Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

İnşallah İstanbul’dur yaa ne kadar iyi olur böyle bir şey olsa
aslında tanıdık bir polis falan bulmaya da lüzum yok, adam memurmuş. bana kalırsa öyle bi heves ya da hırs uğruna gemileri yakabilecek biri değil. azıcık gözü korksa zaten ayağını da sesini de keser. polise en başından haber verilmeliydi. bir daha olursa acilen polis çağırılmalı. komşu teyzeyle ablayla olacak şey değil.

Aynen cunku hocasinin kocasi uyarmaya ciktiginda daha kotu oldu ve son ses muzik dinledi gece... oyuzden polis sart.. ben yazmiyim ama istanbulda degil arkadas sormustum ben

Aynen cunku hocasinin kocasi uyarmaya ciktiginda daha kotu oldu ve son ses muzik dinledi gece... oyuzden polis sart.. ben yazmiyim ama istanbulda degil arkadas sormustum ben
ankara yazıyor doğru mu? ben de ankaralıyım ama burda bir tane polis arkadaşım var sadece, o da izne ayrıldı. çok gerekirse ona ulaşmaya çalışabiliim ki çok da gerek yok tanıdık birine. kendisi haber verse çözülür.

Adamın ilgisi var size karşı çok belli. Kesinlikle tersleyin kaybedecek biri değil sonuçta. Başka türlü anlamayacak birine benziyor

korku filmi gibi gerçekten, Allah yardımcınız olsun. Uyarılardan sonra daha da pisleşmesi niyetini belli ediyor

Manyağa bak ya. Dikkat et açma kapini gunduz bile çalsa. Niyeti kötü belli ki.

Çok geçmiş olsun.
nasıl bir apartman yöneticisi bu yok pis sular dökmeler, kabuklar, pislikler?
Bence sen numarasını özelden konudakilere at, kocalarımız sevgililerimiz teker teker arayıp anladığı dilden konuşsun.
Sen kimsin ya bir de yönetici olmuş kıtıpiyoz.
Polisi arayınca 10-15 dk içinde geliyorlar biz de 12den sonra gürültü için arıyoruz. Bilgin olsun.

Yanınızda biber gazı bulundurun, Kapıniz her çaldığında mutlaka zincir takılı olsun önce Sonra kapidakini içeri almak isterseniz alırsınız. Belki siz kapıyı açın diye baska birine kapıyı caldirir falan filan..
Balkona çıkmayın kullanmayın.. Eğer takıntılı biriyse çok üstüne giderseniz de sizin daha çok pesinize düşebilir Dikkatli olmanızda fayda var.. Allah yardımcınız olsun

Şok ve dehşet içerisinde okudum.
Göstermen ve anlatman iyi olmuş.
Çevrendekilerin sana destek olmasina cok sevindim..
Güvenliğini tehlikeye atma seni kiskirtmaya çalışıyor.

Pis herif yaaa nasil sinirlendim!!!
Nasil korkutmus seniiiiiiiii
Allah boylelerini kahretsinnnnnn!!!! Gelismelere sevindim ablan geliyormus icim rahatladi...
Birdaha kapiya gelirse kesinlikle polis cagirmalisinnnn

Ablanin gelmesini çok sevindim
Cevredekilerin sana destek çıkmasına
İnşallah bir an önce pislik senle ugrasmayi bırakır

Bugece rahatsizndir insallah.. cok uzuldum durumuna.. Allah onun da cezasini versin pis sapik.. sık sık haberdar et durumundan.. vallahi panik oldum uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…