Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Ona ne kadar tesekkur etsem az. Esiyle o kadar ilgilendiler ki hatta bu gece evlerine davet ettiler de artik rahatsizlik vermeyeyim diye evde kaldim.
Sapik su an son ses dizi acti. Ders calisiyorum dedim diye mi yapiyor acaba

Ay Allah’ın manyağı. Yüksek ses devam ederse saat 12’den sonra polisi arayın onlar gelip uyarıyor hiç muhatap olmayın

B Bncrn93 Korkma canım sadece kapını açma ne olursa olsun. Karşı komşun nasıl biri bahsetme fırsatın oldu mu komşulardan birilerine

Cok sagolun kizlar. Sizler de olmasaniz kafayi yiyecegim. Ablam surekli ariyor,tutturdu polis cagir diye.
Polis ne yapacak simdi ne diyeceksem.

Karsi komsuya gittim evde yoklardi. Ben de firsat bulamadim sonrasinda.

Ay Allah’ın manyağı. Yüksek ses devam ederse saat 12’den sonra polisi arayın onlar gelip uyarıyor hiç muhatap olmayın

Gelirler mi ? Iyice yuz goz olur muyum bu adamla?
Sanki odamda tv izliyor ya
Rezil.
Bugune kadar ilk kez bunu yapti. Resmen beni rahatsiz etmek icin.

Ya kizlar gelmez dimi bu gece ????
Gelirse polisi arasam hemen gelirler mi???
Gelince kameraya falan ceksem ispatlamis olur muyum,inkar etme ihtimaline karsilik.
Valla kafayi yedirtti bana.

Yani adam hem aşırı cüretkar hem de yaptığı herşeye bi bahane bulabilecek şekilde yapıyor. Mesela hocanıza ses geldi de falan filan diye hemen atmış bişeyler. Polislere de büyük ihtimalle yönetici olduğunu söyleyip yanlış anlaşıldım diyecek. Hani şu tipik durum vardır ya kızlar hepimiz en az bir kere maruz kalmışızdır,adam sana niyetini hissettirir ama kanıtlayamazsın öyle sinsice yapar bunu. Çok öfkelendim yaşadıklarına..Biz kadınız ya bu şekilde yaşamak zorunda değiliz biz. Ne biçim bi düzen bu

Gelince kameraya falan ceksem ispatlamis olur muyum,inkar etme ihtimaline karsilik.
Canım sen sakin ol sadece.Korkma.Eğer gelirse evde yokmuş gibi yap ya da polis çağır ama sakin ol.Kapıyı açma.

Cnm gelirse kapiyi acmadan kamerayi ac ve kaydet olaylati ama kapiyi acma kapiyi kiricak hali yok elinde delil olur korkma bisey de yapamaz

Gelirler mi ? Iyice yuz goz olur muyum bu adamla?
Sanki odamda tv izliyor ya
Rezil.
Bugune kadar ilk kez bunu yapti. Resmen beni rahatsiz etmek icin.

Gece 12’den sonra ses devam ederse isim vermeden arayın polisi, komşuyum diyerek

Polis gelir uyarır sizi muhatap etmezler

Yanında sopa biber gazi gibi kendini koruyacağın şeyler bulundur ses karşı komşularından birkaçına söylesen onlarda uyarır ses konusunu ordan taşınmanın yoluna bak pislik ne yapacağı belli olmaz yada birileri gelsin yanında kalsın

Sınava hazırlanırken insanın kafası zaten çok dolu oluyor bir de bununla uğraşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun sakın o herife ondan korktuğunuzu belli etmeyin , ablanızın yanınıza gelmesi çok iyi olur. Ders çalışamıyorum aklımı veremiyorum diye üzülmeyin bu olayı hallettiğinizde aynı verimle çalışmaya devam edersiniz gelişmeleri de vaktiniz oldukça buraya yazın lütfen aklımız sizde kalır.

Sende kendisinin duyacağı bir şekilde telefonla konuşuyormuş gibi yap tamam abi yolda mısınız falan diye işe yaramaz mı acaba

Yüksek sesle müzik dinlemesinin bi sebebi daha olabilir, sen şikayet etmeye git diye yapıyor olabilir mi aklıma takıldı şimdi..Kapıya gelirse açmadan konuş bence kamerayıda aç bu saatte kapıyı açamam x bey neden bu saatte geliyorsunuz rahatsız oluyorum vs. Herşey kayıtlı olsun

Cok gerginim ya.
Kapiya gelirse konusturcam kapiyi acmadan, niye geldiniz diye.
Sonra direkt polisi ararim.

Gercekten cok haklisiniz.
Su sapikliga ben maruz kaliyorum. Neden ?
Cunku YALNIZ YASAYAN BIR KADINIM.
Cunku bu ulkede yalniz yasayan bir kadinsan bunlara maruz kalabilirsin.
Ailem olmasaydi bugun anlatacagim kimse olmasaydi ne olacakti ?
Polisler mi bir sey yapacakti ?
Universitede beni sozle taciz eden adam okula babam diye ardimdan girmeye calistiginda sikayetimden vazgecirmeye calisan polis ne yapacak ?
Bu kadar kolay mi ya ?
Sinirlerim tepemde gercekten. Kadinim diye bu terbiyesizlikler nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…