Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

arkadas olarak eklemesi 1 ci hata
msj a cvp vermesi 2 ci hata
ayni yerde oldugunu soylemesi 3 cu hata...
ve son olarak saklanacak bisey yoksa msjlarin silinmesi gayri ihtiyari suphe uyandiriyor...
ben normal bulmadim, icim pistir belki de !!!!!

Yani belki bana kızacaksınız ama ben boşanacağınıza pek inanmıyorum. Çünkü gerçekten bundan emin olsaydınız öyle başladığı gün bitsin, canı yansın muhasebesine girmez, cehennemin dibine kadar yolu var deyip yol verirdiniz. Diğer yandan ben de zaten bu karar için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü hç bişeyden emin değilsiniz ki, hep ihtimaller, ya herşey (saçma bile gelse) anlattıklarından ibaretse. Beni yalnış anlamayın ben şuan tamamen bebeğinizi düşünüorum. Ve nedense genelde bu konularda negatif olsam da eğer çok daha fazlası yoksa sizin evliliğinizin kutarılabilir olduğunu düşünüorum. Sadece zamana ihtiyacınız var ve tabi eşinizinde anasından emdiği sütün burnundan gelmesine ihtiyacı var.

Bu konu çok hassas olduğu için yazmaktan çekindim... ama madem olan olmuş keşke bıraksaydın görüşseydi...ya artık bişi hissetmediğini anlayıp geri gelecekti.çünkü ortada yarım kalan bir hikaye var ve hesap kapanmış olacaktı...
Ya da hala sevdiğini anlayıp kızla görüşmeyi sürdürecekti.o zaman ayrılsaydın sende...En azından bişi yokken ayrıldı durumuna düşüremezlerdi seni...ve sende durumu net görürdün.şimdi boşanman garip olacak.bence bi süre bekle hemen boşanmayı düşünme.istersen kızla konuş.sor ne oldu diye?

arkadas olarak eklemesi 1 ci hata
msj a cvp vermesi 2 ci hata
ayni yerde oldugunu soylemesi 3 cu hata...
ve son olarak saklanacak bisey yoksa msjlarin silinmesi gayri ihtiyari suphe uyandiriyor...
ben dogru bulmadim, icim pistir belki de !!!!

Bence adam bişey yapmadı yapamadi fırsat olmadi belkide annesi aradi sen aradin herneyse ama bende avukat arkadaş gibi düşünüyorum bizde 3 yila yakin evliyiz 7 yila yakin beraberiz ben mesela suan esimi ihmal ediyor olabilirim eskisi gibi bakimli olamiyorum malesef 8 aylık bebegim var evim eskisi gibi duzenli değil yemeklerim cesitli yada eskisi gibi guzel olmayabiliyor suan kendimi senin yerine koyuyorum sende acaba ihmal mi ettim demissin ya kadinlar hep sucu once kendinde ariyor ben suan bebegimle ilgileniyorum dünyam onunla donuyor onunla yatip onunla kalkiyorum ister istemez cocuk olunca kadinin oncelikleri değişiyor bu erkeklerin bizi ihmal etmesi yada aldatmasina kesinle bahane olamaz baktigimiz kendi parcamiz degil ikimizin parcasi yerinde ben olsam gururum kirilirdi belkide kendime guvenim azalirdi belkide dunyam basima yikilirdi halini tahmin edebiliyorum cok uzgunsun agliyorsun belkide eslerimizi ihmal ettik ediyoruz ama bu ne fiziksel ne bedensel ihanetle cezalandırılmamali emeklerin karsiligi bu olmamalı yinede herseyi bir kenara koyarsak esin oyle yada böyle yapmadi (yapamadi yada) olmamasi gereken asla yapmamasi gereken biseye niyetlendi evet sende sonuna kadar haklisin yaptığı yanina kar kalmamaliydi burnu surtunmeli cunku hatasini yaptığında kaybedeceklerini gormeli ama evladınız icin bir sans verilmeyecek kadarda vahim degil durum sanki belki biraz zaman verilmeli yaranizin sarilmasi icin belki ufak bir seyahat ama ipler asla kopmamali gelmek gormek isterse cocugunu görmesine izin verin ama evde yanliz olmayın imkaniniz varsada annenizin yani haric baska bir yakininizda bir kac gun dinlenin bebeginizle birlikte esinizde ararsa acin konusun tabiki canim balimli degil ama affetirmek istiyorsa sans verin en azindan cok uzun yazdim hakkini helal etsin okuyanlarda bundan sonra belki eskisi gibi olmayacak içiniz esiniz evden her çıktığında ama zamanla belki duzelir hersey

