- 19 Mart 2015
- 116
- 101
- 28
- 37
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.601
Yok aramadim ailesini sizler hakliydiniz ne arayacam ya
eşinle durumun netleşsin de hele, gerekirse geçmiş bayramlarını kutlarsın :)Yok aramadim ailesini sizler hakliydiniz ne arayacam ya
Niye arasın ki ama ?
Daha eşiyle görüşmemiş,ailesine ne gerek var ki ?
Bende bilmiyorum, şimdi yanımdaki arkadaşlarla biryerde oturuyoruz işte konuşuyoruz ama aslıya o kadar sinirliyim ki o eski kocasına nispet yapacak diye ben arada kaynadım.Offf kötü olmuş.
Bu sinirle eşinin ne yapacağını kestirmek zor.
İkinize de gününüzü göstereceğim derken ne demek istedi sence?
Eşini sen daha iyi bilirsin.
Şimdi haklı gibi olacak
İnşallah gelmez, şuan gelmemesi için dua ediyorum ki burada kesin olay çıkarır.Eline koz geçti,kötü oldu.
Şimdi düşünüyorum da o seni eve kapanmış,kafa dinlerken düşünürken görünce şaşırmıştır haliyle.
Keşke yanına gelse,yüz yüze görüşebilseniz.
mrb canim en bastan beri konunu sessizce takip ediyorum oncelikle sunu belirtmeliyim ki cok guclu bi kadinsin.. fakat burda okan dedigin kisiyi en basta anlattiginda sanki boyle bi sorun yarayacağıni hissetmiştim..evet esin hatali ama kendimi onun yerine koyup baktigimda sinirlenmesi normal gibi geldi..sonucta ara verdin kafa dinlemeye gittin birden facede gorunce deli olmasi dogal..ama bn bisey yapacagini sanmiyorum anlık bi ofke sakinlesince seni dinlicektir.Kızlar baştan beri konuyu okuyan aranızda çok lütfen benim yerimde olsanız ne yapardınız yani bilmiyorum bir fikir verin bana, şu noktadan sonra nasıl davranmam gerek onu bile düşünemiyorum.
Fikir vermek isteyen olursa lütfen yazsın birazdan burası kapanır ama ben sabah yine bir şekilde internet bulur okurum.
Annemden falan akıl alamam sanki kadının içine doğmuş gibi kızım gitme bırak ne işin var senin oturun burda kutlayın demişti, salak gibi dinlemedim kadını ya. yine başıma iş açtım.
Adamın gözü dönmüştür resmen o gelirse ne yapmalıyım, gelmezse ne yapmalıyım birşey söyleyin.
Kızlar baştan beri konuyu okuyan aranızda çok lütfen benim yerimde olsanız ne yapardınız yani bilmiyorum bir fikir verin bana, şu noktadan sonra nasıl davranmam gerek onu bile düşünemiyorum.
Fikir vermek isteyen olursa lütfen yazsın birazdan burası kapanır ama ben sabah yine bir şekilde internet bulur okurum.
Annemden falan akıl alamam sanki kadının içine doğmuş gibi kızım gitme bırak ne işin var senin oturun burda kutlayın demişti, salak gibi dinlemedim kadını ya. yine başıma iş açtım.
Adamın gözü dönmüştür resmen o gelirse ne yapmalıyım, gelmezse ne yapmalıyım birşey söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?