Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yalnız çok iyi cevap olmuş tebrikler

Merhaba, uzun zamandır bu sitedeyim. Epey oldu sanırım giriş yapmayalı. Ziyaretçi olarak bakıyorum hergün. Sizin konunuzu başından beri takip ediyorum. Çok üzüldüm inan. Sırf yorum Yazmak için girdim. 10 senelik öğretmenim ve uzun yıllar aynı okulda çalıştığım bi arkadaşımın eşini ( ki ailecek görüşürüz) bi kızla gördüm. Abi dediğim bi insandı. O da benim gördüğümü gördü. İşte bi panikle falan iş yerinden arkadaşlarla yemeğe geldik diğerleri yukarıda falan filan. O an anlamadım elbette sonuçta hepimiz iş arkadaşlarımızla toplu olarak yapıyoruz birşeyler. Ama adamın sonraki tavırları kendini ele verdi. Beni hayatta aramaz normalde. O gün aradı işte abim gel çay içelim. Kız zaten sevgilisiymiş. Neyse konu uzun. Anlatmaya çalıştığım erkekler çok aptal olur bazen. Kendini öyle ya da böyle ele verir. Çok usta olması lazım gizlenmesi için. Eşin bir yerde açık verirdi. Demem o ki eşine haksızlık ediyorsun. Yaptıkları doğru diyemem ama bir haftada aldın verdin bitirdin. Dur yahu bu ne hız. Ayrıca benim eşim de inşaat mühendisi. Çok çalıştı arazilerde. Beton dökümü, arazi işi çok iyi bilirim. Sağlam kafa bünye gerektirir. Sen de içindeymişsin bilirsin. Sana boşan boşanma diyemem ama çok acele karar veriyorsun. Biraz sakin ol. Eşinle gidin bi yerde adam akıllı konuşun. Sen söyle o dinlesin. Hem senin başkalarıyla yazıştığını düşünmesine ne gerek var hele ki şu aşamada. Amaaan düşünsün deme sakın. Mantıklı ol. Eğer böyle hırçın davranır boşanmaya ısrar edersen bu başkalarıyla yazışıyor düşüncesini senin aleyhine kullanır . Elbette ispat edersin bu kk yı. Ama sinek küçük mide bulandırmaya değmez. Ayrıca daha cidden bişey yapmamış zannımca. İyi düşün.

Canım işler baya değişmiş eşin seni çagırmış belli ki cinsel ihtiyaçlarına düşkün bir adam. Orada 15 gü veya 3 hafta diyorsun herkesin aklına gelebilir şeytanı düşünceler. Baştan feminist bir düşünceyle "bu kadın çocugu hasta olmasın diye yola çıkmıyor ama adamın derdine bak" deyip sana boşanmalısın aldatıldın yazmıştım ama aslında eşin de seni çagırmış yani derdi giderken o kızla görüşmek değilmiş!! Burayı bi çözelim artık. Senin de hataların olsa da büyük fedakarlıklar yapmışsın.
O çirkef kızın faceden sana gönderme yapması, senin yılan görümcenin hemen boşanma işini yetiştirmesi sebebiyle olmuş ve bence onları sevindirme. Çünkü eşini eğer boşarsan o kız ne yapar eder onunla tekrar başlar ve bence onların ilişkileri eskiden de cinsellik üzerine kuruluymuş. Kız yabancı diyosun serbest bi hayatı var tek yaşıyo diyosun. Genelleme yapmak dogru olmaz, her tek yaşayan böyle olcak diye bişey yok ama aklına cinsel açıdan bu kız geldiyse geçmişleri bu konuda kabarık demektir. Sen bence o yılan görümceni ve o çirkef pislik kızı sevindirme. Kocana mail at, veya o eve gelince seninle konuşmasına izin ver. Görümcenin seni şu aşamada çok sinir ettiğini,ailesinin sana sahip çıkmadıgını (yani sahip çıkmadıgını derken o kızal görüşmeye devam ettiklerini) ve bu tip olayların evlilikten seni iyice soguttugunu söyle. Agla karşısında vur ona tokat at yumrukla göster sinirini ve geçmişte yaptıgın fedakarlıkları hatırlat. Yüzüne vur ki böyle içinde kalıpta eve kendini kapatmana sebep olmasın. İnşallah o görümcen de mutluluk yüzü görmez yaptıgı yılanlıkların bedelinş kendi kocasından görsün inşallah. Aldatılmak istenmemek nasılmış öğretir hayat ona inşallah!!
Bak biraz daha ugraştırırsan cidden bu adam gider o kıza. Allah korusun bu sefer şüphelerin gerçek olur sen de bebeginle oturur mahkeme sonucunu beklersin. Sonuçta pişmanlıgını da göstermiş seni kıskanıp alyansı bırakıp gitmiş. Burda şöyle de birşey var demek ki sen eski erkek arkadaşınla görüşseydin bu seni direkt boşardı. Yine sinirlerim kabarıyor ama seni etkilemiyim, dediğim gibi birşekilde ortamını bulup bagırıp çagırman ona vurman lazın görsün senin üzüntünü. Karım da bana düşkünmüş desin.

