- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Inanin erkek olmak varmis degil sizin kocalarda iş yok ...Zamane erkekleri boyle. Benim esim de bu kadar agir olmasa da ne zaman caliscaksin diyip duruyor bana. Iki tane kucuk cocugum var, kendim buyutmek istedim evde oturdum. Hep soylenir ben evde olsam neler yaparin ohoo. Tamam sen otur.cocuk bak ev isi yap ben calisayim diyorum, tamam diyor, ama gelince hic bi seye karismam her sey onume gelcek sobra yatip uyuyacam diyorum guluyor. Erkek olmak varmis gercekten. Tuhaf olan esiniz, takmamaya calis, kizini da kendin buyut, sonra zaten sen dr calismak istersin.
Ozaman cocuk istemeseydi senden birdahada cocuk yapma kusura bakma de hem cocuk hem is hersey bir arada olmuyor. Kocanda is yok benimiki ek is yspiyor isten cikip ise gidiyor mesela...arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum.Çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikrinizi yazdığınız için.
Biz aynı şirkette çalışıyoruz.Mola saatinde buluşup konuştuk.
kafasında resmen bir tablo yaratmış.Ben çalışmayıp,kendimi herşeyden sıyırıp,bir yerlerimi ona dayayıp hiç çalışmak istemiyormuşum bundan sonra..Bütün yükü bana yıkacaksın diye korkuyorum diyo ki ben ona borçlar varken çıkmam dedim daha önce de.Çalışırken ev işlerinde yardımcı oluyor saolsun ama evde olursan hiç bir şeye dokunmam demeyi de ihmal etmiyor.
Durumum çok çok iyi olsa nasıl istersen öyle yaşa diyor..
Yani açıkçası evi geçindiremeyecek diye korkuyor sanırım
İşten çıkıp kızımla ilgilenmeyi deli gibi istiyorum ama bu durumda nasıl çıkıcam onu da bilmiyorum..
Arada sıkıştım kaldım gibi hissediyorum kızlar
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Böyle yaptıkça eşimden soğuyorum..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Eşinin psikolojik sorunu olmalı kadına ozenmekte neymiş hiç oturup bu konuda konustunuz mu bence bu durumda anormallik varArkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Ozaman cocuk istemeseydi senden birdahada cocuk yapma kusura bakma de hem cocuk hem is hersey bir arada olmuyor. Kocanda is yok benimiki ek is yspiyor isten cikip ise gidiyor mesela...
Aaaaaa hoşgeldin!!!Durumunuz müsait değilse tabiki çalışmanız gerek. Bence her kadın sağlık durumu elverdiği müddetçe çalışmalı. Yarının insanlara neler getireceğini kimse bilemez. Yaşım ve işim gereği beş parasız ortada dımdızlak kalan çoookkk kadın tanıdım. Eşinizin lafına gelince bence cidden alınılacak bir laf değil. Kaldıki çoğu zaman bende erkek olmak varmış derim. Ne var ki bunda. Bizde erkeklere özeniriz.
Çocuk olayına gelirsek, çocuğunuzla güzel ve verimli vakit geçirerek de ilgilenebilirsiniz.
Bence bu konuda rahatsız olduğunu sert bir şekilde belli et bir daha yapmaz o zaman .
Çünkü bir kişi sürekli böyle şeyler deyince işi ile ilgili insanı rahatsız ediyor baya bi .
sende o zaman diyeceksin ki bundan sonra ev isi yapmiyorum yada 15 gunde bir temizlikci tut
teşekkürler canım bende sevindim seni gördüğüme.Aaaaaa hoşgeldin!!!
Ne çok sevindim seni görünce ben!!!
Keske bende calissam da esim evde oturduguma ozense hee valla :)) derdin sadece bu olsun canm allahm baska dert vermesin :))Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Bende calisiyorum ve ektende 3 isimiz var ev arsa aldık 2 araba coluk cocuk derken anca yetiyorYa şimdi siz çalışabilecek durumdaysanız adama yazık ya 2 iş ne demek. Ama çalışamayacak durumdaysanız o ayrı tabi.
Ben mühendisim calisiyorum ama bana hic bir zaman calis demedi paramdanda kurus almaz o benim görevim derYa şimdi siz çalışabilecek durumdaysanız adama yazık ya 2 iş ne demek. Ama çalışamayacak durumdaysanız o ayrı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?