profilde ankara yazıyor arkadaşa katılıyorum benimde kapım açıkankara da iseniz, evimizin kapısı her zaman açık. ablanız gittiğinde, korktuğunuzda lütfen haber verin.
Kıtıpiyoz konusuna aşırı katılıyorumÇok geçmiş olsun.
nasıl bir apartman yöneticisi bu yok pis sular dökmeler, kabuklar, pislikler?
Bence sen numarasını özelden konudakilere at, kocalarımız sevgililerimiz teker teker arayıp anladığı dilden konuşsun.
Sen kimsin ya bir de yönetici olmuş kıtıpiyoz.
Polisi arayınca 10-15 dk içinde geliyorlar biz de 12den sonra gürültü için arıyoruz. Bilgin olsun.
Canım neler oldu dün ?Simdi de kutuphanedeyim calismak icin buraya geldim. Teyze aksam bana gelecegini soyledi. Diger komsum da gelecek. Ablamin arkadasi zaten benle kalacak.
Ozellikle karsi komsum Allah ondan bin kere razi olsun o kadar sinirlendi ki.
Bu kiz benim torunum diyecekmis:)
Buradan ablamin arkadasiyla bulusup eve gececegiz. Evi de oylece pislik icinde biraktim.
Bence çamaşırı mi düşmüş diyelim alsın eline makası paramparça edip suratına fırlatsın belki anlar pislik herif.Tüm mesajları okuyamadım ama şu geldi aklıma yine kıyafetim düştü balkonuna diye gelirse sakın kapıyı açık bırakıpta içeri almaya gitme Allah korusun arkandan girer kapıyı kapatıverir aman diyim. Kapını sertçe suratına kapat öyle al gel canım.
Öncelikle çok geçmiş olsun hanımefendi. Asla susmayın tepkinizi belli edin kapınızı çalarsa veya rahatsız olursanız gayet sesli apartman duyacak şekilde konuşun. Çengeli geçirmeden asla açmayın kapıyı. Giriş kapısına kamera taktırabilirseniz çok iyi olur. Komşu teyze falan tabii bi iyidir fakat polisi de haberdar etmek en doğrusu. Sizi sindirmesine izin vermeyin lütfen kendinizi koruyun çok dikkatli olun. Bu arada eklemeyi unuttum yine bir kıyafeti veya eşyası düşerse balkonunuza aşağı atın bunu bahane ederek yaklaşamasın size.Sabah cok kotuydum cok.
O sinirle komsulara gittim 2 kisi bulabildim o saatte, anlattim her seyi. Eve de cagirdim gosterdim.
Kadinlar sok gecirdi.
Ablam da aradi onla da konusturdum.
Sagolsun ikisi de cok destek oldu. Numaralarini aldim. Biri karsimda oturuyor yasli bi teyze, Kulagi kapida olacak o geldigi an o da cikacak.
Torunu da benim gibi sehir disinda okuyomus kadin cok uzuldu halime, sabahki halimi gorseniz o kadar kotuydum ki artik.
Onun disinda apartman gorevlisine anlattim.
Ablam yarin sabah burda olacak. Bu gece onun bir arkadasi gelecek benle kalmaya. Son durumum bu.
Gerçekten konuyu okuduğumdan beri aklımda.İnşallah ablası yanındadır.ikigündür yazmıyor kızcagız ablası yanında diye heralde girmiyor inşallah iyidir dün gece onu düşünüp yattım acaba nasıl diye
inşallah sorunda çözülmüştürGerçekten konuyu okuduğumdan beri aklımda.İnşallah ablası yanındadır.
Polise gittiniz mi .uzaklastırma alır .Sonra hapis tırsar korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?