Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Şu anki duruma gelinmesinde Okan denen şahıs "sebep" değil, sadece sonuçlardan biri. Bunu ona hatirlatin lütfen.

Merhaba. Ben de konunuzu sessiz takip edenlerdenim. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, alıntı yaptığım iki hanımın fikrini birleştirirsem eğer önce siz ne istediğinize karar verip sonra eşinizin karakteri elveriyorsa üste çıksanız, asıl siz onu bastırsanız. Hani "Sen tutup aldatmaya yeltenip sonra orası bile belli değil sözde vazgeçiyorsun ve masumsun da ben akrabam VE ARKADAŞIMLA kutlama yapmaya gidiyorum diye suçlu muyum?! Bunca olayın üstüne susup yerine oturacağına bir de beni tehdit mi ediyorsun?!" deseniz. İşe yarar mı bilmiyorum ama benim içimden bu geçti açıkçası, suçuyla oturacağına bir de yavuz hırsız gibi ev sahibini bastırmaya çıkıyor. Pes!

Yani konunun içine pat diye Okan'ı dahil ettiniz sonra hep onun Hakkı'nda konuştunuz şöyle iyi böyle ilgili bu bana biraz garip geldi yanlış anlamayın lütfen
Valla 165 sayfalık konuda uyumsuz hiçbişey yoktu şu ana kadar. Ama Okan olayından sonra sanırım ben de aynı şeyleri düşündüm

Valla 165 sayfalık konuda uyumsuz hiçbişey yoktu şu ana kadar. Ama Okan olayından sonra sanırım ben de aynı şeyleri düşündüm
Yani günahını almak istemem ama sanki böyle alttan alttan zemin hazırlandı Okan'la ilgili sonra yeni tanıştığınız biriyle iki günde bu kadar sık vakit geçirme özel hayatın sırları bir anda anlatılsın sonra dışarıdan bir arkadaş aaha gelsin üçü kanka olsun bara gitsin eğlensin birde madem en yakın arkadaşsa Aslı gizli saklı burada olduğunu biliyor ama fotoğraf paylaşıyor ayrıca hanımefendinin eşi Aslı dan hoşlanmıyor ama sosyal medyada takip ediliyor ne bileyim sanki bir roman anlatımına dönüştü :)

Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum kendi kendime. Çok fantazi geldi bana da.
Köyde salça, pekmez yapan, önceki gün kafa dinlemek için yaylaya giden ve çocuğunun ateşlendiğini yazan hatun bugün okanla barda eğleniyor.

Başta akrabanız "Okan"dan bahsettiğinizde bir sorun çıkacağını düşündüm.Mesajlarınızda bu ismi çok tekrarladınız. Konunuzun başlarında takma isim kullandığınızı hatırlamıyorum. Şimdi okan-aslı falan. Konu inandırıcılığını kaybediyor benim için.

Çocuğunuz ateşleniyor hastaneye gidiyorsunuz babasının bundan haberi bile olmuyor.Sonra "Okan çocuğumuzla çok ilgilendi ateşlenince" diyorsunuz.Bu bilgi eşiniz tarafından "barda eğlendiğiniz tanınmayan adam" olarak bilinen Okan'ı sevimli hale getirmez doğal olarak. Sinirlenmesi beklenen bir tepki. Kim olsa delirir çünkü.

Olayın bir diğer boyutu çok yakın arkadaşınız Aslı. Bu hanımla bu kadar samimi olduğunuza göre eşinizin huyunu suyunu da az çok biliyordur. Biz bile burda yazdıklarınıza bakarak eşinizi hiç tanımadığımız halde barda tanımadığı bir adamla eğlenmenize delireceğini tahmin edebiliyoruz.Yani söylemek istediğim şu ki bu arkadaşınız eşinizin (ki çift olarak böylesine hassas bir döneminizde) bu duruma sinirleneceğini kesinlikle tahmin edebilirdi. Ya da arkadaşınız art niyetli fesatın teki. Bana mantıksız geldi bunlar.

Ay inşallah kocanı affetmişsindir olay tatlıya bağlanmıştır buraya da dizi tadında hikayelerle devam ediyosundur eğlence olsun diye. 160 sayfayı ara ara takipledim çünkü hepsi uydurmaysa vaktime yazık :)

Kusura bakmayin konu sahibi de su Okan olayini ben hic anliyamadim cidden. Ne alaka simdi okan ?
Kimseniz yokta okan mi
Ilgileniyor herseyinizle?

Esiniz hakli burda.

