Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ve işin ilginci sayfalar ilerledikçe adamın bu yediği naneler unutuldu bir mektup bir ağlama sızlamaya yumuşadı kadınlar, kadınlarımız

Merak ediyorum eğer oğlunuz olmasaydı eşiniz ve sizin açınızdan bu meselenin akıbeti ne olurdu?

Kuvvetli bir etken çünkü evlat..

Ve işin ilginci sayfalar ilerledikçe adamın bu yediği naneler unutuldu bir mektup bir ağlama sızlamaya yumuşadı kadınlar, kadınlarımız
Yok canım ben yediği naneyi unutmadım, şuan herkesle olan hesabimi kapatmis olmanın huzuru var içimde , yarın uzun bir yola çıkıyorum, eşime de söyledim bu iş öyle kolay değil. Ama bugün genel olarak ikimizde de bir huzur vardı, kimse kimseyi kirmadi yormadi.
Onu dinlemek onu anlamak zorundaydim son kez, bi gideyim hele de sonrası, sonra artık.

Tabi canım oğlunun zoruyla diledi yinede olsun.
Canım birkaç gündür takip etmemiştim baya gelişmeler olmuş,
Ne kadar da karmaşık bir hal almış olaylar, senin yerinde olmayı hiç istemeZdim inan, sen gerçekten olgun bir hanımefendisin, kendimi bu olayların içinde düşünemiyorum çok fevri hareket ederdim muhtemelen...
İnşallah kendin için ve ailen için en doğru olan şeyi yaparsın,
Allah yardımcın olsun diyorum sadece...

biz kadınlar nekadar hassas yapıcı mücadeleciyiz ya.. bu olay bi erkeğin başına gelseydi.. bitmişti herşey .. biz hep toparlamaya yapıcı olmaya düzelebilcek taraflar aramaya çalışıyoruz..

Merak ediyorum eğer oğlunuz olmasaydı eşiniz ve sizin açınızdan bu meselenin akıbeti ne olurdu?

Kuvvetli bir etken çünkü evlat..
Haftaya boşanma davamiz sonuçlanır di herhalde, cidden çocuk ayrı bir sorumlulukmus şimdiye dek binkere biterdi, eşim konuşmak için geldiğinde oğlum nasıl koşuyor ona ben onu görünce öyle çok üzülüyorum, ama işte hep ben mi uzuleyim.

Ben daha önce görmedim .Ailesini de affedilmek için özür dilemeye getiren . Sitede bile pek çok konu gördüm .Eşi gelsinde özür dilesin diye bekleyen .

biz kadınlar nekadar hassas yapıcı mücadeleciyiz ya.. bu olay bi erkeğin başına gelseydi.. bitmişti herşey .. biz hep toparlamaya yapıcı olmaya düzelebilcek taraflar aramaya çalışıyoruz..
Tabi canım, adama diyorum ki bunu ben yapsaydim tepkin ne olacaktı? Cevap vermek istemiyorum diyor bana.

Tabi canım, adama diyorum ki bunu ben yapsaydim tepkin ne olacaktı? Cevap vermek istemiyorum diyor bana.
zaten buyüzden rahatlar konumu okudun mu bilmiyorum ama eşimin yalanını yakaladım. iş için biyere gidicekti. tek gidicem dedi meğerse arkadaşıylaymış.. ben yapsam aynısını adım çoktan o.. çıkmıştı..

Peki ya eşin nasıl davranırdı sence?

Yasimla alakası olabilir sakin kalmamin. Adımın anlamida sakin, sessiz demek belki ondandır.

Okudum evet bizim olaya benziyor, tabi canım is bize gelince anlamak, dinlemek yok.

Sevgili mavi_turna konunuzu basindan beri takip ediyorum. Her serde bir hayir vardir derler bakin bu olaylar yasanmasa icinizdeki biriktirdikleriniz baska bir sekilde patlayacakti. Evliliginizde ki gerilim hattini desarj ettiginizi dusunun, bence bundan sonrasi daha guzel olacak.Esinizin sizi sevdigi cok acik sevmese kaybetmemek icin bu kadar direnmezdi. Hic birimiz sutten cikma ak kasik degiliz. Esiniz ikinci bir sansi hakediyor. Dilerim bundan sonra cok mutlu olursunuz.

Bütün köprüleri yakmış olurdu çoktan. Net.
O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Zaten tekrar şans vermek kolay. Insan çocuğu için ne yapmaz ama aynı masada yemek yerken cıvıldaşmak, aynı yatağa girmek onca şeyden sonra elele gezebilmek zor olan bunlar..

Bunlara evet misin bak bu da önemli..

Sakın senin konuyla bağdaştırıyorum sanma ama bi arkadasım basit bi mesaj buluyor eşinin tlf da ki biz hepimiz ne var bunda büyütme dedik o derece basit. Seninki gibi değil.

Kıyamet kopuyor, evleri ayırıyor.. Eşi deli divane.. Hepimize yalvarıyor ikna edin onsuz ölürüm vs. Bu arada iki de minik kız var Babalarına aşık, baba da kızlarına..

Barışıyorlar .. Arkadaşım çok mutluyum diyor.. Bizim kız prenses Kocası Köle modunda takılıyorlar ki 3-4 yıl geçiyor..

Köle 180 derece Değişiyor, burnundan getiriyor Kızın . Prenseslik günlerinin intikamı gibi adeta.. ( bu benim kişisel yorumum tabi) adam boşanmak istiyor ve boşanıyorlar ..

Sonradan öğreniyoruz. Meğer o mesaj Aşkım canım bile içermeyen basit mesaj , sevgilisindenmiş ve yıllarca devam etmiş. Bunlar evlendiler..

Kızı zor toparladık. Senin konun bundan çok farklı ama gözümün önünde olan bişiyi yazmak istedim. Adam kızlarım için katlandım çok küçüklerdi Demiş ya.. Bir de yıllarca cinsellik olmamış. Insan bundan kıllanır . Arkadasım her dediğinin yapılmasının büyüsüne kapıldı maalesef ...

M mavi_turna bu gece mi gideceksin canım? Ve buraa uğrayacak mısın,burdan da uzaklaşacak mısın? Birde bikaç mesajında sanki kararın daha bi netleşmiş gibi anladım,düşüncelerinde bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…