Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

valla nişanlısıyla birlikte olurken çekilmiş videosunu kadının sonradan evlendiği kocasına yollayan şerefsizi okudum burda, kadınla yine de evlendi adam, gerçi evliyken olan olay değil, ama erkek kadın faketmez, o görüntüler kim izlese kafasına kazınır, adam yinede vazgeçmemiş karısndan,
bu olaya gelince ben kocası haklı demiyorum, böyle olaylar görmezden gelinsin de demiyorum, ama gerçekten kafasını toplayıp karar vermesi gerekiyor, bi de burda illa boşa diyenlerin kendi başlarına gelse koşup boşanıcağınahiçççççççç inanmıyorum
bazı şeyler başa gelince, tavsiye vermek kadar kolay değil harekete geçip kendi tavsiyelerini uygulamak

ne diyosn ? yanlış kişiye mi alıntı yaptın hayırdır ??

canım sana şu kadarını söyliyim bu olay başıma gelse kocamı düşünürüm, olayı, verilen tepkileri, kendi kendime evet o gün adam kızın yanına gitmekten vazgeçti çünkü aklına ben geldim oğlumuz geldi diyebiliyorsam boşanmam, yok diyemiyorsam ben oteli aradım panikledi ondan vazgeçti yoksa çoktan giderdi diyorsam o zaman boşanırım, bikaç yorumda ısrarla bunu yazdım adamı vazgeçiren neydi? bunun cevabını da en iyi konu sahibi verir o yüzden boşan boşanma şu bu tüm yorumlar havada

aynen öyle, anck konu sahibi bana göre kocaasına yaptığını ödetmeye, hırsını almaya çalışıyor, ben olsam süründürürüm makemeyi de kullanırım süründürmede, ama önce bi ne hissediyorum, gerçekten neye inanıyorum bunu bi analiz ederim, koşturmanın anlamı gerçekten yok

acele karar konusunda hemfikiriz zaten bu ne hız benim burda başım döndü vallaha

Bu arada kocası çabalıyor diyorlar ya haklılar.
Önce yalan söylüyor, sonra ailesini ayağa kaldırıyor, sonra karısını darp ediyor, hemen ikna olmadı diye iftira yoluna gidiyor.
Gözlerim yaşardı bu kadar çabadan.

kesinlikle her kelimenize katılıyorum.

mavi turna, eşinin olay sırası ve sonrasındaki her hareketini tartmalısın, ne aldatmış denilebilir ne de aldatmamış denilebilir. önemli olan aldatma kararından nasıl döndüğü bencede.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Tüm yorumlar havada çünkü niyetini bilmiyoruz. Niyeti fiziksel bir şey olmayabilir, süslenip püslenip gitmiş olsa bile ilgi görüp, ego tatmini yaşayıp odasına dönme amacında olabilir. O zaman pür-i pak olmaz tabii ama düşündüğünüz kadar kötü biri de olmaz. Ayrıca alıntıladığım arkadaşın dediği gibi gitmekten kendi aklınla vazgeçmiş olma ihtimali de var. Var yani bu ihtimal. Fiziksel bir şey düşündüm dememiş ki hiç. Niye buluşacaktım bilmiyorum demiş. Bilmiyorum dediği şey ego tatmini olabilir işte.

Ayrıca bir de size bunları bu ifadelerle anlatmış. Ben eşinizi biraz saf buldum. Düşünmek için bu kadar vakti varken evet hazırlanıp gitmeyi düşündüm vs. demiş. Aşırı dürüst davranıp bir kere anlatmaya başlayınca içindeki her şeyi anlatan bir tip de olabilir. Olabilir yani, böyle bir ihtimal var. Bir şey yapmadığı halde "mavi turna bu kadarını bile yapsa ben çok üzülürdüm" deyip ortalığı ayağa kaldırmış da olabilir.

