- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.621
Eşinizi aldatmamaniza rağmen o size aldatmis muamelesi yapıp kufredip sövüyor, siz de hala hesap verme peşinde misiniz?
Erkek aldatmaya yeltenince erkek olduğu için masum, kadın akrabasıyla eğleniyor diye kocasını aldatmis damgası yiyor. Yazık kadınlarimiza.
Senin eşin hakkında kafanda beliren fikir var mı peki? Yani düşünebildin mi ne yapacağını hiç? Eğer gelirse kararına göre hareket edebilirsin. Yapamayacağım bitsin diyosan rest çek , devam etme kararı aldıysan durumu açıkla. Kararsızsan hala bilemedim Okan'ın suratı dağılabilir. Akraba ama öyle yakın değil demişsin dıdısının dıdısı Okan. Ben de olsam kıskanırdım.
Eşin bunu kullanarak üste çıkmaya çalışacak. Ben olsam hiç çıkmazdım bi erkekle böyle bir durumda. Keşke aslı ile tek çıksaymışsınız.. Sizin işler sarpa saracak maalesef...
Açıklama yapsan gönlünü almaya çalışmış gibi olursun rest çekip seni ilgilendirmez desen iyice uçurum açılır aranızda.. Bilemedim valla...
Ama bence eşin yarın kesin gelecek yanınıza
Valla 165 sayfalık konuda uyumsuz hiçbişey yoktu şu ana kadar. Ama Okan olayından sonra sanırım ben de aynı şeyleri düşündümYani konunun içine pat diye Okan'ı dahil ettiniz sonra hep onun Hakkı'nda konuştunuz şöyle iyi böyle ilgili bu bana biraz garip geldi yanlış anlamayın lütfen
Yani günahını almak istemem ama sanki böyle alttan alttan zemin hazırlandı Okan'la ilgili sonra yeni tanıştığınız biriyle iki günde bu kadar sık vakit geçirme özel hayatın sırları bir anda anlatılsın sonra dışarıdan bir arkadaş aaha gelsin üçü kanka olsun bara gitsin eğlensin birde madem en yakın arkadaşsa Aslı gizli saklı burada olduğunu biliyor ama fotoğraf paylaşıyor ayrıca hanımefendinin eşi Aslı dan hoşlanmıyor ama sosyal medyada takip ediliyor ne bileyim sanki bir roman anlatımına dönüştü :)Valla 165 sayfalık konuda uyumsuz hiçbişey yoktu şu ana kadar. Ama Okan olayından sonra sanırım ben de aynı şeyleri düşündüm
Yani günahını almak istemem ama sanki böyle alttan alttan zemin hazırlandı Okan'la ilgili sonra yeni tanıştığınız biriyle iki günde bu kadar sık vakit geçirme özel hayatın sırları bir anda anlatılsın sonra dışarıdan bir arkadaş aaha gelsin üçü kanka olsun bara gitsin eğlensin birde madem en yakın arkadaşsa Aslı gizli saklı burada olduğunu biliyor ama fotoğraf paylaşıyor ayrıca hanımefendinin eşi Aslı dan hoşlanmıyor ama sosyal medyada takip ediliyor ne bileyim sanki bir roman anlatımına dönüştü :)
Kızlar buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum. Konuyu aslında başka bir arkadaşa özel mesaj olarakta attım, şuan akılcı fikirlerlere ihtiyacım var.. Okuyan varsa bana bişey diyin ya
Özelden yazdığım mesajı buraya koğyalorum.
Bizim bu okanın doğum günüydü ya işte bizde benim ankaradan gelen arkadaşımla çıktık hep birlikte bu benim arkadaş çektiğimiz bir kaç fotoyu instagram ve facebookta paylaşıp etiketlemiş epey eğleniyor görünüyoruz birde offf işte benim kocada görmüş bana whatsapp tan yazdı ilk başta gayet normal napıyosun falan dedi bende dışardayım dedim. Bu arada okan benim anne tarafımdan akraba ama önceden tanımıyordum, 35 yaşında, Aslı dediğim arkadaşım ile eşimde hiç anlaşamaz ama benim hatırıma sorun çıkarmazlar.
Eşim başta normal yazdı işte napıyosun falan diye, bende dedim dışardayım okan ve aslı var okanın doğumgünü olunca çıkalım dedik falan yazdım. Cevap gelmedi, sonra aradı eşim beni, çıktım bar dan açtım telefonu
Okan kim ya ben tanıyamadım dedi bende ya annemin bilmem nesi işte akraba uzaktan bende burada tanıştım cidden çok yardımcı oldu bize burada Ulaş (oğlumuzun adı ulaş bu arada) ateşlendi geçen gece okan sağ olsun herşeyle ilgilendi iyi bir insan falan diye anlattım. (çünkü eşim gayet normal konuşuyordu)
Sen napıyosun dedim,
Ben mi dedi, ben napıyım işte karımın onun bunun adamıyla sarmaş dolaş çektirdiği fotoğraflara bakıyorum dedi. (sarmaş dolaş değiliz ama eğleniyor olduğumuz belli)
Ben burada evde oturmuş karımın olan biteni düşündüğünü, beni düşündüğünü, yakında döneceğini bekliyorum, Allah'a dua ediyorum affetsin beni diye ki ben hiç birşey yapmamışken sen orda bir o.... ç.... ile günlerdir ne boklar yiyosun ( ve arada epey bir küfür falan)
Birde o şerefsiz benim çocuğumu sahipleniyor öylemi, kim lan o dedi. Sana da onada gününüzü göstereceğim ben dedi. Allah senin belanı versin dedi bana kapattı ben bişey diyemeden kapattı şimdide kapalı telefonu.
