- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Ya tabi ki kiminin başına böyle bir olay gelir affeder kimisi döner gider, kimisi görmezden gelir.
Eşimin söylediklerine inanmıyorum ki ben, tasarı aşamasında mı kaldı gerçekten acaba? Tek gecelik birşey değil ki birde yani koşa koşa gittiği kadın eski sevgilisi, hani şöyle olsa bir ortamda biri ile tanışırsın anlık bir durum gelişir, o zaman tek gecelik diyelim ama bu böyle de değil.
Gaza gelmek değilde, kimsem yok benim bunları konuşacak. Arkadaş çok ama biliyorum yüzeyselbirde şuan yakın kimselere bunu anlatacak gücüm de yok. Bazen hiç tanımadığınız birileri ile konuşmak (sanal da olsa) rahatlatıyor, fikir veriyor.
Yuva bozmak kolay arkadaşlar yapmayın belki adam doğru söyledi dediği kadar olay gelişti ihanet etmedi belki görmek buluşmak niyetine girmiştir görmek istemistirde belki de sonradan üzülmüştür utanmistir evliliğinden karısından sebep vazgeçmiştir niye bu insanlar ayrılsın şimdi kesin bi şey oldu diyemezsiniz siz de. çocuk var ortada seven bi kadın var (mavi turna) adam da seviyo ayrılmak istemiyo
Nasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.
Sadece adam 36 yaşında evlendi diye mi kesin aldatacak . Sizin söylediğiniz gibi olsa adam karısına boşanmak istemiyorum diye yalvarmazdı .Evlilik bana göre değilmiş der boşanırdı.
Yazdıklarımdan sadece 36 yaşında oldugu için mi aldatcagını anladın sen canım? Çok yanlış anlamışsın eğer öyleyse. Ben ihtimalleri yazdım oraya dikkatli oku veya bidaha okuma sen bilirsin
Üstelik adam öyle birşey demez 40 yaşından sonra hem iş ortağı gibi hem de çocuguna iyi annelik yapan bu kadar rahat hiçbişeyi anlamayan araştırmayan bi kadın daha bulamayacak olmanın telaşı bunlar. Aşk sevgi bırakın bu işleri. Şehvet aşkın önüne geçmiş ve iş bitmiştir.
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun.Arkadaşlar merhaba,
Güvendiğim bir arkadaşımın önerisiyle bugün bir avukatla görüştüm malum pazar günü olunca dışarda konuştuk. Özellikle bayan birini istedim, aldatmaya dair somut birşey yok ama darp raporu, size attığı itiraf ve tehdit mesajları elimizi güçlendirir dedi. Yarın vekalet veriyorum işlemlere başlayacak kimsenin haberi yok daha ilk size söylüyorum ☺Sanırım anlaşmalı boşanma olmayacak. Eşim yanaşmayacak belli. Şuan dışardayım akşam yazarım. Hepinize sevgiler, tanımadıgım arkadaşlarım benim.
Bu nedir yahu kusura bakmada arkadaşım bu kadin 13 14 yasinda ergen manita degil evli barkli çocuk sahibi kadin yahu sen tanimadigin insan hakkinda ustelik boyle bir zor zamaninda bir kadina sadece sezgilerine guvenerek nasil boyle konuşabiliyorsun yuva yikmak ne demek farkinda misinNasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.
Bilmen etmeden bu kadar kesin konusman cok enteresan ya biraz yapici olunmali bu evlilik cocuk oyuncagi değil yaa boyle tahminlerle olacak isler degil bunlar hanimlarYazdıklarımdan sadece 36 yaşında oldugu için mi aldatcagını anladın sen canım? Çok yanlış anlamışsın eğer öyleyse. Ben ihtimalleri yazdım oraya dikkatli oku veya bidaha okuma sen bilirsin
Üstelik adam öyle birşey demez 40 yaşından sonra hem iş ortağı gibi hem de çocuguna iyi annelik yapan bu kadar rahat hiçbişeyi anlamayan araştırmayan bi kadın daha bulamayacak olmanın telaşı bunlar. Aşk sevgi bırakın bu işleri. Şehvet aşkın önüne geçmiş ve iş bitmiştir.
Bu nedir yahu kusura bakmada arkadaşım bu kadin 13 14 yasinda ergen manita degil evli barkli çocuk sahibi kadin yahu sen tanimadigin insan hakkinda ustelik boyle bir zor zamaninda bir kadina sadece sezgilerine guvenerek nasil boyle konuşabiliyorsun yuva yikmak ne demek farkinda misin
gayet normal bir uslup. doğru demiş. ne demiş ki. asıl senin cümlen nedir? ne diyorsun sen ya? sen kimle konuşuyorsun bu üslüpla? bu daha sert. kimle konuşuyor. burası bi forum. hakaret yok. bu dokunulmazlık nereden geliyor. milletvekili falan mısınız? ya da büyücü müsün. adamı tanımıyosun. yok 30 dan önce boşanmış. ne alaka ki. hem adamın 35 te evlenmiş olması onu mutlaka çapkın mı yapar? tanımıyosun. ben seni sevdim bu adam seni daha önce de aldattı pişman olucaksın diyosun. yok artık. tavsıye ver tamam bu adam böyle biri olabilir vs. de anlarım. sen daha önce boşandın mı mesela. bekara boşanmak kolay. bak dıyorum ben boşandım. otuz olmadan senin dediğin gibi. evlendim de 35 lere doğru. muhteşem erkek yok. çocuk var. hala sevgi varsa denenebilir. zaman verilebilir. affedilmeyebilir. ama buna zaman karar versin ki konu sahibi öfkeyle kalkıp zararla oturmasın. bu tip meseleler öle kolay degil. o mahkeme salonu bile koca bir travma. yeniden hayata başlamak yıllar alıyor. hayat kısa. mutsuz isen durma ayrıl ancak önce bir dinginleş. şuan ne mantık ne de sevgi yok. sadece öfke ve can acıtma hissi var bence.Ne diyosun sen ya? Sen kimle konuşuyosun bu uslübla? Kendine gel. Yuvalarını yıkan ben miyim, ya bir kere de akıllı biri denk gelsin bu nasıl bir basit uslüptur kendine gel kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?