Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Yok aramadim ailesini sizler hakliydiniz ne arayacam ya
eşinle durumun netleşsin de hele, gerekirse geçmiş bayramlarını kutlarsın :)
eşin belki hala öfkelisindir diye aramıyor olabilir, seni hep sakin gördüyse bu halinden çekinmiş olabilir.

Kızlar buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum. Konuyu aslında başka bir arkadaşa özel mesaj olarakta attım, şuan akılcı fikirlerlere ihtiyacım var.. Okuyan varsa bana bişey diyin ya
Özelden yazdığım mesajı buraya koğyalorum.

Bizim bu okanın doğum günüydü ya işte bizde benim ankaradan gelen arkadaşımla çıktık hep birlikte bu benim arkadaş çektiğimiz bir kaç fotoyu instagram ve facebookta paylaşıp etiketlemiş epey eğleniyor görünüyoruz birde offf işte benim kocada görmüş bana whatsapp tan yazdı ilk başta gayet normal napıyosun falan dedi bende dışardayım dedim. Bu arada okan benim anne tarafımdan akraba ama önceden tanımıyordum, 35 yaşında, Aslı dediğim arkadaşım ile eşimde hiç anlaşamaz ama benim hatırıma sorun çıkarmazlar.

Eşim başta normal yazdı işte napıyosun falan diye, bende dedim dışardayım okan ve aslı var okanın doğumgünü olunca çıkalım dedik falan yazdım. Cevap gelmedi, sonra aradı eşim beni, çıktım bar dan açtım telefonu
Okan kim ya ben tanıyamadım dedi bende ya annemin bilmem nesi işte akraba uzaktan bende burada tanıştım cidden çok yardımcı oldu bize burada Ulaş (oğlumuzun adı ulaş bu arada) ateşlendi geçen gece okan sağ olsun herşeyle ilgilendi iyi bir insan falan diye anlattım. (çünkü eşim gayet normal konuşuyordu)
Sen napıyosun dedim,
Ben mi dedi, ben napıyım işte karımın onun bunun adamıyla sarmaş dolaş çektirdiği fotoğraflara bakıyorum dedi. (sarmaş dolaş değiliz ama eğleniyor olduğumuz belli)
Ben burada evde oturmuş karımın olan biteni düşündüğünü, beni düşündüğünü, yakında döneceğini bekliyorum, Allah'a dua ediyorum affetsin beni diye ki ben hiç birşey yapmamışken sen orda bir o.... ç.... ile günlerdir ne boklar yiyosun ( ve arada epey bir küfür falan)
Birde o şerefsiz benim çocuğumu sahipleniyor öylemi, kim lan o dedi. Sana da onada gününüzü göstereceğim ben dedi. Allah senin belanı versin dedi bana kapattı ben bişey diyemeden kapattı şimdide kapalı telefonu.

Canım çok sıkıldı birde korkuyorum ne yapacağımı bilemedim, sana da niye yazdım onuda bilmiyorum.

Aslı ve okan a anlattım konuyu onlarda epey üzüldü aslı fotoları kaldırdı ama ne fayda, okan da istersen ben eşinle konuşurum o kadar sorun yapma, kıskançlığından demiştir onları dedi. Ama bilmiyorum offf işler iyice karıştı.

Offf kötü olmuş.
Bu sinirle eşinin ne yapacağını kestirmek zor.
İkinize de gününüzü göstereceğim derken ne demek istedi sence?
Eşini sen daha iyi bilirsin.
Şimdi haklı gibi olacak

Offf kötü olmuş.
Bu sinirle eşinin ne yapacağını kestirmek zor.
İkinize de gününüzü göstereceğim derken ne demek istedi sence?
Eşini sen daha iyi bilirsin.
Şimdi haklı gibi olacak
Bende bilmiyorum, şimdi yanımdaki arkadaşlarla biryerde oturuyoruz işte konuşuyoruz ama aslıya o kadar sinirliyim ki o eski kocasına nispet yapacak diye ben arada kaynadım.
Bende eşime mesaj, mail falan yazdım telefonu halen kapalı.
Durduk yere başıma gelene bak ya. O kadar sinirliydi ki hiç birşey dememe fırsat vermedi.

Eline koz geçti,kötü oldu.
Şimdi düşünüyorum da o seni eve kapanmış,kafa dinlerken düşünürken görünce şaşırmıştır haliyle.
Keşke yanına gelse,yüz yüze görüşebilseniz.

İnşallah gelmez, şuan gelmemesi için dua ediyorum ki burada kesin olay çıkarır.
Gelirse ne derim bilmiyorum, okan la konuşmasını hele hiç istemem kendimi aklamaya çalışack birşey yapmadım ben.
Kaldı ki gelse ne derim onu bile bilmiyorum.

Kızlar baştan beri konuyu okuyan aranızda çok lütfen benim yerimde olsanız ne yapardınız yani bilmiyorum bir fikir verin bana, şu noktadan sonra nasıl davranmam gerek onu bile düşünemiyorum.
Fikir vermek isteyen olursa lütfen yazsın birazdan burası kapanır ama ben sabah yine bir şekilde internet bulur okurum.
Annemden falan akıl alamam sanki kadının içine doğmuş gibi kızım gitme bırak ne işin var senin oturun burda kutlayın demişti, salak gibi dinlemedim kadını ya. yine başıma iş açtım.
Adamın gözü dönmüştür resmen o gelirse ne yapmalıyım, gelmezse ne yapmalıyım birşey söyleyin.

mrb canim en bastan beri konunu sessizce takip ediyorum oncelikle sunu belirtmeliyim ki cok guclu bi kadinsin.. fakat burda okan dedigin kisiyi en basta anlattiginda sanki boyle bi sorun yarayacağıni hissetmiştim..evet esin hatali ama kendimi onun yerine koyup baktigimda sinirlenmesi normal gibi geldi..sonucta ara verdin kafa dinlemeye gittin birden facede gorunce deli olmasi dogal..ama bn bisey yapacagini sanmiyorum anlık bi ofke sakinlesince seni dinlicektir.

