- 11 Mart 2013
- 33.685
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.071
- 798
- 33
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Aslında insanlar tahammül etse birbirine ne olur sanki. Benim önceki apartmanımda yan komşum 4 çocuk sahibiydi ve sürekli çocuklar ses yapıyordu. Babası da onlara felaket bağırıyordu, babasının sesinde annesinin seside çok geliyordu.Kızlar selam,
az önce eve çıkarken alt komşumuzun ev sahibinin oğlunu gördüm. beni eve kaynım bıraktı. eşim sanıp arkasından seslendi. bende 'eşim değil o abi kaynım ' dedim. 'bende bişey söyleyecektim ' deyince 'noldu' diye sordum. 'alt kata yeni bir kiracı geldi, öğretmen ders çalışıyor sizden çok gürültü gidiyormuş biraz sessiz olmanızı istiyor' dedi. bende " bizim evler eski, yalıtımsız. bi önceki kiracinizda geceleri 4 e kadar kavga gürültü yaptılar, evde kirılmadık kapı bırakmadılar defalarca polis geldi kapılarına ama biz sizi bi kere bunun için rahatsız etmedik. benim oğlum 4 yaşında dur diyorum ama ne kadar duracak cocuk işte ama tabiki dikkat ederiz" dedim. 'cocuk iste olmaz duracak' diyor. bende 'asıl çocuk olduğu için durmaz ' dedim. neyse dikkat ederiz dedim çıktım. eşimi aradım çok sinirlendi. adamı arayacaktı şu an konusuyolardir sanırım. ay çok gerildim kızlar 40 yıllık bina. konustugunun sesi gidiyor ben nasıl sabredeyimm oğlumu? zaten akşamdan aksama evdeyiz. ondada sürekli dur yapma kımıldama mi diyeceğim? illaki ses oluyor. çok canım sıkıldı.. haksız mıyım bilmıyorum .
Ay bibi çocuk sesi ne ki annemin üskat komşusunun kızı var 20 küsür yaşında kıza çeyiz hazırlıyor ailesi ve kızın istediği olmadığında kız böğürerek tepiniyor tepemizde annem sabırla kızın gelin olmasını bekliyor çünkü çok çirkefler annem bulaşmayım diyor evin borcu var o yüzdenValla aşağıda olmayan yukarda ki çocuk sesinin nasıl geldiğini bilmezayrıca adam düzgünce söylemiş eşiniz neden bu kadar sinirlendi
Ay bibi çocuk sesi ne ki annemin üskat komşusunun kızı var 20 küsür yaşında kıza çeyiz hazırlıyor ailesi ve kızın istediği olmadığında kız böğürerek tepiniyor tepemizde annem sabırla kızın gelin olmasını bekliyor çünkü çok çirkefler annem bulaşmayım diyor evin borcu var o yüzdenValla aşağıda olmayan yukarda ki çocuk sesinin nasıl geldiğini bilmezayrıca adam düzgünce söylemiş eşiniz neden bu kadar sinirlendi
4 yaşındaki çocuk laftan anlamalı diyenlerin çocuğu yok eminim.
Benim cocugum 3.5 yasinda ve erkek. Alt katta bebek var. Cok ses yaptiginda uyatiyorum bebek rahatsiz olur diye duruyor. Hatta bazen ben ses yapsam anne bebek korkar sessiz diyor. Bence 4 yas gayette uygun bir yas anlamak icin.4 yaşındaki çocuk laftan anlamalı diyenlerin çocuğu yok eminim.
Her çocuk bir değildir. 4 yaş çocukların daha aktif ve hareketli oldukları bir yaştır. Garip olan büyük gibi davranmalaridirBenim cocugum 3.5 yasinda ve erkek. Alt katta bebek var. Cok ses yaptiginda uyatiyorum bebek rahatsiz olur diye duruyor. Hatta bazen ben ses yapsam anne bebek korkar sessiz diyor. Bence 4 yas gayette uygun bir yas anlamak icin.
Var. Biri 5.5 diğeri 1 olmak üzere iki tane. Hatta haftasınu çocuğu 4 yaşında olan arkadaşlarımızla piknikteydik. Laftan anlamıyor diyenler bence kendileri rahat etmek için serbest bırakanlar. Yok yani gazlı bebek olsa elbette laftan anlamaz ama o yaştaki çocuğa akşam kitap okunabilir, peşinden iki tane ingilizce video, haftada iki akşam banyo, sonra süt ve kurabiye faslı derken akşam biter zaten4 yaşındaki çocuk laftan anlamalı diyenlerin çocuğu yok eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?