Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Yok mumkun degil asla yalniz cikamiyorum. Buraya gelene kadar bile surekli arkama baktim biri mi takip edecek diye.
Bizim apartmanda da var boyle bir pislik
Evli bi de ik cocugu var,universitenin kiz yurdunda calisiyormus
Apartmanda evine cikana kada her gordügü kadina selam verir gevsek gevsek herkeste esinin hatrina!alir selamini rahatsz olsalarda
Bana bir verdi aldim selamini tanimiyorum ama bakislariyla yedi resmen pislik
Ikincide gene karsilastik ben cöp koyuyordum kapiya icerde esim de var
Nasilsin bakalim is gucmü dedi
Bu ne lavbalilik beyfendi kendinize gelin defolup gidin surdan kan cikartmayin bana diye bagirdim
Esi mesi cikti yok benim esim herkesle samimidir diyo bide
Cok samimi olcajsa sen ne diye duruyosu senle samimi olsun bakmasin bile bana sikayet ederim dedim cingar cikardim
Daha kapimin önünden gecerken yüzunu eger gecer
Ama sizinki tam bi pislik ötesi igrenc mahlukat yaa gebersin insallah

Ben krize girdim dun. Tatli kiz gel konusalim diyince beni aldi titreme zaten. Teli aldim ama tus kilidini acamadim acamadim.

Canım benim ya Allah korumuş dün yazmadın aklım kaldı yine de çok dikkatli ol canım çok sinir oldum yemin ederim böyle insanları öldürmekten beter edeceksin pis sapik

Umarım teyzeler tanık olmaktan vazgeçmez de siciline işlenir. Keşke bu pisliği ifşa etmen suç olmasa.

Tanik olacaklar bu olay olmadan once ben onlara bu adamin yaptiklarini anlatmistim. 2 komsuya anlattim daha dogrusu
O gun millet isine gucune gitmis o.saatlerde evden ciktim. Onun iste olacagini dusundugum icin de rahattim biraz ama ise gitmemis

Off Allahım deliricem bunu yeni okudum Allah belasını versin

Çok geçmiş olsun canım,nasıl bir pislikmiş ,böylelerini alıp kapatacan bir yere,insanların içinde gezmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…