- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.541
Çünkü annem bunların hiçbirini bilmiyor ki, bildiği tek şey düğün olayı onuda benim eşimin ailesi ile aram bir sebepten bozuldu, onlar beni istemedi, kendi ailem bunu duyunca onlarda bana ayrıl baskısı yaptığı için öyle evlendik sanıyordu, O kız olayını yeni duydu kadın. Zaten akşam onlar gittikten sonra annem yarın gidelim kızım, kalma buralarda artık dedi.Herşeyin fazlasi zarar mavi turna ne demek özürdilemek
Sen agir bisey soylememissin ki
AyricA ikramlik bilr hazirlamisin ne gerek var, biraz saa yapilana goz yumacak biri gibi gelmemistin bana ama bu yaptigina hic gerek yokmuş. Birak cayi kahveyi kurabiyeyi annenin merak ediyorum neden sadece agliyor
Kopuk birşey var alattiklarinda ya da ben okumadim
Hayir resmen seni surum surum surunduruyorlarmavi_turna: 42709238 .!.:Neden? çok mu ileri gitmişim? Off ya evet ileri gittim birde görümce aradı bugün beni nasılsın daha iyimisin diye.
Ya yakıştıramıyorum kendime.Bence gayet iyi olmuş. Bir cinnet her şeyi çözer. İyi olmui sskın özür falan dileme
Boş ver sustun da ne oldu? Deli tarafını görmüş olsunlar. Ayaklarını denk atarlar bir dahakineYa yakıştıramıyorum kendime.
CuteMom anlamadım ben?Hayir resmen seni surum surum surunduruyorlar
Bir teselli bir tasiyemm yok sana
Yanlis anlama ben isin özünde ayrilmandan yana değilim
Ama bugünbunca sşeyden sonra bazi şeylere gayet dik durabilirken bazi seylerde tuttuğunu kopar yani. Tepki verdiğin ve vermediğin seyler beni sasirtiyor. Ben mesela en sondakini en önce söylemem ama baktim bana zarar geliyor ve tas atana ekmekle gitmek ise yaramiyor basarim yaygayi. Hani sana yaygraacimi ne demişler ya sen onu haketmiyorsun ki şuanda tutarsiz davraniyorsun gibi geliyor bana üzgünüm konumu takip ediyorum ve edicemde
Hayır durup durup birden yüklendim, bunca yıl aslında bunlar bu kadar önemli değildi, bilinçaltım mı nedir? birden herşey batar oldu işte sonrası bu konuşma oldu.Boş ver sustun da ne oldu? Deli tarafını görmüş olsunlar. Ayaklarını denk atarlar bir dahakine
O mesaj bu konuyu başlattı, herkes bu kadar deşince içimde biriken ne varsa gün yüzüne çıktı.Bence artık neden boşanmak istediğini anlamıştır eşin . Sadece bir mesaj ekleme yazışmadan dolayı olmadığını .
Herkes derken eşimin ailesi falan karıştıya olaya.O mesaj bu konuyu başlattı, herkes bu kadar deşince içimde biriken ne varsa gün yüzüne çıktı.
Ana tema hariç bende senim gibi yapılanları yuttum yuttum sonra eşimim yaptığı bir yanlışta yıktım geçtim. Şimdi ben gayet mutluyum istemediğim hiç kimseyle görüşmüyorum. Ondan diyorum yani tecrübeyle sabitHayır durup durup birden yüklendim, bunca yıl aslında bunlar bu kadar önemli değildi, bilinçaltım mı nedir? birden herşey batar oldu işte sonrası bu konuşma oldu.
Çünkü annem bunların hiçbirini bilmiyor ki, bildiği tek şey düğün olayı onuda benim eşimin ailesi ile aram bir sebepten bozuldu, onlar beni istemedi, kendi ailem bunu duyunca onlarda bana ayrıl baskısı yaptığı için öyle evlendik sanıyordu, O kız olayını yeni duydu kadın. Zaten akşam onlar gittikten sonra annem yarın gidelim kızım, kalma buralarda artık dedi.
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
Yani aslında söylediklerim için değil, en son onları kovmuş gibi oldum, gidin uyuyacağım artık dedim bundan dolayı pişman oldum ben.
Zaten aslında özür dilemenin de bir anlamı yok, gereksiz bir alttan alma olacak, bu noktadan sonra manasız, haklıyım ben sonuna kadar haklıyım ama hakkımı savunma şeklim abartılı oldu.
Neden o kadar kontrolümü kaybettim bilmiyorum. Ben ben değildim yani. Daha normal bir şekilde konuşamadığım için terbiyesizlik yapmış oldum gidin demekle.
Hadi kayınvalide görümce neyse de kayınpeder kaynadı arada.
Sadece şunlara üzülüyorum, 1- gidin artık dedim, 2- resmen sinir krizi geçirdim. Yani kayınvalide bana demişti ya senin gerçek yüzünün er geç ortaya çıkacağını biliyordum diye ay kadını haklı çıkardım yani. İş yaptım. Yoksa söylediğim herşey sonuna kadar doğru.
Yarın yani bugün yola çıkacağım uyuyamadım birde alıştık 10 gündür sabahlamaya tabi.
Baştan iyi geldi ama sonra ağırlık yaptı :) Teşekkür ederim.Artık üzülmeyin lütfen. Kendini sık sık nereye kadar. Sabah mutlu uyandım demiştiniz, demek size iyi gelmiş. Kaç sabahtan beri ilk kez. Demek böyle bir şey gerekiyormuş. Ayrıca direkt haydi gidin dememişsiniz, sabah yola çıkacağınızı söyleyerek demişsiniz. Uyku düzeniniz de tatilde düzelir. Ama araba sürerek gidecekseniz, uykunuzu alıp öyle çıkın. İyi dinlenmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?