Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Polislere soyleyin beni takip ediyor diye uzaklastirma ya da koruma verirler sana insallah
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama ayni sehirdeysek bana da gelebilirsin
Allah yardimcin olsun canim

Ya cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Annem babam bir dakka yalniz birakmazlar beni artik. Ben o evde kalamam mumkun degil. O hala ust katta. Ben nasil giderim oraya. Simdi bile oraya gitmek istemiyorum

Allahım yarabbim! Adi sapık, pislik herif. Tel başına görünce aklı sıra sindirecek korkutacak. Şu an ailenin yanındasın sanırım canım Allah korumuş korkma artık en doğru hareketleri yaptın sen

Ya cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Annem babam bir dakka yalniz birakmazlar beni artik. Ben o evde kalamam mumkun degil. O hala ust katta. Ben nasil giderim oraya. Simdi bile oraya gitmek istemiyorum
Canim benim yaa iyiki o an korkup susmamissin bagirmissin Rabbim koruusn seni hep❤
Esyalarini almaya falan da yalniz gitme
Ben cok ciddiyim ayni sehirdeysek gelebilirsin bana
Polise tekrar tekrar söyle nolur takip ediyor beni de korkuyorum de tehdit varsa onu da soyle

Serefsiz ya atlamadan hic bir ayrintiyi anlatin Allah rizasi icin ya siz kurtuldunuz ama birbaskasina zarar verir bu pislik ruh hastasi hain sizden snra kimbilir kimin canini yakmaya kalkacak Allah kahretsin bunlari ya lutfen attirin icer su herifi

Ya cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Canım benim ya çok geçmiş olsun o pislikten kurtuldun en azından. Çok sinirlendim ya ne hakla dokunur sana Allahım esirgesin böyle sapıklardan

Allahım yarabbim! Adi sapık, pislik herif. Tel başına görünce aklı sıra sindirecek korkutacak. Şu an ailenin yanındasın sanırım canım Allah korumuş korkma artık en doğru hareketleri yaptın sen

Allah belasini versin. Tatli kiz diyisi beni cekisi igrencti her sey igrencti. Polis ev komsular. Hepsi kabus gibi

Serefsiz ya atlamadan hic bir ayrintiyi anlatin Allah rizasi icin ya siz kurtuldunuz ama birbaskasina zarar verir bu pislik ruh hastasi hain sizden snra kimbilir kimin canini yakmaya kalkacak Allah kahretsin bunlari ya lutfen attirin icer su herifi

Bi gun kalmis sonra eve gelmis. Ben o apartmana nasil girerim bilmiyorum. Bu cezasiz kalirsa Allah korusun bu cezasiz kalirsa ben ne yaparim
Komsularim sahitlik yapacak

Ya simdi bu adm boyle gezecek ise gidecek
Benim ust katimda oturacak
Bu nasil bisey Allahim
Polisten koruma talep edecegim. Yalniz gitmek istemiyorum karakola da. Yalniz sokakta yurursem karsima cikacak sanki

Canım belki de psikolojik destek alsan bu süreci çok daha çabuk atlatırsın. Malesef böyle insanlar var hayatta bunlarla yaşamak zorundayız. Ama bunlar yüzünden de hayatı pasif, paranoyak şekilde yaşayamayız. Meydan böyle pisliklere kalmamalı.

Komşularına haber vermekle en doğru hareketi yaptın canım. Onlar da tedirgin ve kulakları kapidaydi. İyi ki gizleyip sinmedin. Ailen dağ gibi arkanda. Korkma. Bizler de senin en büyük destekciniz.

Benim yalnız yaşadığım yıllarım geldi aklıma.İnsan zaten yalnız yaşıyorsa ve kadınsa her şeyden tedirgin olur.Ben kargoculara kapıyı açmazdım , evdeysem bile apartman görevlilerine bırakın derdim.

Tedirgin olunmıcak gibi değil.Evini değiştir.Ablan sana yardım etsin izinli olduğu dönemde ev ararken vs.Bu şekilde bu adam sana huzur vermicek gibi duruyor.Ben olsam ev arardım , 6 yıl yalnız yaşadım.Şimdi düşünüyorum da şöyle bişey yaşasam ne olursa olsun 1 gün durmaz ev değiştirirdim.Bi' sapık için düzenimi mi boziyim diye düşünme.Gerekirse boz.Yazdıklarından anladığım kadarıyla adam bunları bilerek yapıyor.Sırf bu yüzden bile değiştirirdim evi.

Asla cekmem asla. Sonuna kadar ne hakkim varsa kullanacagim. Allah kahretsin onu ki simdiye kadar beklemisim. Ya kimse cikmasaydi surekli bunu dusunuyorum. O kadar savunmasiz hissettim ki kendimi
O komsularinizdan Allah razi olsun insallah onlar da bisey yaparda bi an once kendisi gider apartmandan
Korkma canim nolur korkma yapman gerekein yaptin simdi sakin olup derslerine odaklan olurmu gececek bunlar

Lanet olsun nasıl bir toplum olduk böyle. Bir genç kız eğitimi geleceği için tek başına yaşarken bir erkeğin yaşattığı korku kesinlikle hiçbir ceza ile giderilemez. Ben de yalnız yaşadım mesleğim gereği tek başına kaldım. Benzer korkuları yaşadım. Aynı şekilde bekar tek yaşayan bir arkadaşımın başına böyle biri musallat olmuştu. Musallat olan kişi öğretmendi. Gittik amirine şikayet ettik ilçe milli eğitime de şikayet ettik. Kişi başka yere gönderildi atama ile. Memursa gidin amirine şikayet edin. Yüz kızartıcı suç. Ayrıca bimer ve cimer e kişinin adını soyadını çalıştığı kurumu yazarak şikayet edin. Mutlaka soruşturma açılır. Biz bu şekilde şikayet etmiştik işe yaramıştı

Yok ne duzeni adam benim kolumdan tutup cekistirdi igrenc sozleriyle igrencti her sey. Titreme krizine girdim ben,telefonum elimde zangir zangir tus kilidini acamadim o dereceydim.
Bitti mumkun degil. Ayni sehirde bile nasil kalirim bilmiyorum.

Ya simdi bu adm boyle gezecek ise gidecek
Benim ust katimda oturacak
Bu nasil bisey Allahim
Polisten koruma talep edecegim. Yalniz gitmek istemiyorum karakola da. Yalniz sokakta yurursem karsima cikacak sanki
O apartman da kolay kolay barındırmazlar onu. Adı çıktı bi kere.

Yok ne duzeni adam benim kolumdan tutup cekistirdi igrenc sozleriyle igrencti her sey. Titreme krizine girdim ben,telefonum elimde zangir zangir tus kilidini acamadim o dereceydim.
Bitti mumkun degil. Ayni sehirde bile nasil kalirim bilmiyorum.
Ben 24. Sayfaya kadar okuyup yorum yazmıştım.Ne oldu , ay terbiyesiz yaratık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…