- Konu Sahibi mavi_turna
-
Bende sinirlendim anneme zaten eşim gidince çıkıştım dedim sen niye böyle konuşuyorsun ne demeye adama böyle şeyler söyledin dedim. Haklıyken haksız duruma düştüm resmen ya.Arkadaşım öncelikle birkaç noktadan bakacağım.
1- Öncelikle son konudan başlayalım. annenin halt yemesi sanki ne diye tabletin naşından kalkmıyor, sen ne demek istiyorsun? iyi halt ettin, eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmak mı ne bi tabir vardı. kaş yapayım derken göz çıkarmış. ama geçti. eşin şimdi seni tenkitt ederek, zor durumda bırakarak konusmanı sağlamaya çalışıyor. bu sayede hayır ben kimseyle konuşmuyorum sandığı gibi değil bilmem ne bilmem ne. böylelikle kendi yaptığı araya kaynayıp gidecek.
2- Ben olsam senin yerinde bu kadar acele tmezdim avukat için. burada o kadar kişi söyledi, hızlı hareket etme diye. neden neden bu kadar acele ettin, iş bu noktaya geldi simdi tükürdüğünü yalamak da istemiyorsun, çözüm de yok.
3- Avukatın dediklerine inanmadım. ne yani bıçak gibi kesildi mi konuşmaları. face dan konuştular ve bitti öyle mi?
aslında bu baa daha şüpheli gelirdi. o zaman yanyanalar ki telefona gerek kalmamış derdim. telefon vb yanyana olmadıklarını gösteriri. ne derlerse desin bir gün eşinle konuşursan görmeden inanma. eşinle birebir girin bakın o günlerde kimle konuşmuş. sana dökümleri getirse de inanma. o dökümler nasıl elde ediliyor çok iyi biliyorum. bir excel sayfası. istediklerini al istemediklerini çıkar gitsin.
4- Eşinle konuşun gerekirse burayı okut. Çünkü burası aslında söyleyip de söyleyemediklerin. yani tüm birikimler. kızgınlıkların sevgin, fedakarlıkların. iş nasıl buralara gelmiş. Aslında çok kızman aynı zmanda sevmen, boşanmak istemen ve de aslında istememen.
Sonra da gene sen üste çık. Beni bu kadar yıllık karını ihanetle suçladın ya artık bizim iş bitmiş de ve sonrasını izle ve gör. top onda olsun. Şimdi top sende kalmış.
Bu arada eşine son sözün de "kişi kendinden bilir işi" olsun.
Umarım barışırsınız canım. Eşin hakikaten eşeklik etmiş. ne demek aldatmaya niyetlenmek. Sen farketmesen atı alan üsküdarı geçmişti. yani eşin kendi insiyatifi ile vazgeçmemiş. bakmış sezdin birşeyler, hop ben seni şöyle seviyormuşum böyle seviyormuşum. sevdiğine eminim ama bu kadar kolay olmamalıydı.
hiç sorma yaİşler sarpa sarıyor mavi turna
biraz öyle oldu sanırımArtık boşanmamalı mıyım boşanmalı mıyım ... gerek kalmamış gibi .
bırak ne düşünürse düşünsün.Bende sinirlendim anneme zaten eşim gidince çıkıştım dedim sen niye böyle konuşuyorsun ne demeye adama böyle şeyler söyledin dedim. Haklıyken haksız duruma düştüm resmen ya.
İstediği zaman kendi gelip tablete, bilgisayara, telefonuma bakabilir tek yaptığım şey buraya yazmak. Arayıp açıklama yapmayı düşündüm ama vazgeçtim maden öyle birazda o yesin kendini bi tatsın bakalım nasılmış eşinin başkalarıyla görüştüğünü bilmek bunu bilerek günler geçirmek, madem öyle biraz anlasın beni. Hani ben büyütüyorum ya herşeyi anlamadan dinlemeden kestirip atıyorum onuda görelim öyleyse. Alyansını ne yapacaksam ben tövbe tövbe ama o an çok kötü oldum ya mal gibi kaldım öyle.
İyi ki arkasından koşup etmedim mal mal, adama bak ya yaptığımı yapmaya devam edecekmişim. Kendi gibi karaktersiz çünkü herkes hemen ilk boşlukta başkasını bulsun.
