kabul etmiyor ki köy meydanında sabaha kadar düğün olacakmış düğün salonunda olmazmış bu. kapattı telefonunu bi kaç günde açacağını sanmıyorumyani çok uçuk bi istek değil. Eğer yakın civarda bi salon varsa tutulabilir.. Ben ordaki yaşam tarzına alışabilecek misiniz onu merak ediyorum..
hemde nasıl ben yanlış bişey demiş miyim?
askerde gelince iş bulacak
O zaman ikinci kez bi düşün. Sevmekle ilişki yürümüyor ki, sen onun için alışık olmadığın bi yerde yaşamayı kabul ettin ama o bi düğünü sana çok mu görüyor.burda olsaydı da bişey değişmezdi biliyorum tanıyorum onu
22 yaşındayız. kopmak istemiyormuş şehir hayatına avmlere karşı doğal hayat istiyormuşSehirde yasamaya ikna edemezmisiniz. Hem is konusuda sinirlidir koy ortaminda. Yasiniz kac
kıyamıyorum bunun için ayrılmak zoruma gider
senin düşündüklerini inan bende düşündüm düşünüyorumda ama işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı inan bilmiyorum tek umudum atama olması veya askeriyede uzman olarak kalması bunlar olmazsa geleceğim beni çok korkutuyor.Arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç olduğunu tahmin ediyorum, umarım alınmazsın ama bence kendine yazık ediyorsun. Alışık olmadığın, bambaşka bir hayat seni bekliyor olacak, karşında seni anlamayan, dediğim dedik bir adam var. Şimdi "sevgi" faktörünü her şeyin önüne koyup her şeyi göze almış olabilirsin, şu an böyle düşünüyorsun ama evlilik oldukça farklı bir olay, bilmiyorum yani iyi düşündün mü? Umarım pişman olmazsın sonradan.
evet benim zoruma giden de bu zatenO zaman ikinci kez bi düşün. Sevmekle ilişki yürümüyor ki, sen onun için alışık olmadığın bi yerde yaşamayı kabul ettin ama o bi düğünü sana çok mu görüyor.
haklısın biliyorumO zaman köy meydanı düğünü de zorunuza gitmeyecek, yani bazen ne yapacağım diye düşünmenin manası yok. Ödün vermeyen biriyle bu işler böyle yürür.
22 yaşındayız. kopmak istemiyormuş şehir hayatına avmlere karşı doğal hayat istiyormuş
emin değilim
yazmaz aramaz bile o uzun bi süre. kendine göre haklı çünküIkna etmeye calis, edemezsende bilinmezliklere atma kendini..
şalvarlı falan değiller o kadar değil tabi ama köy işte. ben çok sevmem gezmeyi ama avmye gideyim desem iki dk sahile inip bi hava alayım desem 5 dk hasta olsam hastaneye gidecek olsam 10 dk mesafede orda öyle olmayacak bunları biliyorum farkındayım ama ne biliyim onun için kabul etmediğim zaman çok kırılıyor onu yeterince sevmediğimi değer vermediğimi düşünüyor. ama ya ben? benim isteklerim hayallerim? robot değilim ki benBence sen kenara çekil ailen konuşsun , o şimdi birde askerde ya erkeklik taslıyor birde sen köye nasıl alışacaksın , artık evlendikten sonra bdv tekrar konu açacak gibisin ,yer sofrası, şalvar giyinmen, birde köyde işler bitmez
vallahi aşk uğrunada herşeye katlanılmaz bence çok iyi düşün
şalvarlı falan değiller o kadar değil tabi ama köy işte. ben çok sevmem gezmeyi ama avmye gideyim desem iki dk sahile inip bi hava alayım desem 5 dk hasta olsam hastaneye gidecek olsam 10 dk mesafede orda öyle olmayacak bunları biliyorum farkındayım ama ne biliyim onun için kabul etmediğim zaman çok kırılıyor onu yeterince sevmediğimi değer vermediğimi düşünüyor. ama ya ben? benim isteklerim hayallerim? robot değilim ki ben
şalvarlı falan değiller o kadar değil tabi ama köy işte. ben çok sevmem gezmeyi ama avmye gideyim desem iki dk sahile inip bi hava alayım desem 5 dk hasta olsam hastaneye gidecek olsam 10 dk mesafede orda öyle olmayacak bunları biliyorum farkındayım ama ne biliyim onun için kabul etmediğim zaman çok kırılıyor onu yeterince sevmediğimi değer vermediğimi düşünüyor. ama ya ben? benim isteklerim hayallerim? robot değilim ki ben
ne yapacağımı bilmiyorumKöyde yetişen erkeklerdede bir inat olur ,dediğim dedik işin zor kızım, aşkta bitiyor bir zaman sonra , sürekli lnadıyla kendinden tiksindirmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?