- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Ya bir insanı avukatıda kandırıyorsa artık bu kişi ne yapsın, yani bu kadın eşim boşanmak istemiyor diye benim işlemlerime başlamadığı gibi bunu bana söylemek yerine saklıyor birde yalan söyleyip aptal yerine koyuyor ya.bir sakin olup bekleyin neler oluyor gözlemleyerek, erkekler düşündüğümüz gibi alavere çeviremezler çıkar kokusu
biraz ortamı ve insanları dinleyin nekadar ciddi olduğunun herkes farkına varmıştır zaten
sakin gibi görünsenizde sinirlendiğinizde köprüleri yakan bir tavrınız var biraz sabır
nasıl olsa kafanızda en kötüyü düşünüp harakete geçtiniz artık daha sakin davranmaya çalişın
Aynen ya, hayır sende kadınsın biraz merhametli ol be halden anla daha laf sokma peşindesin. Ama benim cevapta iyi olmamış mı?işte herkesin gerçek niyetlerini yüzlerini görüyorsunuz
Ya bir insanı avukatıda kandırıyorsa artık bu kişi ne yapsın, yani bu kadın eşim boşanmak istemiyor diye benim işlemlerime başlamadığı gibi bunu bana söylemek yerine saklıyor birde yalan söyleyip aptal yerine koyuyor ya.
Yarın sabah ziyaretine gideceğim sizin de kafa benim gibi gitmiş diyecem, yani kk ne yazmasam adli tatilin bitmesini bekleyecektim salak gibi 17 eylül olmuş bugün inanamıyorum ya.
Baktım internetten 31 ağustos yazıyor gerçekten, bilmiyorum ama söylerdi herhalde tanıyoruz birbirimiz diye. Bu arada ne geldi aklıma, Eşimin avukatı ön görüşme için gittiğinde işlemleri hemen başlatmasaydınız dedim demişti, ogün birşeyler mi oldu acaba? Kadını ikna mı ettiler ama olsun yinede yapmamalıydı onun müvekkili benim şikayet edecem onu.ben sizi yanıltmayım adli tatilin bitimi konusunda ben 31 ağustos diye biliyorum siz araştırın yinede
eşiniz sizin avukatınızın da arkadaşımı
Aynen ya, hayır sende kadınsın biraz merhametli ol be halden anla daha laf sokma peşindesin. Ama benim cevapta iyi olmamış mı?
Dimi hem oğlun evlenmiş barklanmış siz daha onun eski kız arkadaşı ile neden irtibattasınız? o kız nasıl gelip gidebiliyor size? o görümce nasıl onla gezip tozuyor ya? Bana düşmanlar çünkü kuyruk acıları var.kesinlikle güzel cevap
evlenip oğlunu mutlu etmemezi hazmedemezler sonra sıkıntı olunca düşünceli anne olurlar oğlum üzülmesin tribi yersen
Baktım internetten 31 ağustos yazıyor gerçekten, bilmiyorum ama söylerdi herhalde tanıyoruz birbirimiz diye. Bu arada ne geldi aklıma, Eşimin avukatı ön görüşme için gittiğinde işlemleri hemen başlatmasaydınız dedim demişti, ogün birşeyler mi oldu acaba? Kadını ikna mı ettiler ama olsun yinede yapmamalıydı onun müvekkili benim şikayet edecem onu.
Offf tokat gibi oldu, yanlış anlamayın ciddi bir tokat oldu...Ayyy şaka gibi, ya sen ne yapıyorsun Allah aşkınaaa...
İki tane bebem uyuyor, kızım sabahın köründe beni uyandırıyor ve ben 2 saati aşkın süredir senin yaşadığın olayları okuyorum.
Buraya bir kaç satır yazmadanda ayrılmayı düşünmüyorum.
mavi_turna??? Senin amacın üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi ilk önce bundan bir emin ol. Yahu bu olaylar ayın 8 inde başlamış. Bugün ayın 17 si. Dur anacım dur bir. Burdaki yorumlara göre hemen şekillenme. Bakıyorum da bazılarından bayağı etkilenmişsin.
