hangi şehirdesin, polis arkadaşım var istanbulda isen. ararım bi zarf atmaya uğrarlar. çok sinirlendim.
aslında tanıdık bir polis falan bulmaya da lüzum yok, adam memurmuş. bana kalırsa öyle bi heves ya da hırs uğruna gemileri yakabilecek biri değil. azıcık gözü korksa zaten ayağını da sesini de keser. polise en başından haber verilmeliydi. bir daha olursa acilen polis çağırılmalı. komşu teyzeyle ablayla olacak şey değil.İnşallah İstanbul’dur yaa ne kadar iyi olur böyle bir şey olsa
Aynen cunku hocasinin kocasi uyarmaya ciktiginda daha kotu oldu ve son ses muzik dinledi gece... oyuzden polis sart.. ben yazmiyim ama istanbulda degil arkadas sormustum benaslında tanıdık bir polis falan bulmaya da lüzum yok, adam memurmuş. bana kalırsa öyle bi heves ya da hırs uğruna gemileri yakabilecek biri değil. azıcık gözü korksa zaten ayağını da sesini de keser. polise en başından haber verilmeliydi. bir daha olursa acilen polis çağırılmalı. komşu teyzeyle ablayla olacak şey değil.
ankara yazıyor doğru mu? ben de ankaralıyım ama burda bir tane polis arkadaşım var sadece, o da izne ayrıldı. çok gerekirse ona ulaşmaya çalışabiliim ki çok da gerek yok tanıdık birine. kendisi haber verse çözülür.Aynen cunku hocasinin kocasi uyarmaya ciktiginda daha kotu oldu ve son ses muzik dinledi gece... oyuzden polis sart.. ben yazmiyim ama istanbulda degil arkadas sormustum ben
O pis su dökme olayından sonra belli oldu ki adam durulmayacakAynen cunku hocasinin kocasi uyarmaya ciktiginda daha kotu oldu ve son ses muzik dinledi gece... oyuzden polis sart.. ben yazmiyim ama istanbulda degil arkadas sormustum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?