- Konu Sahibi mavi_turna
-
ayrıca önce bir avukat konuşsun bakalım ne diyecekKızlar burayı okuyan varsa birşey sorucam.
Şu eşimin avukat arkadaşı aradı şimdi müsaitsen bi uğrayabilirmiyim diye ki bence eşim internet olayını anlattı ona.
Size o arkadaşa buraya yazdığımı göstereyerim mi? Okuyanlar varsa lütfen cevap verin bana.
Evet evet önce o bi dökülsün ona göre bakarım artık.ayrıca önce bir avukat konuşsun bakalım ne diyecek
sizi etki altında bırakmalarına sanki siz suçluymuşsunuz gibi hesap verdirtmelerine izin vermeyin
ayrıca arkadaşların dediği gibi karım özel hayatımızı sitelerde anlatıyor gibi bir duruma gelmeyinEvet evet önce o bi dökülsün ona göre bakarım artık.
Kızlar burayı okuyan varsa birşey sorucam.
Şu eşimin avukat arkadaşı aradı şimdi müsaitsen bi uğrayabilirmiyim diye ki bence eşim internet olayını anlattı ona.
Size o arkadaşa buraya yazdığımı göstereyerim mi? Okuyanlar varsa lütfen cevap verin bana.
ayrıca arkadaşların dediği gibi karım özel hayatımızı sitelerde anlatıyor gibi bir duruma gelmeyin
aleyhinizde kullanabilirler işlerin ne olacağı belli olmaz
Eşinize burada hiç hakaret ettiniz mi ki .
Eşinizin alyansı bırakması büyük ihtimalle evliliğin bittiğine işaret gibi zaten ama avukatını bu kadar çabuk göndermesi . Bu ne hız
sakın anlatma avukata. senin değil eşinin avukatı o.
o sana eşinin yaptıklarını, itiraflarını anlatır mı? hiç sanmıyorum. sonuçta avukat müvekkil ilişkisi var aralarında. aleyhlerine bir durum varsa saklarlar.
sen sadece söylemek istediklerini söyle, ona cevap vermek zorunda hissetme kendini.
bak eşin öngörüşmeye dahi gitmedi, adam ne kadar rahat. sen de rahat ol.
ne düşünürse düşünsün.
yalnız annenle iyi bir konuşma yapmalısın gözyaşlarıyla, belki seni dinler anlar.
Sakin anlatma esinin avukati suan. Aile dostu degil.
Sakın ha.
Karşı tarafın avukatı o , dostunuz değil.
Bırakın eteğindeki taşları döksün, derdi neymiş dinleyin. Hiçbir şey söylemeyin kendinizle ilgili. Sorunuz varsa avukatıma sorarsın diyip kestirin atın.
Kızlar eşimin avukatı hem onun hemde benim yakın arkadaşımız yazmıştım burda daha önce yoksa tanımadığım etmediğim adamı neden alayım evime.Ayrica avukatin bu saatte senin evinde ne isi varmis :/ gelmesin bence
Yok etmedim, salak, köpek dedim ama galiba 1 2 kere.Eşinize burada hiç hakaret ettiniz mi ki .
Eşinizin alyansı bırakması büyük ihtimalle evliliğin bittiğine işaret gibi zaten ama avukatını bu kadar çabuk göndermesi . Bu ne hız
Kızlar eşimin avukatı hem onun hemde benim yakın arkadaşımız yazmıştım burda daha önce yoksa tanımadığım etmediğim adamı neden alayım evime.
Evet aynen öyle, eğer bekar yada yeni evli arkadaşlarımız varsa burayı okuyanKonuyu takip ediyorum ben de, inşallah hakkında hayirlisiyla sonuçlanır. Daha önce de yazmıştım ama tekrar edicem, boşanıp bosanmamak senin kararın. Adamı istemeyebilirsin ki haklı nedenlerin var. Ama resmi olarak bosanmakta bu kadar acele ettiğine çok pişman olacağına eminim. Diğer arkadaşların dediği gibi tam olarak planlı olsaydı baştan beri seni götürmek istemezdi. Yine de duygularını anlıyorum konuşmaları bile sinir bozmaya yeter.
Bir de şunu söylemek istiyorum gerçekten güçlü bir kadınsın. Esin çok şey kaybetmiş olacak. Ama senin hikayen bana şunu öğretti: sana ait olmayan sorumlulukların altına girip asli sorumluluklarını ikinci plana atman kötü sonuçlar doğuruyor. Yani özverili bir şekilde calismissin güzel ama cçocuğuna iş yerinde oda hazırlayacak kadar kendini hirpalamak neyin nesi? Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok. Gereksiz bi çaba içine girmissin yanı. Nasip olur da eşine tekrar isinirsan bir araya gelirseniz, ki gönlümden geçen bu çünkü diğer turlu yazık olacak, ailene daha fazla vakit ayırmanın öneririm, kendini çok yıpratma.
Eşim yüzüğü bırakıp gidince kötü oldum çünkü haklıyken haksız duruma düştüm.
Sizin amacınız eşinize ders vermek. Asla ama asla boşanmaya niyetiniz yok.
Eşinizin yüzüğü bırakıp gitme ile ilgili yorumunuzdan bile bu gayet acık ;bu kadar insan nasıl anlamamış anlamadım .
Eşiniz alenen sizi aldatmak istemiş ama şüphelenip vazgeçmiş herşey ortada .
Siz boşanmayacaksınız.Eşiniz de böyle bişeye bir daha kolay kolay cesaret edemeyecek... Hikayenizin başı sonu bu ..
Gecmiş olsun umarım affettiğiniz için pişman olmassınız.
Yok yok öyle demedim sadece internette kadınlarla konuşuyorum derdimi anlatıyorum dedim adam şaştı anlamadı zaten duymadı demek ki hiç burayı. ben sitenin adını vermedim zaten oda sormadı neresi orası diye birşey.Günlerdir takip edenlerdenim ben de aman diyim söyleme iyice sarpa sarabilir,gidip sitelerde mi paylasiyosun bizim ozelimizi diye cikisabilir hakliyken haksiz duruma dusmeyesin.internette oyun oynuyorum kafami dagitmak icin falan dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?