- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.461
olayı bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok bence
1- doğumdan ölümlerden dönmüşsünüz cinsellik sekteye uğrayabilir çok doğal
eşinizin bu azalan ilgi konusunda bi sorunu vardı da düzgünce çözmek yerine neden kafasında aldatma düşüncesi belirdi? mesela o cinsel sorun yaşasa sizin aklınıza başkası gelse bunu kabullenebilir miydi? sadakat nerde hani?
2- siz şüphelenip oteli aramasaydınız itiraf edecek miydi? işkillenmeseniz bu durum bi kahve içmek ile kalır mıydı?
3- sadece empati kurabilsin diye benim de eski arkadaşlarım var dediğinizde şiddete başvuran bir adam var karşınızda farkında mısınız?
4- siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder miydi?
5- güven gitti bir daha eskisi gibi olur mu?
6- size çocuk babasız büyümesin çocuğu düşün derken BABA sıfatındaki adam çocuğunu düşünmüş mü?
Tabi canım oğlunun zoruyla diledi yinede olsun.oha be kaynanaya bak. oğlu sütten çıkmış ak kaşık, bütün suçlu gelin oğlunun yaptıklarına göz yummamış aineye çekmemiş. azcık gerçkleri gör be kadın. sonrada gelip özür dile kim inanır senin özrüne
Yok canım ben yediği naneyi unutmadım, şuan herkesle olan hesabimi kapatmis olmanın huzuru var içimde , yarın uzun bir yola çıkıyorum, eşime de söyledim bu iş öyle kolay değil. Ama bugün genel olarak ikimizde de bir huzur vardı, kimse kimseyi kirmadi yormadi.Ve işin ilginci sayfalar ilerledikçe adamın bu yediği naneler unutuldu bir mektup bir ağlama sızlamaya yumuşadı kadınlar, kadınlarımız
Canım birkaç gündür takip etmemiştim baya gelişmeler olmuş,Tabi canım oğlunun zoruyla diledi yinede olsun.
Haftaya boşanma davamiz sonuçlanır di herhalde, cidden çocuk ayrı bir sorumlulukmus şimdiye dek binkere biterdi, eşim konuşmak için geldiğinde oğlum nasıl koşuyor ona ben onu görünce öyle çok üzülüyorum, ama işte hep ben mi uzuleyim.Merak ediyorum eğer oğlunuz olmasaydı eşiniz ve sizin açınızdan bu meselenin akıbeti ne olurdu?
Kuvvetli bir etken çünkü evlat..
Evet Özür dilediler artık eşim ne dediyse yada kayinpeder bilmiyorum geldiler çat kapı.
Yılların acısını döktüm, ağladım, başardım, isyan ettim artık.
Herkes Üzgün, herkes pişman. Bende bitmiş durumdayım,
Tabi canım, adama diyorum ki bunu ben yapsaydim tepkin ne olacaktı? Cevap vermek istemiyorum diyor bana.biz kadınlar nekadar hassas yapıcı mücadeleciyiz ya.. bu olay bi erkeğin başına gelseydi.. bitmişti herşey .. biz hep toparlamaya yapıcı olmaya düzelebilcek taraflar aramaya çalışıyoruz..
Ailesi kendi yaptıkları için özür diledi benden, eşimin yaptıkları için özür niye dilesinler canımBen daha önce görmedim .Ailesini de affedilmek için özür dilemeye getiren . Sitede bile pek çok konu gördüm .Eşi gelsinde özür dilesin diye bekleyen .
zaten buyüzden rahatlar konumu okudun mu bilmiyorum ama eşimin yalanını yakaladım. iş için biyere gidicekti. tek gidicem dedi meğerse arkadaşıylaymış.. ben yapsam aynısını adım çoktan o.. çıkmıştı..Tabi canım, adama diyorum ki bunu ben yapsaydim tepkin ne olacaktı? Cevap vermek istemiyorum diyor bana.
Peki ya eşin nasıl davranırdı sence?Haftaya boşanma davamiz sonuçlanır di herhalde, cidden çocuk ayrı bir sorumlulukmus şimdiye dek binkere biterdi, eşim konuşmak için geldiğinde oğlum nasıl koşuyor ona ben onu görünce öyle çok üzülüyorum, ama işte hep ben mi uzuleyim.
Yasimla alakası olabilir sakin kalmamin. Adımın anlamida sakin, sessiz demek belki ondandır.Canım birkaç gündür takip etmemiştim baya gelişmeler olmuş,
Ne kadar da karmaşık bir hal almış olaylar, senin yerinde olmayı hiç istemeZdim inan, sen gerçekten olgun bir hanımefendisin, kendimi bu olayların içinde düşünemiyorum çok fevri hareket ederdim muhtemelen...
İnşallah kendin için ve ailen için en doğru olan şeyi yaparsın,
Allah yardımcın olsun diyorum sadece...
Ailesi kendi yaptıkları için özür diledi benden, eşimin yaptıkları için özür niye dilesinler canım
Bütün köprüleri yakmış olurdu çoktan. Net.Peki ya eşin nasıl davranırdı sence?
Okudum evet bizim olaya benziyor, tabi canım is bize gelince anlamak, dinlemek yok.zaten buyüzden rahatlar konumu okudun mu bilmiyorum ama eşimin yalanını yakaladım. iş için biyere gidicekti. tek gidicem dedi meğerse arkadaşıylaymış.. ben yapsam aynısını adım çoktan o.. çıkmıştı..
bende bekliyorum işte adamın tatilden dönmesini.. dönerse konuşucaz..Okudum evet bizim olaya benziyor, tabi canım is bize gelince anlamak, dinlemek yok.
O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..Bütün köprüleri yakmış olurdu çoktan. Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?