Ben burada ki arkadaşlar gibi düşünmüyorum bakın tek lafinizla sizin kolunuzu morarmış eğer sadece facebook a ekleseydin eski erkek arkadaşını hastanelik olana kadar dövülür bilmem ne diyerek senden ayrılır belki çocuğu göstermezdi ama sen eklemesi yetmiyor mesajlaşıyor belki yakalamasan buluşacak ve görüşecek ti bütün bunlara rağmen af edip çok toz kaldrmayacaksin yok ya

O kayinvalide oğlunun ayıbını örtüyor
olur mu öyle şey doğum yaptım eskisi gibi bakımlı değilim çok ilgilenemedim arayış içine girmesi normal
Peki kadınlar 39 yaşına geldiğinde yeni arayış heyecan peşinde koşsun adam eve ekmek getirmezse ne bileyim kendine bakmazsa aldatsin

Aldatacak adam karımın bacakları güzel değil diye de aldatır

Boşanmaya boşanma diyemem ama eğer af edersen bir gün fırsatı bulsa seni aldatacagini hatta o kadın için seni terk edebileceğini de dusun

Iyi de dogum yaptım eskisi gibi bakimli degilim aldatmasi normal sonucunu benim yazimdan mi cikardin ben onu anlamadim yazdiklarimi tekrar gozden gecirmeni tavsiye ederim

Iyi de dogum yaptım eskisi gibi bakimli degilim aldatmasi normal sonucunu benim yazimdan mi cikardin ben onu anlamadim yazdiklarimi tekrar gozden gecirmeni tavsiye ederim
Hayır genelde aldatılan insanlara böyle söylerler o erkek o yapar geri evine döner ona bak gibi oradan yoksa yazmışsın bunlar aldatmasın açıklamaz diye

Yani kadin once sucu kendinde ariyor ihmalde ediyor dogru evli misin cocugun var mi bilmiyorum kendimi mavi turnanin yerine koyup yazıyorum ben bilmiyorum cok zor bir durum aldatilmayi kimse hak etmez ama bir yuvada kolay kurulmuyor resmen icinden cikilmaz bir durum da arkadaş ya Allah yardimcisi olsun

Ben konu sahibinin eşinin tehdit üzerine kolunu morartmasını kıskançlık olarak görmüyorum . Basbayağı ilkel bir sahiplenme çünkü onun soyadını taşıyor, çünkü onun oğlunun anası ama bu kadar... Seven adam ilk boşlukta eskisine koşmaz. Yeni biri bile değil düşünün kapanmamış bir dava resmen bu .. Belki de yıllardır içinde o eski olanı..
Aldatmalarda bazen kadının da kabahati OLDUĞUNU düşünürüm ama bu meselede ben konu sahibini purpak buldum çünkü eski sevgili ya .. Be adam madem o Kadınla işin bitmedi ne diye bu kadının günahına girdin ?
Konu sahibi bahse girerim o eski sevgili toplumsal statü ve kariyer olarak sizden aşağıda hani anne ile tanıştırıldığında vetoyu yiyecek Türden ve bu sebeple ayrıldı ondan.. Herkesin takdir edeceği koluna takıp gezdiğinde gurur duyabileceği sizle evlendi ..

Aslında söyledikleriniz çok çok mantıklı, eski kız arkadaşı benden 1 yaş büyük, yaşıt sayılırız yani. Ama yıllar onda etki etmemiş pek aslında bende çok çökmedim ama bebekten sonra fiziksel olarak çok değişmedim de ruhen çok değiştim biliyorum.
Eğitimli ama çalışmıyormuş, bekar halen. Türk ama Yurtdışında ailesi ve yabancı ülke vatandaşıymış bu kız resmiyette.
Eşimin ayrılma nedeni ise mantığına uymayan şeyler varmış o sebeple bir anda ayrılmış bu kızdan (bunları eşimin kuzeni anlatmıştı, kız yurtdışında büyüdüğü için bizlere göre fazla rahatmış galiba bilmiyorum)
Kayınvalidem ilişkilerini biliyormuş,görüşüyorlarmış o zamanlar zaten ama ilişkilerinin bitmesinde bir payı var mı bilmiyorum.

Bilmiyorum ya, şuan bişey yaşamadıklarının ispatı yok ki zaten. Belkide yaşayacaklarını yaşadılar, eşim ya pişmanlıktan yada zaten o kızla yaşamak istediği bişey kalmadığından geri döndü geldi.

Bebeğiniz henüz küçük .. Bu vakitlerde fiziksel çökme normal. Merak etmeyin bikaç yıla eski enerjiniz , potansiyeliniz geri gelir . Bir de kendinizi o kızla kıyaslayın yok yere üzmeyin şimdi.

