Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Ooff konunun bi başından haberdarım..birde sonundan..

Reytingi de yüksek çıktı iyi mi..

Paramparça dizisini de böyle takip etmedim..simdi millet cıldırıyor..ben aval aval bakıyorum ekrana aynen suanki gibi..

Sanırsam 116. sayfada bir özet vardı belki o yardımcı olur. Kalanı da bu son on sayfada.

Ooff konunun bi başından haberdarım..birde sonundan..

Reytingi de yüksek çıktı iyi mi..

Paramparça dizisini de böyle takip etmedim..simdi millet cıldırıyor..ben aval aval bakıyorum ekrana aynen suanki gibi..
Valla sana ozet gecerdim ama dun et dogramaktan kolum acimis iki sayfa yazacak dermanim yok

Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek

Fazla yağladın balladın bu Okan'ı M mavi_turna yanlış anlama ama iki lafından biri Okan şöyle böyle oldu. Çok çirkinleşirim, haddimi aşarım diye bir şey yazmadım ama olaylar tatsız bir noktaya gelmiş. Ve eğer fake konuysan da kuzenim D Production'da senarist gel yarın işe başla yanlarında

Şimdi biz kocan o kızla buluştu mu buluşmadı mı yattı mı yatmadı mı bilmiyoruz ya,hep farazi konuştuk ya burda hah işte şimdi tam da kocanın kafasında bu sorular var ulan kim bu okan, akraba olsa 4 senede bilmez miyim, uzak akraba ise nerden bitti bu adam birden yaylada, 2 günde bara gidecek samimiyet nerden oluştu, hem de hayatını anlatıp barda eğleneçek kadar, hemde hemde çocuk 2 gün önce ateslendi ise....adam bunları düşünüyo, paylaştı ise ailesi de böyle düşünüyo

Ha cok yasa yazamadiklarimi yazmissin

Yani kizlar hic burayi okudugumda boyle yorumlar gorecegimi dusunmuyordum.
1. Si simdi bu yazdiklarima senaryo diyenler olmus, olabilir oyle dusunebilirsiniz ama degil. Kac gun hangi ruh hastasi gelir gece gunduz buraya yazar bilmiyorum ama o ben degilim. Ortaya bir baslik atip sacma sapan olaylari bunu hikayelestiereck kadar edebiyatim yok yani. Valla cok uzuldum. Gerci boyle birseyi banasa anlatsalar bende yuh yok gercek olamaz derdim belki. Bilmiyorum.
2. Ya okan konusunda ben yalnis bir sey yapmadim ki kocamada onu ballandira ballandira anlatmadim. Burda da oyle anlatmadim. Askolsun siz benim ustume boyle gelirseniz o okuzun de boyle davranmasi normal.
3.asli mali icin ne deseniz hakkiniz var kadin kendi eski kocasina nispet yapacak diye beni harcadi ama asla kasitli yapmaz o ayri. Hani bilmiyorum sizlerin hayatinda ki butun arkadaslariniz cok dusuncelidir belki ama benimkilerin bazilarinin beyninin sol lobu alinmis iste ne yapiyim.
4. Okan dedigim arkadas 2 gunde yanimda bitmedi cunku ben geldigimde adam yaylada idi.asli benim yanima gelmek istedi bende cok mutlu oldum. Ha oyle burda yani yaylada belki ben oyle yazinca bilmiyorum boyle kafaanizda baska turlu bir ortam mi canlandi ama okanla birlikte birdunya insan var yaylada ama benim her isime kosan o oldu ama bende aaaa bu okan bana gozmu koydu yoksa diye dusunmedim.bunada ihtimal dahi vermem.
5. Ben samsundayim yayla, barda mevcut.
6. Ben gece cikmaya merakli degilim belki en son 2 sene once cikmisimdir.ama ya gel gidelim iste kafamiz dagilir nolcak falan diye konusunca bizim asli bende iyi dedim olur. Anemi dinleyeydim iyiydi ama oldu bi kere.
7. En onemlisi bu ben oglum atesler icndeykeyn bir yere gitmedim oglum ateslendigi gecenin sabahina iyilesti gayet iyi cok sukur. Ben o kadarda degil yani.
8. Bazi arkadaslar esime hak vermis. Neden hakli o ya ben ne yapmisim.

Ha birde aslinin koydugu resimler esimin gozunden cok sarmas dolas gorulmus olabilir ama hicte oyle degil simdide baktim aslinin telefonundan hicte oyle degil.

Yaaa nerde oyle oldu ya sende mi

Ben bi öleceğim günü bilmiyorum yeminle. .ilk on sayfanın içinde bile kaç kere yazdım bu konuda bi tuhaflik var diye ara arada kaç kere yazdım ahanda size tuhaflik. ..Eğer yanlısım varsa çok özür dilerim ama fakese yeminle kral gibi senaristler halt etmiş yanınızda. ..

Mavi: erkek yatak odasının kıyısından döner, kadınlarımız aklamak için uğraşıp seni suçlar.
Sen yanında annen, kız arkadaşın olduğu halde erkekle diyalog kurdun diye, kocana nispet yapmakla, hatta aldatmakla suçlanacaksın, emin ol.
Kadının düşmanı önce kadın, sonra erkek

Valla mavi turna haklisin noluyor n bu tepkiler diye sasirmakla toplumun aynasina bakiyosun cunku gelen yorumlardan. Kocan bi halt karistirmaya niyetlenmis yakalaninca vazgecmis, sonra sen bin kat masum oldugun halde kendi kendine kafasinda oyle bir olaydan suphelendigi anda kafasinda, sana saymadigini birakmamis, yetmedi siddet gostermis. Burda ki yorumlari da o isikta degerlendir iste. Sen kurban konumundayken seviliyodun, cok insani bir sekilde bir bara gidip biraz arkadasinla oturunca (noluyosa bara gidilince artik) akraban olan erkegin (akraba ulan akraba) sana verdigi destekten bahsedilince otomatikman o kurban modundan cikip haketti konumuna dusuyosun ondan demediklerini birakmamayi hak biliyor insanlar kocan da sutten cikmis ak kasik oluyor nedense, azcik agladi gozyasi doktu ya temize cikiyor hemen. Ben senin yerinde olsam bu kadar cirkinligin ve ikiyuzlulugun icinde ne kocamdan medet umardim ne de buradan. Bu kadar cirkinligi ne sen ne bebegin hakediyosun. İnsallah hakettigin yeni sayfayi acarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…