Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Resmen sinirlenmis biseyler yapmaya calisiuor gibi bide ses acmis bunda. Sonra daha aman daha dikkat et

eski konularına baktım da sakın ha sakın o çocukla evleneyim deme hayatının hatasını yaparsın burda da çokkk konu açarsın evlilik şikayetleri hakkında

eski konularına baktım da sakın ha sakın o çocukla evleneyim deme hayatının hatasını yaparsın burda da çokkk konu açarsın evlilik şikayetleri hakkında

O geriz.kli da surekli bana kulp takmaya basladi. Zayifsin,cirkinsin,soylesin,boylesin.
O gunden sonra ne aradi ne sordu.
8 yilimi cope attim. Ona mi yanayim
Ust kattaki sapiga mi yanayim.
Ha bi de sinavim var.
Ya sabir.

Şuan gözdağı vermeye çalışıyor gibi yapılan konuşma hiç de umrumda değil havasında sapık. Kapını iyi kapat kılıtle yanına gelebilcek arkadaşın yok mu bu gece? B Bncrn93

Adam süper manyak bence yanında her daim biber gazı bulundur. Dikkat et kendine boylelerinin ne yapacağını kestiremezsin.

O geriz.kli da surekli bana kulp takmaya basladi. Zayifsin,cirkinsin,soylesin,boylesin.
O gunden sonra ne aradi ne sordu.
8 yilimi cope attim. Ona mi yanayim
Ust kattaki sapiga mi yanayim.
Ha bi de sinavim var.
Ya sabir.
o gerizekalı kompleksli kendi aşağı olduğu için sizi aşağılamış iyiki de yapmış ama kurtulmuşsunuz

Şuan gözdağı vermeye çalışıyor gibi yapılan konuşma hiç de umrumda değil havasında sapık. Kapını iyi kapat kılıtle yanına gelebilcek arkadaşın yok mu bu gece? B Bncrn93

Ya cok gerginim. Az once de apartmandan sesler geldi. Anlayamadim.
Bi ara kapatti muzigi. Simdi de dizi acmis son ses.
Ablami aradim izin alacak.

Merak etmeyin bence hocanızın konuşması iyi olmuştur, müzik falan aklınca takmıyorum havalarında ergen kılıklı herif

Hocanızı da takdir ettim vallahi

Ona ne kadar tesekkur etsem az. Esiyle o kadar ilgilendiler ki hatta bu gece evlerine davet ettiler de artik rahatsizlik vermeyeyim diye evde kaldim.
Sapik su an son ses dizi acti. Ders calisiyorum dedim diye mi yapiyor acaba

B Bncrn93 Korkma canım sadece kapını açma ne olursa olsun. Karşı komşun nasıl biri bahsetme fırsatın oldu mu komşulardan birilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…