- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.346
- 798
- Konu Sahibi mavi_turna
-
valla nişanlısıyla birlikte olurken çekilmiş videosunu kadının sonradan evlendiği kocasına yollayan şerefsizi okudum burda, kadınla yine de evlendi adam, gerçi evliyken olan olay değil, ama erkek kadın faketmez, o görüntüler kim izlese kafasına kazınır, adam yinede vazgeçmemiş karısndan,Kadın eski erkek arkadaşını ekliyor ve sohbet ediyorlar bir şekilde kocası bunu öğreniyor....
Hiçbir erkek bu durumda sadece yazışmış yatmamış demezdi ya da yuvamı dağıtmayım çocuğum var demezdi önce egom derdi
Peki erkek çok gururlu kadın gurursuz mu?
Ama şuna katılıyorum birşeyi yapmakla yapmamış olmak arasında fark olmalı, sıkıntı şu: kendi iradesi ile mi ben ne yapıyorum dedi yoksa konu sahibi paniklendirdiği için mi vazgeçti
ne diyosn ? yanlış kişiye mi alıntı yaptın hayırdır ??hahahha bunlara hersey evcilik oyunu gibi gelio.. eyyyy ahaliii kadınlar kulübünün bilmişleri... cocuk var cocukminicik bir çocuk.. babasız olarak büyümek nasıl bir durum nasıl bir acı bilmiosanız susun boş konusmayın
aynen alıntı bölümü yanlıs oldu canım :)ne diyosn ? yanlış kişiye mi alıntı yaptın hayırdır ??
valla nişanlısıyla birlikte olurken çekilmiş videosunu kadının sonradan evlendiği kocasına yollayan şerefsizi okudum burda, kadınla yine de evlendi adam, gerçi evliyken olan olay değil, ama erkek kadın faketmez, o görüntüler kim izlese kafasına kazınır, adam yinede vazgeçmemiş karısndan,
bu olaya gelince ben kocası haklı demiyorum, böyle olaylar görmezden gelinsin de demiyorum, ama gerçekten kafasını toplayıp karar vermesi gerekiyor, bi de burda illa boşa diyenlerin kendi başlarına gelse koşup boşanıcağınahiçççççççç inanmıyorum
bazı şeyler başa gelince, tavsiye vermek kadar kolay değil harekete geçip kendi tavsiyelerini uygulamak
aynen öyle, anck konu sahibi bana göre kocaasına yaptığını ödetmeye, hırsını almaya çalışıyor, ben olsam süründürürüm makemeyi de kullanırım süründürmede, ama önce bi ne hissediyorum, gerçekten neye inanıyorum bunu bi analiz ederim, koşturmanın anlamı gerçekten yokcanım sana şu kadarını söyliyim bu olay başıma gelse kocamı düşünürüm, olayı, verilen tepkileri, kendi kendime evet o gün adam kızın yanına gitmekten vazgeçti çünkü aklına ben geldim oğlumuz geldi diyebiliyorsam boşanmam, yok diyemiyorsam ben oteli aradım panikledi ondan vazgeçti yoksa çoktan giderdi diyorsam o zaman boşanırım, bikaç yorumda ısrarla bunu yazdım adamı vazgeçiren neydi? bunun cevabını da en iyi konu sahibi verir o yüzden boşan boşanma şu bu tüm yorumlar havada
aynen öyle, anck konu sahibi bana göre kocaasına yaptığını ödetmeye, hırsını almaya çalışıyor, ben olsam süründürürüm makemeyi de kullanırım süründürmede, ama önce bi ne hissediyorum, gerçekten neye inanıyorum bunu bi analiz ederim, koşturmanın anlamı gerçekten yok
kesinlikle her kelimenize katılıyorum.canım sana şu kadarını söyliyim bu olay başıma gelse kocamı düşünürüm, olayı, verilen tepkileri, kendi kendime evet o gün adam kızın yanına gitmekten vazgeçti çünkü aklına ben geldim oğlumuz geldi diyebiliyorsam boşanmam, yok diyemiyorsam ben oteli aradım panikledi ondan vazgeçti yoksa çoktan giderdi diyorsam o zaman boşanırım, bikaç yorumda ısrarla bunu yazdım adamı vazgeçiren neydi? bunun cevabını da en iyi konu sahibi verir o yüzden boşan boşanma şu bu tüm yorumlar havada
canım sana şu kadarını söyliyim bu olay başıma gelse kocamı düşünürüm, olayı, verilen tepkileri, kendi kendime evet o gün adam kızın yanına gitmekten vazgeçti çünkü aklına ben geldim oğlumuz geldi diyebiliyorsam boşanmam, yok diyemiyorsam ben oteli aradım panikledi ondan vazgeçti yoksa çoktan giderdi diyorsam o zaman boşanırım, bikaç yorumda ısrarla bunu yazdım adamı vazgeçiren neydi? bunun cevabını da en iyi konu sahibi verir o yüzden boşan boşanma şu bu tüm yorumlar havada
babası ölmüşle sağ olan Arasında dağlar kadar fark var ..babamla annem ayrıldı..ama babam hayattaydı bu bile yeterdi ..sonra kazada öldü..bu daha acı çünkü artık baban yok..arayamazsın, dertleşemezsin..kara toprak var artık karşında..Demek ki anası babası ölmüş çocuklara rıza efendi bakıyor. Sağolsun.
