Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

ayrıca önce bir avukat konuşsun bakalım ne diyecek
sizi etki altında bırakmalarına sanki siz suçluymuşsunuz gibi hesap verdirtmelerine izin vermeyin

Ya canım eşin hem seninle gitmek isteyip hem de orda iş pişirmeye ortam hazırlayacak hali yok ya.. O gece eşini ekleyen karşı taraf olmuş ayrıca. Eşinin ailesinden mesela ablası (mutlaka görümcenle görüştüklerini düşünüyorum) o kıza oraya geleceğini ona haber vermiş olmasın bunun üzerine o kız oltayı atmış olmasın.. Eşin de pek bi Karşılık vermemiş o kıza. Yani kocamıza her olta atana al senin olsun mu demeliyiz?

Eşinize burada hiç hakaret ettiniz mi ki .

Eşinizin alyansı bırakması büyük ihtimalle evliliğin bittiğine işaret gibi zaten ama avukatını bu kadar çabuk göndermesi . Bu ne hız

sakın anlatma avukata. senin değil eşinin avukatı o.
o sana eşinin yaptıklarını, itiraflarını anlatır mı? hiç sanmıyorum. sonuçta avukat müvekkil ilişkisi var aralarında. aleyhlerine bir durum varsa saklarlar.
sen sadece söylemek istediklerini söyle, ona cevap vermek zorunda hissetme kendini.
bak eşin öngörüşmeye dahi gitmedi, adam ne kadar rahat. sen de rahat ol.
ne düşünürse düşünsün.
yalnız annenle iyi bir konuşma yapmalısın gözyaşlarıyla, belki seni dinler anlar.

Sakın ha.

Karşı tarafın avukatı o , dostunuz değil.

Bırakın eteğindeki taşları döksün, derdi neymiş dinleyin. Hiçbir şey söylemeyin kendinizle ilgili. Sorunuz varsa avukatıma sorarsın diyip kestirin atın.

Ayrica avukatin bu saatte senin evinde ne isi varmis :/ gelmesin bence

Konuyu takip ediyorum ben de, inşallah hakkında hayirlisiyla sonuçlanır. Daha önce de yazmıştım ama tekrar edicem, boşanıp bosanmamak senin kararın. Adamı istemeyebilirsin ki haklı nedenlerin var. Ama resmi olarak bosanmakta bu kadar acele ettiğine çok pişman olacağına eminim. Diğer arkadaşların dediği gibi tam olarak planlı olsaydı baştan beri seni götürmek istemezdi. Yine de duygularını anlıyorum konuşmaları bile sinir bozmaya yeter.

Bir de şunu söylemek istiyorum gerçekten güçlü bir kadınsın. Esin çok şey kaybetmiş olacak. Ama senin hikayen bana şunu öğretti: sana ait olmayan sorumlulukların altına girip asli sorumluluklarını ikinci plana atman kötü sonuçlar doğuruyor. Yani özverili bir şekilde calismissin güzel ama cçocuğuna iş yerinde oda hazırlayacak kadar kendini hirpalamak neyin nesi? Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok. Gereksiz bi çaba içine girmissin yanı. Nasip olur da eşine tekrar isinirsan bir araya gelirseniz, ki gönlümden geçen bu çünkü diğer turlu yazık olacak, ailene daha fazla vakit ayırmanın öneririm, kendini çok yıpratma.

ayrıca arkadaşların dediği gibi karım özel hayatımızı sitelerde anlatıyor gibi bir duruma gelmeyin
aleyhinizde kullanabilirler işlerin ne olacağı belli olmaz

Eşinize burada hiç hakaret ettiniz mi ki .

Eşinizin alyansı bırakması büyük ihtimalle evliliğin bittiğine işaret gibi zaten ama avukatını bu kadar çabuk göndermesi . Bu ne hız

Sakin anlatma esinin avukati suan. Aile dostu degil.

Ayrica avukatin bu saatte senin evinde ne isi varmis :/ gelmesin bence
Kızlar eşimin avukatı hem onun hemde benim yakın arkadaşımız yazmıştım burda daha önce yoksa tanımadığım etmediğim adamı neden alayım evime.

Kızlar eşimin avukatı hem onun hemde benim yakın arkadaşımız yazmıştım burda daha önce yoksa tanımadığım etmediğim adamı neden alayım evime.

Valla sizin herif ne film çeviriyor bilemem ama ağzınızı açmayın sakın. Kahvesini içsin ne diyecekse desin gitsin.

