Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Canim; konunun hemen hemen hepsini okudum .Senin adina cok uzuldum ama hersey cok taze acinda ofkende cok yeni bence bosanmak icin acele etme sakin kafayla tekrar dusun belkide zamanla unnutturur sana bu gunleri mutlu olursunuz bir cocugunuz var . Yenilir yutulur degil kocanizin yaptigi kolay olmaz unutmak cektiginiz acyi anlamaya calisiyorum ama en azindan bir sure bekleyip sonra mahkemmeye gitmenizi oneririm . Seciminiz ne olursa olsun hersey gonlunuzce olsun sizin ve bebeginiz icin en hayirlisi neyse o olsun :)

Mavi turna tesadüfen okudum konunun birazını esin senden vazgeçmiyor diye anladım demekki seni hala seviyor onu değil seni seçmiş önceden de şimdi de yoksa ayrılmak ister o kadınla olur du bi şeyler çabuk bozulur ama zor tamir edilir haddim değil ama bence eşine bi şans daha ver derim belki ilerde herşey çok daha güzel olacak belki unutturacak sana yaptığı hataları

Şiddet güzel bi şey değil ama bazı insanlarda öfke kontrolü olmayabiliyor onunda çaresi var Dr A gözükür zaten o anlık olmuş sinirden ve seni paylaşma düşüncesinden sanırım öncesinde olmamış sanırım şiddet. İyi bi insan olarak sevmişsin tanımışsın eş seçmişsin insan oğlu hata yapar affeden bence bi adım öndedir o anlamıştır anlayacağını eşini kaybetme korkusu da olmuştur içnde bi daha asla böyle bi hata yapmaz diye düşünüyorum

Nasıl yani tek gecelik olma durumunda affedecek miydiniz? Bak canım sana birşey söylemek istiyorum benim hislerim çok kuvvetlidir, daha önce dediğim birçok şey çıktı. Bu adam seni zaten daha önce aldatmış, güven bana. Sadece sen uyanmamışsın ilgilenmemişsin. Bu ilk değil. Çünkü o kızın nosunu alıp görüşmesi (ve bence yattılar) bu esnada da sen anlayana kadar sana bu konuyu açmaması eski rahatlıgında olması bu konuda acemi olmadıgını gösteriyor. 4 yıllık evlisiniz kocan 39 yaşında. 36 37 yasında aeninle evlendi. Baştan bekarlık hayatına alışmış bir adamla evlenmişsin zaten en baştan muhtemelmiş bu tarz problemlerle karşılaşacagın. Sana ricam güzelim lütfen manidarlık vs vs peşinde olup 30unu beklememen ve burda yuvanı bozma gibi yazılan yorumları okumadan göz ardı edip direkt bu davayı açman. Hem eğer 30u olmadan açarsan davayı "30unu bulamadan bittik"anlamında daha da manidae olur. Anneni de sakın dinleme. Eski kafa insanlar bizi anlayamaz. Böyle bir durumda affedersen ilerde kesinlikle bu iş laçkalaşır ve hep aldatılan mutsuz bir kadın olursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama mutlu olabilirsin tekrar hiç dert etme ve dediğim fibi 30unu bekleme yoksa vazgeçiricekler seni. Olan sana olucak bak daha görmeden sevdim ben seni. Yazık etme kendine.

Yuva bozmak kolay arkadaşlar yapmayın belki adam doğru söyledi dediği kadar olay gelişti ihanet etmedi belki görmek buluşmak niyetine girmiştir görmek istemistirde belki de sonradan üzülmüştür utanmistir evliliğinden karısından sebep vazgeçmiştir niye bu insanlar ayrılsın şimdi kesin bi şey oldu diyemezsiniz siz de. çocuk var ortada seven bi kadın var (mavi turna) adam da seviyo ayrılmak istemiyo

Canım bu tarz müsamahalı kadınlar yüzünden zaten erkeklerde aldatmanın haddi hududu kalmadı artık. Aldatılmadan bilemezsin. Dua et Allah böyle bir acıyla imtihan etmesin.

