Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bende böyle yaptım konustu, dinledim. Oda bir süre uzaklaşmamın benim için iyi olacagini anladı.
Bugun mecburen cikamiyorum yola, geceye kalirim bu saatten sonra. Gece araba kullanmayi sevmiyorum.
Iyi ki dun patlamisim öyle huzurlu uyandim ki, suan cok mutluyum.

Ders oldumu bilmiyorum ama dün onlarla olan ilişkimiz farkli bir boyuta gecti o kesin.

içindekileri dökmen iyi olmuş. onlar sana ne yaptıklarını görsünler. sen de biraz deşarj olmuşsundur kötü hissettirse de aslında rahatlamış olacaksın. tutma içinde hiç bi şeyi. o kv bozuntusuna çok sinirlendim. oğlummuş kızımmış. neyse.

iyice bi dinlen. yeniden denemen taraftarıydım ama çok da yıprattılar denı yıprandın bu süre zarfında. yok görümce yok kvdenın eskı sevgılıye no vermesı senı aratması yok o kaşarın sana laf sokma çabası masum kız ayakları yok kv denın son edepsizliği . aslında dün gelmeleri ve öfkeni kusabılmen çok iyi de olmuş.

iyice bı dınlenmeye ıhtıyacın var. sana söyleyecegım tek şey ne olursa olsun öfkeyle karar almaman. başında da dediğim gibi. bırak kendini zamana. su akar yolunu bulur. öfkeyle adım atma asla.

inşallah mutlu olursun. kesinlikle hakediyorsun.

senin için iyi oldu bu. en azından içinde saklayıp kendi kendini yemezsin. annen de umarım artık seni anlamıştır.
evladınla keyfine bak, biraz da eşin düşünsün, kendini yesin.

Sinirimi attim valla, aman 4 yil sustum yani bir gün surat dahi yapmadım, herseye ragmen saygimi bozmadim. 4 yil sonunda bozduysam sebebi kendileri.
Esim sabah konusurken senin benim icin yaptiklarini hepimiz cok cabuk unutmuşuz dedi.
Sabah oda rahat gorunuyodu artik o gergin hali kalmamis durumu idrak etmis gibiydi.

senin için iyi oldu bu. en azından içinde saklayıp kendi kendini yemezsin. annen de umarım artık seni anlamıştır.
evladınla keyfine bak, biraz da eşin düşünsün, kendini yesin.
Bana adımla seslenme diyo bu sabah.
Dedim hayirdir rafet mi dinlemeye basladin ( ben cok seviyorum rafet el roman i esim hic dinlemez, fazla ağlak bulur sarkilarini)
Yok bi tek bu sarkisi bu aralar bana hitap ediyo sanki dedi, güldük bugun baya yaa arkadaş gibiydik yine. Iki lafin arasina gittigin yerden dava falan acma demeyi sıkıştirdi tabi ama ısrarcı degildi.

Çoook iyi olmuş dünki olaylar canım. Hadi bakalkm inşallah git sağlıkla toparla kendini, oranın oksijeni boldur. Kendine gelirsin. Ve yeniden başlarsın. O kızın sevgilisi olduğuna da inanma sakın. O kızın hayatında yeni biri yok. Evli bi adamı hala bekleme ezikliği dışa göstermemek için yalan söylemiş belli ki. Yoksa faceden sana gönderme yapmazdı. Ne gerek var yani dimi bu iş basitti böyle demeye? Onun ne kârı olcaktı ki madem sevgilisi varsa? İnanma sakın. Neyse şuan önüne bak.. Eşin bundan sonra seni çok mutlu edicek inanıyorum buna.

Barışacaksınız bence sevindim, her şerde bir hayır var derler ya bence bu olay senin görümcen ve kayınvalidene bu ex sevgili ile görüşme konusunda iyi bir ders oldu eşin kıymetini anladı vs vs ve bence seni aldatmadı hatta aldatabilecek bir adam olmadığını anlamış oldun istediği kadar niyetlendim desin demek ki onu karakteri ve sana olan sevgisi durdurdu bence böyle düşün

Sabah konusurken esime ayni seyleri sana ben yapsam ne olucakti diye sordum, cevap vermek istemiyorum dedi.
Kendine gelince cevap vermek istemiyor cunku cevabi belli... hayirlisi bakalim.

Sabah konusurken esime ayni seyleri sana ben yapsam ne olucakti diye sordum, cevap vermek istemiyorum dedi.
Kendine gelince cevap vermek istemiyor cunku cevabi belli... hayirlisi bakalim.
acaba eski belalı eşini özellikle çağırmış olabilir mi aranızı bozmak için? bu ihtimalleri konuştunuz mu?

en azından artık üstüne gelmemesi gerektiğini anladı. bu olumlu bir adım onun açısından.
inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

Sen bugünde yola çıkamadın madem, kesin bugünde yeni olaylar eklenir hikayene

oha be kaynanaya bak. oğlu sütten çıkmış ak kaşık, bütün suçlu gelin oğlunun yaptıklarına göz yummamış aineye çekmemiş. azcık gerçkleri gör be kadın. sonrada gelip özür dile kim inanır senin özrüne

olayı bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bence

1- doğumdan ölümlerden dönmüşsünüz cinsellik sekteye uğrayabilir çok doğal
eşinizin bu azalan ilgi konusunda bi sorunu vardı da düzgünce çözmek yerine neden kafasında aldatma düşüncesi belirdi? mesela o cinsel sorun yaşasa sizin aklınıza başkası gelse bunu kabullenebilir miydi? sadakat nerde hani?

2- siz şüphelenip oteli aramasaydınız itiraf edecek miydi? işkillenmeseniz bu durum bi kahve içmek ile kalır mıydı?

3- sadece empati kurabilsin diye benim de eski arkadaşlarım var dediğinizde şiddete başvuran bir adam var karşınızda farkında mısınız?

4- siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder miydi?

5- güven gitti bir daha eskisi gibi olur mu?

6- size çocuk babasız büyümesin çocuğu düşün derken BABA sıfatındaki adam çocuğunu düşünmüş mü?

Daha önce eski kız arkadaslariyla konuşmasına izin vermissiniz ve bunu hoş karsilamissiniz. Şimdi ne diye bu kadar üzülüyorsunuz? Kusura bakmayın da bir kere izin verdiğiniz şeyi neden yapıyor diye kurcalamaniz komik. Bu kadar genişlik konya Ovasında yok

Ohhh mavi_turna ben rahatladım okurken inan.
Tüm zehrini dökmüşsün,içinde ne varsa.İyi oldu onlara.
Ama eşin artık ne dediyse,nasıl baskı yaptıysa ayağına gelip özür dilemeleri de iyi oldu onlara.
Yerlerini bilsinler azıcık.
Senin de daha iyi olduğun anlaşılıyor,artık değerini bilsinler bakalım.

acaba eski belalı eşini özellikle çağırmış olabilir mi aranızı bozmak için? bu ihtimalleri konuştunuz mu?
Bilmiyorum bunu bilen tek kişi o kız zaten, ama bunu ona sormam ki beni aradığında bile ben o kıza hiç birşey sormadım.
İşin o kısmı çözülmez artık.

Yok o iş öyle değil, anladigim kadarıyla konunun başını okumussunuz. Ya ben zaten eşimin benden ayrı bir birey olduğunu kabul edecek olgunlukta biriyim, öyle her arkadaşını kıskanıp olay çıkarmam o kız başkaydı bu kız başka bir mevzu, öyle bir yazmışsınız ki sanki eşimin beni daha önce aldatma sına izin vermişim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…