bu da problem biliyorum görmezden gelmeye çalışıyorum ama patlak veriyor işteDugunu fln bi kenara koyalimda. BU kadar sabit fikirli karsisindakini dinlemehen empaati yapamayan bi adamla nasil omur gecirceksin? Bu daha buyuk bi problem degil mi?
benimde köyüm var ve artık orda da düğün salonlarında oluyor. yaşam tarzını kabullenmiştim ama hayatımın en önemli günü. zaten ailemde kabul etmez bunu bilmiyorumBenimde bi koyum var ve bizim koyede gelin gelince koy meydanında duğun olur. Yani bi duğun salonu tutulsa zaten koy halkının gideceğini zannetmiyorum.. Ama sen koye yerlşme konusunu iyice duşun bence. Çunku yaşam tarzı çok farklı olacak. Alışkanlıklarını terketmen gerekecek. Zorlanabilirsin..
kıyamıyorum bunun için ayrılmak zoruma giderBence haklı, nereye gelin gideceğinizin farkında olun. Bu kadar geç aydınlanmayın. Şimdiden zor gelen şeylerin evlendikten sonra kolay geleceğini ummuyorsunuz heralde.
askerde gelince iş bulacakKoyde yasamaya uyum sagliycagindan eminmisin ?
Calismicaksin sanirim. Sevgilin ne is yapiyor?
yani çok uçuk bi istek değil. Eğer yakın civarda bi salon varsa tutulabilir.. Ben ordaki yaşam tarzına alışabilecek misiniz onu merak ediyorum..benimde köyüm var ve artık orda da düğün salonlarında oluyor. yaşam tarzını kabullenmiştim ama hayatımın en önemli günü. zaten ailemde kabul etmez bunu bilmiyorum
öyle cimri biri değil böyle düşündüğünü sanmıyorum gerçekten dediğim dedik ve benim onun için herşeyi göze almamı bekliyorBence siz salon fikrinden vazgeçin masraf olmaın diye sizi küçümsemekle suçluyor oysa köyde yaşayanların tümü artık salonda düğün yapıyolar. Bence sizi kandırmaya çalışıyor gibi
beni korkutan da bu işteKoye yerlesme isi i iyice dusun. Davulun sesi uzaktan gelir derler.
Sevgilin de hakli sende köyde meydanda olur bu gercek. Ama sende salonda isteyebilirsin haklisin.
Ama sevgilinin kompleksleri var belli. En ufak bir konusmada bu oluyorsa oooo siz daha nisan ev hazirliklari falan yapacaksiniz bir seye hayir desen sen surekli onlari kucumsuyor olacaksin herhalde.
evet zor biliyorum farkındayım gece gündüz bunu düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorumBence siz "ben herseyi dusundum ,goze aldim " diyorsunuzda alamamissiniz bence ki zaten zor birsey sehir merkezinden köye geçmek bu kucumsemede degil
burda olsaydı da bişey değişmezdi biliyorum tanıyorum onuOnun istedigi yerde zaten yaşamayı kabul etmissin ona bişey diyemem. Ama askerde adam bi farklı düşünüyor canım gelince konusalım de. Uzaktan uzaga bişey halledemezsiniz
hemde nasıl ben yanlış bişey demiş miyim?Bence onlar kompleks yapmış beğenmiyorsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?