Yanında kalacak arkadaşında yoksa sen git bi arkadaşının yanına veya ailenin yanına ama orda yalnız durma
Seninle iletişimde olsun herkes telefonlarını al hocalarının birşey oldu mu direk ara apartmana falan hep birileriyle konuşarak gir sürekli irtibatta olBugun dershanem var ve eve girerken karsilasma ihtimalim var diye gerginim.
Kalacak arkadasim da yok. Dershanedeki hocalarima anlatmayi dusunuyorum.
Bilmiyorum ya birileri bilsin.
Seninle iletişimde olsun herkes telefonlarını al hocalarının birşey oldu mu direk ara apartmana falan hep birileriyle konuşarak gir sürekli irtibatta ol
Ben olsam bagirarak kovar komsulara rezil ederim adam bildign sapik gece 1 de gelmek, yok balkona camasiri icin eve girmeye çalismak ne cesaret ya gerekrse polis cagirin eve de arada bikac arkadasnla gel ki gozu korksun biraz salagan sinir oldum
Ailene bildir gelip biraz yanında kalsınlar. Benin babam duysa öldürür valla adamı.
Polise zerre kadar güvenim kalmadı benim de, o kadar çok olaylar yaşadım ki.. Defalarca taciz şikayetinde bulundum otobüste metroda elle sözle taciz sayısız başıma geldi, bunlardan 2-3 ünü şikayet edebildim ama ne insanlar şahit olmak istedi ne de polis inanmak istedi tam tersi dediğin gibi vazgeçirmeye çalıştılar.. Üstümü başımı eleştirmeye kalkan polis bile oldu sanki tacizi haklı göstermek istercesine (üstüm başım da normal kot kazak hatta bi defasında atkım berem sadece gözlerim görünüyodu) ama en azından bunu söylemek bi çekince oluşturur diye düşünüyorum senin açından, en azından komşu bu belki diğer komşulardan utanır çekinir bu onu durdurabilir.. Kesinlikle özellikle karşı komşunun, ve apartman görevlisinin durumdan haberdar olması daha güvende olmanı sağlar.. Kapıyı açarken de elinde kendini savunacağın bişey olsun biber gazı olur,sopa olur bişey yani farketmez,yüksek sesle konuşmayı da lütfen ihmal etme.. Hatta mümkünse kapının zinciri olurya yukardan o kapalıyken aç kapıyı tam açma yani.. Allah korusun manyak insan çok sayelerinde kadınlar,çocuklar olarak paronayakça yaşamak zorunda kalıyoruz.. Tekrar çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.
Durust olmak gerekirse ben de polise sikayetin ise yarayacagini dusunmuyorum.
Ogrenciyken babam yasinda adam taciz etti sozle. Sonra benim arkamdan okula girip guvenlik gorevlilerine kizim burda okuyor demis. Pesimden gelmek icin. Cildirdim ya cildirdim. Guvenlik gorevlilerin de o adamin da yakasina yapistim. Polisi cagirdim,sikayetci oldum.
Ne oldu biliyo musunuz ? Polisler beni vazgecirmeye calisti sikayetimden.
Vazgecmedim ama bisey de olmadi. O donem arkadaslarim sagolsun yanimda oldular atlattim. Hic de korkum yoktu.
Simdi adam evime girmeye kalkisiyor. Ev ya ev.
Bundan otesi var mi ? Ne hakla,ne cesaretle ?
Kapimi calarsa sakin kalamayacagim artik. Dediginiz gibi yoneticilik bir durum olursa asla muhattap olmayi dusunmuyorum.
Cok tesekkur ederim polisin bisey yapacagina inancim kalmasa da diyecegim.
Aynen öyle bu devirde kimseye güven olmuyor, çok korkunç bir durum. Bu ne rahatlık? İğrenç pislik. Soyları bir tükenmedi.Babami arasam aninda gelir ama disari cikmamasi gerekiyor. Enfeksiyon kapmamasi gerekiyor anlatsam durmaz biliyorum. Anlatmamak da sacma o yuzden hem komsulara hem de hocalarima anlatacagim. Polise de sikayet edecegim gerekirse
Gece kapilara dayanmak neymis gorsun.
Sapik.
Adam kendsi yöneticiymişPislik ya..
Apartmandaki komşulara bu durumu çıtlatın. Yönetici ile görüşün rahatsız ediyor diye.
Bunu belirtmekten asla çekinmeyin. O geldiyse sakın açmayın ve dönüp cevap vermeyin.
Verdiği ikramları almayın "yemiyorum sokaktaki hayvanlara verin" deyin..
Eğer hala ısrar ediyorsa erkek arkadaşlarınızdan birileri gözünü korkutsun.
Dogru.. ozaman polise gitsin direkİyide kapıcıya güven olur mu yanlız diye o da gelirse
Adam kendsi yöneticiymiş
Ben de benzer fikirlerdeyim inşallah biter bu tacizHadi ya..
Yönetici seçeneğini eliyorum o zaman.
Valla geldiğinde kapıyı açıp çığlık çığlığa herkese rezil etmek var aslında ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?