Son düzenleme:
maviturna tamam artık adamın burnu iyice sürttü deli gibi pişman oldu... sende rahatlamaya calıs ve bosanmaktan vazgec.. cocuk olacak biraz mantıklı olmaya calıs hırsına yenik düşme kimsenin gazına gelme

çok gaza geliosun tatlım sakin ol artık el elin eşeğini ıslık çalarak ararmıs.. burdaki asıl olayı yasayan sensin.. kimse seni sen kadar anlayamaz.. hayatını biranda silip atma cok pişman olursun.. sakin ol ve tekrar düşün.. burda cogu bayan baskalarına akıl verio asıo kesio ama kendilerne gelince kuzu oluolar.. yani gaz vermek kolay gaza gelmek kolay ama yasamak ayrı bişey hele cocuk varsa.. burda erkek gibi görünenlere aldanma hepsi klavye delikanlısı bos akıl veriolar gaza gelip yuvanı yıkma biraz sakinleş ve tekrar düşün

Su yuvani dusun bosanma kocani dusun bosanma abartma adami kaparlar falan diyen arkadaslar kadin darp gormus darp, insan icinde diye kendini tutmus da kolunu sikmakla kalmis adam. O sinirle basbasayken kadini harap etseydi yine "aman sen de adami tahrik etmissin" mi olacakti durum? Valla aklim almiyor yani kadin kararini vermis napsaydi bir omur guvenmedigi bir adamla evli mi kalsaydi belli ki yakalandigi icin halt yiyememis. Kadin niye dusunsun, adam yuvasini dusunseydi zamaninda da kari kiz icin kalkip da ta nerelere gitmeseydi. Kendi ekonomik gucune sahip kadin ayrica bebegin ortada kalacagi da yok bugune kadar da zaten adam ortada yok gibiymis bebegin bakiminda, bugunden sonra da aslan gibi buyutur cocugunu kendi basina. Vallahi beni sinir basti bi de kadini dusunun bunlari bu zor durumunda okurken. Sen kararinin pesinden sonradan doldurma fikirlerle kararini degistirip pisman olacagina mantiginin dedigini yap. İnsallah atlatirsin bu zor gunlerini.

