Yani ağız dolusu küfür etmek istiyorum.Allah korudu sizi.
Ayyy nasıl sinir oldum pislik herif elim ayağım titredi kimbilir sen ne duruma dustun canim benim çok geçmiş olsun bende yazmayınca çok merak ettim
Allah belasini versin.
Tasinacagim duramam ben artik orda
Cok sagol cok uzgunum
Umarım teyzeler tanık olmaktan vazgeçmez de siciline işlenir. Keşke bu pisliği ifşa etmen suç olmasa.Kacmadi en igrenc haliyle sohbet de edemeyecegiz tarzi mide bulandirici seyler diyodu.
Aaa çok üzüldüm. Siz taşınırken tanıdıklarınız da apartmanda dursun, adamın kamyonu takip etmediğinden veya ettirmediğinden emin olsunlar.
Bunları düşünme artık.Sen sağsalim kurtuldun o manyaktan.Kafanda şöyle olsaydı böyle olsaydı diye kurma.İnsan artığı.Belasını bulsun.Ya kimse cikmasaydi ya donup kalsaydim ya bicaklasaydi da oyle cikarsaydi surekli bunlar geciyor kafamdan.
Bizim apartmanda da var boyle bir pislikYok mumkun degil asla yalniz cikamiyorum. Buraya gelene kadar bile surekli arkama baktim biri mi takip edecek diye.
Ben krize girdim dun. Tatli kiz gel konusalim diyince beni aldi titreme zaten. Teli aldim ama tus kilidini acamadim acamadim.
Umarım teyzeler tanık olmaktan vazgeçmez de siciline işlenir. Keşke bu pisliği ifşa etmen suç olmasa.
İlk sayfa ile 41. sayfayı okuyabilirsin.Yaa biri özet geçebilir mi 46 sayfa malum
O adam hala nasıl o apartmanda oturabiliyor.
Inanamiyorum
Ne olduGittim. Cok kotu seyler oldu
Off Allahım deliricem bunu yeni okudum Allah belasını versinHic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben de sabah toparlanip kutuphaneye cikayim dedim, evde cok daraldim.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
" hadi tatli kiz biraz konusalim guzel guzel"
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Su an da iyi degilim yazarken.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Komsular hemen polisi aradi. Sikayetci oldum
Oturmaya devam edecek ben davayi acana kadar
Kendine çok dikkat et.
O komşuların onu barindirmamssi baskıyla sindirmesi gerekirdi ama her yer aynı özellikte değil sanırım
Hocamın eşi avukat demiştiniz. Durumu bilen biri olarak olayları ona da anlatırsanız size net bilgiler verebilir aslında.Oturmaya devam edecek ben davayi acana kadar
Aynen.Nasil oturur ben anlamiyorum. Nasil olur nasil gercekten aklim almiyor. Boyle piskinlik boyle igrenclik serefsizlik nasil olur? Orda oturamamasi lazim.
Hocamın eşi avukat demiştiniz. Durumu bilen biri olarak olayları ona da anlatırsanız size net bilgiler verebilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?