Sakin kalip uste cikacaksin tabiki de.
Hakliyken haksiz durumuna dusurdun kendini. Hic mi dusunmedin esinin tanimadigi bekar bir erkekle senin oraya buraya gidecegini. Kac yillik kocani tanimiyormusun ? Bu arada bu Asli da garip geldi bana, durumunu bildigi halde fotigraf koyuyor.

Gayet normal bir sey yapmissin gibi, o bir bagirirsa sen iki bagiracaksin.

Kocanın eline iyi koz gecmis, alttan alarak bunu kullanmasına izin verme. Sen de duygularından acikca bahset geldiğinde, okana gönlünün kalabileceğine dair şüphe oluşmasın kafasında. Tüm gün paylaştığı şarkıyı dinlediğini, içindeki öfkenin geçtiğini(geçiyor saniyorum?) seni böyle itham ederek bu iyi duyguları tekrar bozmamasini istediğini söyle. Ayrılık işini de fazla uzatma. Gözden ırak gönülden ırak derler. Eğer birleşme olasılığınız varsa bu mesafe hergun bu olasılığı bitiriyor bence. Onun aklına şüphe düşmesi de normal

Valla canım bu okan nerden çıktı allah aşkına hem diyorsun ki bende burda tanıştım hemde kırk yıllık akraba gibi ya neyse bosver...ya ben nedense konu başından beri yazıyorum yine yazıcam ben bu konuda nedense hep bir tuhaflik var dedim hakikaten hepten tuhaflasti ıyice. .Eğer günlerdir bukadar insanı yalan yere üzüyorsaniz pes diycem...olay tuhaf bir hal aldı..Okan ne alaka allah aşkına Iki kelimeden birine sigacak kadar nasıl muhabbete girdi Biranda ...olmadı ya kusura bakmada en başından beri okudugum mavi turnaya noldu acaba. ?

Son düzenleme:
neden eşine o kadar açıklama yapma gereği duydun ki?
eşin normalde kıskanç mıdır bilmiyorum ama seni itham ettiği şeyin farkında mısın? elin adamıyla sarmaş dolaş ne haltlar yiyorsun diyor sana resmen. Okan'ı tanımaz etmez, küfürler aslında dolaylı yoldan sana. Eğer yüzyüze olsaydın eminim tepkisi sadece küfürle kalmazdı. o küfürleri senin yüzüne etmekle kalmaz, yine tartaklayabilirdi.
bir de beddua etmiş sevgili karısına, oğlunun anasına.
eşinin sağlıklı bir insan olduğuna emin misin?
bence ona söyle psikolojik destek alsın.

Yani adam haklı biraz, biri sevmediği biri tanımadığı 2 insan var çevrende ve sen kafa dinlemeye gittik derken bara gidiyorsun, elbette eğlen ama bu biraz göze sokar gibi olmuş, bu evliliği bitirme inisiyatifi yavaş yavaş eşine geçiyo dikkatli adım at

Okan ilgilendi, Okan yaptı, Okan'la geldik, Okan'la çıktık diye yazdıkça tuhaf bulmuş ama içimi fesat mı tutuyorum acaba diyerek bir şey yazmamıştım ama arkadaşlar da aynı şeyi fark etmiş.

Haklı hem de sapına kadar haklıyken haksız durumdasınız şu an. Ama napılabilir bilmiyorum eşinizi durdurmak adına.

dikkat et kendine, keske hic disariya cikmasaydin.
simdi kendisini hakli saniyor yaptigi onca rezilligi bile masumca saniyor.
Karim neler yapiyor düsüncesinde suan kendisini falan unutmus yani.

Ben de Okan konusunu abartı bulmuştum. Iki günde bu kadar samimi olmanız içinde bulunduğunuz duruma göre riskli olmuş. Kısasa kısas mesajı vermişsiniz istemeden de olsa. hoş olmamış pek.

Şimdi sen zaten bu adama benim de eski tanıdıklarım var demiş bir kadınsın ki sinirden söyledin hak verdik ama esin bunu bilmiyo, bu lafın üzerine bir de olan diye biri çıkınca adam işkillendi, hani amca oğlu dayı oğlu olsa zaten tanır,o derece yakın bir akraba değil bu adam, esin haklı yani, bir de çocuğa şunu yaptı bunu yaptı diyince ipler kopmuş, üslubu yanlış olsa da eşini haklı buldum ben

Kendini açıklama yapacak duruma sokuyosun haklı iken haksız duruma düşüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…