- Konu Sahibi mavi_turna
-
Amin inşallah, çok teşekkür ederim. Bu saatten sonra pek yapacak birşey yok.ben de merakla sizin mesajlarınızı bekleyenlerdenim.
kötü olmuş.
geri dönseniz bile izi hiç silinmeyecek bir yara açmış ilişkinizde.
ama sakinliğinizi kendime benzettim ve dışarıdan güzel gözüküyormuşuz beğendim.
olgun, sakin...
en iyi kararı siz verirsiniz şüphem kalmadı tüm mesajlarınızı okuyunca.
umarım ne karar verirseniz en iyisini seçmiş olursunuz
boşanacak mısın hala fikrin bu yönde mi yoksa süründürmek mi istiyorsun kocanı?Ya bu arada benim konumun karşısına Gürüntülenme Sayısı 28 bin küsür mü yazıyor 2 bin sekizyüz küsür mü?
Ya gerçekten çok teşekkür ederim derdime ortak olanlara 2 kişi bile ilgilenmiş olsa h
Valla sırf bunu düşünmemek için sabahtan beri bütün bi derdim var konularını okuyup yorum yapıyorumboşanacak mısın hala fikrin bu yönde mi yoksa süründürmek mi istiyorsun kocanı?
ben olsam şunu yapardım kesin boşardım asardım keserdim gibi büyük konuşmaları pek sevmem, evlide değilim zaten. ama bi süre kendini dinle bence. büyük yaralar açtı kalbinde farkındayım. oda farkında muhtemelen hırçınlığı bundan. ama ama ama... boşanmak son çare olsun. ayrı kalın, ayrı yaşayın, trip atın küsün bağırın çağırın ama olayın sıcaklığını atlatıp sakin kafa moduna bi geçin önce.Valla sırf bunu düşünmemek için sabahtan beri bütün bi derdim var konularını okuyup yorum yapıyorum
İnkar etmeyeceğim şu yalvarmaları falan içimi ezmiyo değil, ama yok olmaz olamaz oluru kalmadı. Bitti bizim iş.
Şuan hem darp edilmiş, hem aldatılmış bir kadın olarak görüyorum.İçimden söküp atmam için çokkk uzun süre ayrı kalmamız gerekecek.ben olsam şunu yapardım kesin boşardım asardım keserdim gibi büyük konuşmaları pek sevmem, evlide değilim zaten. ama bi süre kendini dinle bence. büyük yaralar açtı kalbinde farkındayım. oda farkında muhtemelen hırçınlığı bundan. ama ama ama... boşanmak son çare olsun. ayrı kalın, ayrı yaşayın, trip atın küsün bağırın çağırın ama olayın sıcaklığını atlatıp sakin kafa moduna bi geçin önce.
her acı aynı zamanda bir kazanım. demekki neymiş, önce sen. önce kendini kollayacaksın. önce kendine iyi davranacaksın.Şuan hem darp edilmiş, hem aldatılmış bir kadın olarak görüyorum.İçimden söküp atmam için çokkk uzun süre ayrı kalmamız gerekecek.
Ben bu adamın 4 yıllık karısı, iş ortağı, çocuğunun annesiyim. Ona iyi bir eş, bir yoldaş olmaktan başka bir amacı olmayan bir kadınım verdiğim yılların emeklerin karşılığı böyle olacakmış demek ki.
Şuan hem darp edilmiş, hem aldatılmış bir kadın olarak görüyorum.İçimden söküp atmam için çokkk uzun süre ayrı kalmamız gerekecek.
Ben bu adamın 4 yıllık karısı, iş ortağı, çocuğunun annesiyim. Ona iyi bir eş, bir yoldaş olmaktan başka bir amacı olmayan bir kadınım verdiğim yılların emeklerin karşılığı böyle olacakmış demek ki.
Ya ben yeni bir konu açtık ama yasak mı KK da birbirinin devamı gibi olan konu açmak? Bilen bir aydınlatabilir mi?
Doğru, affetmek istemiyorum çünkü canlı tutmaya çalışıyorum öfkemi. Tabi ki boşanıcam ondan.Şöyle bir göz attım yazdıklarınıza, sizin boşanmaya niyetiniz yok ama bu olanları da sindirebilmiş değilsiniz.
Eşiniz çabalıyorken yalvarıyorken yumuşamışsınız ama olay soğuyunca yine kafanızda ısıtıp ısıtıp sinirleniyorsunuz ben bunu anladım.
Aslında o ex sevgili ile Görüşmek Lazım ama doğruyu Söyler mi acaba, sen değil ama başka birisi aramalıŞuan hem darp edilmiş, hem aldatılmış bir kadın olarak görüyorum.İçimden söküp atmam için çokkk uzun süre ayrı kalmamız gerekecek.
Arkadaşlar merhaba,
Güvendiğim bir arkadaşımın önerisiyle bugün bir avukatla görüştüm malum pazar günü olunca dışarda konuştuk. Özellikle bayan birini istedim, aldatmaya dair somut birşey yok ama darp raporu, size attığı itiraf ve tehdit mesajları elimizi güçlendirir dedi. Yarın vekalet veriyorum işlemlere başlayacak kimsenin haberi yok daha ilk size söylüyorum ☺Sanırım anlaşmalı boşanma olmayacak. Eşim yanaşmayacak belli. Şuan dışardayım akşam yazarım. Hepinize sevgiler, tanımadıgım arkadaşlarım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?