Baştan beri takip ediyorum konuyu,hayırlısı neyse o olsun.bence avukat arkadaş sizi barıştırmaya Yönelik bir konuşma yapıcak,eşin şu an topu sana attığı için kendi geri dönüş yapamıyor,araya onu koymuş olabilir.bu Sırada siz de iyice düşünün ,affetmeyi düşünüyorsanız bu görüşme son şans olabilir,en azından açık kapı bırakıp birkaç ay ayrı kalıp düşünceğinizi söyleyebilirsiniz.kararınızı çabuk vermeyin bence.

Evet aynen öyle, eğer bekar yada yeni evli arkadaşlarımız varsa burayı okuyan

Sizin amacınız eşinize ders vermek. Asla ama asla boşanmaya niyetiniz yok.
Eşinizin yüzüğü bırakıp gitme ile ilgili yorumunuzdan bile bu gayet acık ;bu kadar insan nasıl anlamamış anlamadım .

Eşiniz alenen sizi aldatmak istemiş ama şüphelenip vazgeçmiş herşey ortada .

Siz boşanmayacaksınız.Eşiniz de böyle bişeye bir daha kolay kolay cesaret edemeyecek... Hikayenizin başı sonu bu ..

Gecmiş olsun umarım affettiğiniz için pişman olmassınız.

Neyse kızlar geldi bu gevşek, ya yemin ediyorum acayip sinir bozucu bir adam, yada bu darp meselesini basite indirgemesi nedeniyle gıcık oluyorum bilemedim
açtım kapıyı içeri girer girmez ooo çıtılarlarla çetleşiyomuşun dedi salak ya.
Neyse eşim buna annemin ona söylediği tablet meselesini anlatmıştı zaten bu arkadaş geçen geldiğinde tabletimi karıştırmıştı yine yazmıştım burda. Eşim annem öyle söylediği için rica etmiş bundan bi bak ne yapıyor diye buda birşey bulamadı normal olarak.
İşte geldi demin bu direk açtı konuyu , kocan bana geldi ara şunun avukatını (şu ben oluyorum) belgeleri çıkarsın gidip imza atıcam dedi, ben aramadım avukatını, bekle ararız dedim ne oldu ki? Eşim demiş işte birisiyle görüşüyor, verdim yüzüğü çıktım madem boşanmak istiyor, hazır bulmuşta birini , belkide baştan vardı bu son olanları bahane etti açtı davayı, gitsin o zaman falan demiş. (Bu kadar kibar konuştu mu gerçekten acaba)

Avukat arkadaş yok demiş sanmam çok ayıp ediyosun karın öyle bir insan mı senin gibilerden konuşmuş. Bizim ki yok boşancam abi ne işi var o zaman sabah akşam internette ne halt ettiği ortada falan diye böğürmüş.
Uzun uzun konuşmuş bunlar bizimki alkol kullanmaz ama arada birde olsa içer, içmiş ağlamış, içmiş ağlamış (oh yağlarım eridi) yok benim karım yapmaz ben biliyorum, yapmaz diyerek sızmış. Adam anlatırken gülüyo bide.
Bende dedim ki bak benim ispat edecek birşeyim yok internetten birileri ile konuştuğum doğru (ay arkadaşın yüzünü görmeniz lazımdı. adam şok ) ama dedim ben basit biri değilim o arkadaşın gibi ne yaparsam yapayım evli biri olduğumu unutmam bir evladım var benim, o internetten görüştüğüm kişilerde onlarca kadın dedim (burda da oldu bi şok) aval aval bakma derdimi anlattığım fikir aldığım kadınlar onlar. İster inanın isterde inanmayın benim verecek hesabım yok dedim (siteyi açmadım, okutmadım burayı da) şimdi git ona deki ben o değilim, kendi ile karıştırmasın beni.

İşte bu kadar...

Eşim yüzüğü bırakıp gidince kötü oldum çünkü haklıyken haksız duruma düştüm.

Günlerdir takip edenlerdenim ben de aman diyim söyleme iyice sarpa sarabilir,gidip sitelerde mi paylasiyosun bizim ozelimizi diye cikisabilir hakliyken haksiz duruma dusmeyesin.internette oyun oynuyorum kafami dagitmak icin falan dersin
Yok yok öyle demedim sadece internette kadınlarla konuşuyorum derdimi anlatıyorum dedim adam şaştı anlamadı zaten duymadı demek ki hiç burayı. ben sitenin adını vermedim zaten oda sormadı neresi orası diye birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…