- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.481
O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Zaten tekrar şans vermek kolay. Insan çocuğu için ne yapmaz ama aynı masada yemek yerken cıvıldaşmak, aynı yatağa girmek onca şeyden sonra elele gezebilmek zor olan bunlar..
Bunlara evet misin bak bu da önemli..
Sakın senin konuyla bağdaştırıyorum sanma ama bi arkadasım basit bi mesaj buluyor eşinin tlf da ki biz hepimiz ne var bunda büyütme dedik o derece basit. Seninki gibi değil.
Kıyamet kopuyor, evleri ayırıyor.. Eşi deli divane.. Hepimize yalvarıyor ikna edin onsuz ölürüm vs. Bu arada iki de minik kız var Babalarına aşık, baba da kızlarına..
Barışıyorlar .. Arkadaşım çok mutluyum diyor.. Bizim kız prenses Kocası Köle modunda takılıyorlar ki 3-4 yıl geçiyor..
Köle 180 derece Değişiyor, burnundan getiriyor Kızın . Prenseslik günlerinin intikamı gibi adeta.. ( bu benim kişisel yorumum tabi) adam boşanmak istiyor ve boşanıyorlar ..
Sonradan öğreniyoruz. Meğer o mesaj Aşkım canım bile içermeyen basit mesaj , sevgilisindenmiş ve yıllarca devam etmiş. Bunlar evlendiler..
Kızı zor toparladık. Senin konun bundan çok farklı ama gözümün önünde olan bişiyi yazmak istedim. Adam kızlarım için katlandım çok küçüklerdi Demiş ya.. Bir de yıllarca cinsellik olmamış. Insan bundan kıllanır . Arkadasım her dediğinin yapılmasının büyüsüne kapıldı maalesef ...
Cok uzucu bir durum gercekten.O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Zaten tekrar şans vermek kolay. Insan çocuğu için ne yapmaz ama aynı masada yemek yerken cıvıldaşmak, aynı yatağa girmek onca şeyden sonra elele gezebilmek zor olan bunlar..
Sakın senin konuyla bağdaştırıyorum sanma ama bi arkadasım basit bi mesaj buluyor eşinin tlf da ki biz hepimiz ne var bunda büyütme dedik o derece basit. Seninki gibi değil.
Kıyamet kopuyor, evleri ayırıyor.. Eşi deli divane.. Hepimize yalvarıyor ikna edin onsuz ölürüm vs. Bu arada iki de minik kız var Babalarına aşık, baba da kızlarına..
Barışıyorlar .. Arkadaşım çok mutluyum diyor.. Bizim kız prenses Kocası Köle modunda takılıyorlar ki 3-4 yıl geçiyor..
Köle 180 derece Değişiyor, burnundan getiriyor Kızın . Prenseslik günlerinin intikamı gibi adeta.. ( bu benim kişisel yorumum tabi) adam boşanmak istiyor ve boşanıyorlar ..
Sonradan öğreniyoruz. Meğer o mesaj Aşkım canım bile içermeyen basit mesaj , sevgilisindenmiş ve yıllarca devam etmiş. Bunlar evlendiler..
Kızı zor toparladık. Senin konun bundan çok farklı ama gözümün önünde olan bişiyi yazmak istedim. Adam kızlarım için katlandım çok küçüklerdi Demiş ya.. Bir de yıllarca cinsellik olmamış. Insan bundan kıllanır . Arkadasım her dediğinin yapılmasının büyüsüne kapıldı maalesef ...
adam çok şerefsizmiş.. bu kul hakkı başka bişey değil.. yazık o kızın yıllarına.. allah bi tarafından çıkartır o adamın mutluluğu uzun sürmez.. yasak aşk tatlı gelmiştir..O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Seninle bağdaştırmadım meseleyi zaten . Durumlar farklı sadece çocuk olmasa gemileri yakardı dedin ya eşin için orda aklıma geldi.Cok uzucu bir durum gercekten.
Ama ben esim bana köle olsun, burnu surtsün derdinde değilim ki, varsa ufacık bir ihtimal kurtarmak için birseyleri üzerinde düsünurum ki ben, suan anne olarak degil kadin olarak ara veriyorum evliligime, esim cocugumun babasi bunu degistiremem ama kocam olarak kalip kalamayacagina bu ayrilik sonrasi kararimi verecegim.
Kaldi ki kimse bana cocuk icin dön karicim barisalim demiyor, bende zaten cocuk arkasina siginip af edecek olsam coktan esim eve donmus olur du.
Şimdi adamın yaptığı insanlığa sığacak şey değil ama arkadasım iyi kız da olsa o da çok abartı hallere girdi. böyle bir meseleden rant gütmek ve prenses sendromuna girmek de ona Yakışmadı neyse ya uzun oldu zaten uzak bi mesele..adam çok şerefsizmiş.. bu kul hakkı başka bişey değil.. yazık o kızın yıllarına.. allah bi tarafından çıkartır o adamın mutluluğu uzun sürmez.. yasak aşk tatlı gelmiştir..
