Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Hayir oyle olmadi. Adam bana tabagi kapima gece gelmeden getirdi yani daha o olay olmamisti. Mumkun mu ya alir miyim ?

Apartman gorevlisi ve komsulara soylemeyi dusunuyorum. Bilsinler.
Alarm iyi fikir. Cok tesekkurler.

Peki evli değil mi bu adam? ben olsam açık açık kapıma gelmesinden rahatsız olduğumu artık gelmemesini rahatsız olduğumu söylerdim eften püften nedenlerle kapıma geliyorsunuz şikayet edicem derdim korkar belki kapıcıya falan da söylerdim. Bu ne cesaret böyle

Adami surekli tersliyorum. Sorular sorunca sizi ne ilgilendirdi anlamadim diyorum
Sizi de rahatsiz ediyorum diyip kapima gelince evet calisiyorum diyorum.
Bi daha olsun neler derim, cigrimdan cikardi beni

Kapı zinciri takılı olmadan asla kapıyı açmayın. Erkek arkadaşınız vs yok mu güvendiğiniz en azından bir kaç gün belli saatler de o şahısın gelebileceği saatler de evinize gelsin kendini göstersin o manyağa göz dağı verir gibi. Gece mutlaka kapı kilitlerini iyice kapatıp öyle yatın devir maalesef çok kötü hiç kimseye güven olmaz.

Densizin biri yüzünden düzenini bozman taraftarı değilim ben. Eğer sen kapıcıya bir şey söylemezsen ve adam seni kapıcıya sormaya devam ederse bir yerden sonra kapıcı muhabbetiniz olduğunu düşünebilir. Rahatsız olduğunu belli et ki kapıcı da anlasın adamın seninle uğraştığını. Komşulara söylemek de iyi fikir. Kapına geldiğinde de açma, açmak zorunda kalırsan da elinde adamın görmeyeceği kesici bir şey ya da biber gazı bulunsun. Ben evde tekken yemek siparişi verdiğimde bile cebimde biber gazıyla gidiyorum kapıya ve en az üç odanın ışığı yanıyor, televizyonda açık oluyor ki evde birileri varmış gibi görünsün. Kapıya ayakkabı koymak ne kadar yararlı olabilir, emin değilim. Sonuçta daha önce yoktu, bundan sonra olsa adam fark eder. Ayakkabıların duruş şeklini bile değiştirsen de hep aynı ayakkabı oluşu da dikkat çeker bence.

Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.
Durust olmak gerekirse ben de polise sikayetin ise yarayacagini dusunmuyorum.
Ogrenciyken babam yasinda adam taciz etti sozle. Sonra benim arkamdan okula girip guvenlik gorevlilerine kizim burda okuyor demis. Pesimden gelmek icin. Cildirdim ya cildirdim. Guvenlik gorevlilerin de o adamin da yakasina yapistim. Polisi cagirdim,sikayetci oldum.
Ne oldu biliyo musunuz ? Polisler beni vazgecirmeye calisti sikayetimden.
Vazgecmedim ama bisey de olmadi. O donem arkadaslarim sagolsun yanimda oldular atlattim. Hic de korkum yoktu.
Simdi adam evime girmeye kalkisiyor. Ev ya ev.
Bundan otesi var mi ? Ne hakla,ne cesaretle ?
Kapimi calarsa sakin kalamayacagim artik. Dediginiz gibi yoneticilik bir durum olursa asla muhattap olmayi dusunmuyorum.
Cok tesekkur ederim polisin bisey yapacagina inancim kalmasa da diyecegim.

Sakin ol taşınmak için erken. Gece kapıyı açma. Gündüz sorarsa bence ciddi ciddi amacını sor.

Korkuyorsan yanında biber gazı falan taşı , kapının yanına koy.

Kapıya erkek ayakkabısı koy. Telefonda bir erkeği ara ve haporlere al kapı çaldığı zaman kapıya yakın konuş.

Bi arkadasim var o da daha donus yapmadi.
Kuzenlerim memlekette,burda akrabam da yok. Arkadaslarim da kalmadi mezun olunca.
Aklıma takılan apartman giriş çıkışlarında size kötü bişey yapmaya kalkması kamera takılı mı apartmanınızda sizi ansızın bayıltabilir Allah korusun haberlerde neler okuyoruz gerçekten korkutmak istemem ama korkmanız başınıza kötü bişey gelmesinden iyidir diye düşündüm ben olsam asla durmam o evde hiç bişey sizden önemli değil

Her seyimi bu sinava adadim. Simdi biri cikti butun duzenimi yerle bir edecek.
Ayakkabi fikri mantikli ama gec kaldim. Bu kadar zamandir yoktu bi anda ortaya cikmasi garipsenir. Bu noktada size katiliyorum. Biber gazi almam lazim,evde asitlerim var dun onlari cikardim nolur nolmaz diye ya.
Bu raddeye geldim.
Apartman gorevlisi soylediginde sok gecirdim adam anladi ama soylemem lazim haklisiniz. Birilerine anlatmaliyim yoksa kendi basina sacma bi hikaye uydurabilir. Artik her ihtimali dusunuyorum.
Cok tesekkurler.

Yok maalesef. Apartman da cok eski zaten.
Tesekkur ederim

O zaman polise anlatın durumu. En azından birkaç gün takipte olsunlar. Geç saatte kapıyı çaldığı zaman da arayıp polise adresi verebilirsiniz. Polis gelene kadar evine girse bile kapısını çalıp uyarmalarını isteyebilirsiniz.

Evet en azindan korkmus olur.

Uzun zamandir girmiyordun siteye konunuzu okuyunca kendimi tutamadim. Allah aşkına abartacaginiz kadar abartin konu komşu, yönetici, görevli kim varsa anlatın. Ne demek gece kapıya gelme! Lütfen 3. Sayfada vah vah diye üzüldüğümüz kadın cinayeti, tecavüzü vb. Gibi haberlerde sizi görmek istemiyorum. Hiç ama hiç normal değil bu adam! Yalvarıyorum size önlem alın göz göre göre adam sapıklık yapıyor! Başınıza bi şey gelmesini hiç istemiyorum. Adam cesur ve cüretkâr görevliye sorması bunun ispatı! Ya birilerini bulun yanınıza erkek, kiz fark etmez veya taşının. Taşınamam derseniz lütfen komşulardan yardim alin kimdir nedir öğrenin. Belki sizden hoslanmistir bunu anlarım ama insan gibi konuş. Gece gündüz kapıya dayanmayı ANLAYAMIYORUM!!!

Kapiciya anlatin olanlari en azindan biri bilsin neler olup bittigini ailenden birine de anlat ne olur ne olmaz
Allah sabir ve kolaylik versin cnm öyle insanlarla ugrasmak kolay degil
İyide kapıcıya güven olur mu yanlız diye o da gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…