Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

ne haddine sapık 1-2 de calıyor .ALLAH KORUSUN

Ben de benzer fikirlerdeyim inşallah biter bu taciz

Şöyle de olabilir.
Önce uyarır sert tonda. Baktı yine bir bahaneyle geldi kapıyı çalıyor manyak. Adamın diğer taraftan duyacağı kadar yüksek bir sesle 155 i arayıp kapısında onu sürekli rahatsız eden ruhsal durumu bozuk, sapık ruhlu bir komşusu olduğunu ihbar eder.
Polis bu mutlaka gelecek. Adam zaten duyunca tüyer ama polis hangi dairede olduğunu ögrenir. Adama da bu korku yeter.
Tabi öncesinde komşular bilmeli konu sahibinin rahatsızlığını. Belki şahitlik yapacak olan çıkar.

Konu sahibi arkadaşlar bıçak demiş ama bu riskli sonuçta bu şahıs sana Allah korusun saldırsa gücün ona yetmeyebilir elinden alsa bıçağı sana zarar verir. Asla o kapıyı zincirsiz açmayın ve biber gazı bulundurun en güçlüsünde elinizde olsun uzaktan kolay müdahale edebilirsiniz.

Tavriniz beni rahatsız ediyor rahatsız etmeye devam ederseniz polisi arayacağım demeni tavsiye ederim

Soyle ya deli mi ne adamdaki cesarete bak, rahatsiz oluyorum de, olmadi taşin many.kmidir nedir,gece 1de ne isi var pislik. İyi sabretmissin, ben olsam kapi arkasindan s.ttr cekerdim ve polisi arardim

Açık açık derdiniz ne sizin.
Ne bu samimiyet sürekli kapımı gelip çalmalar.
Bir daha beni konu ne olursa olsun rahatsız edip kapımı çalmayın demeniz gerekiyor.
Anlamaz bu adam kibarlıktan

Bence acilen apartaman sakinlerine, konu komşuya haber vermeden direkt o evden taşın. Ciddiyim bu durumdan ailene de haber ver. Bak bu tip adamlar peşini bırakmazlar. Taşındığın yerde bile bulabilir seni. O yüzden olabildigince gizli yap bu işleri.

Ya adam evlimi degilmi onu okumadım
Akşam ne olacak merakla bekliyoruz

Baktin laftan sözden hayirdan anlamıyor bi kaç erkek arkadaş bulup sokakta "eşeği suya gönderip gelene kadar" iyice bi dovecekler başka çaresi kalmamış

tehlıkenın farkındasın .bahaneler uretıyosun.evden çık.boyle bır durumda hemen aıleme anlatırım başıma bırsey gelırse bu adamdan bılınsın dıye.herkeze anlatırım apartmana falan kı şüphelı bellı olsun.bu işler şakaya gelmez. bebeğe tecavzu eden pıslıklerı bılıyoruz.baksan adam dersın yapmaz dersin.mechul olur.tedbırını al.

Bu yoruma katılıyorum.
Tanıdığım kişileri bu konuda bilgilendirirdim yerinde olsam.
Manyak adam mimlemiş seni belli ki, ne yapacağı belli olmaz böyle insanların.
Gecenin bir vakti kapına dayanma cesaretini buluyorsa kendinde, korktum açıkçası senin adına.

Okurken önce kadın sandım sonlara doğru anladım erkek olduğunu edepsiz herif
Apartman yöneticisine çıkıp söyleyin lütfen aman kapınızı iyi kilitleyin pislik resmen

Gelince niye kapiyi aciyosunuz... ben guzduz kapi calinca ses cikartmam bakarim kim alakasz biriyse acmam.. sizde acmayin.. hatta bazen ust katlardan biseyler dusuyor balkona gorunce bahce tarafina atiyorum ordan alsinlar.. apartmanda gorunce bile bakmadam gecin herkesede kibar davranamayiz. Neler duyuyoruz haberlerde..

Beni rahatsız etmeyin diye bir bağırtı koparırım .Daha da yanaşamaz .Manyak çok .

kapının önüne ayakkabı koyun bir kaç çift kadın ,erkek,radyoda da konuşma proğramları açın kapının yanına koyun

Ayakkabi koymak, biber gazi vs. Nereye kadar gidecek? Surekli diken üstünde mi oturacaksiniz? Malesef o adama görünmeden taşınmalisiniz.
Tasinmadan önce de herkesi bilgilendirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…