zaten şuan düşünmüyorum ama bitecekse uzatmanın anlamı yok bi yandanda askerde çok yalnız tek dayanağı benim bu dönemde ayrılmak istemiyorum ki zaten ayrılmakta istemiyorum galibaNişanı uzat aceleye getirme evliliği , sen onun dediğini yapmak zorundasın gibi sanki ,
evet biliyorum bende gitmiştim bi ara bağ işi için dedemlere yardım etmek için güya bi hafta yataktan kalkamadımDavulun sesi uzaktan Hoş gelirmiş.
Eşimle her sene 1 haftalığına köye gidiyoruz o 1 hafta bana 1 yıl gibi geliyor. Ki köye gelin gitmekten bahsediyorsunuz. :S
Ema1 arkadaşın da dediği gibi Nişanı biraz daha uzat .İyi düşün..
düzelme şansı yok mu acabaOrtada nişan bile yok sadece aileler tanışmış,iyi düşün ve düşünmekle yetinme işleme koy bu düşünceni yaşın daha çok genç,yazık etme kendine
napayım peki ayrılayım mı onun ayrılmasını mı bekliyim atanmasını mı? napayım bilmiyorumKoye gelin gittigin icin cok pisman olacaksin, bunu yaz kenara
haklısınKöy düğünü vs. için değil ama bu kadar empati yoksunu bir insanla ömür geçmeyeceği için evet ayrılınır.
Bence yok..düzelme şansı yok mu acaba
biliyorum düşündüm aslında ama olmayacağını kendime itiraf edemiyorum çok güzel farkındayım yoksa herşeyinYa anlayamadim, erkekler için niye bu kadar fedakarlik yapiyorsunuz? Sehirden köye gitmek nedir allasen? Yasadigi yerden dolayi kompleklsi olan bir erkek, empati kurmaya bilemeyen erkek ile evlenmek nedir?
Bence sen bunlarin hiçbirini düsünmedin. Evlilik sadece nisandan, dügünden ibaret degildir canim. Hatta onlar evliligin en kolay parçasidir. Sanirim daha yasin genç. Bu evlenme fikrini tekrar düsün derim, hatta tüm iliskini tekrar gözden geçir. Eger evlenirsen çok mutsuz olursun çünkü.
atanma ihtimali olduğu için kabul ettim diyebiliyorum galiba olmazsa ne olacak bilmiyorum bendeBu iş yaş,arkadasin dedigi gibi ,dugun nisan laylaylom mu saniyosun?koyde yasamayi kabul ettinde ,salon yada koy meydanimi sorun?alt tarafi kapali bi alan,masa sandalye ,muzik,pasta....inanamiyorum..yine de insallah pisman olmazsiniz..
evet bunu bende düşündüm bugün ben herşeye evet dersem sorun yok ama düşüncelerimi dile getirdiğim an kavga kıyametarkadaşım düğün işin görünen kısmı da insan köye yerleşmeyi kabul eder mi ? hadi ettin diyelim uyum saglayabilcekmisin benim ruhum sıklır.bizim de var köy gideriz iki dalından meyve ver geliriz öyle yerleşmek falan çok zor işler .adam zaten rahat sen fedakarlık yaptığın ssürece ilişkiniz devam etcek demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?