Canım kötü olmuş. Eşinizin tedirgin olmasını anlıyorum. Ben bile Okan ismini ilk okuduğumda tedirgin olmuştum, nereden çıktı şimdi falan diye. Böyle bir şey tahmin etmemiştim tabii. Yoksa yazardım.

Dediğim gibi eşinizin tedirgin olmasını anlayabiliyorum. Ama tepkisi çok abartı olmuş. Sizi fiziksel olarak hırpaladığı zaman geldi aklıma. Öfke kontrolü yok gibi. Tehdit etmek yasal olarak suç diye biliyorum. Bela okumak da çok abartı bir tepki ki eminim siz onun endişelerini gidermeye çalışmışsınızdır. Acaba alkollü müydü?

Bence siz sakinliğinizi ve hanımefendiliğinizi koruyun. Ama üzerine de düşmeyin. Çok üzgün olduğunuz için arkadaşlarınızın ısrarıyla biraz olsun kafa dağıtmak için gittiğinizi, onu üzmeyi istemediğinizi, ancak ağır ithamları için çok üzüldüğünüzü vs. söyleyebilirsiniz.

Nerede olduğunuzu biliyorsa atlatıp gelebilir belki. Çocuğunuzu görmek ister diye tahmin ediyorum. Gelirse bence yine sakin sakin açıklayıp, endişelerini giderip, kırgınlığınızı anlatan bir konuşma yapabilirsiniz.

Psikolojik olarak çok yıprandı. Haftalardır suçlanıyor. Şimdi kısa süreliğine de olsa hepsini unutup suçlayan pozisyonuna geçmiş ve haftalardır süren stresle bir öfke patlaması yaşamış gibi geldi. Haklı değil tabii. Umarım en kısa zamanda gönlünüzü alır.

Hala neden hesap verir gibi açıklama yapıyorsunuz anlayamadım. Resmen flortlesiyor gibisiniz. Adam size onca yalan söyleyip, ortaya çıkacağı düşüncesiyle vazgecmis (ki bu bile net değil), siz kalkıp boşanmakta kararsız bile olsanız, o imajı vermek için dahi olsa uzaklasiyorsunuz ama size hesap sorma lüksünü veriyorsunuz.

Gözünüzü hedeften ayiriyorsunuz...

Off Canım ya yeminle Okan yazdığın ilk msjda dedim Adam bunu öğrenirse zeytinyağı gibi üste çıkacak dedim! Adam sen düşün kafanı topla affet diye oğlunun özlemine rağmen aramıyor. Sen bardasın arkadaşın da halt etmiş paylaşarak bilerek mi yaptı acaba ya sen eşine nerde olduğunu söylememiştin bu arada arkadaşının biraz daha hassas davranması gerekirdi. Çok mu önemli imiş foto paylaşımı hey yareppim.

Valla senin psikolojini de anlamadım gerçekten eşine Okan'ı ballandıra ballandıra anlatırken aklından ne geçiyordu? Kocanın bnu kıskanacağını hiç düşünemedin mi

Adam haklı şu an sinirlenmekte . Senin kafa dağıtmak istemeni anlıyorum tabi ama keşke bu kadar kocanın gözüne sokmasaydın....

Valla işin açıkçası siz şu kod adı Okan dan bahsettiğiniz ilk andan itibaren ben bu durumun yanlış anlaşılacağını tahmin etmiştim çünkü o an dan sonra her mesajınızda üç beş kere Okan ismini andınız sürekli övdünüz Okan'ı eşinizden Zaman isteyip kafa dinlemek için ayrıldınız evden eşinizde fotoğrafları görünce şok birde üstüne Ada'mın ne kadar ilgili olduğunu anlatmışsınız gerçi belki bu biraz sizi daha iyi anlamasını sağlar tabii sakin düşünürse .en baştan beri siz haklısınız ama şu durumda eşiniz haklı bu iyi olmadı gerçekten inş olaylar büyümez Okan'da konuşmasın etkili olmaz sinirini arttırır

Senin eşin hakkında kafanda beliren fikir var mı peki? Yani düşünebildin mi ne yapacağını hiç? Eğer gelirse kararına göre hareket edebilirsin. Yapamayacağım bitsin diyosan rest çek , devam etme kararı aldıysan durumu açıkla. Kararsızsan hala bilemedim Okan'ın suratı dağılabilir. Akraba ama öyle yakın değil demişsin dıdısının dıdısı Okan. Ben de olsam kıskanırdım.
Eşin bunu kullanarak üste çıkmaya çalışacak. Ben olsam hiç çıkmazdım bi erkekle böyle bir durumda. Keşke aslı ile tek çıksaymışsınız.. Sizin işler sarpa saracak maalesef...
Açıklama yapsan gönlünü almaya çalışmış gibi olursun rest çekip seni ilgilendirmez desen iyice uçurum açılır aranızda.. Bilemedim valla...
Ama bence eşin yarın kesin gelecek yanınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…