Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

mesafeni koru kendine bir umut bulur en ufak bir konuşmada bile. uzak dur getirdiklerini de alma yeme.

Ay çok dikkatli ol. Balkonu kapıyı falan kitle. Manyak herif. Taşınabilirsen taşınsan keşke. Dikkat et eve girip çıkarken. Apartman görevlisinede rahatsızlığından bahset bence. En azından kollar seni. Yani rahatsızlığın karakolluk boyuyna gelirse adam şahitlik eder en olmadı.

Bi süre Aileni çağır misafir cagırmadıgına.
Arada kapı önüne iki üç çift ayakkabı koy evde birileri varmıs gibi
Gelirse sakın acma
İşe giderken ışığı acık koy evde biri var sansın.
Akşamları otururken iki ayrı odayı yak evde birden fazla kişi var snsın
İşe giderken tv ya da radyo acık bırak
VS vs
En önemlisi kapıyı calarsa sakın acma

Bence sakın açmayın ya eğer bayıltıcı sprey sıksa hiçbişi de yapamazsınız. Hiçte anlattığın şeyler adamın amacının ne olduğu belli yani

Urkutucu manyak mi ne. Aprtman gorevlisine de soyleyin, ailenize de soyleyin, Tanidik birileri varsa ona da soyleyin. Arkadaslarin onerileri oldukca mantikli, onlari da dikkate alin.

Apartmanda güvenilir kimseler varsa başta apartman görevlisi dahil haberdar edin. Özellikle komşu teyzeler böyle şeylere dikkat ederler en azından size bir destek olur. Artı eğer artniyeti varsa ki var gibi görünüyo apartmana aranızda bişey var imajı verebilir o adam bu şekilde bi iki kez kapınızda görseler komşular zaten yanlış anlamaya müsait herkes. O yüzden rahatsızlığınızı dile getirin bence en kısa zamanda. Ne yazıkki diyorum ne yazık ki bu ülkede kadın olmak zor...

Bence Bian önce ordan taşın belki takıntılı bir Manyak tır allah korusun başına iş getirir çözüm lere hep olumsuz konusmusun ama bişey yap yani taşın uzağa git

Dershaneye gittim ordakilere anlattim her seyi. Sagolsunlar cok ilgilendiler. Bisey olursa direkt onlari arayacagim.
Derse merse giremedim kafam o kadar daginik.
Bir de cok sevdigim bir hocam var ona da gittim, cok ilgilendi benim adima cok endiselendi.
Esiyle birlikte bu aksam bana geldiler.
Direkt ust kata cikti hocam. Abisiyim biz hep geliyoruz siz gece niye asagi indiniz demis. O da " bi ses duydum da endiselendim ondan geldim" demis.
Hocam da sagolsun, oyle gecenin bi yarisi kapiya gelemezsiniz. Ses duyuyosaniz polisi arayin,gelmeyin vs demis.
Biraz da gozunu korkutmus anladigim kadariyla. Acik acik anlatmadi yuzeysel bunlari anlatip gecti.
Esi de sagolsun benimle o kadar ilgilendi ki. Evime korkarak girdim resmen bugun.
((

Niye cikti yukari hocaniz , umarim bu ters tepmez. Korktugunuzu anlamistir adam. Hala mi yuksek sesli muzik var. Bekar miydi bu adam? Ablaniz da yaninizdayken hic boyle seyler yapti mi?

anaaaaa tam sapık ailenize haber verin çözüm bulun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…