Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

değil mi ama, neden aklına hemen başka biri fikri geliyorsa? çünkü bir insan internette başa ne yapar ki dimi?
Erkek işte, avukat da erkek
Kafaları hep aynı basıyor (yada basmıyor)
Yüzsüz şeyler, az daha konuşsa ihaleyi sana bırakacaklar diyeyim sana...
Adam masum koca sen de internette fink atan şirret karısı olacaksın sonunda...
O avukat da artık arkadaşınız falan değil, ne hakla sizin tableti kurcalıyor?
Bir de çok sevimli gb anlatmış olayları... Bakın yine kadınlığa oynuyorlar, suçluyken haklı olmaya çalışıyorlar
 
BDV yi hatmettim artık kafam dağılsın diye ama gitmiyor kafamdan düşünceler.
Gece olunca daha zor, gündüz çocuk falan geçiyor da zaman. Geceleri çok fena oluyorum.
Bazen iyi bazen kötü şeyleri hatırlıyorum. Ama en çok iyi şeyler geliyor aklıma Burada bazen bazı arkadaşlar yazıyor işte acele ettin dava için diye, bazı arkadaşlar yazıyor boşanmak en güzeli diye, kimisi hayırlısını diliyor ya hani.
Bende aynen bu kafadayım bir tarafım kalk gidelim diyor bir tarafım bok yeme otur.
Uykusuz ve mutsuzum, çok kötü görünüyorum, çok çirkinleştim, zayıfladım, hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. Bebeğim olmasa ne yapardım bilmiyorum, kuzum benim o iyi ki var. Allah'ım bana bağışlasın onu.
32 yaşındayım ama bu aralar 62 gibi hareketlerim ağır, aksak, umarsız ve beklentisiz. Kendimi duymuyorum, ben bana ne diyorum anlamıyorum.
Geçen o kızın face hesabından ona mesaj yazdım epey saydırdım ama tuttum kendimi göndermedim, sildim.
Kadının düşmanı kadın mı? yoksa buna zemin yaratan erkekler mi? Bilmiyorum o kız neden eklemiştir eşimi, aklında belkide hiç birşey yoktu diyorum bizim ki rahat durmadı, belki de kızın düşüncesi o yöndeydi eşimde atladı.
Sonuç aynı kapıya çıkar mı?
Gitmek istiyorum ya ben buna bile üşeniyorum. Savaşmaya, dayanmaya, bırakmaya, tutmaya, kalmaya, gitmeye bu aralar her şeye üşeniyorum.
Kimseyi tanıyamıyorum, hep mi böyleler di sonradan mı oldular. Bu başıma gelen ne? Sınav mı? Ceza mı?
Bilemiyorum.
 
sabahın köründe kalkma lazım ama oturup okudum, lütfen acele etme, arkandan atlı kovalamıyo, kendine bi kaç ay zaman ver, görüşme konuşma istemiyosan, o sürenin sonunda hala boşaıcam diyosan boşan, ama bu kadarını en azından adama değil bebeğine borçlusun, boşanma kararı sadece senin hayatına ait bi karar değil, 1. sıradan bebeğini de ilgilendiren bi karar, onun için bi süre askıya almanı dilerim
 
bi de buralarda ki boşan tavsiyelerini pek dinleme bence, günü geldiğinde kapını kapattığında bebeğinle yalnız yaşıycak ola sensin, tavsiye vermek kolay ama başlarına gelse kimse bu kadar koşar adım gitmez boşanmaya
bu arada eşin haklı demiyorum, sadece pişman olduğuna ve bi şans versen kendini paralıyacağına inanıyorum
 
mavi turna ilkin ben eşimi ihmal ettim dedin aaa sende adamı boşvermişsin diye düşündüm
sonra eşinle ilgili yaptığın fedakarlıkları gayretini yazdın adamda bulmuş ta bunuyor dedim
boşanma kararın erken oldu mavi boşan boşanma diyemem ama erken karardı gibi geliyor
şimdide yüzüğü bırakıyor senden şüphe ediyor. ben ne olursa olsun bu sürekli tabletin başında olma işininin açığa çıkmasını isterdim
eşin çıkmazda bocalıyor senden şüpheye düşmeyi dillendirecek kadar çıkmazda nereye saldıracağını şaşıyor
evliliğinin başlangıcında da şimdi de sorunun eski sevgili olması ilginç,kadının facedeki mesajları falan sanki planları istediği yönde ilerliyormuş gibi izlenim vermesi yüzsüzlük,sen boşanırsan bundan iki kişi mutluluk duyacak biri görümcek diğeri eski çünkü onlar irtibatta sürekli diye düşünüyorum
eskinin facedeki paylaşımını yazdığında kendi kendime dedim ki ben olsam sırf bu kadına istediğini vermemek için sevindirmemek için boşanmam
boşanmam derken yanlış anlama boşanmam ama o kocayıda buna yüzbin kere pişman ederim
 
Kac gundur takip ediyorum ama ilk kez yorum yapicam.Ekonomik özgürlüğü olan,yol yordam bilen bir hanimsiniz.Bosanma secenegi hep bir tarafinizda bulunabilir aceleye gerek yok.Siz koca olarak o adama ihtiyac duymayabilirsiniz ama bebeginizin bir baba ile buyumeye ihtiyaci var.Evinizde hergun şiddet,hakaret,alkol falan olsa hic dusunmeyin fakat sizin durumunuz istisna.Bu vesileyle kendinizi de bir yoklayin nerelerde acik kapilar biraktiniz ki esiniz disariya sizmaya tesebbus etti.Emin olun esiniz bosluga dusmus bir anindaydi bu acik ve net.Siz ucurumun kiyisindan dondugunuzu farzedin ve sukredip yola devam edin.Bazen sans vermek gerekir.Bu iyiligi kendinize ve bebeginize yapin bence...
 