Evlilik bir kutsallığı var, öyle nede olsa benim maddi gücüm var, bana nasıl böyle davranır, yok kolumu sıktı, yok nasıl kadını ekler, yok nasıl konuşurlarla yıkılmaz yapma Allah aşkına. Evlilik zor zamanları da birlikte atlatmak değil mi,,, Olay uzun ve teferruatlı olduğundan tek tek düşüncelerimi yazmayı sonraya bırakacağım ama YANLIŞ YAPIYORSUN. Şu an ruh sağlığı olarak hiç sağlıklı değilsin ve yanlış kararlar vermek üzerindesin.
Güvenin sarsıldı, kızgınsın ve karşı tarafı incitmeye çalışıyorsun. Seviyorsun ve sevdiğin tarafından incitildiğinden incitmeye çalışıyorsun. Bir kere saçma sapan yorumları bir köşeye bırak. Eşinle yaşadığın seneleri sen bilirsin. Benim düşünceme göre ise, eşin oldukça kaliteli, karakterli, beyefendi, işimde gücünde, hoş ve seni seven bir adam. Sen de bir o kadar bir çok açıdan güzel bir kadınsın. Siz birbirinizin dengi iki insansınız.
Yahu erkekleri kadınlar gibi değerlendirmekten vazgeçin lütfen. Ben senin eşinin o kadınla birlikte olduğuna inanmıyorum. Hem düşünsene öyle bir şey yapsa emin ol, kayınvaliden kızın amcasıyla konuştuktan sonra, kız sana mesaj yazar bir şekilde seninle konuşma cesaretini kendinde bulurdu. Anlattığın adam öyle basit karakterli biri olamaz. Eski sevgilisiyle yatıp hiç bir şey olmamış gibi yapamaz. Anlattığın adamı kocanı bebek öncesinde sen tanıyorsun. Hem bahsettiğin duyarlı erkek, nasıl aniden bir hayvan gibi duyarsızlaşabilir. Böyle bir şey mümkün değil. O karılarını aldatan erkekler, böyle ruhsuz, bencil tipler. Senin eşin profilindeki erkekler değil. Tekrar söylüyorum, senin anlattıklarını parçalar halinde yerine yerleştiriyorum, HATA YAPIYORSUN diyorum tekrar.
Kadını acaba seviyor mu diyorsun, HAYIR bu asla mümkün olamaz. Bir kere eşin seninle tanışmadan 1 sene önce kararını vermiş ve ayrılmış ondan. Seni bulupta bunu bırakıp bunu alayım dememiş. Sen eşini daha iyi tanırsın, Hayır bu doğru düzgün bir adam değil dediği kişiler olmadı mı hayatında, silip attığı arkadaşları olmadı mı, döndü mü onlara tekrar? Zaten sen de karar vermiş. Ha ilk başta mantıken seni sevmiş olabilir. Ama yazış tarzına bakıyorum ve fedakarlığına sen de çok marjinal birisin. Aşık olunacak bir kadınsın sen. Elbette ki sevmiştir seni. O kadının başaramadığını sen başarmışsın bu bir gerçek. Bu sitede ayan beyan çok büyük darbeler yemiş kadınlar var. Onlar kendi hayatlarındaki zorluklarla senin yaşamını değerlendiriyorlar. Sen çok büyük çıkmazlar içinde değilsin, yanılıyorsun emin ol.
En kısa zamanda bir terapistten yardım almalısın. Şu an sağlıksız düşündüğün bir dönem. Her evliliğin zor zamanlar yaşadığı dönemler olur. Sen de şu an evliliğinde zor zamanlar yaşıyorsun. Oldukça hoş bir adamı, kaliteli bir aileyi, düzenli bir aile ortamını, kendi iç huzurunu yakaladığın evliliğini kaybetmek üzeresin. Kapının dışı ipsiz sapsız bir sürü abuk subuk adamla dolu emin ol. Kadınların çoğu ağızlarının suyunu akıta akıta senin eşin gibi bir adam bulmak için Allah'a dua ediyorlar. Hiç bir şey olmaz. Boşanırsınız, eşin bir süre direnir, sonra gider başka bir kadın bulur, sen de evliliğinden başka korkunç hayatları duydukça hatanı farkeder, keşke zamanında kendimle bile mücadele edip, yuvam için savaşsaydım der pişmanlık duyarsın emin ol.