İhtimal dahilinde devam ediyorum. Kurnaz adam bu lafları eder miydi? Hep duymak istediğiniz şeyleri söylerdi. Boşanmak istemiyordu çünkü. Bir de mesajlar size düşeceği halde eklemesi yazışması. Ben ilk başta sizi gözden çıkarmış diye düşünmüştüm. Ama şu durumda, biraz saf olma ihtimali geliyor aklıma.

Böyle bir adamdan nokta atışı şeklinde en mantıklı açıklamaları bekliyorsunuz. Sakar, biraz saf, aklındakini direkt söyleyen bir adam olup bunları yapamıyor olabilir. Öyledir demiyorum bilmiyorum. Ama böyle bir olasılık var.

Çok iyimser bir ihtimal diyebilirsiniz. Ama iyimser bir ihtimal olması onu gerçek olma olasılığını azaltmaz. Hep kötü ihtimaller olacak diye bir şey yok. Bu iyi ihtimalin ne kadar olduğunu da en iyi siz bilirsiniz.

Şimdi bu ihtimalin gerçek olduğunu düşünelim. Bu durumda adam ne yapsın? Adam ağzı iyi laf yapan bir adam değil. Bu ihtimalin gerçek olmadığını düşünelim demiyorum zaten düşünmüşsünüz. Şimdi tüm ihtimalleri düşünüp içinizde halledin ki ileride aklınıza gelip canınızı sıkmasınlar.

Bir de siz karar değiştirirseniz buradaki insanlar tepki gösterir diye çekinmeyin. Kimseye hayat değişikliği borcunuz yok. Kimseye barışma borcunuz da yok, aynı şekilde. Hayat sizin, karar sizin.

Ben sizin için hangisi daha iyi bilmiyorum. Hatta önceleri olumsuz düşündüğüm kısımlar da oldu ama siz yazdıkça bu ihtimaller de geldi aklıma ve yazmadan edemedim. Ama dediğim gibi bilmediğim bir konuda sizin hayatınızı etkilemek istemem. Hatta istemezseniz bu yazdığım ihtimalleri de hiç düşünmeyin, nasıl isterseniz.

Sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Her işte bir hayır vardır. Çok mutlu olmanızı diliyorum.

Demek ki anası babası ölmüş çocuklara rıza efendi bakıyor. Sağolsun.
babası ölmüşle sağ olan Arasında dağlar kadar fark var ..babamla annem ayrıldı..ama babam hayattaydı bu bile yeterdi ..sonra kazada öldü..bu daha acı çünkü artık baban yok..arayamazsın, dertleşemezsin..kara toprak var artık karşında..

Bize de kapıcı Rıza efendi bakmadı annem baktı ama babam olsaydı durum çok farklı olacaktı..annem dul haliyle çok zorlandı..

Yorum yaparken mantıklı yapın, çocuğu elbet ana babası düşünecek mecburlar buna ..

Amacın nedir ? Bu bayan boşanınca oğluna sen mi bakacaksın?
Onun zorda kaldığı gün Gözyaşlarını sen mi sileceksin?
Paraya sıkışsa paramı göndereceksin!?
Oğlu gecenin bir Yarısı ateşlendiğinde koşup hastaneye mi yetiştireceksin?
Aradığı aşkı , doğru adamı sen mi bulacaksın ona?
bu ne zorlamadır, sanki mavi turnaın eşini yatakta bastın, bu ne öfke? Neden bu kadar gaza getiriyorsun bu bayanı?

ohhh ne güzel demişsin canımmmm... bunlar herkese boşan demeye alışmış.. saldıracak yer arıolar... kendi başlarına gelse kedi olurlar

