Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Bende öyle umuyorum bakalım. Güçlü kadın olmak hiç bir işime yaramadı ama hayırlısı artık.

Öyle demeyin, böyle zor seyler yaşayıp bu kadar kontrollü davranmak herkesin altından kalkacağı şey değil. Sinir krizi anında bile ağzınızdan tek bir hakaret çıkmamış. Ben aklınıza, karakterinize sağlık diyorum.
Eğer size bu kadar haksızlık eden insanlar hatalarını anladıysa, gelip kapınıza özürünü dileyip, nasılsın iyi misin diye soruyorsa bence işe yaramış.
Tekrardan iyi tatiller diliyorum. Size iyi dileklerimi sunuyorum. Iyi geceler.

Teşekkürler, size de iyi geceler.

Onların cümbür cemaat sizin ayağınıza gelmeleri de büyüklük tabi. Size değer vermemiş olsalar hiç biri gelmezdi emin olun. Ne hali varsa görsün derlerdi. Şimdi onlarda uyuyamıyorlardır.

Herkes bir hatada ki kendi hata payını görsün bakalım. Çoğu zaman söylenmedikçe farkedemiyor insan. Siz söyleyince şimdi sizin bakış açınızdan kendi durumları üzücü gerçekten.

Az bile yapmışsın bence düşünme artık onları ne halleri varsa görsünler özür falanda dileme sen iyi bile dayanmışsın bunlara insanı delirtirler. resmen psikolojik savaş yapmışlar seninle yıllardır

Hangimiz seninkine benzer kayınvalide görümce sorunları yaşamıyoruz ki ,bu yaşadıkların kayınvalide-gelin olağan gerçekleri canım,evet bizler kabul edemesek de,çoğumuz sadece kendimiz yaşıyoruz gibi düşünüyoruz zaman zaman,diyeceğim o ki sen çok şanslısın,gelip senden özür dilemiş o yaşta insanlar,yaptıkları yanına kar kalan çok insan var.bunu Söylemek istedim.son olarak hakkında hayırlısı olsun..

Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.

Sakın ama sakın öyle birşey yapma bak o konuşmaların etkisini silmiş olursun. O kadar sancı çektin. Bundan sonra dönersen de mesafeni koy güler gösterme. Azcık kindar olmak da faydalıdır bu kadar kinsiz olmak sadece sana zarar verir canım.

yazdıgımı anlamamıssın canım
şunu demek ıstedım
esının yaptıgı seye tepkı verdın (haksız degıldın) ama aılesının yaptıgı seylerde kendını savununca durup ben yanlısmı yaptın demen tutarlı davranmıyorsun dedıgım nokta bu.
senın ıcın esın daha onemlı bırak gıtsın suanda aıleyı bılmem neyı

Gelişmeleri yazmak için gir arada. Orada internet çekmemesi çok iyi bir avantaj. Sürekli girmek istesen de giremiceksin buralara. Çünkü konulardan kopman gerekiyor. Orda dinlenmen lazım. Hadi inşallah kendini toparla da öyle dön canım. Yolun açık olsun, kazasız belasız.. bebişinle..

Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
ne özürü seni canından bezdirmişler en sonunda patlamışın yılların birikimi, özür dilede yinede tepene çıksınlar. azcık çekinirler senden. kayınpedere yazık oldu demişsin, o seni dinliyo babalık yapıyo ondan dile ama diğerlerine hiç karışma

Özür dilemen yaptığın konuşmayı geri getirmez onlar senin hissettiklerin . Onlara bunca şey olurken tepki vermediğin için konuşma bu kadar ağır geçmiş . Ama yaptıklarından pişman olmamalısın . .Ben hiç bu şekilde bakmamıştım konuna . Neden boşanmak istediğini de anladım . Ben de bir mesajla nasıl boşanılır diyordum . O kızla mesajlaşması herhangi sıradan biri ile mesajlaşmasından daha ağır gelmiş sana . Ama işte yuva yıkanın yuvası olmaz derler . Bu sadece 3. bir şahıs için değil . Neden olan herkes için geçerli bir durum . Ben de halayım yeğenimin yaş günü olacak ben erkek kardeşimin eski sevgilisi var diye gitmiyeceğim . Oteller niye var . vs .

Sen tatile çıkmışsın . Bebeğin ve senin için herşey güzel olsun .

güzel bir tatil geçir.
görüşürüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…