Avukat arkadaşına yaptırmış olabilir bilemiyorum, yarın kendi avukatımla konuşunca anlarım artık. Bu söylediğinizi bende düşünmedim değil yani. Bilemiyorum bir önceki yorumda arkadaşın yazdıkları çok zorladı benim allak bullak oldum.böyle bişey yapamaz sanırım mahkemeyi açmayı ertelemek falan cesaret ister
ama belki ikna ettiyse biraz geciktirin diye
eşinizin çırpınışları bunlar sanırım size ulaşamayınca her yolu deniyor ulaşmak kastım istediği gibi iletişim kuramamak sixe kendini anlatamamak
siz daha iyi yorumlarsınız eşiniz bu yolları denermi avukatla falan konuşup
akşam bir yorumumda zaten görümceniz ve eskinin paylaştığı yorumdan sonra onlara inat boşanmazdım ben diye fikrimi belirttim valla onların mutsuzluğunu hırsını görmek için bile değerdi kudursunlar
mavi turna hanım efendi, yazdıklarınızı baştan sona okudum, siz çok aklı başında , mantıklı , düzgün bir anne düzgün bir eşsiniz ..çok ağır Başlı bir hanımefendi olduğunuz ve çokda temiz kalpli olduğunuz aşikâr..
Ama lütfen ama lütfen iyi düşünün..eşiniz size de benimle iş gezisine gel demiş , 3 hafta ayrı kalmayalım demiş..siz reddettiğinizde üzülüp erkenden çıkıp gitmiş..yıllar önce bir bayan mühendis şu çocuk çok yakışıklı dediğinde siz o benim eşim dememişsiniz diye size bana niye sahip çıkmıyorsun demiş, siz doğumdan sonra iyice uzaklaştığınız eşinizle aranıza mesafe koymuşsunuz..eşinizle cinsel sorunları çözmek için çare aramamış, bana dokunmasın nereye giderse gitsin demişsiniz.... Sonra bu eski kız arkadaş mevzu olunca buraya yazdınız, insanların kimi boşanın demiş, kimi şans verin..eğer siz Israrla Boşanma seçeneğini seçiyorsanız o halde ayrılmayı siz istiyor ve bu olayı bahane ediyor olmayasınız??
Ben eşinizin yaptığını doğru bulmuyorum ama eşinizi Fazlasıyla ihmal eden siz olmuşsunuz, eşiniz çaba gösterirken siz oralı olmamayı tercih etmişsiniz ..ben eşinizin sizi , çok sevdiğini düşünüyorum , çabaladığını ama sizden bir türlü hareket göremediğini de..lütfen onun penceresinden bakın, genelde erkeklerin ilgisizliğinden şikayet ederiz burda durum tersi sanırım siz baya ilgisizsiniz , evliliğinizi monotonluktan çıkarmanız gerekirdi , eşinizle gitseydiniz kötü mü olurdu? Adam sizi aldatacaksa neden size gel diye Israr etsin? Diyelim orda yalnız hata yapmaktan korktu? Korkması bile sizi kaybetmek istemediğini çabaladığını göstermez mi?
Süründürün tamam ama dava avukat ne demek? Bunlar evlilikte yaralar açmaz mı? Eşiniz kendisini çabuk vazgeçilen Önemsiz bir Eş olduğunu ve sizin her an onu bırakacağınızı boşayacağınızı düşünmez mi? Neden yuvanıza sahip çıkmıyorsunuz? Neden bu kadar kolay vazgeçiyorsunuz eşinizden? Eşinizi birleşseniz bile hep korku ve kuşkuylamı yürütsün bu Evliliği?? Sizden ricam bu evliliği mantığınızla kurtarın , eşinizi aldatma konusunda asla affetmeyeceğinizi ve yuvanızda koruduğunuz mesajını verin, bunu avukat tutarak değil bir süre uzaklaşarak yapın..görüşmeyin o sürede onunla zaten hatasını anlamış olacaktır..ama lütfen hemen dava avukat Boşanma demeyin..
