Ona ne kadar tesekkur etsem az. Esiyle o kadar ilgilendiler ki hatta bu gece evlerine davet ettiler de artik rahatsizlik vermeyeyim diye evde kaldim.
Sapik su an son ses dizi acti. Ders calisiyorum dedim diye mi yapiyor acaba
Ay Allah’ın manyağı. Yüksek ses devam ederse saat 12’den sonra polisi arayın onlar gelip uyarıyor hiç muhatap olmayın
Canım sen sakin ol sadece.Korkma.Eğer gelirse evde yokmuş gibi yap ya da polis çağır ama sakin ol.Kapıyı açma.Ya kizlar gelmez dimi bu gece ????
Gelirse polisi arasam hemen gelirler mi???
Gelince kameraya falan ceksem ispatlamis olur muyum,inkar etme ihtimaline karsilik.
Valla kafayi yedirtti bana.
Cnm gelirse kapiyi acmadan kamerayi ac ve kaydet olaylati ama kapiyi acma kapiyi kiricak hali yok elinde delil olur korkma bisey de yapamazYa kizlar gelmez dimi bu gece ????
Gelirse polisi arasam hemen gelirler mi???
Gelince kameraya falan ceksem ispatlamis olur muyum,inkar etme ihtimaline karsilik.
Valla kafayi yedirtti bana.
Gelirler mi ? Iyice yuz goz olur muyum bu adamla?
Sanki odamda tv izliyor ya
Rezil.
Bugune kadar ilk kez bunu yapti. Resmen beni rahatsiz etmek icin.
Belki yukarı çıkıp şikayet et diye yapıyordur...
Yüksek sesle müzik dinlemesinin bi sebebi daha olabilir, sen şikayet etmeye git diye yapıyor olabilir mi aklıma takıldı şimdi..Kapıya gelirse açmadan konuş bence kamerayıda aç bu saatte kapıyı açamam x bey neden bu saatte geliyorsunuz rahatsız oluyorum vs. Herşey kayıtlı olsun
Sende kendisinin duyacağı bir şekilde telefonla konuşuyormuş gibi yap tamam abi yolda mısınız falan diye işe yaramaz mı acaba
Yani adam hem aşırı cüretkar hem de yaptığı herşeye bi bahane bulabilecek şekilde yapıyor. Mesela hocanıza ses geldi de falan filan diye hemen atmış bişeyler. Polislere de büyük ihtimalle yönetici olduğunu söyleyip yanlış anlaşıldım diyecek. Hani şu tipik durum vardır ya kızlar hepimiz en az bir kere maruz kalmışızdır,adam sana niyetini hissettirir ama kanıtlayamazsın öyle sinsice yapar bunu. Çok öfkelendim yaşadıklarına..Biz kadınız ya bu şekilde yaşamak zorunda değiliz biz. Ne biçim bi düzen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?