İnanın bende şuan bu çelişkiyi yaşıyorum, ama şuan mesaj atmasın aramasın diye engelledim yani o derece varlığına tahammül edemiyorum. Zaten bütün gece öyle şeyler yazdı ki gülsem mi ağlasam mı, polisemi gitsem, son bi şans mı versem bilemezdim oldum. Mesajlarında her telden çalıyo du yani.

Kızlar aslında ben buraya Annem le aramızda geçen konuşmayı yazmaya gelmiştim ama önce sizlerin yorumlarına cevap vermek istedim.
Annem bir kocan haklı demedi yani, inanmakta zorluk çekiyorum ya.
Olayın olduğu gün , yani eşimle konuştuğumuz ve beni tartakladığı gün evime çok geç geldim. Anneme anlatmayacaktım ama sıkıştırınca birde zaten o halimi görünce mecbur anlatmıştım. O an hemen boşanacaksın asla istemiyorum onu damat olarak bitti bu iş falan diyen kadın şimdi beni sıkıştırıp duruyor.
Kayınvalidem ile görüşmüşlerdi bunlar işler bu noktaya gelince, kayınvalidem normal olarak oğlunu savunuyor tabi, artık anneme ne dediyse nasıl anlattıysa,
annem benim herşeyi büyüttüğümü, adamın beni tartaklaması için zemin yarattığımı (kaşındığımı) insan kocasına bende başka erkeklere giderim derse sonucunun bu olacağını, bu yaşta kendisi babama bunu dese babamın bile aynı şekilde davranacağını, adam senden birşey gizlememiş, dürüstçe gelmiş ben bunları bunları yaptım ama ileri gitmedim pişman oldum vazgeçtim demiş, sen daha neyi uzatıyorsun. Gül gibi kocan var biraz kıymet bil dedi.
Birde ben ne kadar iyi bir eşmişim ona bakacakmışım. Bana diyor ki ben senin annenim ama seninde hatan çok kızım, kocanla çok kankisin :))) yani aynen böyle kankisin dedi.

kankisin derken ne demek istiyo

Çoğunluk kendi eşine yapamadığını/ yapamayacağını buraya yazıyor, aldatma ile ilgili diğe konulara da bakarsınız hanımlar sonradan bir şekilde kulp takıp affetme eğilimindeler. Kaldı ki sizinki bence teşebbüs bile değil tasarı aşamasında kalmış muhtemelen. Ben sadece tek gecelik bir aldatma nedeniyle boşanan görmedim demek o iş o kadar kolay değil, kimsenin gazına gelmemelisiniz. Sizde bir kusur olduğunu düşünmüyorum, sadece doğum bebek orta yaş depresyonu olgusu var olayda, vicdan da yapmayın yani.

Kendi acimdan bakarsam, yani bunlari ben yasasaydim baskasini dusunmus, onu duygusal olarak dusunebilmis bir kocayla devam edemezdim sanirim. Fiziksel olarak amdatmasini bile kaldiramam ki duygusal olarak aldatmasi bana gore inanin daha kotu. Affedemezdim, midem almazdi galiba..

kankisin derken ne demek istiyo
Ya bizim eşimle nasıl desem, şimdi biz kavga falan etmezdik çünkü edecek bir konu olmuyodu, buda benden kaynaklı tabi yani ben çıkaracak olsam konu çokta, bir gözüm kör, bir kulağım sağırdım ona karşı. Alttan alma diyebiliriz birde sinirli bir yapım yok benim. Bazen annem bu konuyu açardı bana eşine karşı bu kadar sakin olma arada bir trip at, nazın niyazın olsun kadın olduğun belli olsun. Annem hala babama nazlanır çünkü :)
Yatak odamızı zaten bilemez asla anlatamam anneme, ama bir kadın olarak tahmin etmiş olabilir tabi doğumdan sonra
ben pek yanaşamaz oldum eşime hatta yakın zamanda uzmana gitmeyi de düşünüyordum. Gerek kalmadı ama

Normal olmadığının farkındaydım zaten ama eşimle karşılıklı pek konusunu açmadık. Doğumdan sonra ben bir süre hastanede yattın bebeğim küvezdeydi ve ben taburcu olduktan 3 hafta sonra ancak eve getirmiştik, 1 yaşına kadar olan süreç öyle yıpratıcı oldu ki valla o işleri unuttum desem yeridir.

Ama dedim ya annem bunu bilemez ki. O genel manada benim düz bir kadın olmamdan şikayetçi. Genç kızken de seni millete oğlum diye tanıştırıcam artık derdi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…