Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Çünkü annem bunların hiçbirini bilmiyor ki, bildiği tek şey düğün olayı onuda benim eşimin ailesi ile aram bir sebepten bozuldu, onlar beni istemedi, kendi ailem bunu duyunca onlarda bana ayrıl baskısı yaptığı için öyle evlendik sanıyordu, O kız olayını yeni duydu kadın. Zaten akşam onlar gittikten sonra annem yarın gidelim kızım, kalma buralarda artık dedi.

mavi_turna: 42709238 .!.:
Neden? çok mu ileri gitmişim? Off ya evet ileri gittim birde görümce aradı bugün beni nasılsın daha iyimisin diye.
Hayir resmen seni surum surum surunduruyorlar
Bir teselli bir tasiyemm yok sana
Yanlis anlama ben isin özünde ayrilmandan yana değilim
Ama bugünbunca sşeyden sonra bazi şeylere gayet dik durabilirken bazi seylerde tuttuğunu kopar yani. Tepki verdiğin ve vermediğin seyler beni sasirtiyor. Ben mesela en sondakini en önce söylemem ama baktim bana zarar geliyor ve tas atana ekmekle gitmek ise yaramiyor basarim yaygayi. Hani sana yaygraacimi ne demişler ya sen onu haketmiyorsun ki şuanda tutarsiz davraniyorsun gibi geliyor bana üzgünüm konumu takip ediyorum ve edicemde

CuteMom anlamadım ben?

Hayır durup durup birden yüklendim, bunca yıl aslında bunlar bu kadar önemli değildi, bilinçaltım mı nedir? birden herşey batar oldu işte sonrası bu konuşma oldu.
Ana tema hariç bende senim gibi yapılanları yuttum yuttum sonra eşimim yaptığı bir yanlışta yıktım geçtim. Şimdi ben gayet mutluyum istemediğim hiç kimseyle görüşmüyorum. Ondan diyorum yani tecrübeyle sabit

Bende tam annenin pasifliğine değinecektim ki açıklamışsın..ama bence yinede sen ne karar alırsan kal,arkanda durmalıydı..özelliklede eşine karşı..hani onu eve almalar,iyi davranmalar,sana haber vermemeler falan yanlış bence..benim annem olsa var yaaa off of offf %100 haksız bile görse beni,kesinlikle arkamda durur öyle gösterir etrafa ama yaradılış tabi,herkes farklı..hani annen arkanda durduğunu onlara gösterse daha iyi olurdu bence

Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.

Bunda utanacak birşey yok bir sinir anı içini doktun
Bunca yılın birikimi sen onların yaptıklarını soyledin uydurmadınki

:)
Hem ben mutluyum deyip hem ben boşandım aldatıldım diyen hemcinslerimin mavi turnanın eşine düşmanlık nedeni anlaşıldı..

Gerçekten yağları eriyenler olacak :) kendi egoları tatmin olabilir .,konu sahibini tanımasalarda....

Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.

Ya ne özürü delirme!
Bırak bu öğrendikleriyle yaşasınlar. Sen ağır falan konuşmamışsın. En fazla sesin yükselmiştir sözler hiç de ağır değil bence.

O yelloz görümcenin sana sarılmasına izin mi verdin?

Ya mavi abartma lütfen ne özrü Allah aşkına? Tüm o konuşmalarını hükümsüz mü kılmak istiyorsun? Böylece bırak, içine dönmek alışkanlık yapmış şu haklı ve gayet üsturuplu tepkini bile çok görüyorsun kendine.

Hiçbirşey yapma, yarın salim kafayla çık yola, git kafanı dinle ne istediğine karar ver.

Bu arada eşinin seni anlıyormuş gibi yapmasına aldanma. Sarfettiği sözlerin bi önemi yok. Karar vermende etkili olmasın bence. Davranışlarına bak dönünce. Hakkında hayırlısı.

görümcen yine bunları o kıza anlatmasın. güvenme o kadına. sarılma konusma da. aradığında benim iyi olmam senı ılgılendırmesın bundan sonra derdım ben.

Özür filan dileme sakın. Acayip sınır oldum o gorumceye. Kız da kafaya takılacak biri değil aptal şey madem resmiyete dökülecek ilişkin var ne halt yemeye eskisine mesaj atıyorsun dimi.

Yani aslında söylediklerim için değil, en son onları kovmuş gibi oldum, gidin uyuyacağım artık dedim bundan dolayı pişman oldum ben.
Zaten aslında özür dilemenin de bir anlamı yok, gereksiz bir alttan alma olacak, bu noktadan sonra manasız, haklıyım ben sonuna kadar haklıyım ama hakkımı savunma şeklim abartılı oldu.
Neden o kadar kontrolümü kaybettim bilmiyorum. Ben ben değildim yani. Daha normal bir şekilde konuşamadığım için terbiyesizlik yapmış oldum gidin demekle.
Hadi kayınvalide görümce neyse de kayınpeder kaynadı arada.

Sadece şunlara üzülüyorum, 1- gidin artık dedim, 2- resmen sinir krizi geçirdim. Yani kayınvalide bana demişti ya senin gerçek yüzünün er geç ortaya çıkacağını biliyordum diye ay kadını haklı çıkardım yani. İş yaptım. Yoksa söylediğim herşey sonuna kadar doğru.
Yarın yani bugün yola çıkacağım uyuyamadım birde alıştık 10 gündür sabahlamaya tabi.

Artık üzülmeyin lütfen. Kendini sık sık nereye kadar. Sabah mutlu uyandım demiştiniz, demek size iyi gelmiş. Kaç sabahtan beri ilk kez. Demek böyle bir şey gerekiyormuş. Ayrıca direkt haydi gidin dememişsiniz, sabah yola çıkacağınızı söyleyerek demişsiniz. Uyku düzeniniz de tatilde düzelir. Ama araba sürerek gidecekseniz, uykunuzu alıp öyle çıkın. İyi dinlenmeler.

Baştan iyi geldi ama sonra ağırlık yaptı :) Teşekkür ederim.

Ne güçlü kadınmışsınız. Umarım her şey yoluna girer. Çok yıprandınız. Eminim bu tatil size iyi gelecek. Kendinize dikkat edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…