- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Böyle şeylerin etkisi kolay kolay geçmez ki.Kendi acimdan bakarsam, yani bunlari ben yasasaydim baskasini dusunmus, onu duygusal olarak dusunebilmis bir kocayla devam edemezdim sanirim. Fiziksel olarak amdatmasini bile kaldiramam ki duygusal olarak aldatmasi bana gore inanin daha kotu. Affedemezdim, midem almazdi galiba..
Ya tabi ki kiminin başına böyle bir olay gelir affeder kimisi döner gider, kimisi görmezden gelir.Çoğunluk kendi eşine yapamadığını/ yapamayacağını buraya yazıyor, aldatma ile ilgili diğe konulara da bakarsınız hanımlar sonradan bir şekilde kulp takıp affetme eğilimindeler. Kaldı ki sizinki bence teşebbüs bile değil tasarı aşamasında kalmış muhtemelen. Ben sadece tek gecelik bir aldatma nedeniyle boşanan görmedim demek o iş o kadar kolay değil, kimsenin gazına gelmemelisiniz. Sizde bir kusur olduğunu düşünmüyorum, sadece doğum bebek orta yaş depresyonu olgusu var olayda, vicdan da yapmayın yani.
başka odada takıl ama güvenliğinizi sağla muhakkak.Ya bu adam beni deli edecek en sonunda, deminden beri burda diğer konuları okuyordum. Annemi aramış ben engelledim ya eve gelecekmiş 1 saate çocuğu görmek için ya annem of ya, çocuk uyuyor zaten niye bana sormadan gel diyosun.
Ara gelmesin söyle dedim, ben öyle birşey nasıl diyim adamın kendi evi çocuğu görmesin mi diyor.
Napıyım ben çıkıyım mı evden?
hemen aradım ya ama açar mı hiç. bende aynen böyle yaptım küçük odaya geçtim şimdi kapıyı arkadan kilitledim. Anneme de en azından biraz tepki koy ya dedim ben senin kızınım göstermelikte olsa arkadamda dur el oğluna karşı dedim bakalım.başka odada takıl ama güvenliğinizi sağla muhakkak.
belki seninle zorla konuşmaya kalkışabilir, toplum içinde seni rencide eden yalnız iki kadın olarak ileri gidebilir.
benim gözüm korktu şahsen.
ya da sen ara gelmemesini söyle. gündüz güvenli bir saatte gelsin.
bu saatte çocuğuna hasret mi kalmış? ilginç buldum bunu. çocuk bahane gibi geldi bana.
anneler eski düşünceli olunca o biraz zor.hemen aradım ya ama açar mı hiç. bende aynen böyle yaptım küçük odaya geçtim şimdi kapıyı arkadan kilitledim. Anneme de en azından biraz tepki koy ya dedim ben senin kızınım göstermelikte olsa arkadamda dur el oğluna karşı dedim bakalım.
Valla aynen öyle benimki de.anneler eski düşünceli olunca o biraz zor.
aksine senin aklını çelmesi, gönlünü alması için akıl bile verir annelerimiz :)
Çık evden bin arabaya 1 saat dolan gel evde olma sakınhemen aradım ya ama açar mı hiç. bende aynen böyle yaptım küçük odaya geçtim şimdi kapıyı arkadan kilitledim. Anneme de en azından biraz tepki koy ya dedim ben senin kızınım göstermelikte olsa arkadamda dur el oğluna karşı dedim bakalım.
Eğer öyleyse 2 kere üst üste boşarım onu. Ya ben kadına zaten ne diyim ki. Gençsin güzelsin bekarsın ne halt etmeye yazarsın daha benimkine senden ne hayır gelecek bu adamdan. 6 sene önce seni bi günde terketmiş, ardından evlenmiş çoluk çocuğa karışmış seninle ne işi kalacak artık.Canim bak aklima ne geldi adam eski sevgilisi ile cinsellik yaşamış kadin demek ki ne tiyniyetseyse evli adamla bile gorusuyor utanmadan sikilmadan ekliyor mesaj yolluyor falan filan hani doğumdan sonra biraz problemler oldu o isleri unuttum demissin acaba sirf o is icin mi senin ki onu kullanmak istedi buda olabilir buradada goruyoruz ki kadinlar kendinizi kullandirmayin ve kadinin en buyuk dusmani yine kadin hep kadinne yazik ki
Kanki meselesine gelince annemde beni elestirir o konuda tabi esimle arami bilmez ama nazli bulmaz beni eski kadinlar daha bir kadin gibi geliyor bana bazen biz isti guctu kariyerdi derken ister istemez biraz erkeksilesiyoruz heralde bu arada varya annen bile organize etmis olabilir bu gelme isini
Canım zaten 2 ihtimal var ya bunca yıla rağmen unutmamış yada senin dediğin gibi bir şey.Bence kadin sadece esinize degil kim ararsa giden tiplerden buyuk ihtimallede o yuzden onu es olarak secmedi esiniz ahh o kizi ben bir bulsam
Birde düşünsene 6 yıldır o kızla görüşüyormuş falan, birde ondan çocuğu varmışYok ya sanmıyorum unutmasaydi ilk gorusmeleri 6 yil sonra olmazdi gibi geliyor bana
İşin içinde annem olabilir, bu arada geldi benim ki yeni çıktı odaya kilitlemiştim kendimi çıkmadım. Çocuk uyuyordu uyurken sevmiş falan.
Tabi beni dürtmeden gider mi, alt kata indi kapının önünde sızlandı durdu bi süre baktı ben cevap vermiyorum çıktı.
Ay evet, daha ben bişey yapmadım, onunla görüşmedim diyip duruyor.Ne diyor ozur mu diledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?