Polislere soyleyin beni takip ediyor diye uzaklastirma ya da koruma verirler sana insallah
Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama ayni sehirdeysek bana da gelebilirsin
Allah yardimcin olsun canim
Hadsize bak seni yanlız ve genç gördü tepene çıkacak susturup faydalanacak Allah muhafaza, evini değiştir ablacim sen uzak dur bu pislikten
Canim benim yaaYa cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Annem babam bir dakka yalniz birakmazlar beni artik. Ben o evde kalamam mumkun degil. O hala ust katta. Ben nasil giderim oraya. Simdi bile oraya gitmek istemiyorum
Canım benim ya çok geçmiş olsun o pislikten kurtuldun en azından. Çok sinirlendim ya ne hakla dokunur sanaYa cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Annem babam bir dakka yalniz birakmazlar beni artik. Ben o evde kalamam mumkun degil. O hala ust katta. Ben nasil giderim oraya. Simdi bile oraya gitmek istemiyorum
Allahım yarabbim! Adi sapık, pislik herif. Tel başına görünce aklı sıra sindirecek korkutacak. Şu an ailenin yanındasın sanırım canım Allah korumuş korkma artık en doğru hareketleri yaptın sen
Serefsiz ya atlamadan hic bir ayrintiyi anlatin Allah rizasi icin ya siz kurtuldunuz ama birbaskasina zarar verir bu pislik ruh hastasi hain sizden snra kimbilir kimin canini yakmaya kalkacak Allah kahretsin bunlari ya lutfen attirin icer su herifi
Bak hic korkup susma nasiksa tasindim diye falan sikayetini geri cekmeAllah belasini versin. Tatli kiz diyisi beni cekisi igrencti her sey igrencti. Polis ev komsular. Hepsi kabus gibi
Bak hic korkup susma nasiksa tasindim diye falan sikayetini geri cekme
O komsularinizdan Allah razi olsun insallah onlar da bisey yaparda bi an once kendisi gider apartmandanAsla cekmem asla. Sonuna kadar ne hakkim varsa kullanacagim. Allah kahretsin onu ki simdiye kadar beklemisim. Ya kimse cikmasaydi surekli bunu dusunuyorum. O kadar savunmasiz hissettim ki kendimi
Benim yalnız yaşadığım yıllarım geldi aklıma.İnsan zaten yalnız yaşıyorsa ve bekarsa her şeyden tedirgin olur.Ben kargoculara kapıyı açmazdım , evdeysem bile apartman görevlilerine bırakın derdim.
Tedirgin olunmıcak gibi değil.Evini değiştir.Ablan sana yardım etsin izinli olduğu dönemde ev ararken vs.Bu şekilde bu adam sana huzur vermicek gibi duruyor.Ben olsam ev arardım , 6 yıl yalnız yaşadım.Şimdi düşünüyorum da şöyle bişey yaşasam ne olursa olsun 1 gün durmaz ev değiştirirdim.Bi' sapık için düzenimi mi boziyim diye düşünme.Gerekirse boz.Yazdıklarından anladığım kadarıyla adam bunları bilerek yapıyor.Sırf bu yüzden bile değiştirirdim evi.
O apartman da kolay kolay barındırmazlar onu. Adı çıktı bi kere.Ya simdi bu adm boyle gezecek ise gidecek
Benim ust katimda oturacak
Bu nasil bisey Allahim
Polisten koruma talep edecegim. Yalniz gitmek istemiyorum karakola da. Yalniz sokakta yurursem karsima cikacak sanki
Ben 24. Sayfaya kadar okuyup yorum yazmıştım.Ne oldu , ay terbiyesiz yaratık.Yok ne duzeni adam benim kolumdan tutup cekistirdi igrenc sozleriyle igrencti her sey. Titreme krizine girdim ben,telefonum elimde zangir zangir tus kilidini acamadim o dereceydim.
Bitti mumkun degil. Ayni sehirde bile nasil kalirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?