Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

ben de merakla sizin mesajlarınızı bekleyenlerdenim.
kötü olmuş.
geri dönseniz bile izi hiç silinmeyecek bir yara açmış ilişkinizde.

ama sakinliğinizi kendime benzettim ve dışarıdan güzel gözüküyormuşuz beğendim.

olgun, sakin...

en iyi kararı siz verirsiniz şüphem kalmadı tüm mesajlarınızı okuyunca.
umarım ne karar verirseniz en iyisini seçmiş olursunuz

Amin inşallah, çok teşekkür ederim. Bu saatten sonra pek yapacak birşey yok.
Sakinlik iyi evet ama genelde başıma gelen bu olayın sakinliğimden gelmiş olabileceğini söyleyenler de var..

boşanacak mısın hala fikrin bu yönde mi yoksa süründürmek mi istiyorsun kocanı?

boşanacak mısın hala fikrin bu yönde mi yoksa süründürmek mi istiyorsun kocanı?
Valla sırf bunu düşünmemek için sabahtan beri bütün bi derdim var konularını okuyup yorum yapıyorum
İnkar etmeyeceğim şu yalvarmaları falan içimi ezmiyo değil, ama yok olmaz olamaz oluru kalmadı. Bitti bizim iş.

ben olsam şunu yapardım kesin boşardım asardım keserdim gibi büyük konuşmaları pek sevmem, evlide değilim zaten. ama bi süre kendini dinle bence. büyük yaralar açtı kalbinde farkındayım. oda farkında muhtemelen hırçınlığı bundan. ama ama ama... boşanmak son çare olsun. ayrı kalın, ayrı yaşayın, trip atın küsün bağırın çağırın ama olayın sıcaklığını atlatıp sakin kafa moduna bi geçin önce.

Şuan hem darp edilmiş, hem aldatılmış bir kadın olarak görüyorum.İçimden söküp atmam için çokkk uzun süre ayrı kalmamız gerekecek.
Ben bu adamın 4 yıllık karısı, iş ortağı, çocuğunun annesiyim. Ona iyi bir eş, bir yoldaş olmaktan başka bir amacı olmayan bir kadınım verdiğim yılların emeklerin karşılığı böyle olacakmış demek ki.

her acı aynı zamanda bir kazanım. demekki neymiş, önce sen. önce kendini kollayacaksın. önce kendine iyi davranacaksın.

her şer de bi hayır vardır derler.. yeni bir hayat kurun güçlü olun mesleğinizde var çok şükür.. tekrar yapmayacağının garantısi yok ki.. güveninizi tekrar nasıl kazanacak nasıl bitecek içinizdeki o duygu ? çok zor Allah kimseye yaşatmasın ..
eşine güvensen çevreye güvenmek zor öyle kadınlardan çok var maalesef

Ya ben yeni bir konu açtık ama yasak mı KK da birbirinin devamı gibi olan konu açmak? Bilen bir aydınlatabilir mi?

Ya ben yeni bir konu açtık ama yasak mı KK da birbirinin devamı gibi olan konu açmak? Bilen bir aydınlatabilir mi?

Evet yasak öyle yapmak. Biz de öbür tarafta anlamadık, şaştık kaldık :) Üzüldüm işin kötü sonuçlanmasına. Geçmiş mesajlara bakacağım şimdi daha iyi anlamak için. Yeni bir şey mi oldu yoksa hala aynı duruma mı kızdın?

Şöyle bir göz attım yazdıklarınıza, sizin boşanmaya niyetiniz yok ama bu olanları da sindirebilmiş değilsiniz.
Eşiniz çabalıyorken yalvarıyorken yumuşamışsınız ama olay soğuyunca yine kafanızda ısıtıp ısıtıp sinirleniyorsunuz ben bunu anladım.

Doğru, affetmek istemiyorum çünkü canlı tutmaya çalışıyorum öfkemi. Tabi ki boşanıcam ondan.

Hiç bir konuda büyük konuşmak istemem ama düşünüyorum,empati yapıyorum,olumlu yönden bakayim diyorum yok olmuyor..

Olayı kendimce düşünüyorum.. Sindiremiyorum.. Affedemiyorum.. Hadi bir şeklde affettim diyelim, bir daha inanıp güvenemiyorum.. Aynı güzel duygularla eşimi yinede sevip,güvenip yoluma devam edemiyorum..

Eski sevgiliye gitmek için yapılmış bunca plan,program..Yakalanınca da uydurulan onca yalan,dolan..Kusura bakma arkadaşım ama cidden bu sakinliğin apayrı bir boyutta..Daha ne gibi hikayelerin var böyle,merak ettim doğrusu..Bence kesin eşinin sinyalleri olmuş ama sen farketmemişsin..Ayrıca bu hikayede bu kadar değil bence,anlatılmayan yerler var gibi geldi bana..

Yok arkadaş aklım mantığım beynim almıyor..Olmaz..Düpedüz aldatmak işte,ister olay anlattığı kadar olsun ister devamı olsun..Aldatmak işte..