Siz çok Saygıdeğer bir hanımınız belli, bu meseleyi aynı şekilde olgunca halledin.. Uzaklaşın lütfen ama boşanmayın..kendi aklınız ve kalbinizle hareket edin..
Oğlunuz var onu da düşünün..
Ayyy şaka gibi, ya sen ne yapıyorsun Allah aşkınaaa...
İki tane bebem uyuyor, kızım sabahın köründe beni uyandırıyor ve ben 2 saati aşkın süredir senin yaşadığın olayları okuyorum.
mavi_turna??? Senin amacın üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi ilk önce bundan bir emin ol. Yahu bu olaylar ayın 8 inde başlamış. Bugün ayın 17 si. Dur anacım dur bir. Burdaki yorumlara göre hemen şekillenme. Bakıyorum da bazılarından bayağı etkilenmişsin.
Evlilik bir kutsallığı var, öyle nede olsa benim maddi gücüm var, bana nasıl böyle davranır, yok kolumu sıktı, yok nasıl kadını ekler, yok nasıl konuşurlarla yıkılmaz yapma Allah aşkına. Evlilik zor zamanları da birlikte atlatmak değil mi,,, Olay uzun ve teferruatlı olduğundan tek tek düşüncelerimi yazmayı sonraya bırakacağım ama YANLIŞ YAPIYORSUN. Şu an ruh sağlığı olarak hiç sağlıklı değilsin ve yanlış kararlar vermek üzerindesin.
Güvenin sarsıldı, kızgınsın ve karşı tarafı incitmeye çalışıyorsun. Seviyorsun ve sevdiğin tarafından incitildiğinden incitmeye çalışıyorsun. Bir kere saçma sapan yorumları bir köşeye bırak. Eşinle yaşadığın seneleri sen bilirsin. Benim düşünceme göre ise, eşin oldukça kaliteli, karakterli, beyefendi, işimde gücünde, hoş ve seni seven bir adam. Sen de bir o kadar bir çok açıdan güzel bir kadınsın. Siz birbirinizin dengi iki insansınız.
Yahu erkekleri kadınlar gibi değerlendirmekten vazgeçin lütfen. Ben senin eşinin o kadınla birlikte olduğuna inanmıyorum. Hem düşünsene öyle bir şey yapsa emin ol, kayınvaliden kızın amcasıyla konuştuktan sonra, kız sana mesaj yazar bir şekilde seninle konuşma cesaretini kendinde bulurdu. Anlattığın adam öyle basit karakterli biri olamaz. Eski sevgilisiyle yatıp hiç bir şey olmamış gibi yapamaz. Anlattığın adamı kocanı bebek öncesinde sen tanıyorsun. Hem bahsettiğin duyarlı erkek, nasıl aniden bir hayvan gibi duyarsızlaşabilir. Böyle bir şey mümkün değil. O karılarını aldatan erkekler, böyle ruhsuz, bencil tipler. Senin eşin profilindeki erkekler değil. Tekrar söylüyorum, senin anlattıklarını parçalar halinde yerine yerleştiriyorum, HATA YAPIYORSUN diyorum tekrar.
Kadını acaba seviyor mu diyorsun, HAYIR bu asla mümkün olamaz. Bir kere eşin seninle tanışmadan 1 sene önce kararını vermiş ve ayrılmış ondan. Seni bulupta bunu bırakıp bunu alayım dememiş. Sen eşini daha iyi tanırsın, Hayır bu doğru düzgün bir adam değil dediği kişiler olmadı mı hayatında, silip attığı arkadaşları olmadı mı, döndü mü onlara tekrar? Zaten sen de karar vermiş. Ha ilk başta mantıken seni sevmiş olabilir. Ama yazış tarzına bakıyorum ve fedakarlığına sen de çok marjinal birisin. Aşık olunacak bir kadınsın sen. Elbette ki sevmiştir seni. O kadının başaramadığını sen başarmışsın bu bir gerçek. Bu sitede ayan beyan çok büyük darbeler yemiş kadınlar var. Onlar kendi hayatlarındaki zorluklarla senin yaşamını değerlendiriyorlar. Sen çok büyük çıkmazlar içinde değilsin, yanılıyorsun emin ol.
