- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.521
Yüzüme.Çok fazla hakaret etmişler mavi bunları yüzüne mi dediler? Baska yerlerden mi duydun? Karısının bu denli hor görüşmesini eşin nasıl karşıladı zamanında ??
Offf canım offf o kadar ağır şeyler söyledim ki, şimdi aklıma geldikçe pişmanlık duyuyorum.
Canım yandigi için canlarını yakmak istedim ama sanırım fazla konuştum.
Akşam ben film izlerken çaldı kapı, eşim gelmiş olabilir diye geçmedi değil aklımdan ama ailesini beklemiyordum. Açmadım çalar çalar gider dedim (bu arada size söylemedim galiba, kafasına göre girip çıkmasın diye evin kilidini değiştirmiştim.)
Baktım ısrarcı, çocuk uyanacak zilin sesine, zaten sinirim tepemde birde filmi izlemeye başlar başlamaz ilk sahnede ağlamaya başlamışım. Bir hışım açtım kapıyı tam ne var be diyecektim laf ağzımda kaldı. Hepsi kapıda.
İçeri davet ettim tabi normal olarak, oturdular ben mutfağa geçtim bişiler ikram etmek lazım sonuçta.
Ben hazırlık yaparken kayınpederim geldi yanıma, kızım bugün öyle çıktın gittin evden, çok üzüldüm şimdi iyimisin, niye ağladın sen bakalım dedi, bende dedim ya film izliyodum işte duygulandım falan dedim. Tamam dedi hadi gel uğraşma şimdi çayla, kahveyle boşver dedi ki o ara ben yapmıştım ben yapacaklarımı.
İçeri geçtik, böyle boş boş bi sessizlik olur ya işte öyle bakıyoruz birbirimize. Görümcem başladı ilk konuşmaya. Bak mavi_turna cım şimdi senin açından bakınca öyle haklısın ki insan kendini savunamıyor, ben kendi adıma yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum. Dünyada aklıma en son gelecek şeydi yani X (o eski kızın adı X olsun) bunca yıl herhangi bir yerden Y ye (Y eşim olsun) ulaşmamış, üstü bir şekilde kapanmış gitmiş bir mevzu, öyle ordan burdan ekleyeceğini düşünmedim ben. Bu arada eşim ile epey tartışmışlar anladığım kadarı ile baya tavırlıydılar birbirlerine.
Görümcem dedi ki işte hadi X hasta diyelim, ya buna (eşim) ne demeli dedi. Orda kayınvalidem girdi lafa yine.
Mavi_turna, kızım bak artık yeter bende senin annenim ama yanlış yapıyorsun bu işler böyle çözülmez, sinir harbi yaşıyoruz günlerdir, tansiyon falan bırakmadın. Kızmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi.
Anne dedim evet bu işler böyle çözülmez beni yanlış anlamayın ama ben bunu Y ile bir çözüme ulaştırmak isterdim ama benim hiç istemdeğim bir şey oldu ve herkes konuya dahil oldu, maden ki oldunuz o zaman beni dinlemeniz lazım dedim.
Siz bundan 4 sene önce sırf o kız üzülüyor, kendini öldürmek istedi diye benimle aranızı bozup evlenmemize engel olmak isteniz ki bu duruma bende üzüldüm, bende insanım. Yetmedi o kız sanki sizin kızınızmış gibi hep iletişimde oldunuz, oğlunuz evlendi ama siz o kızdan ayrılamadınız, birde bunu hep benim gözüme sokarak yaptınız. Bana siz bugün ne dediniz, O kız orda perişan!!! Ben? Yani sizin asıl düşünmeniz gereken kişi, ben nasılım? Ben sizin bugün bana söylediğiniz herşeyi unuturum ama bu lafınız içimden çıkmaz.
Hayatınızı beni ve seçimlerimi eleştirmek üzere kurdunuz. Yani ben sizin oğlunuz yüzünden yıllarımı verdiğim işimden kovulduğumda bile ay bir işte tutunamadın dediniz bana ya.
Siz benim doğurduğum çocuğu bile ay oğlumun oğlu diye seviyorsunuz. Yani ben hastaneden çıkıp eve geldiğimde bebeğimin küvezde yatışında beni sorumlu tutmadınız mı?
Oğlunuz şirket kurmuş güya, işe güce uğramaz, dünya umurunda olmadan yaşardı. Madem işten kovuldum eşimin şirketinde çalışırım o zaman dedim, oraya geçtim. Bana resmen oğlumun şirketine çöreklendi muamelesi de yaptınız.
Mühendisliğime bile laf attınız, ya ……. … Mühendisi mi olurmuş, o nasıl mühendislik bölümü iç duymadım dediniz. Yok 40 kilo kadın mı olur? (ki 45 kiloydum evlendiğimde 40 değil) erkek çocuğu gibi, neden böyle giyiniyor ( ki ben gerçekten giyimime özen gösteririm ama 7/24 şık şıkıdım full makyaj da gezemem yani)
Peki bunların karşılığında benden ne gördünüz? Saygı, hürmet. Ya bana yaptıklarınızın binde birini yaşamayan insanlar eşinin ailesi ile görüşmüyor, torun yüzü göstermiyor sizde biliyorsunuz dedim.
