Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Of çok korkunççç

Cok uzucu bir durum gercekten.
Ama ben esim bana köle olsun, burnu surtsün derdinde değilim ki, varsa ufacık bir ihtimal kurtarmak için birseyleri üzerinde düsünurum ki ben, suan anne olarak degil kadin olarak ara veriyorum evliligime, esim cocugumun babasi bunu degistiremem ama kocam olarak kalip kalamayacagina bu ayrilik sonrasi kararimi verecegim.
Kaldi ki kimse bana cocuk icin dön karicim barisalim demiyor, bende zaten cocuk arkasina siginip af edecek olsam coktan esim eve donmus olur du.

adam çok şerefsizmiş.. bu kul hakkı başka bişey değil.. yazık o kızın yıllarına.. allah bi tarafından çıkartır o adamın mutluluğu uzun sürmez.. yasak aşk tatlı gelmiştir..

Seninle bağdaştırmadım meseleyi zaten . Durumlar farklı sadece çocuk olmasa gemileri yakardı dedin ya eşin için orda aklıma geldi.

Çok yönlü düşünüp karar vermek istiyorsun ya her yonden irdelemene yardımcı olur belki diye..

adam çok şerefsizmiş.. bu kul hakkı başka bişey değil.. yazık o kızın yıllarına.. allah bi tarafından çıkartır o adamın mutluluğu uzun sürmez.. yasak aşk tatlı gelmiştir..
Şimdi adamın yaptığı insanlığa sığacak şey değil ama arkadasım iyi kız da olsa o da çok abartı hallere girdi. böyle bir meseleden rant gütmek ve prenses sendromuna girmek de ona Yakışmadı neyse ya uzun oldu zaten uzak bi mesele..

Kızları babalarına ne tepki verdi . Bir mesajı yakalıyor ama 3 - 4 yıllık ilişkiyi nasıl anlamıyor .

Kızları babalarına ne tepki verdi . Bir mesajı yakalıyor ama 3 - 4 yıllık ilişkiyi nasıl anlamıyor .
Aslında onun iddiası bu. Yani ben yüzde yüz doğrudur diyemem. Adam biri ile evlendi ve bizimki bu kız o kız dedi çıktı işin içinden DÜNYAYI yıktı. Sizin dediğinizi ben de düşündüm ama arkadaşım emin Konuşuyor. Adama da sorma şansımız yok tabi..

O çocuklar babaya daha çok düşkünler.. Anneden ziyade

O kizin yaptigi da cocuklara guvenip zaten bi kere burnu surttu her dedigimi essek gibi yapacak sedromu. Kadina cok uzulemedim ne yalan soyliyim.

Son gelismeleri okudum da

Bu kaynana ne saniyor kendini? Herkes avam bir o asil. Utanmaza bak ya. Hele o gorumcenin amaci ne? Ne pislik bir aileymis.

Esinizle ister barisin ister barismayin ama cocugunuzu boyle tiplerle buyutmeyin.

Yok ben cocuk olmasa kopruleri yakardi yazmadim ki.
Coktan kopruleri yakmisti yazdim.

Yarin sabah erkenden gidiyorum.
Ayri kalma karari aldim simdilik, bakalim bu ayrilik sonrasi ne dusunurum bilemiyorum.
Ayriligi yasamamiz lazim ki olur mu olmaz mi gorelim.

Birde suan bebegim konunun disinda, aramizda konusu gecmeyen tek sey cocuk, suan icin tek onemli olan bebegimin benim yanimda olmasi. Belki bencillik ediyorum ama.

Bebeginiz ne durumda bu arada umarim onu ihmal etmiyorsunuzdur...Anneannemi ilgileniyor sadece...

Yarin sabah erkenden gidiyorum.
Ayri kalma karari aldim simdilik, bakalim bu ayrilik sonrasi ne dusunurum bilemiyorum.
Ayriligi yasamamiz lazim ki olur mu olmaz mi gorelim.
Konunuza bakmayalı envayi çeşit şey yaşamışsınız valla hayatınız monotonduysa baya hareketlendirdi sanırım bu yaşananlar. Biraz ayrı kalmanız bence de çok iyi bir fikir bebeğinizle kendinizle başbaşa kalın ama bu uzaklaşmanın anlamlı olabilmesi için kendinizi teknolojiden de soyutlamanızı tavsiye ederim, sadece kendinizi dinleyin.

