Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Ablam da dedi memur ya sikayet edelim.
Allah belasini versin gercekten.
Ben tus'a hazirlaniyodum,agustostan sonra zaten gidecektim. Kendi halimdeydim,kimseyle de isim yoktu. Dershane ev bazen is
Cok uzgunum

Bi gun kalmis sonra eve gelmis. Ben o apartmana nasil girerim bilmiyorum. Bu cezasiz kalirsa Allah korusun bu cezasiz kalirsa ben ne yaparim
Komsularim sahitlik yapacak
Aaaa şöyle bir durum var yeni yere taşınacaksın ya dava olacak bu adama ve sana gelen tebliğ lerde açık adres oluyor onu de avukat bir arkadaş yardımcı olsun bu dava olana kadar ikameti alma
Benim öyle oldu kağıt bir geldi adresim açıkça yazıyordu
Hakimin kalemine gittim ama böyleymiş durum çok kötü sapığa yeni taşındığım adres gitmişti

Ablam da dedi memur ya sikayet edelim.
Allah belasini versin gercekten.
Ben tus'a hazirlaniyodum,agustostan sonra zaten gidecektim. Kendi halimdeydim,kimseyle de isim yoktu. Dershane ev bazen is
Cok uzgunum
İstanbul’da devam edemeZnisin tus dersanesine yurtta kalırsın olmaz mı?

Beni kolumdan tutup evine cekmeye calisti. Ciglik attim bagirdim kontrolumu kaybettim zaten, asiri panikten
Komsular cikinca birakti sonra polis karakol hastane
Komşuların arasında erkekler yok muydu yaa şöyle ağzını yüzünü bi dağıtsalardı !!

Antalyaliyiz. Ailemin yanina gelirim dershanesiz calisirim nasil calisirim onu da bilmiyorum ya
Yok ya yakma cnm tus önemli özel bir yurt vs bulunur bir abla Yok mu ya seni yanına alacak Ağustos’a kadar

Duramam ki artik. Nereye gitsem ailem de gelir. Gelsinler tek kalamam
Butun kaslarim agriyor o kadar kastim ki kendimi.
Ailende gelebiliyorsa cok iyi canim gene sen tedbirini al yalniz kalmammaya bak bi yere giderken falan

Allahm sunlari yaziyorum ya ne diyim boyle sapiklar yuzuunden rahatca evimizde oturamiyoruz ya

Bu ne ya ! Okuyunca şoke oldum.Söz bitti bende.İşyerine duyurun bunu.Rezil olsun çalıştığı kurumda.Yok öyle kendi halinde çalışan ayakta durmaya çalışan kadınlara bu yapılanlar yeter.Ay çok sinir oldum.Ellerim titriyor sinirden.

Ailende gelebiliyorsa cok iyi canim gene sen tedbirini al yalniz kalmammaya bak bi yere giderken falan

Allahm sunlari yaziyorum ya ne diyim boyle sapiklar yuzuunden rahatca evimizde oturamiyoruz ya

Yok mumkun degil asla yalniz cikamiyorum. Buraya gelene kadar bile surekli arkama baktim biri mi takip edecek diye.

Ayyy nasıl sinir oldum pislik herif elim ayağım titredi kimbilir sen ne duruma dustun canim benim çok geçmiş olsun bende yazmayınca çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…