Kocaman sunum takıntısı🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayri ayri tabaklarda yapıyorum genelde ama ana yemek pilav meze bir tabakta seviyor kendisi
Ben de oyle. Buyuk bir servis tabagina yiyeceklerin nizami bir sekilde konmasini seviyorum, yaninda kucuk bir kasede yogurt veya salata olabilir ama genel servis tek tabakta :)

Evet haftaya boğa burcu oğluş dünyaya getircem nasipse, inşallah memeye kurdele istemez
Hahahha bu iyiydi ama sansliniz gercekten hem cok iyi evlat hem cok iyi bir es, evde yardımcı dışarda koruyucu kendini düşünmez beni düşünür sofrada ikimizin sevdiği bisey olsun yemez ben yiyim diye, bisey istiyim ben istediğimi unuturum o unutmaz alır getirir bunlar sadece bi kacı gercekten cok fazla iyi yanı var, evlat olarakta mesela diger kardesleri babasının yanina bile gelmezken eşim her zman destekcisi her zman yanında hep der ben babama yapıyorum ilerde çocuğum bana yapcak diye bu huyu cok hoşuma gidiyor, merhamet olarakta yolda birisi para istesin sorar ne icin yemek icin gider onla yemek yer☺ kıyamaz kimseye, nasipse bende hamileyim benim ki terazi burcu olcak sanırım

Günahımızı alıyorsun yengenc.
bacım ne yapayım, bende bir terazi var plastik tabağa en sevdigi meyvelerden salata yap, iştahi kacar. Tabaga şekilli şukullu karnabahar haşlaması diz, mutlu mutlu yer.
o yuzden tahmin hakkimi kullandım ama boga'ymis. Gerci al birini vur otekine. Ikisini de estetik zevklerden sorumlu venus yonetiyor

Allah nasip ederse cocugum terazi olcak benzicekler mi yoksa

Ne güzel estetiğe önem veriyor benim eşimde direkt böyle olmasa da derli toplu göze hoş gelen şeyleri sever bende öyleyim bu iyi bişey

Haklisiniz o kadar yemekle ugrasildiktan sonra yenilip geçilebilir ama ben de sunumculardanım
Yani o yemek sofraya güzel konulacak yoksa yemem, yesem de doymam takıntı gibi birşey..
Ha ben kendim yapıyorum beyin de çok isterse kendisi yapsın bi zahmet

Her gün her gün daralir ya insan sunum hazirliycam diye.
Siz bu sunum işini direk eşinize kitleyim bence. Ne kadar da güzel hazırlıyordum diye verin gazi.

Son düzenleme:
Yapıyor zaten canım ama ben koyunca da istiyor

Sende ona birgün sunum yapacağım bir gün daha serbest bir görüntü sunacağım de. Yemek sunumlarında serbest stil siye bişey var bende bunu seviyorum ikimizin ortası olsun de:)
Haha biliyor beni baş başa ben corba tabagi ayri sulu yemek tabagi ayrı ana yemek tabagi ayrı yaparım ama o hepsi guzel bi sekilde düz tabakta olsun tafararında desem de yemez

Ayy inşallah inşallah senin de bebeğin hayırlı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…