- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.561
Bende öyle umuyorum bakalım. Güçlü kadın olmak hiç bir işime yaramadı ama hayırlısı artık.Ne güçlü kadınmışsınız. Umarım her şey yoluna girer. Çok yıprandınız. Eminim bu tatil size iyi gelecek. Kendinize dikkat edin :)
Bende öyle umuyorum bakalım. Güçlü kadın olmak hiç bir işime yaramadı ama hayırlısı artık.
Teşekkürler, size de iyi geceler.Öyle demeyin, böyle zor seyler yaşayıp bu kadar kontrollü davranmak herkesin altından kalkacağı şey değil. Sinir krizi anında bile ağzınızdan tek bir hakaret çıkmamış. Ben aklınıza, karakterinize sağlık diyorum.
Eğer size bu kadar haksızlık eden insanlar hatalarını anladıysa, gelip kapınıza özürünü dileyip, nasılsın iyi misin diye soruyorsa bence işe yaramış.
Tekrardan iyi tatiller diliyorum. Size iyi dileklerimi sunuyorum. Iyi geceler.
Sağolun inşallah artık hayırlısını diliyorum. Ay ben yatayım yaa.İYİ YOLCULUKLAR MAVİ TURNA
umarım kafan rahatlamış dönersin evine
Hangimiz seninkine benzer kayınvalide görümce sorunları yaşamıyoruz ki ,bu yaşadıkların kayınvalide-gelin olağan gerçekleri canım,evet bizler kabul edemesek de,çoğumuz sadece kendimiz yaşıyoruz gibi düşünüyoruz zaman zaman,diyeceğim o ki sen çok şanslısın,gelip senden özür dilemiş o yaşta insanlar,yaptıkları yanına kar kalan çok insan var.bunu Söylemek istedim.son olarak hakkında hayırlısı olsun..Kapanışı Sezen ikili delilikle yapıyorum, kızlar hepinize sonsuz teşekkürler, haklarınızı helal edin.
Ben yine gelirim internet buldukça okurum yazılanları, selam verin arada haaa :)) bana dua edin. Öpüyorum..
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
yazdıgımı anlamamıssın canımHayir resmen seni surum surum surunduruyorlar
Bir teselli bir tasiyemm yok sana
Yanlis anlama ben isin özünde ayrilmandan yana değilim
Ama bugünbunca sşeyden sonra bazi şeylere gayet dik durabilirken bazi seylerde tuttuğunu kopar yani. Tepki verdiğin ve vermediğin seyler beni sasirtiyor. Ben mesela en sondakini en önce söylemem ama baktim bana zarar geliyor ve tas atana ekmekle gitmek ise yaramiyor basarim yaygayi. Hani sana yaygraacimi ne demişler ya sen onu haketmiyorsun ki şuanda tutarsiz davraniyorsun gibi geliyor bana üzgünüm konumu takip ediyorum ve edicemde
ne özürü seni canından bezdirmişler en sonunda patlamışın yılların birikimi, özür dilede yinede tepene çıksınlar. azcık çekinirler senden. kayınpedere yazık oldu demişsin, o seni dinliyo babalık yapıyo ondan dile ama diğerlerine hiç karışmaEvet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
İyi tatiller mutluluklar umarım herşey bundan sonra daha iyi gider.Ne güçlü kadınmışsınız. Umarım her şey yoluna girer. Çok yıprandınız. Eminim bu tatil size iyi gelecek. Kendinize dikkat edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?