En kısa zamanda bir terapistten yardım almalısın. Şu an sağlıksız düşündüğün bir dönem. Her evliliğin zor zamanlar yaşadığı dönemler olur. Sen de şu an evliliğinde zor zamanlar yaşıyorsun. Oldukça hoş bir adamı, kaliteli bir aileyi, düzenli bir aile ortamını, kendi iç huzurunu yakaladığın evliliğini kaybetmek üzeresin. Kapının dışı ipsiz sapsız bir sürü abuk subuk adamla dolu emin ol. Kadınların çoğu ağızlarının suyunu akıta akıta senin eşin gibi bir adam bulmak için Allah'a dua ediyorlar. Hiç bir şey olmaz. Boşanırsınız, eşin bir süre direnir, sonra gider başka bir kadın bulur, sen de evliliğinden başka korkunç hayatları duydukça hatanı farkeder, keşke zamanında kendimle bile mücadele edip, yuvam için savaşsaydım der pişmanlık duyarsın emin ol.
seni kendi gibi sanmış.Zaten bu şüphelenme işide ayrı üzdü beni kaç yaşında kadınım internette tek işim yeni birilerini bulup onlarla konuşmak mı olacak sanki başka bir dünya yok bu internette. Birde trip atıyor ya ne yapıyosan yapmaya devam et diye, üstemi çıkmayı düşündü acaba böyle yaparak yoksa ciddi ciddi şüphemi duydu benden?
o an 2 laf edemedim çok içimde kaldı, birde o kafede tartıştığımız gün atmadığım tokat.
Uyuz birde mail atmış, şuan telefonumda aramaları ve mesajları, whatsapp falan hep engelledim. Ancak mail atabiliyor işte yazmış o yüzüğe bak onu aldığımız günü hatırla, şimdi hiç mi utanmıyorsun yaptıklarından diye.
Ben utanacak ne yapmışım adam bi kendine bakar ya, gelde ver bir şans daha bu öküze
gerekirse baroya şikayet edeceğini söyle. normalde 15 günde gidiyormuş tebligat.Avukatı tanımıyor ama avukatla beni tanıştıran arkadaşımı tanıyor. Offff bilmiyorum kendimi gerizekalı gibi mal gibi salak gibi hissediyorum şuan.Birde hııımmm eylülü bekleriz o zaman diyorum ya.
seni değil oğlunu düşünüyor sonuçta. onun üzülmesini istemez.Kayınvalidem de bir aptal olduğumu düşünüyor gül gibi oğlunu terk ettiğim için.
Geçen cumartesi geldi bana, kendinden hikayeler falan anlattı erkeklere olurmuş öyle arada, birde tabi ki biraz da kendine bakacaksın nerde hatam var diyeceksin demeyide ihmal etmedi. Boşanmamızı istemiyormuş bende aman anne evlenmemizide istemiyordun zamanında boşver dedim.
bakalım ne çıkacak altından.Ya bir insanı avukatıda kandırıyorsa artık bu kişi ne yapsın, yani bu kadın eşim boşanmak istemiyor diye benim işlemlerime başlamadığı gibi bunu bana söylemek yerine saklıyor birde yalan söyleyip aptal yerine koyuyor ya.
Yarın sabah ziyaretine gideceğim sizin de kafa benim gibi gitmiş diyecem, yani kk ne yazmasam adli tatilin bitmesini bekleyecektim salak gibi 17 eylül olmuş bugün inanamıyorum ya.
et bence de.Baktım internetten 31 ağustos yazıyor gerçekten, bilmiyorum ama söylerdi herhalde tanıyoruz birbirimiz diye. Bu arada ne geldi aklıma, Eşimin avukatı ön görüşme için gittiğinde işlemleri hemen başlatmasaydınız dedim demişti, ogün birşeyler mi oldu acaba? Kadını ikna mı ettiler ama olsun yinede yapmamalıydı onun müvekkili benim şikayet edecem onu.
yani böyle günlerde en azından çaktırma değil mi abisi için? ayıp bence.Dimi hem oğlun evlenmiş barklanmış siz daha onun eski kız arkadaşı ile neden irtibattasınız? o kız nasıl gelip gidebiliyor size? o görümce nasıl onla gezip tozuyor ya? Bana düşmanlar çünkü kuyruk acıları var.