O zaman ikiniz de sadece çocuk odaklısınız, birbiriniz değil..
Aslında onun iddiası bu. Yani ben yüzde yüz doğrudur diyemem. Adam biri ile evlendi ve bizimki bu kız o kız dedi çıktı işin içinden DÜNYAYI yıktı. Sizin dediğinizi ben de düşündüm ama arkadaşım emin Konuşuyor. Adama da sorma şansımız yok tabi..Kızları babalarına ne tepki verdi . Bir mesajı yakalıyor ama 3 - 4 yıllık ilişkiyi nasıl anlamıyor .
O kizin yaptigi da cocuklara guvenip zaten bi kere burnu surttu her dedigimi essek gibi yapacak sedromu. Kadina cok uzulemedim ne yalan soyliyim.Aslında onun iddiası bu. Yani ben yüzde yüz doğrudur diyemem. Adam biri ile evlendi ve bizimki bu kız o kız dedi çıktı işin içinden DÜNYAYI yıktı. Sizin dediğinizi ben de düşündüm ama arkadaşım emin Konuşuyor. Adama da sorma şansımız yok tabi..
O çocuklar babaya daha çok düşkünler.. Anneden ziyade
Yok ben cocuk olmasa kopruleri yakardi yazmadim ki.Seninle bağdaştırmadım meseleyi zaten . Durumlar farklı sadece çocuk olmasa gemileri yakardı dedin ya eşin için orda aklıma geldi.
Çok yönlü düşünüp karar vermek istiyorsun ya her yonden irdelemene yardımcı olur belki diye..
Yarin sabah erkenden gidiyorum.M mavi_turna bu gece mi gideceksin canım? Ve buraa uğrayacak mısın,burdan da uzaklaşacak mısın? Birde bikaç mesajında sanki kararın daha bi netleşmiş gibi anladım,düşüncelerinde bir gelişme var mı?
Birde suan bebegim konunun disinda, aramizda konusu gecmeyen tek sey cocuk, suan icin tek onemli olan bebegimin benim yanimda olmasi. Belki bencillik ediyorum ama.Seninle bağdaştırmadım meseleyi zaten . Durumlar farklı sadece çocuk olmasa gemileri yakardı dedin ya eşin için orda aklıma geldi.
Çok yönlü düşünüp karar vermek istiyorsun ya her yonden irdelemene yardımcı olur belki diye..
Konunuza bakmayalı envayi çeşit şey yaşamışsınız valla hayatınız monotonduysa baya hareketlendirdi sanırım bu yaşananlar. Biraz ayrı kalmanız bence de çok iyi bir fikir bebeğinizle kendinizle başbaşa kalın ama bu uzaklaşmanın anlamlı olabilmesi için kendinizi teknolojiden de soyutlamanızı tavsiye ederim, sadece kendinizi dinleyin.Yarin sabah erkenden gidiyorum.
Ayri kalma karari aldim simdilik, bakalim bu ayrilik sonrasi ne dusunurum bilemiyorum.
Ayriligi yasamamiz lazim ki olur mu olmaz mi gorelim.
Yok canim, birlikte ilgileniyoruz. Zaten benim cocuk benden baskasindan yemek yemiyor, birde emiyordu 1.5 yasinda iste biraktirmayi dusunuyordum bende sütümde iyice azalmisti, simdi bu olaylarla tamamen bitti. Dolapta sütler vardi dondurdugum simdi onlari veriyorum. Memeyi unuttu bakalim.Bebeginiz ne durumda bu arada umarim onu ihmal etmiyorsunuzdur...Anneannemi ilgileniyor sadece...
Gittigim yerde telefon cekmiyor. Internet yok anca merkeze inersem.Konunuza bakmayalı envayi çeşit şey yaşamışsınız valla hayatınız monotonduysa baya hareketlendirdi sanırım bu yaşananlar. Biraz ayrı kalmanız bence de çok iyi bir fikir bebeğinizle kendinizle başbaşa kalın ama bu uzaklaşmanın anlamlı olabilmesi için kendinizi teknolojiden de soyutlamanızı tavsiye ederim, sadece kendinizi dinleyin.
isabet olmuş o zamanGittigim yerde telefon cekmiyor. Internet yok anca merkeze inersem.
Kesinlikle çocuk konusu hiç tartışmaya açık olamaz zaten. Barışsanız da, ayrılsanız da çocuk anneyle kalır. Bencillik değil bence bu. Paket program. Anne nerede, çocuk orada. Ana yüreği diye bir şey var gerçekten. Babalar ne olursa oldun biraz daha dışında. Benim de bir atanma mevzularım var, eşimle devamlı tartıştığımız. Şehir dışına gidersen, bırakırsın filan gibi konuşacak oldu. Ama mümkünatı yok, dağın başına bile gitsem oğlum benim yanımda olacak diyorum hep.Birde suan bebegim konunun disinda, aramizda konusu gecmeyen tek sey cocuk, suan icin tek onemli olan bebegimin benim yanimda olmasi. Belki bencillik ediyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?