gerçekten çok merak etmeye başladık ama ..umarım sorunsuz çözülmüştür.
NolduGittim. Cok kotu seyler oldu
Nolduiyimisiniz
Hayirdir inşallah ne oldu merak etti burda herkes seniHic iyi degilim. O yuzden gelemedim buraya da
Yoksa muhakkak haber verirdim
Adam sapik
Canım benim .Polis birşey yapmadı mı.Hic iyi degilim. O yuzden gelemedim buraya da
Yoksa muhakkak haber verirdim
Adam sapik
Ayyy izlemiş seni ;(Hic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben de sabah toparlanip kutuphaneye cikayim dedim, evde cok daraldim.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
" hadi tatli kiz biraz konusalim guzel guzel"
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Su an da iyi degilim yazarken.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Komsular hemen polisi aradi. Sikayetci oldum
OffHic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Ayyy izlemiş seni ;(
Hadsize bak seni yanlız ve genç gördü tepene çıkacak susturup faydalanacak Allah muhafaza, evini değiştir ablacim sen uzak dur bu pisliktenHic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
Ben tekzen den almıştım daha önce. O tarz yerlerden sorabilirsin.Kizlar biber gazi nerden alinir ?
Yok gelmedi pislik.
Hemen açılmaz ki dava cnm iki sene sonra çağırmışlardı beni siz oraya giderken koruma talep edin bu adam size bir şey yaparIzlemis hic iyi degilim. Ifadesi alinip bir gun tutulmus sonra birakilmis. Komsularim sahit olacaklarini soylediler. Avukat bulacak babam.
Offpis sapik yaa bu ne cürret
Polis ne dedi peki sikayetci oldunmu kuzm ya sen tasin ordanAllah korusun seni
Cok uzuldüm ben Allah o pisligin belasini versin igrenc pis sapik
Hemen açılmaz ki dava cnm iki sene sonra çağırmışlardı beni siz oraya giderken koruma talep edin bu adam size bir şey yapar
Polislere soyleyin beni takip ediyor diye uzaklastirma ya da koruma verirler sana insallahAllah belasini versin.
Tasinacagim duramam ben artik orda
Cok sagol cok uzgunum
Bozma cnm arkadaşla eve çıksan benim Ankara’da bankacı bir arkadaşım vardı öyle bir yanlız yaşıyan abla bulsan yurt vs olmazsaCok uzgunum ben ne yapacagimi bilmiyorum. Psikolojim bozuldu yalniz kalamiyorum
Allah korusun seni canim asla yalniz kalma o evdeDun oldu dun gece icerdeymis. Bugun birakmislar ben de apar topar ablamla eve geldim yarin da ankara'ya gidecegiz.
Ablam sok gecirdi dun. Eve geldiginde ben zaten karakoldaydim. Bitmistim beni oyle gorunce tansiyonu firladi kizin, bisey yapti sanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?