Ayyy şaka gibi, ya sen ne yapıyorsun Allah aşkınaaa...
bu yorumlarda tek haklı nokta kendine zaman tanıman, ancak eşini affetmen için değil de sakin kafayla karar vermen için.Hayır ben empati kuruyorum. Eski bıraktığım erkek arkadaşım bana face den ulaşmış olsa ve ben bir anlık gafletle ona cevap yazmış olsam ve eşim bu yazdığımı görebilir diye ondan telefonunu istesem ve mesajı silsem. (ki irtibatta olsam gönlüm hala onda olsa telefonunu daha önceden biliyor ve onunla irtibatta olurum, telefon felan istemem yani) sonra yok ya benim ne işim var o adamla desem, o esnada kocam bir şekilde bunu öğrenmiş olsa... ???? Veeee sizin yaptığınız gibi beni suçlasa. Bana inanmasa, hatta daha kötü o adamla yattığımı, bir ilişkim olduğuna dair beni zorlasa. Bir kere tamam ben hata yapmış olabilirim. Ama dört senedir evliyim ben bu kişiyle. Beni hiç mi tanımamış, ne yaparım ne yapmam hiç mi bilememiş diye düşünürüm. Elbette ki hata yaptığımdan dolayı af dilerim, mücadele ederim. Böyle bir düşünceye zemin hazırladğım için. Eşinizin haklı mücadelesi normal bence de. Fakat size şunu diyeyim, bu mücadele bir yere kadar devam eder. İnsan bir yere kadar tahammül eder, sonra eşiniz de vazgeçecektir. Sonra siz bu evlilik için ne kadar çabaladığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz.
Kayınvalideniz, görümceler nasıl irtibatta olurlar diyorsunuz. Bir kere şu bir gerçek ki eşinizin bu kızla uzun süreli bir arkadaşlığı olmuş anladığım kadarıyla. Eşiniz gibi bir adam bir kadınla uzun süreli ilişki kurduysa (içeriği inanın hiç önemli değil çünkü evlenmek için yeterli değilmiş) bu kadın iyi bir kadınmış. Belki aşık bile olmuş olabilir ama aşk mutluluk için yeterli değildir. Eşinizi mutlu edememiş. Uzun süreli ilişki de eşinizin ailesinin içine girmiş olabilir. Nadir de olsa görümceniz o kızla arkdaşlık ediyor olabilir. Bu sizi ilgilendirmez ki. Görümcenizin kiminle arkadaşlık ettiğinden size ne. Size zarar vermesinde. Kayınvalideniz de hala amcasının telefonu olabilir. Veya bulması kolay olan bir numaradır. Şirketi vardır v.s. Amcasıyla kayınvalidenizin arada telefonlaştığına ihtimal vermiyorum. :)
Size bir şey diyeyim. Bu tüm evlilikler için geçerli bir gerçek. YUVA SİZİN YUVANIZ, ONUN HARİCİNDEKİLER DIŞ KAPININ MANDALI. Bence eşiniz bu gerçeği çok güzel hayatına yansıtmış. Annesi gibi oturaklı bir kadına ve kız kardeşine karşı sizi ezdirmemiş, sizi hiçe saymamış. Sevgide ve saygıda size karşı kusur işlememiş ki siz de bu motivasyonla o kadar işin hakkından gelmişsiniz.