@secretexxx muhatabım babasız anasız büyüyenler değil. Tanımadığı halde kocayı aklama çabasında olanlar.
Siz kusur bulmayın ben tamamen kocayı kabahatli buluyorum.
Konu sahibine affetmesi için nedir bu mahalle baskısı?
Sizin ne kazancınız olacak?
Evladına düşkün ilgili bir baba profili görmedim ben. Aksine karısına baskı yapmak için çocuğu kullanan biri olarak yer etti aklımda.
Tek ortak düşüncemiz, kocasına değil kendisine zaman vermesi. Sakin kafayla her şeyi düşünüp karar vermesi ki konu sahibi sakın yapıda olduğunu belirtiyor.
Kocasından hala doğru düzgün adım görebilen var mı? Aldatma teşebbüsü, YAlan, darp, sonra da iftira ve rest. Bu adam mı yuvasına karısına bağlı?
İş ev çocuk ile ilgili her şey zaten konu sahibinin üstüne kalmış ki. Kadıncağız kocasına yük olmamak için uğraşmış ama ödülü aldatarak vermiş karısına duyarlı koca.

Kimisi bir mesajda boşanır . Kimisi her şekilde aldattığında . Kimisi istediği kadar aldatsa da boşanmaz .

Ben kocasını hala sevdiği ve özlediği için konu sahibine acele etme diyenlerdenim. Zamanla daha kötü hale gelebilir tam sevgi bitmeden ayrılması .

Bence çocuğunu sevmek için gelip uyandırmayan uyandırmak istemeyen babada iyi bir babadır .

Ayrıca erkek ailesinin hala eski sevgili ile görüşmesi nedir .Olay bitmiş aradan 6 yıl geçmiş sen hala görüşüyorsun .

Bu konu beni evlilikten soğuttu .

bu konunun rengi fazlasıyla mı değişti bana mı öyle geliyor..aldatılmadan bir anda boşlanan koca ve boşanmaya bahane arayan kadına oradan tehdit edip şiddet gösteren kocaya falan amaaaaaaaaaaaaan,bence konu sahibi son tahlilde neticeyi yaz sen.

31 ağustos itibariyle tatil bitti 7 eylul itibariyle de aktif olarak adliye lerde çalışma başladı Avukatıniz sizi oyalamis ancak bunlardan önce Bence siz çok fevri ve acele hareket ediyorsunuz öfkeyle kalkan zararla oturur demiş büyüklerimiz Oncelikle bir sakin olun avukatlarinizi araya koymadan eşinizle karşılıklı birbirinize laf atmadan sakin kalmaya çalışarak duygularınizi anlatın ve kendinizi daha iyi anlamak ve dinlemek için herkesten uzak bir yere gidip tek başınıza bi düşünün
Ayrıca avukatlar yakın arkadaşınız olabilir ama hukuki süreç başladıktan sonra o artık karşı tarafın avukatidir bunu unutmayın
Dikkat etmeniz gereken başka bir şey de artık iliskiniz lackalaşmaya baslamak uzere yok avukata tablet kurcalatmalar yok annenin sizden izinsiz eve cagirmasi yok alyans çıkarma Çok çabuk gaza geliyorsunuz Bu durum da sizin haliyle haksız duruma dusmenize sebep oluyor
Dedigim gibi bu sefer ''gerçekten'' oturup konuşun eşinizle Eger o konuşma ortamını hazirlayamiyor musunuz o zaman tek seferlik de olsa evlilik terapisine gidip öyle konuşun
Sonra artık boşanip bosanmamak sizin karariniz

gaz verenlere aldanma,çoğu gıkını çıkarmıyordur eminim gerçekte.senin sırtından hınçlarını çıkarıyorlar erkeklerden.adım at,düzelt bu evliliği.sevindirme kimseyi.

Bence de çift terapisi çok faydalı olabilir. Her ne karar alırsanız alın, çift terapisinin faydası olabilir. Umarım çift terapisinde uzman, iyi bir terapist bulabilirsiniz.

yazılan butun yorumlara katılıyorum ben olsaydım napardım bır yanım bosardım obur yanım sıcardım agzına dıyor obur yanım affet be dıyor
konu sahıbı kım bılır ne halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…