Zaten bu şüphelenme işide ayrı üzdü beni kaç yaşında kadınım internette tek işim yeni birilerini bulup onlarla konuşmak mı olacak sanki başka bir dünya yok bu internette. Birde trip atıyor ya ne yapıyosan yapmaya devam et diye, üstemi çıkmayı düşündü acaba böyle yaparak yoksa ciddi ciddi şüphemi duydu benden?
o an 2 laf edemedim çok içimde kaldı, birde o kafede tartıştığımız gün atmadığım tokat.
Uyuz birde mail atmış, şuan telefonumda aramaları ve mesajları, whatsapp falan hep engelledim. Ancak mail atabiliyor işte yazmış o yüzüğe bak onu aldığımız günü hatırla, şimdi hiç mi utanmıyorsun yaptıklarından diye.
Ben utanacak ne yapmışım adam bi kendine bakar ya, gelde ver bir şans daha bu öküze
 
Ya ne zaman şans verecek olsam bir şey yapıyor iyice karıştırıyor ortalığı adam. Bende düşünüyorum bebeğim henüz çok küçük acelemi ediyorum, biraz ölç tart affetmeye çalış olmazsa yine unutamazsan bu yaptıklarını o zaman boşanırsın diye yok ne zaman bu düşünce bir an aklımdan geçse adam tutuyor birşeyler yapıyor. Vardır Allah'ın bir hikmeti diyorum bende.
 
Burada çoğu arkadaş sizin gibi yazıyor bende ne zaman bu şans verme yada barışma ihtimalini düşünsem bir şey çıkıyor işte.
 
Aynen öyle zaten avukat arkadaşa da söyledim lütfen olur olmaz zamanlarda arayıp gelme, yanlış anlama ama artık sen onun avukatısın bir süre en azından bu iş neticelene kadar görüşmemek en doğrusu dedim, bozuldu ama yapacak birşey yok.
 
Bu arada avukat arkadaşlar yada hukuki süreçleri bilenler cevaplarsa sevinirim.
Şuan adli tatilde olunduğu için benim dava ancak tatil bitince açılabilecekmiş, bazen çok acil durumlarda ve anlaşmalı boşanmalarda adli tatilde işlem yapılabiliyormuş, bu durumlar bizde olmadığı için 31 ağustostan sonra ancak işlemler başlayacakmış doğrumu?
Eşimin avukatı gidince kendi avukatımı aradım işlemler ne durumda neden elimize hiç bir kağıt falan gelmiyor diye, bana böyle söyledi.
Adli tatilde olsa dilekçeyi işleme koyamazlar mı, tatil sonrası duruşma olurdu belki dedim. Yok falan dedi ama ben pek ikna olamadım. Saçma geldi yani dilekçeyi bile işleme almamaları.
Bilenler aydınlatırsa sevinirim.
 
Ben bu avukatla ilgili ne yapabilirim resmen aldattı beni bu durumda hem işlemlerim başlamamış oldu, hemde kandırıldım kendi avukatım tarafından.
 

bence eşin zaman kazanmaya çalışıyor sakinleşmen için
avukatını tanıyormu eşin ve merak ettim kayınvaliden ne diyor duruma görüştünmü
 
bence eşin zaman kazanmaya çalışıyor sakinleşmen için
avukatını tanıyormu eşin ve merak ettim kayınvaliden ne diyor duruma görüştünmü
Avukatı tanımıyor ama avukatla beni tanıştıran arkadaşımı tanıyor. Offff bilmiyorum kendimi gerizekalı gibi mal gibi salak gibi hissediyorum şuan.Birde hııımmm eylülü bekleriz o zaman diyorum ya.
 
bence eşin zaman kazanmaya çalışıyor sakinleşmen için
avukatını tanıyormu eşin ve merak ettim kayınvaliden ne diyor duruma görüştünmü
Kayınvalidem de bir aptal olduğumu düşünüyor gül gibi oğlunu terk ettiğim için.
Geçen cumartesi geldi bana, kendinden hikayeler falan anlattı erkeklere olurmuş öyle arada, birde tabi ki biraz da kendine bakacaksın nerde hatam var diyeceksin demeyide ihmal etmedi. Boşanmamızı istemiyormuş bende aman anne evlenmemizide istemiyordun zamanında boşver dedim.
 
Ben bu avukatla ilgili ne yapabilirim resmen aldattı beni bu durumda hem işlemlerim başlamamış oldu, hemde kandırıldım kendi avukatım tarafından.


bir sakin olup bekleyin neler oluyor gözlemleyerek, erkekler düşündüğümüz gibi alavere çeviremezler çıkar kokusu
biraz ortamı ve insanları dinleyin nekadar ciddi olduğunun herkes farkına varmıştır zaten
sakin gibi görünsenizde sinirlendiğinizde köprüleri yakan bir tavrınız var biraz sabır
nasıl olsa kafanızda en kötüyü düşünüp harakete geçtiniz artık daha sakin davranmaya çalişın
 

işte herkesin gerçek niyetlerini yüzlerini görüyorsunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…