Lanet olsun nasıl bir toplum olduk böyle. Bir genç kız eğitimi geleceği için tek başına yaşarken bir erkeğin yaşattığı korku kesinlikle hiçbir ceza ile giderilemez. Ben de yalnız yaşadım mesleğim gereği tek başına kaldım. Benzer korkuları yaşadım. Aynı şekilde bekar tek yaşayan bir arkadaşımın başına böyle biri musallat olmuştu. Musallat olan kişi öğretmendi. Gittik amirine şikayet ettik ilçe milli eğitime de şikayet ettik. Kişi başka yere gönderildi atama ile. Memursa gidin amirine şikayet edin. Yüz kızartıcı suç. Ayrıca bimer ve cimer e kişinin adını soyadını çalıştığı kurumu yazarak şikayet edin. Mutlaka soruşturma açılır. Biz bu şekilde şikayet etmiştik işe yaramıştı
Aaaa şöyle bir durum var yeni yere taşınacaksın ya dava olacak bu adama ve sana gelen tebliğ lerde açık adres oluyor onu de avukat bir arkadaş yardımcı olsun bu dava olana kadar ikameti almaBi gun kalmis sonra eve gelmis. Ben o apartmana nasil girerim bilmiyorum. Bu cezasiz kalirsa Allah korusun bu cezasiz kalirsa ben ne yaparim
Komsularim sahitlik yapacak
Ben 24. Sayfaya kadar okuyup yorum yazmıştım.Ne oldu , ay terbiyesiz yaratık.
İstanbul’da devam edemeZnisin tus dersanesine yurtta kalırsın olmaz mı?Ablam da dedi memur ya sikayet edelim.
Allah belasini versin gercekten.
Ben tus'a hazirlaniyodum,agustostan sonra zaten gidecektim. Kendi halimdeydim,kimseyle de isim yoktu. Dershane ev bazen is
Cok uzgunum
İstanbul’da devam edemeZnisin tus dersanesine yurtta kalırsın olmaz mı?
Komşuların arasında erkekler yok muydu yaa şöyle ağzını yüzünü bi dağıtsalardı !!Beni kolumdan tutup evine cekmeye calisti. Ciglik attim bagirdim kontrolumu kaybettim zaten, asiri panikten
Komsular cikinca biraktisonra polis karakol hastane
Yok ya yakma cnm tus önemli özel bir yurt vs bulunur bir abla Yok mu ya seni yanına alacak Ağustos’a kadarAntalyaliyiz. Ailemin yanina gelirim dershanesiz calisirimnasil calisirim onu da bilmiyorum ya
Komşuların arasında erkekler yok muydu yaa şöyle ağzını yüzünü bi dağıtsalardı !!
Peki polis gelene kadar ne yaptı ? Kaçmaya çalışmadı mı ?Yok zaten yasli basli kadinlar cikti.
Yok ya yakma cnm tus önemli özel bir yurt vs bulunur bir abla Yok mu ya seni yanına alacak Ağustos’a kadar
Ailende gelebiliyorsa cok iyi canim gene sen tedbirini al yalniz kalmammaya bak bi yere giderken falanDuramam ki artik. Nereye gitsem ailem de gelir. Gelsinler tek kalamam
Butun kaslarim agriyor o kadar kastim ki kendimi.
Peki polis gelene kadar ne yaptı ? Kaçmaya çalışmadı mı ?
Tramwa geçirdin tabiiDuramam ki artik. Nereye gitsem ailem de gelir. Gelsinler tek kalamam
Butun kaslarim agriyor o kadar kastim ki kendimi.
Ailende gelebiliyorsa cok iyi canim gene sen tedbirini al yalniz kalmammaya bak bi yere giderken falan
Allahm sunlari yaziyorum ya ne diyim boyle sapiklar yuzuunden rahatca evimizde oturamiyoruz ya
Serefsiz herifKacmadi en igrenc haliyle sohbet de edemeyecegiz tarzi mide bulandirici seyler diyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?