Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Komşu teyzeden Allah razı olsun böyle şeylerde karşı komşular çok önemli. Tabi kalıcı çözüm için o adamın kalaylanması gerek güzelce. Bu sabah yaptıklarından anlaşılıyo ki senin şikayet için gelmeni bekliyor balkona su dökmeler çöp atmalar.

Apartman gorevlisi ile konusun gerekirse sizin ailenizin rahatsiz oldugunu bir daha gec saatlerde kapinizi calmamasini soylesin uyarsin. Ne sacma sey yalniz kalmaya da korkuyor insan sapik herif gece kapi mi calinir

Kıtıpiyoz konusuna aşırı katılıyorum

B Bncrn93 bu kadar pasif hareket etmeyin lütfen. Sizin bu durumunuzdan faydalanıp arsızlığı ele almış. Bence yarın mutlaka bir emniyete gidip durumu ve can güvenliğinizden şüphe duyduğunuzu anlatın. Kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen. Acil bir durum olursa önce polise ve yakınlarınıza sonra bize yazın lütfen. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz size.

Not: pasif derken yanlış anlaşılmasın susmayın mümkün olduğunca çok kişiye anlatın haberdar edin demek istedim.

Canım neler oldu dün ?
Hiç girmemişsin

Baştan sona okudum yazılanları bende ankara da yaşıyorum benimde evimin kapıları sana açık hiç kendini yalnız hissetme. Nasıl sinirlendim anlatamam adamı parçalama istediği var şuan

Tüm mesajları okuyamadım ama şu geldi aklıma yine kıyafetim düştü balkonuna diye gelirse sakın kapıyı açık bırakıpta içeri almaya gitme Allah korusun arkandan girer kapıyı kapatıverir aman diyim. Kapını sertçe suratına kapat öyle al gel canım.

Bence çamaşırı mi düşmüş diyelim alsın eline makası paramparça edip suratına fırlatsın belki anlar pislik herif.

Öncelikle çok geçmiş olsun hanımefendi. Asla susmayın tepkinizi belli edin kapınızı çalarsa veya rahatsız olursanız gayet sesli apartman duyacak şekilde konuşun. Çengeli geçirmeden asla açmayın kapıyı. Giriş kapısına kamera taktırabilirseniz çok iyi olur. Komşu teyze falan tabii bi iyidir fakat polisi de haberdar etmek en doğrusu. Sizi sindirmesine izin vermeyin lütfen kendinizi koruyun çok dikkatli olun. Bu arada eklemeyi unuttum yine bir kıyafeti veya eşyası düşerse balkonunuza aşağı atın bunu bahane ederek yaklaşamasın size.

B Bncrn93 Canım nasılsın? Bu gece yanında kalacak birileri var mı herhangi bi gelişme var mı? Ankara'da kuzenim var benim de her ihtimale karşı haberdar ettim haberin olsun yalnız değilsin ihtiyaç duyduğunda haberimiz olsun

yüz verme kuzum. imkanın varsa haber vermeden taşın git. eğer olmuyorsa anan baban gelip kendini göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…