Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ben o kıza zerre kadar kızmıyorum, birde beni arattıyorsunuz ona.

O kıza kızmıyorum çünkü onu bu hareketi yapmaya siz teşvik ettiniz. Sizden aldığı cesaretle eşimle iletişime geçti o dedim.

Eşime döndüm ya dedim neden o kız? Niye? Senin bir yığın kız arkadaşın var geçmişte neden o kız?

Neyi unutamıyorsun? Vicdan azabımı? Bitmemiş duygular mı? Nedir yani, seni geçmişte sosyal medyadan ekleyen eski kız arkadaşların yine oldu kabul etmedin, neden onlarla değil bununla irtibat kuruyorsun.

Ya siz hepiniz neden bu kız üzerinden geliyorsunuz bana. O kız o kız o kız her taşın altında o kız.

Birde bana gelmiş o kız eklediğinde heyecanlandın mı diye sorduğumda, sanırım evet, olabilir diyosun (burda kayınpederin eşime bir bakışı vardı)

Sonrada eee mavi_turna sen bunları yut. Millet o kızı gelinleri olarak görsün, kocan o kıza karşı heyecan duysun ama sen yut. Sen ortalığı karıştırma, ne demek bizim oğlumuzu evden kovmak? Sen kimsin? Yani ben kimim ki dimi, benim görevim susmak. Buna da susmak.

Offf canım offf o kadar ağır şeyler söyledim ki, şimdi aklıma geldikçe pişmanlık duyuyorum.
Canım yandigi için canlarını yakmak istedim ama sanırım fazla konuştum.

Mavi turna konuşmanın tamamı bu mu, devamı gelecek mi bilmiyorum. Bu kadarıyla hiç ağır konuşmamışsınız. Ne ise onu söylemişsiniz. Hatta keşke daha önce söyleseymişsiniz. Ne kadar çok üzülmüşsünüz Bu tatille birlikte bundan sonra çoook mutlu olun inşallah.

Şimdi ben ne yapmalıyım? Belki size inat olsun diye affetmeliyim eşimi ha olur mu?

Sizden tamamen koparmalıyım belki de. Baştan yapmadığımı şimdi yapayım mı? Torun torba göstermeyim, oğlunuzu telefonla bile arayamayın. Yapayım mı bunu?

Yaparım. Sizler gibi içim çürümüş olsa yaparım.

Ama ben kokuşmadım daha, halen insanım ben. Şimdi bakın valizler orda sizde gördünüz. Ben gidiyorum, oğlunuz, o kız, siz hepiniz çok mutlu olun.

Ben gidiyorum, buraya kadar gelmenize gerek yoktu çünkü bana söylediğiniz hiç birşeyin önemi yok. Zoraki dilediğiniz özürlerinizinde önemi yok.

Şimdi müsaade edin uyumak istiyorum. Yolum çok uzun.

Terbiyesizler bu ne cüret??

Insanları fiziksel Özellikleri ile aşağılamak, seçtikleri mesleklere kulp bulmak, eski sevgiliyi kullanarak bel altı vurmaya çalışmak..

Kimsiniz ki siz?? Gerçekten sinirlendim. Çok iyi dayanmışsın . En iyi gelin dalında Oscar verilse tarafıma verilir zannederdim. Sen benden daha Sabırlı ve iyi bir gelinmişsin şu meseleye kadar..

Bunlar böyle bir çırpıda söylenmedi kızlar, bol bol ağlama, bağırma, ses kısılması, alayına isyan yani.

Görümcem sık sık özür diledi, sarıldı, neden baştan konuşmadık bunları mavi_turna biz neden böyle olduk dedi. Kayınvalidenin tansiyonu çıktı, ölçmekte bana düştü yine.

Annem yanımızdaydı o hiç konuşmadı. Ağladı.

Eşim sık sık ortamı terk etti, sanırım ya sözlerim ağır geldi ya beni öyle görmeye dayanamadı ikiside olabilir.

Kayınpeder hep sakindi, hep bakışlarında aferin kızım haddini bildir bunlara diyen bir tavır vardı.

Allah’tan bahçe varda çocuk mışıl mışıl uyuyabildi.

En azında gelmiş geçmiş ne varsa içinde dokmuşsun rahatlamışsın
Şuana kadar herşeyin farkında olduğunu ama sustuğunu anlamışlardır
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.

Buğün geldi diyordun ya dün akşam ki konuşmadan sonra nasıl geldi . Çok ağır bir konuşma olmuş çünkü.
Haa anladım şimdi :)
Bu konuşma yapıldıktan sonra onlar evden ayrılırken eşim bak yarın son kez konuşalım öyle git olur mu ben gelicem konuşucaz ve karışmayacağım git dedi.
Bütün bu olanlara inanamıyorum, sana yaptıklarımıza inanamıyorum, içinde bunlarla neden bunca yılı geçirdin, kendime bakmaktan sana bakamamışım dedi.
Sabah ta geldi işte zaten konuştuk işte.
Sence gelmemesi mi gerekir di? Çok abartmışım dimi, ama sinir kriziydi artık yılların verdiği bir patlama işte.

Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.

Aaa saçmalama
Özür dilersen iyice tepene çıkarlar
Bunca yıl o kızı kullanarak acı çektirmişler sana
Hakettiler
Kendi ektiklerini biçtiler

Neden hic bisey diyemiyorum sana ya
Ne diyim bulamiyorum

Herşeyin fazlasi zarar mavi turna ne demek özürdilemek
Sen agir bisey soylememissin ki
AyricA ikramlik bilr hazirlamisin ne gerek var, biraz saa yapilana goz yumacak biri gibi gelmemistin bana ama bu yaptigina hic gerek yokmuş. Birak cayi kahveyi kurabiyeyi annenin merak ediyorum neden sadece agliyor
Kopuk birşey var alattiklarinda ya da ben okumadim

Reactions: anu

Bence artık neden boşanmak istediğini anlamıştır eşin . Sadece bir mesaj ekleme yazışmadan dolayı olmadığını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…