Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Böyle şeylerin etkisi kolay kolay geçmez ki.
Şuan belki mantıklı düşünemiyorum, belki eşimin anlattıklarının altında daha çok şey var belki sadece anlattığı kadar. Zaten sorun bunlarda değil o ne anlatırsa anlatsın önemli olan hareketleri. Kızla yazışmış, muhabbet etmiş, numarasını aldım, görüşmek için hazırlanmış eee son anda vazgeçmiş.
Tabi ona göre vazgeçmiş olması önemli olan. Lutfetmiş.

Ya tabi ki kiminin başına böyle bir olay gelir affeder kimisi döner gider, kimisi görmezden gelir.
Eşimin söylediklerine inanmıyorum ki ben, tasarı aşamasında mı kaldı gerçekten acaba? Tek gecelik birşey değil ki birde yani koşa koşa gittiği kadın eski sevgilisi, hani şöyle olsa bir ortamda biri ile tanışırsın anlık bir durum gelişir, o zaman tek gecelik diyelim ama bu böyle de değil.
Gaza gelmek değilde, kimsem yok benim bunları konuşacak. Arkadaş çok ama biliyorum yüzeysel birde şuan yakın kimselere bunu anlatacak gücüm de yok. Bazen hiç tanımadığınız birileri ile konuşmak (sanal da olsa) rahatlatıyor, fikir veriyor.

Ya bu adam beni deli edecek en sonunda, deminden beri burda diğer konuları okuyordum. Annemi aramış ben engelledim ya eve gelecekmiş 1 saate çocuğu görmek için ya annem of ya, çocuk uyuyor zaten niye bana sormadan gel diyosun.
Ara gelmesin söyle dedim, ben öyle birşey nasıl diyim adamın kendi evi çocuğu görmesin mi diyor.
Napıyım ben çıkıyım mı evden?

başka odada takıl ama güvenliğinizi sağla muhakkak.
belki seninle zorla konuşmaya kalkışabilir, toplum içinde seni rencide eden yalnız iki kadın olarak ileri gidebilir.
benim gözüm korktu şahsen.
ya da sen ara gelmemesini söyle. gündüz güvenli bir saatte gelsin.
bu saatte çocuğuna hasret mi kalmış? ilginç buldum bunu. çocuk bahane gibi geldi bana.

hemen aradım ya ama açar mı hiç. bende aynen böyle yaptım küçük odaya geçtim şimdi kapıyı arkadan kilitledim. Anneme de en azından biraz tepki koy ya dedim ben senin kızınım göstermelikte olsa arkadamda dur el oğluna karşı dedim bakalım.

anneler eski düşünceli olunca o biraz zor.
aksine senin aklını çelmesi, gönlünü alması için akıl bile verir annelerimiz :)

Çık evden bin arabaya 1 saat dolan gel evde olma sakın

Canim bak aklima ne geldi adam eski sevgilisi ile cinsellik yaşamış kadin demek ki ne tiyniyetseyse evli adamla bile gorusuyor utanmadan sikilmadan ekliyor mesaj yolluyor falan filan hani doğumdan sonra biraz problemler oldu o isleri unuttum demissin acaba sirf o is icin mi senin ki onu kullanmak istedi buda olabilir buradada goruyoruz ki kadinlar kendinizi kullandirmayin ve kadinin en buyuk dusmani yine kadin hep kadinne yazik ki

Kanki meselesine gelince annemde beni elestirir o konuda tabi esimle arami bilmez ama nazli bulmaz beni eski kadinlar daha bir kadin gibi geliyor bana bazen biz isti guctu kariyerdi derken ister istemez biraz erkeksilesiyoruz heralde bu arada varya annen bile organize etmis olabilir bu gelme isini

Eğer öyleyse 2 kere üst üste boşarım onu. Ya ben kadına zaten ne diyim ki. Gençsin güzelsin bekarsın ne halt etmeye yazarsın daha benimkine senden ne hayır gelecek bu adamdan. 6 sene önce seni bi günde terketmiş, ardından evlenmiş çoluk çocuğa karışmış seninle ne işi kalacak artık.
Şimdi ben ayrılınca gidip onu alıyomuş bide

İşin içinde annem olabilir, bu arada geldi benim ki yeni çıktı odaya kilitlemiştim kendimi çıkmadım. Çocuk uyuyordu uyurken sevmiş falan.
Tabi beni dürtmeden gider mi, alt kata indi kapının önünde sızlandı durdu bi süre baktı ben cevap vermiyorum çıktı.

Bence kadin sadece esinize degil kim ararsa giden tiplerden buyuk ihtimallede o yuzden onu es olarak secmedi esiniz ahh o kizi ben bir bulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…