Bu arada kocası çabalıyor diyorlar ya haklılar.
Önce yalan söylüyor, sonra ailesini ayağa kaldırıyor, sonra karısını darp ediyor, hemen ikna olmadı diye iftira yoluna gidiyor.
Gözlerim yaşardı bu kadar çabadan.
ohhh ne güzel demişsin canımmmm... bunlar herkese boşan demeye alışmış.. saldıracak yer arıolar... kendi başlarına gelse kedi olurlarbabası ölmüşle sağ olan Arasında dağlar kadar fark var ..babamla annem ayrıldı..ama babam hayattaydı bu bile yeterdi ..sonra kazada öldü..bu daha acı çünkü artık baban yok..arayamazsın, dertleşemezsin..kara toprak var artık karşında..
Bize de kapıcı Rıza efendi bakmadı annem baktı ama babam olsaydı durum çok farklı olacaktı..annem dul haliyle çok zorlandı..
Yorum yaparken mantıklı yapın, çocuğu elbet ana babası düşünecek mecburlar buna ..
Amacın nedir ? Bu bayan boşanınca oğluna sen mi bakacaksın?
Onun zorda kaldığı gün Gözyaşlarını sen mi sileceksin?
Paraya sıkışsa paramı göndereceksin!?
Oğlu gecenin bir Yarısı ateşlendiğinde koşup hastaneye mi yetiştireceksin?
Aradığı aşkı , doğru adamı sen mi bulacaksın ona?
bu ne zorlamadır, sanki mavi turnaın eşini yatakta bastın, bu ne öfke? Neden bu kadar gaza getiriyorsun bu bayanı?
31 ağustos itibariyle tatil bitti 7 eylul itibariyle de aktif olarak adliye lerde çalışma başladı Avukatıniz sizi oyalamis ancak bunlardan önce Bence siz çok fevri ve acele hareket ediyorsunuz öfkeyle kalkan zararla oturur demiş büyüklerimiz Oncelikle bir sakin olun avukatlarinizi araya koymadan eşinizle karşılıklı birbirinize laf atmadan sakin kalmaya çalışarak duygularınizi anlatın ve kendinizi daha iyi anlamak ve dinlemek için herkesten uzak bir yere gidip tek başınıza bi düşününBu arada avukat arkadaşlar yada hukuki süreçleri bilenler cevaplarsa sevinirim.
Şuan adli tatilde olunduğu için benim dava ancak tatil bitince açılabilecekmiş, bazen çok acil durumlarda ve anlaşmalı boşanmalarda adli tatilde işlem yapılabiliyormuş, bu durumlar bizde olmadığı için 31 ağustostan sonra ancak işlemler başlayacakmış doğrumu?
Eşimin avukatı gidince kendi avukatımı aradım işlemler ne durumda neden elimize hiç bir kağıt falan gelmiyor diye, bana böyle söyledi.
Adli tatilde olsa dilekçeyi işleme koyamazlar mı, tatil sonrası duruşma olurdu belki dedim. Yok falan dedi ama ben pek ikna olamadım. Saçma geldi yani dilekçeyi bile işleme almamaları.
Bilenler aydınlatırsa sevinirim.
31 ağustos itibariyle tatil bitti 7 eylul itibariyle de aktif olarak adliye lerde çalışma başladı Avukatıniz sizi oyalamis ancak bunlardan önce Bence siz çok fevri ve acele hareket ediyorsunuz öfkeyle kalkan zararla oturur demiş büyüklerimiz Oncelikle bir sakin olun avukatlarinizi araya koymadan eşinizle karşılıklı birbirinize laf atmadan sakin kalmaya çalışarak duygularınizi anlatın ve kendinizi daha iyi anlamak ve dinlemek için herkesten uzak bir yere gidip tek başınıza bi düşünün
Ayrıca avukatlar yakın arkadaşınız olabilir ama hukuki süreç başladıktan sonra o artık karşı tarafın avukatidir bunu unutmayın
Dikkat etmeniz gereken başka bir şey de artık iliskiniz lackalaşmaya baslamak uzere yok avukata tablet kurcalatmalar yok annenin sizden izinsiz eve cagirmasi yok alyans çıkarma Çok çabuk gaza geliyorsunuz Bu durum da sizin haliyle haksız duruma dusmenize sebep oluyor
Dedigim gibi bu sefer ''gerçekten'' oturup konuşun eşinizle Eger o konuşma ortamını hazirlayamiyor musunuz o zaman tek seferlik de olsa evlilik terapisine gidip öyle konuşun
Sonra artık boşanip bosanmamak sizin karariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?