Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Kendini kolla , gerçekten üzüldüm ama cesur ol sakin korktuğunu belli etme dişli görun bu ara evine çok misafir davet et . Kız ya da erkek boş kalma akrabalarının yakın oturduğunu kesinlikle bir şekilde ima et .

Uz

Aman aman uzak durun lütfen ailenizede söyleyin verdiği hiç bir şeyi yemeyin başınıza herşey gelebilir kimseye güven yok

Bisey soyleyecegim.
Su an aklima geldi.
Bana once tabagi getirdi sonra gece 1-2 gibi zilime basti.
Getirdiklerini yemedim ama hangi normal insan o saatlerde bir insanin kapiyi acacagini dusunur kaldi ki ben o kadar terslemisken ? Bunu dusunecek kadar akli basinda gorunuyor bu adam.
O getirdigi seylerde bisey vardi bence
Kalbim carpiyor

Bugun hocam geldi abim diye tanitti kendini.
Ablam gelecek. Ablamin burda arkadasi var o gelecek.
Cok tesekkur ederim.

Sapık adam ne olacak belkide içine bişey kattı gecede yoklamaya geldi

İyi düşünün iyi olsun buda bir tecrübe olsun asla ve asla şu bile verse icmeyiniz Allah korusun kapının yanında yada cebinizde mutlaka biber gazı bulundurun birşey yapmaya çalışırsa etkisiz hale getirin şeytani

Biber gazini nerden alabilirim ?

Yok degil yalniz yasiyorum ben siz de mi. Yalniz yasiyosunuz diye sormustu ordan biliyorum bi de kimseyi gormedim yaninda.
Ya durup durup sinirleniyorum yalnız yaşıyorum siz de mi yalnız yaşıyosunuz demiş bide! Bazen gerçekten yaşadığım yerden soğuyorum. Ne bekliyolar anlamıyorum ya! Evet yalnız yaşıyorum al bu da yedek anahtarım rahat gelir gidersin mi dicen tövbe tövbeee! Her kadına potansiyel gözüyle bakan pislikler. Allahım ya, toplanıp 10-15 kişi şunun kapısını yumruklasak ta aklı başından gitse!Dayak manyağı yapacaksın bunları

Ayyy çok korkunç yerinizde olsam polisi arardım, sizse oldukça cesaretlisiniz. .. Her yeri kapıyı, pencereyi, havalandırma boşluğunu kapatın .

Diananme sana sonuna kadar katiliyorum.
Keske kendimi korumayi ogrenecegim bir sporla ugrassaymism. Ciddi soyluyorum.
Cunku boyle sapik zihniyetli insanlarda, gucunun yettigine karisma anlayisi var.
Boyle ruh hastalari toplum tarafindan dislanmali, adam yerine konmamali.
Kadiniz diye maruz kaldigimiz seylere bak.
Dun gece kapiyi acsam beni öldürse kimsenin ruhu duymacakti.
Yazik cok yazik. Inan sadece su yapilanlara degil yalniz yasayan kadinlara yapilan su muameleyi cezalandirilmamasina o kadar uzuluyorum ki.

Ayyy çok korkunç yerinizde olsam polisi arardım, sizse oldukça cesaretlisiniz. .. Her yeri kapıyı, pencereyi, havalandırma boşluğunu kapatın .

Iste arayip ne diyecegim, hocamin esi avukat. O da dedi bisey yapamayiz birakirlar. Bir daha olursa kaydedecegim.

Canim av malzemeleri satılan yerlerde.
Askeri malzeme satilan yerlerde kesin bulunur.
Her yeri kilitle ayetel kürsi filan oku bir bok yapamaz sakin ol panik yapma birşey olmaz Allahın izniyle.

Insallah. Cok gerginim dun bu kadar kotu olmamistim. Her yeri kapattim. Komik olacak ama yanimda bicak var. Artik ne yapayim ya, yaziklar olsun gercekten baska bisey demiyorum.
Insallah. Cok sagolun sayenizde kendimi yapayalniz hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…