M e g g 'nin söylediklerine katılıyorum..sanırım sen aynen onun dediği gibi düşünüyorsun..Ama yanlış yapıyorsun gibi geldi bana..

Söylemeden geçemeyeceğim..Sırf çocuk içinde güvenemediğin ve aklında bir dolu "acaba" varken bir evliliğe devam edilmemeli bence..

Yazılanlar fikirden,yorumdan ibaret..İyi düşün doğru kararı kendin bulacaksın M mavi_turna zaten burda biz ne desek boş..Kadınlar genelde yanlış hissetmez,yanlış karar vermez..

Aslında o ex sevgili ile Görüşmek Lazım ama doğruyu Söyler mi acaba, sen değil ama başka birisi aramalı

Mavi turna sadece sizin yazdıklarınızı okudum.. Eşiniz kesinlikle masum değil ama ben o kızla görüştüklerini sanmıyorum herşey üst üste gelmiş bence. Pişmanlığının sebebi bi halt Yediği için değil sizi çok sevdiği için.. Okuduğum kadarıyla çok mantıklı birisisiniz ortada bir yanlış var ama bence boşanacak kadar değil. Önce bekleyin siniriniz geçsin sonra baştan düşünün sinirle boşanma kararı vermemelisiniz. Herkesin ikinci bir Şansa ihtiyacı vardır yıkmak kolay zor olan düzeltmektir.. Ben aranızı düzeltmenizi canı gönülden diliyorum..

Aydeli'nin yorumuna katiliyorum. Evet disardan boyle soylemek cok kolay onu yasayan bilir ama hayat bir sinav degil mi zaten? Evlilik de bunlardan biri bence. "Iyi gunde kotu gunde..." diyerek basladigimiz guzellik ve zorluklarla dolu bir yolculuk. Insan olarak dogamiz geregi hata yapmadan olmuyor. Ben de cok seyler yasadim ama sabrettim. Eşim de bunlarin bilincine vardi artik ve bazi şeyler iyice yerine oturdu.
Konunuzda benim aklima takilan eşiniz cocugunuzun uzerine yemin etmis, bana gore bu basit birsey degil. Bunu hatirlatin ona. Bence kizginliginiz gecince eşinizle konusun. Birbirinize icinizi dokun. O da kotu bir tecrube yasadi ve ona ders oldu belki de. Insallah oyledir ve yuvaniz dagilmaz.

Durum çok Üzücü çok vahim çok yıpratıcı. Baştan beri takip ediyorum. Genel duruşunuzu çok beğendim. Sakin kararlı dik duruşunuz. Kendimi sık sık yerinize koydum ben olsam ne yapardım diye. Aldatma düşüncesi zaten yeterince kötüyken eski sevgilisi ile bunu düşünmesi daha içinden çıkılmaz bir duruma sokmuş. Tanımadığı etmediği bir insanla olsa kendinize kabul ettirmek bi tık daha kolay olabilir. Bi anlık hata Bi anlık aptallık dersiniz ama burda işin içine duygularda girmiş. Öylesine biri değil zamanında bir Şeyler paylaştığı bir insan. Bir Şeyler yaşamış yaşamamış çok Mühim değil. Bunu düşünmesi plan yapması bile yeterli. Buraya kadar genel olarak herkes aynı şeyleri düşünüyor zaten normal olarak. Ancak şimdi söyleyeceklerimle kesinlikle sıradanlaştırmıyorum basitleştirmiyorum bahane bılmuyorum yanlış anlaşılmasın. Yıllarınız birlikte geçmiş iyi kötü bir çok şey yasamışsınızdır. Bir ev bir yuva kolay kurulmuyor. Bir evladınız var. Bahsettiğiniz kadarıyla sorumsuz vurdumduymaz biri değil eşiniz. Bu olaya kadar hayatınızdan şikayetçi de değilmişsiniz. Standart bir aile. Evet bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak bu hep sizin içinizde kalacak ama bence kesin boşanıcam demeyin. Hemen affedin geri dönün demiyorum ama kendini affettirmesine size bunu unutturmasına çaba göstermesinde izin verin. Tekrar bir şansı hakediyor sanki. Tabi en doğru kararı siz vericeksiniz.

Arkadaşlar merhaba,
Güvendiğim bir arkadaşımın önerisiyle bugün bir avukatla görüştüm malum pazar günü olunca dışarda konuştuk. Özellikle bayan birini istedim, aldatmaya dair somut birşey yok ama darp raporu, size attığı itiraf ve tehdit mesajları elimizi güçlendirir dedi. Yarın vekalet veriyorum işlemlere başlayacak kimsenin haberi yok daha ilk size söylüyorum ☺Sanırım anlaşmalı boşanma olmayacak. Eşim yanaşmayacak belli. Şuan dışardayım akşam yazarım. Hepinize sevgiler, tanımadıgım arkadaşlarım benim.

Öfkeyle kalkan zararla otururmuş . Bence eşinizle bir daha konuşmalısınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…