- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Kayınvalidem de bir aptal olduğumu düşünüyor gül gibi oğlunu terk ettiğim için.
Geçen cumartesi geldi bana, kendinden hikayeler falan anlattı erkeklere olurmuş öyle arada, birde tabi ki biraz da kendine bakacaksın nerde hatam var diyeceksin demeyide ihmal etmedi. Boşanmamızı istemiyormuş bende aman anne evlenmemizide istemiyordun zamanında boşver dedim.
Konu sahibi seviyorsan savaşacaksın şu an eşinin yaptığı gibi . Eşin hata yapıyor bunun nedeni seni sevmesi çocugunu sevmesi yuvasına deger vermesi . Bir çok erkek bu kadar uğraşmaz ben çevremde çok gördüm . Size bu kadar deger verdiği için sanırım şu an kafanı karıştırmakla ve seni şaşırtmakla meşgul olabilir . Ya mesajlaştığı için adamı boşuyorsun . Adam ne yapsın
insanlar hata yapar, herkes hata yapar, önemli olan hatayı görüp pişman olanın yanında durmak bi şans vermek mi yoksa yallah diyip tekmeyi basıp sonra büyük ihtimal kafayı taşlara vurmak mı ? daha 10 gün olmuş olaylar başlayalı, atlı mı kovalıyo ? bışanıcaksa da önce sakinleşmeli, olaylar soğumalı, kafa biraz yerine gelmeli, yok hala benboşanıcam diyosa kimse zaten boşanma diyemez, aldığı karar sadece kendi adına aldığı bi karar değil, oğlu adına da karar alıyo, ben seni babandan ayrı bi ortamda tek başıma büyütücem, boşanmış anne baba çocuğu olacaksın daha 1,5 yaşında diyo, onun adına karar alıyosa bu kadar acele etmeye hakkı yok çünkü kafası hala karışık, belki pişman olacak, acele etmek niye ?boşanmak için acele ediyosun yanlış yapıyosun diyenler, napsın kadın davayı açmak için yatakta basmayımı beklesin
adam o haltları karıştırırken çocuğunu düşünmüşmüki hiç sanmam, çocuğunu düşünen hep kadın olsun zaten.insanlar hata yapar, herkes hata yapar, önemli olan hatayı görüp pişman olanın yanında durmak bi şans vermek mi yoksa yallah diyip tekmeyi basıp sonra büyük ihtimal kafayı taşlara vurmak mı ? daha 10 gün olmuş olaylar başlayalı, atlı mı kovalıyo ? bışanıcaksa da önce sakinleşmeli, olaylar soğumalı, kafa biraz yerine gelmeli, yok hala benboşanıcam diyosa kimse zaten boşanma diyemez, aldığı karar sadece kendi adına aldığı bi karar değil, oğlu adına da karar alıyo, ben seni babandan ayrı bi ortamda tek başıma büyütücem, boşanmış anne baba çocuğu olacaksın daha 1,5 yaşında diyo, onun adına karar alıyosa bu kadar acele etmeye hakkı yok çünkü kafası hala karışık, belki pişman olacak, acele etmek niye ?
Pardon? Mesajlaşması normal yani, peki aynı seyi konu sahibi yapsa ki yapmadığı halde benimde eski arkadaşlarım var dedi diye adam çıldırdı kolunu morarttı
okey adam düşünmesin,kadın da düşünmesin kapıcı rıza efendi düşünür heralde çocuğuadam o haltları karıştırırken çocuğunu düşünmüşmüki hiç sanmam, çocuğunu düşünen hep kadın olsun zaten.
cok güzel özetlemişsin bi sakinleş maviturna kendine gel düşün iyice kendini cocugunu sonra istiosan yine boşan ama öfkeyle karar vermeinsanlar hata yapar, herkes hata yapar, önemli olan hatayı görüp pişman olanın yanında durmak bi şans vermek mi yoksa yallah diyip tekmeyi basıp sonra büyük ihtimal kafayı taşlara vurmak mı ? daha 10 gün olmuş olaylar başlayalı, atlı mı kovalıyo ? bışanıcaksa da önce sakinleşmeli, olaylar soğumalı, kafa biraz yerine gelmeli, yok hala benboşanıcam diyosa kimse zaten boşanma diyemez, aldığı karar sadece kendi adına aldığı bi karar değil, oğlu adına da karar alıyo, ben seni babandan ayrı bi ortamda tek başıma büyütücem, boşanmış anne baba çocuğu olacaksın daha 1,5 yaşında diyo, onun adına karar alıyosa bu kadar acele etmeye hakkı yok çünkü kafası hala karışık, belki pişman olacak, acele etmek niye ?
hahahha bunlara hersey evcilik oyunu gibi gelio.. eyyyy ahaliii kadınlar kulübünün bilmişleri... cocuk var cocukminicik bir çocuk.. babasız olarak büyümek nasıl bir durum nasıl bir acı bilmiosanız susun boş konusmayınokey adam düşünmesin,kadın da düşünmesin kapıcı rıza efendi düşünür heralde çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?