Ya ben olmayan düğünümün davetiyelerini saklıyorum sizin yüzünüzden (burada isyannnnnn, artık ağlıyorum)
Biraz sakinleştikten sonra,
Yani biz gidip nikahımızı kıydık, sonra (3 ay sonra) siz dediniz ki olmaz o düğünü yapalım, bizim bir itibarımız var. Evet bir tek siz ve ailenizin itibarı var size göre çünkü. Çünkü benim ne hissettiğimin sizler için önemi yok. Ben istemedim o düğünü diye bile tavır yapmadınız mı? Aylarca görüşmediniz benimle. Ama siz bana itibar için düğün yapacaksanız yapmayın efendim kalsın o düğün.
Görümce, oğlumun 1 yaş gününe neden gelmedin? Çünkü X (Eski sevgili) sendeydi. Birde sosyal medyadan öpücüklü, gülücüklü resimlerinizi paylaşmadınız mı? Yani bunu da mı bilmeden istemeden yaptın?
Eşimin eski sevgilisi ile görüşmeniz değil di problem, bunu bana bir nispet aracı olarak kullanmanızdı asıl sorun. Yani ben senin kardeşinle 4 yıldır evliyim, senin evine hiç geldim mi? Düşündün mü neden gelmedim? Biliyorsun ama iyi biliyorsun.
Bana soğuk dedin, insan konuşacak bir şey bulamıyor dedin, fazla ev kadını havası var dedin.
Ben seninle arkadaş olma meraklısı değilim zaten. Olsam inan ki seninle bu kadar uzak olmazdım dedim.
Sen evli değilsin, o yüzden bir kadının eski sevgilisi ile ailesinin sıkı fıkı olması ne demek bilmiyorsun. Sende bir parça düşünce olsa zaten O kıza eşimin oraya gideceğini yetiştirmezdin ki ben bunu bile isteye yaptığını düşünüyorum kusura bakma. O gösterdiğin düzmece whatapp konuşmalarına inanmıyorum dedim. Bu saatten sonra da gitsin kardeşin o kızı alsın, sizde bakalım bana göstermediklerinizi ona yapacakmısınız dedim. Sizin o kızla irtibatta olma sebebiniz sadece beni incitmekti ve başardınız artık Y (Eşim) olabildiğine özgür.
O itibarınız için yapamadığınız düğünüde o kıza yapın dedim.
Terbiyesizler bu ne cüret??Yüzüme.
Mavi_turna sakin ol, bak yapma tamam lütfen sakin ol. Bunun gibi şeyler söyledi.
Ya canım kusura bakma inan ki anlamadım sorunu ben.Bunca konuşmaya eşin sana nasıl geldi ki.
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.En azında gelmiş geçmiş ne varsa içinde dokmuşsun rahatlamışsın
Şuana kadar herşeyin farkında olduğunu ama sustuğunu anlamışlardır
Ya canım kusura bakma inan ki anlamadım sorunu ben.
Haa anladım şimdi :)Buğün geldi diyordun ya dün akşam ki konuşmadan sonra nasıl geldi . Çok ağır bir konuşma olmuş çünkü.
Evet, öyle oldu ama ileri gittim gerçekten şimdi düşününce o halimi hatırladıkça utanıyorum.
İyi sustular yine. Bilmiyorum sanırım bir özür dilemem gerek her ne olursa olsun.
İçim rahat değil, tamda bayram üstü oldu herşey.Aaa saçmalama
Özür dilersen iyice tepene çıkarlar
Bunca yıl o kızı kullanarak acı çektirmişler sana
Hakettiler
Kendi ektiklerini biçtiler
Neden? çok mu ileri gitmişim? Off ya evet ileri gittim birde görümce aradı bugün beni nasılsın daha iyimisin diye.Neden hic bisey diyemiyorum sana ya
Ne diyim bulamiyorum
Bence gayet iyi olmuş. Bir cinnet her şeyi çözer. İyi olmui sskın özür falan dilemeNeden? çok mu ileri gitmişim? Off ya evet ileri gittim birde görümce aradı bugün beni nasılsın daha iyimisin diye.
Haa anladım şimdi :)
Bu konuşma yapıldıktan sonra onlar evden ayrılırken eşim bak yarın son kez konuşalım öyle git olur mu ben gelicem konuşucaz ve karışmayacağım git dedi.
Bütün bu olanlara inanamıyorum, sana yaptıklarımıza inanamıyorum, içinde bunlarla neden bunca yılı geçirdin, kendime bakmaktan sana bakamamışım dedi.
Sabah ta geldi işte zaten konuştuk işte.
Sence gelmemesi mi gerekir di? Çok abartmışım dimi, ama sinir kriziydi artık yılların verdiği bir patlama işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?