Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Olay bu raddeye geldikten sonra eşinin yerinde olsam nerdesin söyle yoksa çocuğumu kaçırdı diye polise gidiyorum derim, madem barda gezecen çocuğu sefil ettirmem çocuğu ver nerde kimle eğleniyosan eğlen derim net.

Aynen bende böyle düşündüm Tam düzeliyor derken, işler giderek sarpa sarıyor Mavi Turna, umarım bu olay başına yeni işler açmaz

Kocan çoooook haklı bence de yanlış yapmışsın hiç hoş değil sen oraya kafa dinlemeye gittin ne işin var barlarda

Ben fake olduğunu düşünmüyorum ama okan denen adam niye bu kadar ilgili ki demeden de kendimi alamadım

Eşine suan resmen koz verdin sen orada barda eğlenmeye değil kafa dinlemeye gittin aslı ve okan'la eglenecegine otur başka şeylerle muhatap ol derim

Eşim bana yanımda suan asli var cocugumla ilgilendi ayyyy ne cicis bir kadın minvalinde kelam etse ustune birde barda eglendiklerine dair sosyal medyada foto görsem açarım o telefonu ağzıma ne gelirse sayar gider ben bosarım

Sana daima hak verdim mavi lakin sen istersen iyi niyetli ol isterse okan melaike olsun ama gerçekten fazla sacmalamissin

Lütfen kendinizi ezdirmeyinnn!
Eşiniz resmen sizi aldatmaya yeltenmiş, belkide aldatmış.

Siz sadece arkadaşça ve yanınızda bayan varken dışarı cıkmışsınız.

Kesinlikle suclu falan değilsiniz, eğer kendinizi ezdirirseniz eşiniz konudan sıyrılacak.

Şuan o kendi olayını unutturma derdinde bence.

Elinede cok güzel bi koz gecmiş zaten..

okan meselesini okuduğumda ben de hissettim başınıza bela olacağını . sürekli ondan bahsettiniz . şöyle iyi böyle iyi . eşiniz tamamen haklı . çocugunuz ateşlenmiş bara gidiyorsunuz . inandırıcı değil

Oğlum iki gün önce ateşlenmiş ve dahi hastaneye gitmiş olsa, iki gün sonra barda kafa dağıtamazdım.
En baştan beri konu çok hızlı ilerledi, öyle böyle değil.
Böyle yorumlar olmasaydı muhtemelen Okan konu sahibine yakın zamanda açılacaktı, belki eşiyle bile tartışabilirdi. Çünkü esas kız olmak bunu gerektirir, çünkü 3 yılda yaşanacak her şey 20 günde yaşandı. :)

noldu gı konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…