ki bundan sonra ev isi yapmiyorum yada 15 gunde bir temizlikci tut

Onun yorulmaya hakki var ama ben ev isi yaptim yoruldum deyince ohoo onda ne var erken gelmedin mi eve oluyor hemen.iki uc gun elini bir seye surmeyeceksib bak nasil da anliyor aslında...

ben evde otursam eşime kıyamazdım sanırım.onada kıyamam.aşk sevgi böle bişi sanırsam yaa.inşallah oda bana böle hissediyordur.bilmiyorum ev hanımı olsaydım ne yapardı eşim gözünemi batardım.

Evde oturan herkes te her an keyif çatıyo zaten ?
Ütüsü, çamaşırı, bulaşığı hele bebek var diyosun amaaan başını kaşıyabilene aşk olsun
Bana evde olmak daha yorucu gelir hatta, bugün izin günüm kızım pilimi bitirdi
Bir çeşit yemek yaptım kendimi hamarat ilan edesim geldi, wc ye gitsem ağlıyo çünkü ardımdan minnoşum

Eşin şu şu borcumuz var biraz daha çalışsan bizim faydamıza dese anlarım
Ama iki lafın biri de oh çalışmasam yayılsam şeklinde
Bence de kadınlar çalıştıkça erkekler koflaştı

Nişanlım da bana çalışmam konusunda baskı yapmıştı geçen hafta konu açmıştım burda bence çalışıp çalışmama konusunda karar kadına aittir eve bakmakla yükümlü olan erkektir ben güzellikle dedim anlamadı kavgayı patlattım çalışma istersen evinin hanımı ol dedi şuan bütün fikri değişti bu sizin tercihiniz çocuk olmasa zaten çalışıyomuşsunuz kimseye de emanet etmek zorunda değilsiniz çocuğunuzu güzellikle anlatın bakalım bi başınıza kakmıcak duruma gelene kadar yapın bişeyler

Keske bende calissam da esim evde oturduguma ozense hee valla :)) derdin sadece bu olsun canm allahm baska dert vermesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…