Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Sizin hisleriniz mi geçerli olacak boşanma davasında
Ben kaç vakte kadar evlenirim acep ne hissettiniz

Suan olaylar cok sıcak öncelikle öfkenizin soğumasını bekleyin bence sonucta yasanmıs bişey yok ortalıkta belki bi sans daha verirsiniz eşiniz eminim ki pişman olmustur acele etmeyin.

Olayları en başından beri takip ediyorum. Gerçekten çok üzüldüm. Eşin bir hataya düşmüş olabilir ama bunun tam tersi de olabilir belki anlattığı herşey doğru belki gerçekten mesajlaşmaktan ileri gitmedi olay. Ona ıspatlaması için fırsat vermelesin. Kaldıki eşini seviyorsun o da seni seviyor ve ortada minik bir evladınız var. İnsan bir anlık boşluğa düşüp seytana uyabilir ama fazlası olmadıysa hatasının hemen farkına varıp kızı faceden sildiyse boşanmanı gerektirecek bir konu yok. Sana vatsap gecmişini arama geçmişini face sohbet geçmişini vs. Hepsini sunsun. Orada birşey yoksa zaten anlattığı doğru demektir. Ani karar vermemelisin bence.

Esinin kadin versiyonlarinida gorduk bu sitede. O zaman tum bayanlar toplanıp bosanda oyle yao, kocana anlat vs diye ustune gitmislerdi. Simdi ayni sey bi bayana yapılınca kolay mi yuva bozmak oluyor. Anlamıyorum bu cifte standarti. Kendini nasil daha mutlu ve huzurlu hissedeceksen oyle yapmalisin bence

İhanet edip etmediği hususu şüpheli.(Ben inkar edemeyecek raddeye gelene kadar kadar takipte kalırdım)
Ancak darp,tehdit ve hakaret kesin.sadakatsizlik şüphesini sevgi için, çocuk için yada başka bir sebepten emin olana kadar tolere edilebilir de şiddet, hakaret,tehdit tolere edilmemeli bence.

Akşam yazarım dedim ama sabah oldu
Eve geldiğim de eşim evdeydi kızlar. Annem arayıp söylemedi sağolsun. Baktım çocukla oynuyorlar ses etmedim, üzerimi değiştirip bahçeye çıktım. Bu arada 2 yıldır içmediğim sigaraya geri başladım.
Sigaramı içerken eşim geldi yanıma, hiç tavır yapmadım havadan sudan muhabbet öyle.
Sonra nereden geldin? arkadaşlarınlamıydın diye sordu, bende hııı evet dedim. Arkadaşlar ama merak etme normal düz bayan arkadaşlar, beni arayan soran eski arkadaşlarım yoktur bilirsin dedim. (Lafımı sokarım)
Zaten açıldı buradan konu yeniden. Sakin sakin konuştuk işte ben işin bu noktalara geleceğini düşünmedim, halime bak pişmanlığımı, sana karşı ezikliğimi görmüyormusun. Canımı yakmak istediği biliyorum, yanıyor zaten, kaç gündür evimden, senden çocuğumdan ayrıyım kolay mı sanıyorsun dedi.
Bende canım bak kendini bir an için benim yerime koysan, sen benim şuan bu eve girmeme izin dahi vermezdin dedim.
O kızla olanlar yetmezmiş gibi beni darp ettin, hakaret ettin ben yine sana birşey yapmıyorum.
Çocuğunu görme demedim ki ben sana dışarı çıkın, eve gel gör ama beni görme arama dedim.
Sen benim yumuşak başlı oluşumu çok kullandın artık buna izin vermeyeceğim, ha sanma ki ben mutluyum, acı çekmiyorum hepsini bende yaşıyorum. Ama istemiyorum artık seni ve bunu canın yansın diye söylemiyorum. Ben bu olanlar daha fazla uzamasın tatlılıkla medeni medeni halledelim diyorum ha sen orman kanunu istiyorsan ona da varım.

Eşim ben tatlılıkla halledelim diyince yanlış anladı, barışmaktan bahsettiğimi düşündü. bende öyle istiyorum istersen sen kafanı iyice toplayana kadar yine gelmem eve, dışarda buluşuruz arada dedi. Hatta bir sürü şey var yapacağımız ertelemeyelim onları yapalım, eski günlerde ki gibi dedi.

Bende tatlım sen yanlış anladın ben boşanmaktan bahsediyorum dedim. Adam şok!!

Biraz ağlama zırlama, arada bir sinirlenme falan hiç tepki vermedim. Benim kararım bu yönde öyle senin burnun sürtsün falan diye değil ciddi ciddi aldığım bir karar bu. Bugün bir avukatla randevum vardı yarın vekaleti veriyorum, seninde şimdiden haberin olsun detaylar için onlar seninle irtibat kuracaklar dedim.