Ya ben diyemem öyle herşeyi benim üstüme yapcan diye, birde şimdi böyle bir şeyi hiç gündeme getirmemişim aramızda önceden bir kere bile konusu olmamış çok ayıp etmiş olmaz mıyım? Zaten evlilik sonrası nikah kıyıldığı tarih itibariyle sahip olunan herşeyin yarısı karının oluyor otomatik olarak. Birde adam tamam yapacam derse napcam?bırak ne düşünürse düşünsün.
kendince seni zor duruma düşürüp üste çıkacak.
nasıl olsa seninle konuşmak isteyecek, o zaman gerekeni söylersin.
kişi kendinden bilir işi hesabı.
barışmak istiyorsa tüm mal varlığının senin üstüne olmasını istediğini söyle. genelde erkekler ayrılık esnasında mal davasına çok çirkinleşebiliyor, aşk sevgi filan kalmıyor. niyetinin ciddiyetini anlarsın böylece.
buna da tamam derse gerçekten pişman ve seninle barışmak istiyordur bana göre, hayır derse sevgiden değil de hazır kurulu düzenin bozulmasını istemiyordur.
Bi zahmet evin anahtarlarını da bıraksaydıhiç sorma ya
orası öyle.Ya ben diyemem öyle herşeyi benim üstüme yapcan diye, birde şimdi böyle bir şeyi hiç gündeme getirmemişim aramızda önceden bir kere bile konusu olmamış çok ayıp etmiş olmaz mıyım? Zaten evlilik sonrası nikah kıyıldığı tarih itibariyle sahip olunan herşeyin yarısı karının oluyor otomatik olarak. Birde adam tamam yapacam derse napcam?
Şaka bir yana zaten o noktada istediği kadar çirkinleşsin devlet zaten kadına malların yarısını otomatik veriyor. 1 ev 1 arabamı var diyelim zaten yarı yarıya kadının.
Annem!!!!Bi zahmet evin anahtarlarını da bıraksaydı
Hırsız gb sessiz sessiz girip seni mi gözetliyor!
Offf tablet olayını söyleyerek densizliğin alasını yapmış zaten,Annem!!!!
İnşallah öyle kalabiliriz. Teşekkür ederim.Konunun başından beri takip ediyorum. Bu kadar hızlı karar almanız bazı arkadaşlarda olduğu gibi bende de sizin bu olayı bahane ettiğiniz izlenimi uyandırdı. Objektif bakmaya çalışıyorum ve uzlaşmaya hiç yanaşmadığınızı görüyorum.
Bu evlilik sizin için zaten bitmiş, eşinizi gözden çıkaralı çok olmuş, hazırmışsınız zaten ki böyle bir durumda da boşanma kararı almak en doğrusudur. Umarım önünüzdeki süreçte iki taraf da yıpranmaz ve çocuğunuz için sağlıklı bir ilişki yürütecek seviyede kalır. Zira eş olarak olmasa da anne baba olarak ömür boyu birbirinizin hayatında kalacaksınız. Bu yüzden boşanma sürecinizde birbirinizi yaralayacak tavırlardan kaçınmanızı öneririm. Bazı evlilikler dostluğa evrilirler ve ne yazık ki taraflar bunu fark etmezler. Siz bu dostluğu kaybetmeyin.
Selamlar, sevgiler.
Baştan beri kimse ne annem ne eşim bu konuda saygı duymadı bana, eşim çocuğu görmek ister doğal olarak ama beni görmesin istedim anneme bu evlilik hakkında eşimle konuşmamasını kaç kere söyledim artık unuttum, tuttu birde sabah akşam internette geziyor dedi. Yıldım ben ya.Offf tablet olayını söyleyerek densizliğin alasını yapmış zaten,
Kapıyı açarken de haber versin size
Şu an ciddi bir süreçtesiniz sonuçta, evden ayrıldıysa kafasına göre girip çıkmamalı!
Baştan beri kimse ne annem ne eşim bu konuda saygı duymadı bana, eşim çocuğu görmek ister doğal olarak ama beni görmesin istedim anneme bu evlilik hakkında eşimle konuşmamasını kaç kere söyledim artık unuttum, tuttu birde sabah akşam internette geziyor dedi. Yıldım ben ya.
Çok yanlış annenizin yaptığı...Baştan beri kimse ne annem ne eşim bu konuda saygı duymadı bana, eşim çocuğu görmek ister doğal olarak ama beni görmesin istedim anneme bu evlilik hakkında eşimle konuşmamasını kaç kere söyledim artık unuttum, tuttu birde sabah akşam internette geziyor dedi. Yıldım ben ya.
hayırKızlar burayı okuyan varsa birşey sorucam.
Şu eşimin avukat arkadaşı aradı şimdi müsaitsen bi uğrayabilirmiyim diye ki bence eşim internet olayını anlattı ona.
Size o arkadaşa buraya yazdığımı göstereyerim mi? Okuyanlar varsa lütfen cevap verin bana.
Bence okutmayın gerek yokKızlar burayı okuyan varsa birşey sorucam.
Şu eşimin avukat arkadaşı aradı şimdi müsaitsen bi uğrayabilirmiyim diye ki bence eşim internet olayını anlattı ona.
Size o arkadaşa buraya yazdığımı göstereyerim mi? Okuyanlar varsa lütfen cevap verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?