M mavi_turna sen zaten işlemi başlatmışsın canım tebrik ederim bu kararından dolayı. Önce kendine saygı duyan güçlü bir KADIN oldugun için.. O çocugun öyle bir babaya ihtiyacı yok zaten. Dediğim gibi sen aldatıldın bu ne ilk ne de son..

Sadece adam 36 yaşında evlendi diye mi kesin aldatacak . Sizin söylediğiniz gibi olsa adam karısına boşanmak istemiyorum diye yalvarmazdı .Evlilik bana göre değilmiş der boşanırdı.

Sadece adam 36 yaşında evlendi diye mi kesin aldatacak . Sizin söylediğiniz gibi olsa adam karısına boşanmak istemiyorum diye yalvarmazdı .Evlilik bana göre değilmiş der boşanırdı.

Yazdıklarımdan sadece 36 yaşında oldugu için mi aldatcagını anladın sen canım? Çok yanlış anlamışsın eğer öyleyse. Ben ihtimalleri yazdım oraya dikkatli oku veya bidaha okuma sen bilirsin

Üstelik adam öyle birşey demez 40 yaşından sonra hem iş ortağı gibi hem de çocuguna iyi annelik yapan bu kadar rahat hiçbişeyi anlamayan araştırmayan bi kadın daha bulamayacak olmanın telaşı bunlar. Aşk sevgi bırakın bu işleri. Şehvet aşkın önüne geçmiş ve iş bitmiştir.

Baştan belirteyim hiç iyimser olamayacağım eski sevgiliden dost olmaz arkadaş, hayır gerek bile yok yani. Benimde eski sevgilim evlendi ben neden eklemiyorum naber nasılsın demiyorum haaa hadi arkadaş kalmak istedim gayet iyi niyetimle yada gerçekten hal hatır sormak için yazıcaksam benim kitabımda bekar olması lazım evli adama ben yazmam şahsen kim ne derse desin. Normal üniversiteden erkek arkadaşlarım bile evlendikten sonra mesafe koydum onlar mutlu olsun yeterki onlar beni aramadan aramam misal. Neyse eşiniz neden özellikle aynı yerdeyiz diye belirtme ihtiyacı duyuyor bu hal hatır sormayı geçmiş. Naber nasılsın iş güç nasıl gidiyo temennileriyle bitmeliydi muhabbet bence siz hiç belli etmeden takibe devam edin ama yazınızın bir yerinde demişsiniz ya ne de olsa erkek diye bence de öyle...

Ben sizin yerinizde olsam tatil beldesinde oldugu yere giderim ona haber vermeden bişeyler yaparım yani elim kolum baglı durmazdım acıkcası

Ben sizin yazdıklarınızı net anladım . Ama siz tam olarak bekar hayatına alışmış bir kişide bu tip hareketler olur diyorsunuz .

Daha önce konu sahibinin nasıl bir hayatı oldugunu bilmediğimize ve burada konu açmadığına göre herhangi bir yorum yapamam. Öncesi ile ilgili . Belki o zaman siz haklısınız derdim belki yorum dahi yapmazdım .Fakat adam daha önceden aldatsa mesajın karısına ulaşacagını bilirdi . Boşanmakta istemiyorsa kendini bu kadar yalvartıcak bir duruma sokmazdı . Ben de bu şekilde düşünüyorum .

hemen affetmek zor. belki affedemezsiniz de. ama şiddet ya da aldatma. isimleri oldukça çirkin. ancak eşiniz ikisi için de laçkalaşmış bi adam da değil. düzelme ihtimali yüksek. öfkeden göremezsiniz sevgınızı. zaman verin kendinize.
yalvatrmalarından keyif almanız gösteriyor ki can yakmak istiyorsunuz öfkelisiniz çok fazla. can yakın içinizi dökün hatta bı mektup yazın hissettiğiniz her şeyi dökün kağıda. ama belki ders almıştır.
boşanmayı aceleye getirmek sizi de üzecek cezalandıracak. sırf eşinizin tepkisini görmek için yapıyorsunuz sanki bunu. bu kadar aceleye ne gerek var. konuşmadan sakin sakin boşanmanın manası ne ki. o kadar da korkunç bi adam yok sanırım karşınızda.
bu arada ben boşanmış bir bayanım. emin olun eger sevgi sıfır değilse size çok koyacak bu acele karar. elinizden geleni yapın affetmek için bi şans da verin. burnundan fitil fitil de getirin. olmazsa adam çirkinleşirse ya da affedemez unutamazsanız boşanırsınız. kaçmıyo ya

bu arada ben olsam mesaj telefonunun geçmiş aramalarının dökümünü isterdim. ne zaman ne kadar süre konuşmuşlar dökülür ortaya. bakarsın yalanı var mı tutarlı mı adamı o zaman anlarsın. önce konuş sonra telefon dökümlerine bakacagım ona göre sana şans vermeyi düşüneceğim de bence

Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun.
sancılı bir süreç olabilir, inşallah sakinliğini yitirmeden güçlü bir şekilde atlatırsın.

Bu nedir yahu kusura bakmada arkadaşım bu kadin 13 14 yasinda ergen manita degil evli barkli çocuk sahibi kadin yahu sen tanimadigin insan hakkinda ustelik boyle bir zor zamaninda bir kadina sadece sezgilerine guvenerek nasil boyle konuşabiliyorsun yuva yikmak ne demek farkinda misin

Bilmen etmeden bu kadar kesin konusman cok enteresan ya biraz yapici olunmali bu evlilik cocuk oyuncagi değil yaa boyle tahminlerle olacak isler degil bunlar hanimlar

bence bir şans daha vermelisin.eşin daha dikkatli olacaktır bundan sonra.sevmese seni kaybetmekten korkmazdı.onu biraz da sen tahrik etmişsin.ki erkekler çok hassastır bu konuda

Ne diyosun sen ya? Sen kimle konuşuyosun bu uslübla? Kendine gel. Yuvalarını yıkan ben miyim, ya bir kere de akıllı biri denk gelsin bu nasıl bir basit uslüptur kendine gel kendine.

Ne diyosun sen ya? Sen kimle konuşuyosun bu uslübla? Kendine gel. Yuvalarını yıkan ben miyim, ya bir kere de akıllı biri denk gelsin bu nasıl bir basit uslüptur kendine gel kendine.
gayet normal bir uslup. doğru demiş. ne demiş ki. asıl senin cümlen nedir? ne diyorsun sen ya? sen kimle konuşuyorsun bu üslüpla? bu daha sert. kimle konuşuyor. burası bi forum. hakaret yok. bu dokunulmazlık nereden geliyor. milletvekili falan mısınız? ya da büyücü müsün. adamı tanımıyosun. yok 30 dan önce boşanmış. ne alaka ki. hem adamın 35 te evlenmiş olması onu mutlaka çapkın mı yapar? tanımıyosun. ben seni sevdim bu adam seni daha önce de aldattı pişman olucaksın diyosun. yok artık. tavsıye ver tamam bu adam böyle biri olabilir vs. de anlarım. sen daha önce boşandın mı mesela. bekara boşanmak kolay. bak dıyorum ben boşandım. otuz olmadan senin dediğin gibi. evlendim de 35 lere doğru. muhteşem erkek yok. çocuk var. hala sevgi varsa denenebilir. zaman verilebilir. affedilmeyebilir. ama buna zaman karar versin ki konu sahibi öfkeyle kalkıp zararla oturmasın. bu tip meseleler öle kolay degil. o mahkeme salonu bile koca bir travma. yeniden hayata başlamak yıllar alıyor. hayat kısa. mutsuz isen durma ayrıl ancak önce bir dinginleş. şuan ne mantık ne de sevgi yok. sadece öfke ve can acıtma hissi var bence.

M mavi_turna canım eğer cidden kararın kesinse ki aldatıldın, burda seni destekleyen ve senin durumunda olan çok insan vae kendini yalnız hissetme ilk boşanan kişi değilsin. Ve çocuk için kendi hayatını mahfetme. Onu sana verir mahkeme zaten. Bu benim tavsiyem. Herkes kendi fikrini belirtir, diğer fikir sahiplerine bu nasıl fikir diyemez.. Konu sahibi hariç kim olduğunu bilmediğim ve konuyu bana odaklayan kişileri muhatap almıyorum bile, cevap yazmaya da değer bulmuyorum.
Konumuz sensin canım şuan. Her yorumu da okuma kafan çorba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…