Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Yanında kalacak arkadaşında yoksa sen git bi arkadaşının yanına veya ailenin yanına ama orda yalnız durma

Bugun dershanem var ve eve girerken karsilasma ihtimalim var diye gerginim.
Kalacak arkadasim da yok. Dershanedeki hocalarima anlatmayi dusunuyorum.
Bilmiyorum ya birileri bilsin.

Bugun dershanem var ve eve girerken karsilasma ihtimalim var diye gerginim.
Kalacak arkadasim da yok. Dershanedeki hocalarima anlatmayi dusunuyorum.
Bilmiyorum ya birileri bilsin.
Seninle iletişimde olsun herkes telefonlarını al hocalarının birşey oldu mu direk ara apartmana falan hep birileriyle konuşarak gir sürekli irtibatta ol

Seninle iletişimde olsun herkes telefonlarını al hocalarının birşey oldu mu direk ara apartmana falan hep birileriyle konuşarak gir sürekli irtibatta ol

Resmen yalniz yasadigimi biliyor yoksa gecenin bi yarisinda nasil kapima dayansin??
Anlamadim o saatte ne diyecekti ya da diyecek miydi
Kesinlikle oyle yapacagim cok tesekkur ederim.

Ben olsam bagirarak kovar komsulara rezil ederim adam bildign sapik gece 1 de gelmek, yok balkona camasiri icin eve girmeye çalismak ne cesaret ya gerekrse polis cagirin eve de arada bikac arkadasnla gel ki gozu korksun biraz salagan sinir oldum

Ailene bildir gelip biraz yanında kalsınlar. Benin babam duysa öldürür valla adamı.

Ben olsam bagirarak kovar komsulara rezil ederim adam bildign sapik gece 1 de gelmek, yok balkona camasiri icin eve girmeye çalismak ne cesaret ya gerekrse polis cagirin eve de arada bikac arkadasnla gel ki gozu korksun biraz salagan sinir oldum

Bunlar gece oldu. Hic bekler miyim ya kapima dayanmasini. Sok gecirdim sabaha kadar uyuyamadim.
Simdi ben dershaneye gitmeden once de gece kapima dayanmasini komsulara da anlatacagim. Bu ne rezillik,herkes duysun.

Ailene bildir gelip biraz yanında kalsınlar. Benin babam duysa öldürür valla adamı.

Babami arasam aninda gelir ama disari cikmamasi gerekiyor. Enfeksiyon kapmamasi gerekiyor anlatsam durmaz biliyorum. Anlatmamak da sacma o yuzden hem komsulara hem de hocalarima anlatacagim. Polise de sikayet edecegim gerekirse
Gece kapilara dayanmak neymis gorsun.
Sapik.

Polise zerre kadar güvenim kalmadı benim de, o kadar çok olaylar yaşadım ki.. Defalarca taciz şikayetinde bulundum otobüste metroda elle sözle taciz sayısız başıma geldi, bunlardan 2-3 ünü şikayet edebildim ama ne insanlar şahit olmak istedi ne de polis inanmak istedi tam tersi dediğin gibi vazgeçirmeye çalıştılar.. Üstümü başımı eleştirmeye kalkan polis bile oldu sanki tacizi haklı göstermek istercesine (üstüm başım da normal kot kazak hatta bi defasında atkım berem sadece gözlerim görünüyodu) ama en azından bunu söylemek bi çekince oluşturur diye düşünüyorum senin açından, en azından komşu bu belki diğer komşulardan utanır çekinir bu onu durdurabilir.. Kesinlikle özellikle karşı komşunun, ve apartman görevlisinin durumdan haberdar olması daha güvende olmanı sağlar.. Kapıyı açarken de elinde kendini savunacağın bişey olsun biber gazı olur,sopa olur bişey yani farketmez,yüksek sesle konuşmayı da lütfen ihmal etme.. Hatta mümkünse kapının zinciri olurya yukardan o kapalıyken aç kapıyı tam açma yani.. Allah korusun manyak insan çok sayelerinde kadınlar,çocuklar olarak paronayakça yaşamak zorunda kalıyoruz.. Tekrar çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Aynen öyle bu devirde kimseye güven olmuyor, çok korkunç bir durum. Bu ne rahatlık? İğrenç pislik. Soyları bir tükenmedi.

Pislik ya..
Apartmandaki komşulara bu durumu çıtlatın. Yönetici ile görüşün rahatsız ediyor diye.
Bunu belirtmekten asla çekinmeyin. O geldiyse sakın açmayın ve dönüp cevap vermeyin.
Verdiği ikramları almayın "yemiyorum sokaktaki hayvanlara verin" deyin..
Eğer hala ısrar ediyorsa erkek arkadaşlarınızdan birileri gözünü korkutsun.

Adam kendsi yöneticiymiş

yakın bi arkadaşınız yok mu gelip kalsa bi süre. dikkatli olun ciddiye almak lazım böyle bi manyağı.

niyeti iyi olsa sizden hoşlanıyor tanışmak istiyor olsa zaten böyle şeyler yapmaz rahatsız etmezdi.

belli ki takmış kafayı komşulara ve kapıcıya anlatın kapıyı açmayın bir daha gelirse

Ailen birkac hafta yanina gelsinler gorunsunler. Boylelerinden korkulur valla

Kardeş kapıya geldiğinde açma. Açıp girecek hali yok ya. Sokakta, orada burada karşılaştığında da " beni bu kadar merak etmenden rahatsız olduğumu anladım. Gece saatinde kapıma gelmen yakışıksız. Benden uzak durmanı istiyorum. Kötü niyetli olmayabilirsin ama ben senden rahatsız oluyorum" demek bu kadar zor olmamalı. Hesap sorar gibi konuş. Bunda ne var, iyi niyetimden merak ettim falan der gerzek. Ben de tam bundan rahatsız oluyorum, tekrar olmasın lütfen de ve git oradan. Bir arkadaş da demiş koy kapının önüne terlik, ayakkabı. Her gün değiştir. Yüksekliği nasıl bir bina bilmiyorum ama farklı odaların ışıkları açık kalsın. Canım sıkıldı, insanların cüretkarlığı... Sapkınlıklarını çekinmeden aleni aleni gözümüze sokma cüretkarlığını anlamıyorum. Dikkat et kızım aman

Sen bu adamla konuşmak zorunda değilsin, korkmuşsun galiba biraz. Ama inan değilsin. Çek git ya yanından, bir şey verdiğinde alma, muhatap olma. Adam ağır sapık olabilir.

Ay sinir oldum resmen.. kapiyi acmayin asla.. acmak zorunda kalirsanizda zinciri takip acin.. birde bir care bulana kadar kapiya ders calisiyorum ne sebeple olursa olsun kapiyi calmayin yazip asin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…