Canım çok sıkıldı birde korkuyorum ne yapacağımı bilemedim, sana da niye yazdım onuda bilmiyorum.
Aslı ve okan a anlattım konuyu onlarda epey üzüldü aslı fotoları kaldırdı ama ne fayda, okan da istersen ben eşinle konuşurum o kadar sorun yapma, kıskançlığından demiştir onları dedi. Ama bilmiyorum offf işler iyice karıştı.
Sakin kalip uste cikacaksin tabiki de.Kızlar baştan beri konuyu okuyan aranızda çok lütfen benim yerimde olsanız ne yapardınız yani bilmiyorum bir fikir verin bana, şu noktadan sonra nasıl davranmam gerek onu bile düşünemiyorum.
Fikir vermek isteyen olursa lütfen yazsın birazdan burası kapanır ama ben sabah yine bir şekilde internet bulur okurum.
Annemden falan akıl alamam sanki kadının içine doğmuş gibi kızım gitme bırak ne işin var senin oturun burda kutlayın demişti, salak gibi dinlemedim kadını ya. yine başıma iş açtım.
Adamın gözü dönmüştür resmen o gelirse ne yapmalıyım, gelmezse ne yapmalıyım birşey söyleyin.
neden eşine o kadar açıklama yapma gereği duydun ki?Kızlar buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum. Konuyu aslında başka bir arkadaşa özel mesaj olarakta attım, şuan akılcı fikirlerlere ihtiyacım var.. Okuyan varsa bana bişey diyin ya
Özelden yazdığım mesajı buraya koğyalorum.
Bizim bu okanın doğum günüydü ya işte bizde benim ankaradan gelen arkadaşımla çıktık hep birlikte bu benim arkadaş çektiğimiz bir kaç fotoyu instagram ve facebookta paylaşıp etiketlemiş epey eğleniyor görünüyoruz birde offf işte benim kocada görmüş bana whatsapp tan yazdı ilk başta gayet normal napıyosun falan dedi bende dışardayım dedim. Bu arada okan benim anne tarafımdan akraba ama önceden tanımıyordum, 35 yaşında, Aslı dediğim arkadaşım ile eşimde hiç anlaşamaz ama benim hatırıma sorun çıkarmazlar.
Eşim başta normal yazdı işte napıyosun falan diye, bende dedim dışardayım okan ve aslı var okanın doğumgünü olunca çıkalım dedik falan yazdım. Cevap gelmedi, sonra aradı eşim beni, çıktım bar dan açtım telefonu
Okan kim ya ben tanıyamadım dedi bende ya annemin bilmem nesi işte akraba uzaktan bende burada tanıştım cidden çok yardımcı oldu bize burada Ulaş (oğlumuzun adı ulaş bu arada) ateşlendi geçen gece okan sağ olsun herşeyle ilgilendi iyi bir insan falan diye anlattım. (çünkü eşim gayet normal konuşuyordu)
Sen napıyosun dedim,
Ben mi dedi, ben napıyım işte karımın onun bunun adamıyla sarmaş dolaş çektirdiği fotoğraflara bakıyorum dedi. (sarmaş dolaş değiliz ama eğleniyor olduğumuz belli)
Ben burada evde oturmuş karımın olan biteni düşündüğünü, beni düşündüğünü, yakında döneceğini bekliyorum, Allah'a dua ediyorum affetsin beni diye ki ben hiç birşey yapmamışken sen orda bir o.... ç.... ile günlerdir ne boklar yiyosun ( ve arada epey bir küfür falan)
Birde o şerefsiz benim çocuğumu sahipleniyor öylemi, kim lan o dedi. Sana da onada gününüzü göstereceğim ben dedi. Allah senin belanı versin dedi bana kapattı ben bişey diyemeden kapattı şimdide kapalı telefonu.
Canım çok sıkıldı birde korkuyorum ne yapacağımı bilemedim, sana da niye yazdım onuda bilmiyorum.
Aslı ve okan a anlattım konuyu onlarda epey üzüldü aslı fotoları kaldırdı ama ne fayda, okan da istersen ben eşinle konuşurum o kadar sorun yapma, kıskançlığından demiştir onları dedi. Ama bilmiyorum offf işler iyice karıştı.
Herkesin içinden geçip de diyemediğini yazayım mavi konuyu patlattın fazla fakeleşti..sanırım bizi iyi yedin tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?