Konu sahibi seviyorsan savaşacaksın şu an eşinin yaptığı gibi . Eşin hata yapıyor bunun nedeni seni sevmesi çocugunu sevmesi yuvasına deger vermesi . Bir çok erkek bu kadar uğraşmaz ben çevremde çok gördüm . Size bu kadar deger verdiği için sanırım şu an kafanı karıştırmakla ve seni şaşırtmakla meşgul olabilir . Ya mesajlaştığı için adamı boşuyorsun . Adam ne yapsın

boşanmak için acele ediyosun yanlış yapıyosun diyenler, napsın kadın davayı açmak için yatakta basmayımı beklesin

Pardon? Mesajlaşması normal yani, peki aynı seyi konu sahibi yapsa ki yapmadığı halde benimde eski arkadaşlarım var dedi diye adam çıldırdı kolunu morarttı

Konu sahibi acele ediyo ama erkeklerede b.lu da boncuk varmış gibi davranmayın kaparlar ne ben yakamdan silktikten sonra ister kapsınlar ister yutsunlar

boşanmak için acele ediyosun yanlış yapıyosun diyenler, napsın kadın davayı açmak için yatakta basmayımı beklesin
insanlar hata yapar, herkes hata yapar, önemli olan hatayı görüp pişman olanın yanında durmak bi şans vermek mi yoksa yallah diyip tekmeyi basıp sonra büyük ihtimal kafayı taşlara vurmak mı ? daha 10 gün olmuş olaylar başlayalı, atlı mı kovalıyo ? bışanıcaksa da önce sakinleşmeli, olaylar soğumalı, kafa biraz yerine gelmeli, yok hala benboşanıcam diyosa kimse zaten boşanma diyemez, aldığı karar sadece kendi adına aldığı bi karar değil, oğlu adına da karar alıyo, ben seni babandan ayrı bi ortamda tek başıma büyütücem, boşanmış anne baba çocuğu olacaksın daha 1,5 yaşında diyo, onun adına karar alıyosa bu kadar acele etmeye hakkı yok çünkü kafası hala karışık, belki pişman olacak, acele etmek niye ?

Kadınların yazdıkları şok edici.
Konu sahibi eşinin Face hesabını ver bari, havada kapacaklar varmış. Ne muhteşem kocan var ki daha cismi yok ortada avukatı çok. Aldatsın canım aslan kocan, sus da otur şükret kocana nankör kadın
(ironik)

adam o haltları karıştırırken çocuğunu düşünmüşmüki hiç sanmam, çocuğunu düşünen hep kadın olsun zaten.

Pardon? Mesajlaşması normal yani, peki aynı seyi konu sahibi yapsa ki yapmadığı halde benimde eski arkadaşlarım var dedi diye adam çıldırdı kolunu morarttı

Mesajlaşma normal değil elbette ama eşinin bakış açısına göre normal görüyor. Bu yüzden boşanma olmaz demesinden altında başka sebep aramasından belli değil mi .

Kadın eski erkek arkadaşını ekliyor ve sohbet ediyorlar bir şekilde kocası bunu öğreniyor....

Hiçbir erkek bu durumda sadece yazışmış yatmamış demezdi ya da yuvamı dağıtmayım çocuğum var demezdi önce egom derdi

Peki erkek çok gururlu kadın gurursuz mu?

Ama şuna katılıyorum birşeyi yapmakla yapmamış olmak arasında fark olmalı, sıkıntı şu: kendi iradesi ile mi ben ne yapıyorum dedi yoksa konu sahibi paniklendirdiği için mi vazgeçti

Hukuk bürosunda çalışıyorum 1 eylül adli tatil bitti avukatınız resmen suç işlemiş bence bir an evvel değiştirin bu kadını

cok güzel özetlemişsin bi sakinleş maviturna kendine gel düşün iyice kendini cocugunu sonra istiosan yine boşan ama öfkeyle karar verme

okey adam düşünmesin,kadın da düşünmesin kapıcı rıza efendi düşünür heralde çocuğu
hahahha bunlara hersey evcilik oyunu gibi gelio.. eyyyy ahaliii kadınlar kulübünün bilmişleri... cocuk var cocukminicik bir çocuk.. babasız olarak büyümek nasıl bir durum nasıl bir acı bilmiosanız susun boş konusmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…