Zaten bunları söylerken burnumun ucu sızlıyodu yalan değil, oda öyle sarılıp ben seni seviyorum ya sen neler diyorsun ben nasıl yaşarım falan diyince bende iyi bir zırladım. Gitmesini istedim zaten. Ama inanın o giderken arkasından koşmamak için çok zorlandım. Annem sordu ne konuştunuz diye, boşanacağız yarın işlemler başlıyor dedim. Oda bana iyi bok yedin dedi.
Allah'ım şu süreç en kısa sürede bitsin.Bende bu saate kadar zırladığım için ancak yazdım kızlar. Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Ne git diyebiliyorum, nede kal.. Sadece bir kaç soruyu kafanda netleştir bence..
  • Biraz süründürüp affedersen eğer,tekrar eşine güvenebilecek misin?
  • Olay sadece mesajlaşmaksa,ötesi yoksa ve sana bunu ispatlarsa sen yinede bunu sindirebilecek misin,unutabilecek misin?
  • Eşini seviyor musun? (Çünkü böyle olaylarda bir anda sevgi de biter)
  • Yoksa sadece bebeğiniz için mi 2.bir şans veririm diyorsun?
Boşanma konusu kafanda net ise,emin ise "hayırlı olsun" demekten başka bir şey gelmez elden..Ama ufak bile olsa "acaba doğru karar mı" diye sorguluyorsan bir daha düşün..Sağlıklı düşün..Hem mantığınla,hem duygularınla düşün derim M mavi_turna

Üstelik bebeğin emiyordu yanlış hatırlamıyorsam..Önce onu düşün,stresten üzüntüden sütün gitmesin..

Konu sahibi yazdınmı yazdıysan görmedim ama
eşine sordunmu , bu şehre tamamen bu kadınla görüşmek amacıylamı gitmiş?
bu işin öncesi nedir, mesela telefon numarası ne kadar zamandır var?

Mavi turna yazdıklarımızı okuyor mu acaba? Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ne diyosun sen ya? Sen kimle konuşuyosun bu uslübla? Kendine gel. Yuvalarını yıkan ben miyim, ya bir kere de akıllı biri denk gelsin bu nasıl bir basit uslüptur kendine gel kendine.
Asil bu nasil bir konusma tarzidir?Aklimla ilgili suphen mi oldu da akilli birini istiyorsun karsina sezgilerinden bahsederek bir insani bosanmaya tevsik ediyorsun goz gore ,bu mu aklin ? bu zaten en kolayi burada bu uslupla konusmazsin asil sen kendine gel

Konusmanin altina imzami atarim bende senin gibi düşünüyorum

Canim eger gercekten istemiyorsan bosanmayi bence davayi acarak donusu olmayan bir yola girebilirsin isler inada binerse goz gore gore istemeyerek bile bosanirsin bir daha geri donemezsin sozunden dava icin bu kadar acele etme icin bu kadar sizladigina gore ben esine karsi hala sevgin var diye düşünüyorum soyle oturup bir yerde en basindan itibaren egrisiyle dogrusuyla ama yalansin anlatsın olayi esin bence bundan sonra karar alin

Boşanmak bir ceza değil . Ya da güçlü kadın olmanın simgesi değil . Benim yegenim boşandı . Çocuklarının bir tanesi içine attı herşeyi sıkıntıdan saçları dökülmeye başladı vs . O yüzden bence çocugun için iyice düşünüp şüpheli bir durumda iki tarafta seviyorsa böyle ağır bir karar verirken dikkatli karar vermelisin .
Diğer tarafı sevdiğini düşünüyorsanız konu sahibi aradan 6 yıl geçmiş . Kısaca mazi olmuş bir olay .Bazı insanlar aradan böyle bir zaman sonra ona sadece eski bir arkadaş gözü ile bakabiliyorlar . Belki de eşinde öyle düşünmüş olabilir .

canım boşanma diyemem. ama çok üzüleceksın bu anı karar yüzünden. hem de çok. bu adam seni seviyor. bu nasıl sevgı demeyin seven insan da bazen şeytana uyabılır. yanlış ama olabılır. bu konuda laçkalaşmış bırı değil gibi eşiniz.

Canım tamam bu vakte kadar birleştirdiğin parçalar , aldatıyor sonucu çıkarmana sebep oldu .
Ama açıklaması hiç mi yok ? Hiç mi mantıklı bi cümlesi yok ? Kendini savunacak bi konuşma yapmadımı ?
Evlilikler zor durur ayakta , ama kolay yıkılır...
Allah bu süreçte yardımcın olsun inşallah..

Yaşadığınız gerçekten travmatik ama bence en iyi erkek pişman olmuş erkek...Eğer bir evladiniz olmasaydı derhal boşanma planı yapabilirdiniz ama bir çocuk olunca ortada tam bir kesmekes. ..ben çok spontan geliştiği kanısındayım olayların ..zaten reelde görüşmeleri olsa mesaja ne hacet? Aksiyon aradı erkek akliyla diğeri de atladı eski günlerin hatrina önemli olan şimdiden sonrası. ...Siz bilirsiniz ama karar verirken acele etmeyin...Allah affetsin havale edelim. ..Siz de sular durulana kadar zihninizi dinleyin....Üzülmeyin artık heder oldunuz geçen haftadan beri...size,evladiniza yazık elin asuftesi yüzünden! Gerçek bu iste:Aldatma yan erkek yoktur Fırsatını bulamayan erkek vardır. ..kaldı ki onlar yatsa bile öylesine;bişey hissetmeden " olur. ....kadının ihtimal hatirlatsa Namus olur....acizler aslında da biz matah sanıyoruz ......dilerim hersey yoluna girer...ne zaman girmedi ki zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…