- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Bir de marifet gibi anlatıyorsunuz komşunuzun sizin yüzünüzden taşındığınıHaklisiniz bizim evde de oyleydi alt komsumuz ama sonra tasindi . Ya cocuktur evde kosar atlar hoplar ziplar . Oyun oynar kisitlayamaz kimse bunu . Bizim alt kattaki komsu alttan vuruyordu bişeyle. En son annem dayanamdi git kapisina ne derdin var senin cocugu baglayalim mi ? Yaptigin terbiyesizce alttan vurmak nedir? Ayrica cok rahatsiz oluyorsan mustakil eve tasin dediHango cocuk yerinde duruyo acaaabbaaa ? Baya bi tartistilar . Kadin bir kac ay sonda tasindi
Bence sesten rahatsız olan taşınsın4 yaş çok çok küçük değil bence zapt edilebilir. Kadın da haklı evinde rahat oturamayacaksa nerde rahat oturacak? Yalıtımı kötüyse ev de eskiymiş zaten durumunuz da varsa başka eve taşının
bu tamamen anne babanin tavri ile alakali bir durum. Bilakis 4 yas zihin gelisiminde neden sonuclar konusunda daha iyi olduklari bir donem. Ki ben sakin karakterde cocuk buyutmuyorum. Bana gelen oglumu gorunce kimse cocuk buyuttum demesin der. O derece zor bir cocuktur. Bazi seyler yonlendirmedirHer çocuk bir değildir. 4 yaş çocukların daha aktif ve hareketli oldukları bir yaştır. Garip olan büyük gibi davranmalaridir
Ne kadar ayıp ya bir de kendinizi haklı görmeniz ...atlar Zıplar ne demek ...sizin gibi insanlar yüzünden naif insanlar uzaklaşmak zorunda kalıyor ...hiç düşünmediniz mi benim yüzümden kadın evinden oldu diye...saygı göstermeyen saygı da görmez. ..yok anneniz kapısına gitmiş ...muhatab sizdiniz ne kadar acizce...Haklisiniz bizim evde de oyleydi alt komsumuz ama sonra tasindi . Ya cocuktur evde kosar atlar hoplar ziplar . Oyun oynar kisitlayamaz kimse bunu . Bizim alt kattaki komsu alttan vuruyordu bişeyle. En son annem dayanamdi git kapisina ne derdin var senin cocugu baglayalim mi ? Yaptigin terbiyesizce alttan vurmak nedir? Ayrica cok rahatsiz oluyorsan mustakil eve tasin dediHango cocuk yerinde duruyo acaaabbaaa ? Baya bi tartistilar . Kadin bir kac ay sonda tasindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?