Ben de 4 yıl öncesinde eşimin eski bayan arkadaşıyla yazıştığını yakalamıştım. :) Ben daha ileri gidip kadınla mailleşmiştim, pislik kadın beni incitecek öyle şeyler yazdı ki, iyi ki siz o kadına yazmadınız, kuyruk acıları olduğundan nerden saldıracaklarını bilemiyorlar çünkü, ilk zamanlar hala daha o kadına aşık olduğunu düşünerek, duygusal olarak aldatıldığımı, kandırıldığımı düşünerek o kadar yıkıldım, o kadar üzüldüm ki bunu kelimelerle anlatamam. Hatta boşanmaya bile kalkıştım sizin gibi. Sonra bebeğimin hatırına bir daha şans vermeye karar verdim ama bu süreç yaklaşık olarak 4-5 ayımı aldı. Bu sırada eşimi çok yıprattım tabi, burnundan fitil fitil getirdim. Şimdi üzerinden 4 sene geçtikten sonra arkama baktığımda, iyi ki yuvamı hala daha kocamı unutamamış aptal bir kadın yüzünden bozmadım diye seviniyorum. Eşimi seviyorum ve onun öyle adilikler yapabilecek düşüklükte bir adam olmadığını biliyorum. Hem bunları yapanlar o halleriyle kendileri başbaşa kalıyorlar. Yediriyorlarsa kendilerine yapsınlar. Ama çekirge bir zıplar iki zıplar. O adamlar başka oluyorlar hem, telefonları mail adresleri şifreli oluyor, internet başından kalkmıyorlar, eşlerini gün içinde aramıyorlar bile, benciller vs. vs.
Dediğim gibi yardım almalısınız. Uyumuyorsunuz, yemiyorsunuz, gezmiyorsunuz, internet başında sanki bir tiyatronun içindeymiş gibi hareket ediyorsunuz ve oraya buraya telefon edip kendi hayatınızla oynuyorsunuz, gerçek hayat böyle değil, uyuyun, bolca yiyin, dışarı çıkın gezin, kafanızı boşaltın, ani kararlar almayın, SİZ ÇOK KORKUNÇ BİR OLAYIN İÇİNDE DEĞİLSİNİZ.
Hem boşansanız bile bir sürü zorluklar olacak yine, canınızı sıkacak bir sürü olayla yine mücadele etmek zorunda kalacaksınız, YUVA SİZİN YUVANIZ, yuvayı dişi kuş yapar diye eve eşya alsın, koltukların yerini değiştirsin, düzenlesin diye dememiş atalarımız emin olun. Yuvayı yuva yapan kadındır, kadının sabrı ve sahipleniciliğidir. Bebeğiniz nasıl sizin bir parçanızsa, eşiniz de sizin bir parçanız, o kadar kolay vazgeçmemelisiniz ondan. O sizin hayat arkadaşınız, Allah o kişiyi size bahşetti. Bir şey vardı ki o kadar adam arasından Onu verdi size. Sizin yuvanız o kadar ucuz, saman çöpünden bir yuvamıydı ki, püf deyince bir rüzgarda yıkılıversin. Etrafınıza bakın nice kasırgalar esiyor da kadınlar yuvalarını bütün tutabilmek için çaba sarfediyor. Siz bu tarz kadınların ne kadarısınız, ne kadar aklı selim ve tutarlısınız. Boşanmanızdan mutlu olacak, kıs kıs gülüp sevinecek insanlar (kadınlar var), hatta face de mesajlaştı veya telefonda 2-3 dakika hal hatır konuşması yaptı diye sinir olduğunuz kadının kollarına atabilirsiniz hayaller kurduğunuz, uğruna fedakarlık ettiğiniz kocanızı. Elbette ki evliliğin çok zor zamanları olacak, bu dünya imtihan yeridir hem, zorlandığımız yerlerden sabrımız imtihan olur. Siz ne kadar sabırlısınız acaba?
Eşinizin sizi incitmesini de lütfen anlayışla karşılayın. Tamam bu da bir hatadır, doğru demiyorum ama sizde melek değilsiniz, şimdiye kadar ne zaman siz onu bu kadar kıskandıracak bir şey söylediniz de onun bu yüzünü görecektiniz. Ben de eşime aynı şeyi söylesem, büyük bir tepki görürüm emin olun. Ve erkeklerin çoğu benzer tepkileri verirler. Erkeğin aldatılma ihtimali erkeğe daha korkunç geliyor.
Hele de kavgalıyken, öfkeliyken, kendisini aklayamıyorken. Sizi deli gibi sevip, avuçlarından uçup gidiverme tehlikesi varken tedirginliğini ve kontrolsüzlüğünü anlayabiliyorum.
