- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.661
Oda başkasının resmi olabilir :) mesela yaniKonu fake mi değil mi bilmiyorum ama konu sahibi bir ara sosyal medya hesabı ile fotosunu paylaşmamışmıydı . Sahte ise paylaşır mı
Ooff konunun bi başından haberdarım..birde sonundan..
Reytingi de yüksek çıktı iyi mi..
Paramparça dizisini de böyle takip etmedim..simdi millet cıldırıyor..ben aval aval bakıyorum ekrana aynen suanki gibi..
Valla sana ozet gecerdim ama dun et dogramaktan kolum acimis iki sayfa yazacak dermanim yokOoff konunun bi başından haberdarım..birde sonundan..
Reytingi de yüksek çıktı iyi mi..
Paramparça dizisini de böyle takip etmedim..simdi millet cıldırıyor..ben aval aval bakıyorum ekrana aynen suanki gibi..
Kızlar buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum. Konuyu aslında başka bir arkadaşa özel mesaj olarakta attım, şuan akılcı fikirlerlere ihtiyacım var.. Okuyan varsa bana bişey diyin ya
Özelden yazdığım mesajı buraya koğyalorum.
Bizim bu okanın doğum günüydü ya işte bizde benim ankaradan gelen arkadaşımla çıktık hep birlikte bu benim arkadaş çektiğimiz bir kaç fotoyu instagram ve facebookta paylaşıp etiketlemiş epey eğleniyor görünüyoruz birde offf işte benim kocada görmüş bana whatsapp tan yazdı ilk başta gayet normal napıyosun falan dedi bende dışardayım dedim. Bu arada okan benim anne tarafımdan akraba ama önceden tanımıyordum, 35 yaşında, Aslı dediğim arkadaşım ile eşimde hiç anlaşamaz ama benim hatırıma sorun çıkarmazlar.
Eşim başta normal yazdı işte napıyosun falan diye, bende dedim dışardayım okan ve aslı var okanın doğumgünü olunca çıkalım dedik falan yazdım. Cevap gelmedi, sonra aradı eşim beni, çıktım bar dan açtım telefonu
Okan kim ya ben tanıyamadım dedi bende ya annemin bilmem nesi işte akraba uzaktan bende burada tanıştım cidden çok yardımcı oldu bize burada Ulaş (oğlumuzun adı ulaş bu arada) ateşlendi geçen gece okan sağ olsun herşeyle ilgilendi iyi bir insan falan diye anlattım. (çünkü eşim gayet normal konuşuyordu)
Sen napıyosun dedim,
Ben mi dedi, ben napıyım işte karımın onun bunun adamıyla sarmaş dolaş çektirdiği fotoğraflara bakıyorum dedi. (sarmaş dolaş değiliz ama eğleniyor olduğumuz belli)
Ben burada evde oturmuş karımın olan biteni düşündüğünü, beni düşündüğünü, yakında döneceğini bekliyorum, Allah'a dua ediyorum affetsin beni diye ki ben hiç birşey yapmamışken sen orda bir o.... ç.... ile günlerdir ne boklar yiyosun ( ve arada epey bir küfür falan)
Birde o şerefsiz benim çocuğumu sahipleniyor öylemi, kim lan o dedi. Sana da onada gününüzü göstereceğim ben dedi. Allah senin belanı versin dedi bana kapattı ben bişey diyemeden kapattı şimdide kapalı telefonu.
Canım çok sıkıldı birde korkuyorum ne yapacağımı bilemedim, sana da niye yazdım onuda bilmiyorum.
Aslı ve okan a anlattım konuyu onlarda epey üzüldü aslı fotoları kaldırdı ama ne fayda, okan da istersen ben eşinle konuşurum o kadar sorun yapma, kıskançlığından demiştir onları dedi. Ama bilmiyorum offf işler iyice karıştı.
Valla ben ilk okan ismini duyunca kocası sorun cikaracagina adim gibi emindim cok kötü olmuşHaklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek
Şimdi anladınız mı "Nasıl" olduğunu?!nasil yani
Ha cok yasa yazamadiklarimi yazmissinŞimdi biz kocan o kızla buluştu mu buluşmadı mı yattı mı yatmadı mı bilmiyoruz ya,hep farazi konuştuk ya burda hah işte şimdi tam da kocanın kafasında bu sorular var ulan kim bu okan, akraba olsa 4 senede bilmez miyim, uzak akraba ise nerden bitti bu adam birden yaylada, 2 günde bara gidecek samimiyet nerden oluştu, hem de hayatını anlatıp barda eğleneçek kadar, hemde hemde çocuk 2 gün önce ateslendi ise....adam bunları düşünüyo, paylaştı ise ailesi de böyle düşünüyo
Yaaa nerde oyle oldu ya sende miFazla yağladın balladın bu Okan'ı M mavi_turna yanlış anlama ama iki lafından biri Okan şöyle böyle oldu. Çok çirkinleşirim, haddimi aşarım diye bir şey yazmadım ama olaylar tatsız bir noktaya gelmiş. Ve eğer fake konuysan da kuzenim D Production'da senarist gel yarın işe başla yanlarında
Yok bende aramadim tekrar olurda gelirsede cevabini alir gider. Ne olacaksa olsun bundan sonrasida yason gelisme ne esinden ses soluk varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?