- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.703
- 1.123
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Ben de oyle. Buyuk bir servis tabagina yiyeceklerin nizami bir sekilde konmasini seviyorum, yaninda kucuk bir kasede yogurt veya salata olabilir ama genel servis tek tabakta :)Ayri ayri tabaklarda yapıyorum genelde ama ana yemek pilav meze bir tabakta seviyor kendisi
Hahahha bu iyiydiEvet haftaya boğa burcu oğluş dünyaya getircem nasipse, inşallah memeye kurdele istemez
Haha izlediği tek şey kuruluş osman ve eşkiya dunyaya hukumdar olmaz program delisi benim malesef o yabancı filmler ve bu iki diziZuhal Topla’ı çok mu izliyor?
Günahımızı alıyorsun yengenc.
Allah nasip ederse cocugum terazi olcak benzicekler mi yoksabacım ne yapayım, bende bir terazi var plastik tabağa en sevdigi meyvelerden salata yap, iştahi kacar. Tabaga şekilli şukullu karnabahar haşlaması diz, mutlu mutlu yer.
o yuzden tahmin hakkimi kullandım ama boga'ymis. Gerci al birini vur otekine. Ikisini de estetik zevklerden sorumlu venus yonetiyor
duzeliyor muBaşlık çok rahatsız edici,düzeltir misiniz?
Ne güzel estetiğe önem veriyorBaş başayken bile sunum seviyor tabağa güzel konulsun istiyor, pilav et yogurt vs. düz tabakta bölüm bölüm olsun istiyor, e bende baş başayız ne gerek var ya zaten normalde misafir gelince sunum yapıyorum tatlı çay sunum vs. Yapıyorum ama esim ana yemekte özellikle tabaga restorantta koyulur gibi istiyor hatta cogu kez kendi yapar ve kendi sunum hazırlar tek taraflı yap yiyim kafasi yok cok sukur ama bas basa ben normal koyulup yenmesini seviyorum o hazırladığı zaman bi sunum yapıyor görseniz restorantta yiyoruz gibi, dün de tatlı istedi küçük kase tabaga koydum bune aşkım diyo la havle yav Alt tarafı tatlı ne yapayım ciceklerlemi süsleyim, silori var yogurtlu bilen bilir altı duz üstü yogurtlu sırasında yiyelim şu görsele bak diyo poffff
Bazen abartı geliyor canımNe güzel estetiğe önem veriyorbenim eşimde direkt böyle olmasa da derli toplu göze hoş gelen şeyleri sever bende öyleyim bu iyi bişey
Sende ona birgün sunum yapacağım bir gün daha serbest bir görüntü sunacağım de. Yemek sunumlarında serbest stil siye bişey var bende bunu seviyorum ikimizin ortası olsun de:)Bazen abartı geliyor canım
Yapıyor zaten canım ama ben koyunca da istiyorHaklisiniz o kadar yemekle ugrasildiktan sonra yenilip geçilebilir ama ben de sunumculardanım
Yani o yemek sofraya güzel konulacak yoksa yemem, yesem de doymam takıntı gibi birşey..
Ha ben kendim yapıyorum beyin de çok isterse kendisi yapsın bi zahmet
Haha biliyor beni baş başa ben corba tabagi ayri sulu yemek tabagi ayrı ana yemek tabagi ayrı yaparım ama o hepsi guzel bi sekilde düz tabakta olsun tafararında desem de yemezSende ona birgün sunum yapacağım bir gün daha serbest bir görüntü sunacağım de. Yemek sunumlarında serbest stil siye bişey var bende bunu seviyorum ikimizin ortası olsun de:)
O zaman bi gün senin dediğin gibi bi gün onun, hak geçmesinYapıyor zaten canım ama ben koyunca da istiyor
Bunu denicemO zaman bi gün senin dediğin gibi bi gün onun, hak geçmesin
Düzelir düzelir.Yazım ,noktalama takıntım var .duzeliyor mu
Herkesin bi takıntısı var ben kendiminkini kesfedemedimDüzelir düzelir.Yazım ,noktalama takıntım var .
Ayy inşallah inşallah senin de bebeğin hayırlı olsunHahahha bu iyiydiama sansliniz gercekten hem cok iyi evlat hem cok iyi bir es, evde yardımcı dışarda koruyucu kendini düşünmez beni düşünür sofrada ikimizin sevdiği bisey olsun yemez ben yiyim diye, bisey istiyim ben istediğimi unuturum o unutmaz alır getirir bunlar sadece bi kacı gercekten cok fazla iyi yanı var, evlat olarakta mesela diger kardesleri babasının yanina bile gelmezken eşim her zman destekcisi her zman yanında hep der ben babama yapıyorum ilerde çocuğum bana yapcak diye bu huyu cok hoşuma gidiyor, merhamet olarakta yolda birisi para istesin sorar ne icin yemek icin gider onla yemek yer☺ kıyamaz kimseye, nasipse bende hamileyim benim ki terazi burcu olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?