Boşanma denilen şey sevgi bittiğinde olur hem. Siz daha içinizde ki sevginin bitip bitmediğinden emin değilsiniz ki. Hatta bitmemiş, bitmiş olsaydı o yüzüğü bırakıp gittiğinde hiç bir şey hissetmezdiniz, böyle içiniz cız felan etmezdi, boşluktan başka bir şey hissetmezdiniz.
Bu acele neden hem. Ben söyleyeyim neden, siz eşinizi çocuksu bir tavırla cezalandırmak istiyorsunuz. Boşanırsınız merak etmeyin, acele etmenize gerek yok. Türkürdüğünüzü yalamak mı, yalayın ya, hay Allahım neyse bu laf. Boşverin böyle bir delinin kuyuya attığı lafları. Öyle duygular kesinleşmeden, böyle ciddi olaylara girmeyin. Çoooookkkk pişman olabilirsiniz ve bazı şeylerin dönüşü olmaz. Hele işin içinde aileler de varsa ve onlarda yıpranıyorsa.
Eşiniz olgun bir adam. Sizin fevri bir karar verdiğinizin farkında. İncindiğinizi de farkediyor muhtemelen. Bu yüzden avukatları felan araya sokup zaman kazanmaya çalışıyor. Zamanla düzeltebileceğini düşünüyor. Sizi kaybetmek istememesi kuvvetle muhtemel sevdiğinden diye düşünüyorum.
KENDİNİZE ZAMAN TANIYIN, tekrar söylüyorum hiç merak etmeyin boşanırsınız, acele etmenize gerek yok, sebepte yok.
Sonra bir ara yine yazmaya çalışacağım, bol bol sevgiler dilerim. :)
Yüzde yüz buluşmuştur kızla. Sürekli arayıp kontrol edin bence... Buluşmasını bırakın konuşması bile başlı başına bir sorun. Ben olsam valizimi toplamıştım şimdiye....Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
zaten konu sahibi kocam hata yaptı yenisini bulayım derdinde değil. önceki mesajlarını okuduysanız ben bu kadar severken, fedakarlık yaparken, ona evlat vermişken, iş ev çocuk üçgeninde dahi onun için her şeyi kolaylaştırmışken o beni nasıl harcar diye düşünüyor,kendine yediremiyor. ve çok çok çok haklı.Elbette ki yutmasın, canına okusun kocasının, süründürsün, böyle bir hata yaptığına yapacağına pişman olsun, bir daha yaparsa başına geleceklere hazırlansın, elbette ki hayatı kaymaz niye kaysın ki, kocasının kayar hem, kocasının ona daha çok ihtiyacı var, güçlü taraf kadın burda, kocası tek mükemmel insan değil ama hoş bir adam profili, elbette güzel ülkemde bir sürü mükemmel erkek var ama çoğu evli, bu bir gerçek, çok araması gerekecek bekar olanı bulmak için, ondan iyisini bulabilir de bulamayabilir de, ama ondan iyisini bulurum diye yola çıkmamalı, bir şeyler için çaba sarfedecekse kadın ilk önce kendi ailesi için olmalı bu, öyle değil mi?
Tahrik ediyorsunuz resmen. Evli olduğu halde seneler sonra eski erkek arkadaşıyla mesajlaşıp, merhabalaşan kaç kadın veya erkek vardır. Elbette ki yanlıştır ama bazen insan merak eder, ne yapıyor, nasıl diye. Herkes kocasını veya eşini aldattı mı yani şimdi. Bu basit bir olay değil elbette, başka yerlere gidebilirdi bu haberleşme. Zaten tek olay bu ihtimal. Eziyet ve işkence kısmı sırf bu yüzden olmalı bence. Ama adam akıllı adam bence. Böyle bir tehlike olabilir diye vazgeçmiş bu kadınla görüşmekten.
bence sende anormallik yok canım zaten verecepğin tepkiyi boşanma olartak veriyorsun sende ağlayıp üzülüyorsun ne yapacaktın ki başka sanki ruhsuzmuşsun gibi konuşuluyor ama öyle değilYa size birsey soracagim aslinda diger arkadaslarada soruyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Esinize davranisiniz nasil olurdu? Ciddi ciddi bende bir anormallik oldugunu dusunuyorum sizler boyle yazdikca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?