Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Bence hocalarin gittigini gordu ve evde teksin korkutuyo suan seni kitle heryeri tak kulakligini uyu canim daha fazla yorulma

Beni ne kadar iyi anladiniz. Cidden bir saat calismayinca bile uzulurken su manyak yuzunden gunlerdir calisamiyorum. Bir yandan onun stresi beni boguyor.
Calismaya calisiyorum kafami bi turlu toplayamiyorum.
Ablam gelsin ya yalniz kalmak istemiyorum
Cok tesekkur ederim,yazarim tabii.

Ya kizlar gelmez dimi bu gece ????
Gelirse polisi arasam hemen gelirler mi???
Gelince kameraya falan ceksem ispatlamis olur muyum,inkar etme ihtimaline karsilik.
Valla kafayi yedirtti bana.
Evet gelirler
Geçen konu açıldı bütün emniyet seferber oldu kk sayesinde
Sen kaldigin yerin adresini ver istersen yöneticiye hemen emniyeti seferber eder merak etme

Görünce ya da gelince telefonda bekliyorum baba seni evden cikcam anneme söyle çabuk bitirsin alışverişi bugünde erken gelin diyip kapatın noldu buyrun diye sert çıkın iyi fikir bence

canim evin kirami bilmiyorum ama eger kiraysa tasin bak bu adamdan ben ta burdan korktum

Kira,agustosa kadar kalacaktim.
Burda ev bulmak da zor.
Eger boyle giderse durmam.
Ya gercekten bir yanim o kadar kizgin ki, kendi halimde evimde sinava calisan bir insanken bir pisligin iki uc hareketiyle evimden duzenimden huzurumdan olurum diye o kadar ofkeliyim ki anlatamam.

yani valla bu ulkede bi kadin neden yalnis yasayamaz
allah belalarini versin böylelerinin
adam resmen kafata takmis yaa
bisey olursa yazin olurmu gelirse falanbiz polisi arariz bi arkadas adresinizi verin demis kazen ye yazin korkmayin ayetel kürsi okuyun kendinize ama insallah o adam size bisey yapmaz gelmez bi daha

Görünce ya da gelince telefonda bekliyorum baba seni evden cikcam anneme söyle çabuk bitirsin alışverişi bugünde erken gelin diyip kapatın noldu buyrun diye sert çıkın iyi fikir bence

Ya bu igrenc mahluk benim yalniz yasadigimi biliyor.
Hocam geldi ya belki durulur diyecektim ki hala beni rahatsiz edecek hareketler pesinde.

Ya bu igrenc mahluk benim yalniz yasadigimi biliyor.
Hocam geldi ya belki durulur diyecektim ki hala beni rahatsiz edecek hareketler pesinde.
O zaman cazgır tavırlar sergileyin sinirli ve korkusuz bir kadın imajı çizin. Ya tr 'de yaşamak kadın olmak ne zor ya .Tek başına yasayamamak hatta yuruyememek Allah sabır versin hepimizi korusun şizofren erkeklerden

Su an kalbim kut kut atiyor.
Surekli okuyorum. Uyuyamiyorum gunlerdir. Butun dengem sasti.
Allah kahretsin bu adami.
Bu gece gelirse dunyalari uyandiracagim. Yetti ya gercekten 2 haftadir huzurum kalmadi.
Bi de posta kutum eve gelince yine acikti.
Amac ne sizce ?

Yok degil yalniz yasiyorum ben siz de mi. Yalniz yasiyosunuz diye sormustu ordan biliyorum bi de kimseyi gormedim yaninda.
Yan dairende kim var yada karşı dairende git onlara yanlız kalamiyorum korktum yardımcı olurmusunuz diye rica etsen
Eşşek değiller ya belki yardim ederler konuyu da anlatırsınız

Adam beni yerimden yurdumdan edecek ya.
Bir ton derdim varken bu cikti.
Bi hareket daha yapsin susmam artik. Dun gece evime geldi ya, neymis ses duymus..
Rezillige bakar misin ?
Gece 2'de kim kimin ziline basar ?
Gercekten kadin olmak zor bu memlekette kadin olmak cok zor.

Yan dairende kim var yada karşı dairende git onlara yanlız kalamiyorum korktum yardımcı olurmusunuz diye rica etsen
Eşşek değiller ya belki yardim ederler konuyu da anlatırsınız

Bugun gittim de bulamadim kimseyi. Sabah kesinlikle anlatacagim, herkes bilsin.

Uz
Aman aman uzak durun lütfen ailenizede söyleyin verdiği hiç bir şeyi yemeyin başınıza herşey gelebilir kimseye güven yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…