Bebeginiz ne durumda bu arada umarim onu ihmal etmiyorsunuzdur...Anneannemi ilgileniyor sadece...
Yok canim, birlikte ilgileniyoruz. Zaten benim cocuk benden baskasindan yemek yemiyor, birde emiyordu 1.5 yasinda iste biraktirmayi dusunuyordum bende sütümde iyice azalmisti, simdi bu olaylarla tamamen bitti. Dolapta sütler vardi dondurdugum simdi onlari veriyorum. Memeyi unuttu bakalim.
Hergün parka cikariyorum, oynuyoruz.
Ne kadar bitsem tükensemde elimden geldigince ihmal etmedim bebegimi.
Ben aglarken falan gelip anni cicci diyip öpmesi.. kuzum benim.

Gittigim yerde telefon cekmiyor. Internet yok anca merkeze inersem.

Birde suan bebegim konunun disinda, aramizda konusu gecmeyen tek sey cocuk, suan icin tek onemli olan bebegimin benim yanimda olmasi. Belki bencillik ediyorum ama.
Kesinlikle çocuk konusu hiç tartışmaya açık olamaz zaten. Barışsanız da, ayrılsanız da çocuk anneyle kalır. Bencillik değil bence bu. Paket program. Anne nerede, çocuk orada. Ana yüreği diye bir şey var gerçekten. Babalar ne olursa oldun biraz daha dışında. Benim de bir atanma mevzularım var, eşimle devamlı tartıştığımız. Şehir dışına gidersen, bırakırsın filan gibi konuşacak oldu. Ama mümkünatı yok, dağın başına bile gitsem oğlum benim yanımda olacak diyorum hep.

mavi turna seni daha çok ne mutlu edecekse o olsun inşallah. sen de hep dua et hakkımda hayırlısı ne ise diye. hayırlı ise barış hayırsız ise barışma inşallah. toprak güneş oksijen yeşil. ohhh. ölç tart kendini artıları eksileri. eşinle yaşadığın mutlulukları mutsuzlukları. ve eskisinden daha güçlü dön geri. sen düzgün bi kadınsın kesinlikle bunları haketmıyorsun. haketmediğini bi çok boşan taraftarı gibi ben de biliyorum. (affetme ve bı şans ver taraftarları olduk kabul edelım) ama malesef pek de hakettıgımız hayatları yaşayamıyoruz. benim korkum boşandıgında daha zor bi hayatının olması pişman olman sevgının bitmeden boşanıp acı çekmen. yoksa şu kadar zamandır hayatının tepetaklak olmasında senin büyük bı hatan yok. ama şunu da unutma bazen her şerde bi hayır var demek gerekiyor. bu şerde de vardır bı hayır. ya boşanman için vesiledir ya da hatalardan ders alıp daha sıkı sarılmak için birbirinize. sen kalbının sesini dinle.

M mavi_turna kp kv görümce falan geldiğinde içimdekileri döktüm demişsiniz ya tam olarak anlatmamışsınız ne konuştuğunuzu.
Erkek yapsa önemli değil kadın yaparsa büyük suç diye düşünen biri kesinlikle değilim. Boşanmaya gidecek bir neden değil eşinizin yaptığı. Siz yapsaydınız da aynısını söylerdim. Evet çok büyük bir hata çok yanlış yaptığı. Ama aldatmak adına yapılmış bir şeye benzemiyor hiç. Eşinizle aranızda bir takım sorunlarınız varmış. Eski sevgili de sonuçta eşinizi tanıyan bir zamanlar iç dünyasını bilen biri. Yani konuşma dertleşme amaçlı yazıp sonrasında ise sıradan bir arkadaşım değil bu kişi görüşmemeliyim diye düşünmüş olamaz mı? Yani ona duyduğu bir özlem sevgi beğeni nedeniyle değil sadece dertleşmek konuşmak için niyetlenmiş görüşmeye.
Siz yalnız kaldığınızda evliliğinizden umduğunuzu ve bulduğunuzu düşünün. Çünkü eşinizin yaptığı tek başına bir neden değil bardağı taşırmış Son damla gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…